Αναζήτηση για περισσότερες από 1279 εγγραφές
- Τετ 25 Μαρ 2026, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Η αδιαμφισβήτητη δουλειά βέβαια βασίστηκε σε τεράστιο βαθμό σε μισή ντουζίνα παίχτες, που εδώ και καιρό είτε δεν προπονούνται καν (έτσι μεταφέρεται, δεν μπορώ να ξέρω αν ενδέχεται να συμβαίνει αυτό στο πλαίσιο μιας στρατηγικής), είτε έχουν επιστρέψει στη βασική σύνθεση της ομάδας αλλά είναι ξεκάθαρο ...
- Τετ 25 Μαρ 2026, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μύκονος Betsson, 25/03, 18:00, ΕΡΤ 2
οι today κανουν live και σκοτωνονται με ατομα στο τσατ ενω κανουν μεταδοση. Τι φαση; :lol: :lol:
Αυτοί κάνανε χθες live και ο ένας είπε ότι εάν πάει του χρόνου η ομάδα Eurocup είναι αποτυχία γιατί είναι θεσμός για τους φτωχούς. Βλέπουν δολάρια στον ύπνο τους.
Πραγματικά, νοοτροπία ...
- Τετ 25 Μαρ 2026, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Ο ... Ευαγκαλησμός της ατιτλόκου
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Αυτά τα ευαισθητοποιημένα σκουπίδια έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ για άλλους, εικάζω. Θέλω να πιστεύω ότι έχει συσταθεί μια παράλληλη νομική ομάδα εργασίας, που σαρώνει τον ιντερνετικό βόθρο αποκλειστικα για τέτοιου είδους ... τοποθετήσεις.
Εν τω μεταξύ, ποιά είναι η περίφημη εργασία του καθ' ομολογίαν ...
Εν τω μεταξύ, ποιά είναι η περίφημη εργασία του καθ' ομολογίαν ...
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά, εξυπακούεται πως δε με/μας χαλάει η αυτοϋπερτίμηση της δυναμικής τους. Με τέτοια λογική έφτασαν να πανηγυρίζουν οριστικά το προπερσινό πρωτάθλημα μετά τη νίκη απέναντι στη βαζέλα 3 μέρες πριν κάνουν το επικό κλαρίνο στην Τούμπα και επέλθει εν συνεχεία ο όλεθρος για αυτούς. Τα ίδια και πέρσι ...
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εικάζω ότι μιλάμε για έναν, υποτίθεται ελβετόψυχο αλλά δεδομένα ... τιτανοτεράστιο αρχικλόουν

- Πέμ 26 Μαρ 2026, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ, θα δώσει πειστική εξήγηση κάποιος ... αρμόδιος πώς κόντρα στην ανθρώπινη φύση - εντάξει, για την κοινή λογική πλέον ουδείς καν λόγος, δεν αγγίζει κανέναν - ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, που μας παρουσιάστηκε ότι βασανίστηκε βάναυσα, αφού βρέθηκαν τόσα ίχνη κακοποίησης σχεδόν σε όλο το ...
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ, θα δώσει πειστική εξήγηση κάποιος ... αρμόδιος πώς κόντρα στην ανθρώπινη φύση - εντάξει, για την κοινή λογική πλέον ουδείς καν λόγος, δεν αγγίζει κανέναν - ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, που μας παρουσιάστηκε ότι βασανίστηκε βάναυσα, αφού βρέθηκαν τόσα ίχνη κακοποίησης σχεδόν σε όλο ...
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ το μόνο που έχω μέχρις ώρας συμπεράνει είναι πως έχουν υποστηριχθεί καραπαπαριές ολκής από πλευράς του σκουληκιάρη, πράγμα αναμενόμενο. Δε θα μπορούσαν να στέκουν επ' ουδενί αυτές οι μ@λακίες ούτε σε σπιλμπεργκικό αριστούργημα. Αυτό είναι ωστόσο το πολύ απλό κομμάτι της υπόθεσης αυτής. Το ...
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 27 Μαρ 2026, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην τρελαίνεσαι, φίλε. PAOK means 2 suffer, το μότο της προπονητάρας μας. Όλα στο τέλος θα γυρίσουν Τούμπα. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. ΠΑΟΚ είσαι.
- Παρ 27 Μαρ 2026, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν το θυμάμαι αυτό. Μου έχει μείνει χοντρό τραύμα όμως η προφορά με την οποία εκφωνούσε ο Σπυρόπουλος το όνομά του. Απαλεψιά σκέτη.
- Παρ 27 Μαρ 2026, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Χωρίς καν ίχνος αμφιταλάντευσης προτίμησα το "Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο" στην ετ1. Και μη φιλικό να ήταν, δε θα άλλαζε τίποτα.Kabamaru11 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 21:02
Γενικα ο Καρβελας ειναι λιγος.Θα δω το ματς σαν κωμωδια,εξαλλου φιλικο ειναι.
- Παρ 27 Μαρ 2026, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικα ο Καρβελας ειναι λιγος.Θα δω το ματς σαν κωμωδια,εξαλλου φιλικο ειναι.
Χωρίς καν ίχνος αμφιταλάντευσης προτίμησα το "Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο" στην ετ1. Και μη φιλικό να ήταν, δε θα άλλαζε τίποτα.
Μπα οχι,προτιμω να βλεπω Μπακασετα παρα Βουγιουκλακη :lol:
Ν(ι)ά(ου)ιν
- Παρ 27 Μαρ 2026, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗCΕΤΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑThe_Analyst_4 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 22:24 Νταξει μπήκε κι ο Μασούρας. Βάζω κι εγώ την Βουγιουκλάκη