Εγώ έκλαψα με το ημιουρλιαχτό στο σουτ του πεφτέη 15 μέτρα όξω από την περιοχή, που κόντραρε η μπάλα, έχοντας προλάβει να ταξιδέψει περί το 1 μέτρο.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1281 εγγραφές
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Εξανεμίστηκε νωρίς νωρίς το χρυσό προβάδισμα της ομαδάρας μας, ε; Τυχεροί οι Ισπανοί μέχρι στιγμής
Εγώ έκλαψα με το ημιουρλιαχτό στο σουτ του πεφτέη 15 μέτρα όξω από την περιοχή, που κόντραρε η μπάλα, έχοντας προλάβει να ταξιδέψει περί το 1 μέτρο.
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβερή μορφή ο μιμητής Τσιαντάκη 2026 edition!!
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το άλλο το γίδι είδε με βεβαιότητα ότι βρήκε η μπάλα ελάχιστα στις κεφαλότριχες του εθνικού κλόουν. Δεν αντέχονται με τίποτα, ρε πστη μου. Είναι τόσο πορωμένοι, που δε διστάζουν να ξεφτιλιστούν εξόφθαλμα για να προλειάνουν με το αχυρένιο μυαλό τους το έδαφος να λένε μετά ότι τους έπαιξε άσχημο ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 23:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άλλος στη τιβι λέει ότι οι παίκτες του βαζελιακου έχουν κουράσει τους παίκτες της Μπέτις.
Τι πίνουν ;
Μήπως έχουν μπερδέψει τις φανέλες;
τους εχουν παει ταπα ρε συ, κατι πρεπει να πουν :lol: :lol: χαβαλε κανει η μπετις.
Αυτός ο ξεφτίλας πανηγύρισε γκολ το σουτ του Πελιστρι πάνω στον ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το β ημιχρόνιο δεν το είδα. Είχαν έστω ένα σουτ προς εστία οι πράσινοι Ελλάδος ή ούτε καν; Πολύ πεσμένα αυτιά "παίζουν" πάντως, από όσο κλίμα πήρα από ένα σύντομο πέρασμα στο καφενείο του Ίλονος. Πώς εναλλάσσονται έτσι τα συναισθήματα στους βάζελους όμως, ε; Τη μια βδομάδα Βερνίκοι "Στον έβδομο ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, ο Γκατούζο ήταν ο everyday λαλακία. Σχωράτε με. 
- Παρ 20 Μαρ 2026, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ενεφανίσθη εκ νέου η κυρία εκπρόσωπος της αστυνομίας, διαβάζω. Από εκεί που από την πρώτη στιγμή μας διαβεβαίωνε πως δεν υπήρχαν ενδείξεις για δολοφονία με υπόβαθρο οπαδικό, τώρα "δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κάθε υπόθεση είναι διαφορετική. Δεν σημαίνει ότι όλες οι υποθέσεις που έχουν κάποιο οπαδικό ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Για κλαμπ δεν ξέρω, δεν έχω πεισθεί μέχρι στιγμής. Τον χαρακτηρισμό πάμπ σίγουρα πάντως τον χαρίζω στην Α4.
- Παρ 20 Μαρ 2026, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πιο βασανιστική απάντηση-κλύσμα στην οπισθοπή των σκουληκιών είναι η κατάκτηση του ντάμπλ από την ποδοσφαιρική ομάδα. Οφείλουμε όλοι να διατηρήσουμε τη δεδομένη στιγμή το μυαλό καθαρό και να προστατεύσουμε την ομάδα κόντρα στις προκλήσεις που δέχεται και θα συνεχίσει να δέχεται καθημερινά η κοινή ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαράκι @marsantos , έχεις καθόλου εικόνα από το χαρτί χθες; Πώς σου φάνηκε, δίχως ροτέισον; Άρχισε να βρίσκει ρυθμό; Εμένα βάσει των στιγμιοτύπων της κοσμοτε πάντως τραγικοί μου φάνηκαν.
- Παρ 20 Μαρ 2026, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Περί βαζέλας, πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο μετά από μια σεζόν σχεδόν απολύτως αποτυχημένη, ακόμα μία, να έχουν ήδη εγκαταλείψει πνευματικά τα πλέι οφφς. Αυτή η νοοτροπία ταιριάζει σε ομάδες όπως η Λαμία ή ο ρούλης.
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Βίντεο με τη φυγή του δράστη δεν έχουμε. Το μαχαίρι που έριξε στο φρεάτιο ομβρίων δεν το βρήκανε. Να θυμίσω ότι δεν έχει βρέξει και το μαχαίρι θα ήταν ακόμα στη θέση του αν έλεγε αλήθεια. Έλεγχο στο σύνδεσμο έκαναν μια εβδομάδα μετά. Με τα τηλέφωνα δε ξέρουμε αν ασχολούνται. Ανακρίβειες για τον ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα, ο Τσακ Νόρις δεν άντεξε και πέθανε μόλις έμαθε ότι τον άλλον τον χτυπούσαν 5 με σφυριά στο κεφάλι, αλλά τελικά τους κατάφερε μόνος του. Περιμένω να αναστηθεί μόλις μάθει ότι λέει ψέμματα ο δολοφόνος.
edit: eorptol νομίζω ότι την οικογένεια Καμπανού δεν πρέπει να την αναφέρουμε καθόλου ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ, γελάω με την ... απογοήτευση για τη στάση των θεσμικών σκουληκιών. Να είμαστε λίγο σοβαροί, δεν έχει το παραμικρό νόημα να επιζητείται ποτέ και πουθενά μια άκρως υποκριτική "συγγνώμη", "συλλυπητήρια" κοκ. Είναι φαιδρό. Δηλαδή μας νοιάζει το παραποιημένο "φαίνεσθαι" κι όχι το ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτοί ήταν, είναι και εξαιρετικά απίθανο να πάψουν να είναι. Προς τι λοιπόν ο ψόγος και η έκπληξη για ακόμα μια επιβεβαίωση ότι πρόκειται περί αποπατου; Εμένα δε με ενδιαφέρουν οι μουσαντένιες συγγνώμες και τα κροκοδείλια δάκρυα. Στα π@παρια μου τους/τα γράφω. Αυτό που με νοιάζει είναι, εφόσον ...