Αναζήτηση για περισσότερες από 1281 εγγραφές
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Τελικά τα μεσοβδόμαδα δεν παίζουν ρόλο. Ειδικά άμα είναι Πέμπτη βράδυ. Ή άμα είναι σερί κανένα δίμηνο Τετάρτες Πέμπτες.
Για να είμαστε ειλικρινείς ούτε εμείς ούτε ο παο έχουμε δικαιολογία για τις γκέλες μας.
Δεν είχαμε υψηλό δείκτη δυσκολίας όπως είχε η άεκ. Η Τσέλιε είναι λογικό να σου τρώει ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαράκι @marsantos , άκουγα πριν ένα εξέχον στέλεχος του χαρτιερατείου
, τον αγαπημένο ... πατατάκια. Πολύ καλή τη βρήκε την ομάδα σε γενικές γραμμές, την αδικεί ξεκάθαρα που δεν κέρδισε, χοντρή γκέλα μεν αλλά σημασία έχει τι θα γίνει στα πλέι οφφς.
- Δευ 16 Μαρ 2026, 01:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Έλα μωρέ με τις τιτίκες τώρα. Ούτε καν ... ήπιο ξύλο, όπως το ευλογημένο 2017 είχαν μαζέψει οι παίχτες του Πλατανιά στη φυσούνα του "Καραϊσκάκης", δεν έπεσε. Τι ιστορικές στιγμές κι εκείνες. Τις θυμάμαι και βουρκώνω.
- Δευ 16 Μαρ 2026, 01:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν διαβάζω τέτοια από τον marsantos, τρομοκρατούμαι σαν άλλος χάρτινος, βλέποντας από απόσταση χιλιομέτρων σε φωτογραφία το όπλο του Ιβάν. 
- Δευ 16 Μαρ 2026, 08:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και είχατε κατά καιρούς διάφοροι διατυπώσει απορία πώς θα μπορούσε να ονοματιστεί το πρωτάθλημα, αν το κατακτήσουμε φέτος, μετά από το αήττητο και το τετραδιάστατης σερί πούτσας στα ποκεμον και τον ρουφ κολαούζο τους στην πόλη, θα ταίριαζε το ... το πρωτΑΡΔθλημα της εκατονταετίας!! 
- Δευ 16 Μαρ 2026, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
H Sportday ήδη το έγραψε
Κίνδυνος τιμωρίας γράφει
Απορώ τι πάνε να μαγειρέψουν πάλι
Δεν μεταφερει ρεπορταζ. Ευχη κανει...
Εύλογα υπάρχει ανησυχία στον ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο περιστατικό και τη στάση που θα κρατήσει η ΔΕΑΒ (άραγε θα επέμβει ως οφείλει;) . Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε την ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλάμε για πρεζά-ε-κια του ψεύδους.Azrael έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 11:55 Βιντεο ντοκουμεντο και εχει μια φωτο.![]()
Μια φορα κλεφτης παντα κλεφτης!
- Δευ 16 Μαρ 2026, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Πέθανε ο Άλκης και σε λίγες ώρες ντρεπόμουν να πω ότι είμαι ΠΑΟΚ....
Τώρα η ντροπή κρύφτηκε και αυτοκτόνησε.....
Συγγνώμη εκ των προτέρων για το ύφος του σχολίου, αλλά το συγκεκριμένο το θεωρώ τιτανομέγιστη παπαριά. Δεν έχει κατ' εμέ την παραμικρή λογική να αισθάνθηκε ο οποιοσδήποτε από ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κοινωνία είναι σάπια, δάσκαλοι πεθαίνουν από εγκεφαλικά μετά από μπούλινγκ μαθητών, μαθητές πεθαίνουν μετά από μαχαιριές από άλλους μαθητές, τραγούδια που μιλάνε για μαχαίρια και όπλα γίνονται χρυσά, κι οι τυφλωμένοι οπαδοί τα βάζουν όλα στην ζυγαριά ψάχνοντας να δουν ποιος είναι χειρότερος ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Θυμάστε που έμπαινε στη ζυγαριά σύγκρισης με τον Ματος και έβγαινε καλύτερος, ε;;

- Δευ 16 Μαρ 2026, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Οτιδήποτε άλλο από μέρους τους θα αποτελούσε δυσάρεστη έκπληξη, ρε συ.george188 έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 18:50 Ειναι τρομερο το οτι οι κατω ακομα κ σ αυτες τις συνθηκες κοιτανε πως θα επωφεληθουν και σηκωνουν το θεμα. σε πιανει αηδια
- Δευ 16 Μαρ 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD
Θα διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι; Ρωτάω μήπως μετά την ακραία διακινδύνευση της ζωής των ΑΡΔ μας στην Τούμπα χθες αποφασιστεί από τας αιλυνοικάς ποδοσφαιρικάς και μητσοτακικάς αρχάς να εξοστρακιστεί η ομάδα σε κανέναν Πλούτωνα, ξέρω γω.
- Τρί 17 Μαρ 2026, 01:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αύριο ανεβαίνει ο Χρυσοχοΐδης στη Θεσσαλονίκη διαβάζω και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.
Για να δούμε αυτοί που δεν θέλουν να τους αποκαλούμε ΑΡΔ θα ρωτήσουν γιατί τη μέρα της δολοφονίας αντί να τους μαντρώσουν όλους όπως έκαναν με τον Άλκη (και καλά έκαναν) άφησαν ελεύθερο τον σούπερ 3 να ...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD
Διπλά πανηγύρια φέτος λόγω κατάκτησης μιλκομπούκαλου καπ και γιουρόπα από τους συνεπέστερους εκπροσώπους της βαλκανικής κολομπίας στας Ευρώπας!!!
Θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις, αδερφέ. Και σε γενναία ποσότητα κιόλας!
Θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις, αδερφέ. Και σε γενναία ποσότητα κιόλας!
- Τρί 17 Μαρ 2026, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις βγήκε ότι δεν υπάρχει κλήση σε απολογία από την superleague και κατά συνέπεια από καμία ποδοσφαιρική αρχή για το συμβάν στα δημοσιογραφικά όπως και ήμουν σίγουρος. Το μόνο όργανο που μπορεί να τιμωρήσει πλέον είναι η ΔΕΑΒ κι αυτό βασισμένο στις εκθέσεις κυρίως της αστυνομίας. Οι εκθέσεις της ...