Αναζήτηση για περισσότερες από 1279 εγγραφές

Return

από navigator11
Παρ 27 Μαρ 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Kabamaru11 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 22:36 Οχι ρε,ειναι σοβαρος ανθρωπας,ενας απο τους κορυφαιους που ηρθαν στην χωρα μας.

Το πολυ πολυ να κανει αρχηγο τον Ρετσο.... :lol:
Αυτό δε θα είναι τίποτα τρομερό. Μη δεν καλέσει ποτέ τον Μιχαηλίδη για χάρη του ... Δεληζήση :lol:
από navigator11
Σάβ 28 Μαρ 2026, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Η υπόθεση, χωρίς να έχω δυνατότητα να παρακολουθώ διαρκώς ή εκτενώς, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να έχει σταματήσει να απασχολεί εντελώς την αιλοινυκείν κηνονύαν, ε; Τελικά δεν ισχύει μόνο για την αστυνομία ότι κάθε παράλογος θάνατος, ειδικά αμούστακων παιδιών, που αποδίδεται σε οπαδικά κίνητρα ...
από navigator11
Σάβ 28 Μαρ 2026, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Όταν γράφω...θέλω έναν... Σάντος εννοώ μια τέτοια προσωπικότητα..

Οκ, τώρα το κατάλαβα. Έχω και μια ευαισθησία στον Φερνάντο :mrgreen:

Πάντως νομίζω πως δεν πρέπει να βιαζόμαστε με τον Γιοβάνοβιτς.

Συμφωνώ απόλυτα. Υπό την έννοια ότι μετά θα ακούμε και θα διαβάζουμε από τους επαΐοντες ...
από navigator11
Κυρ 29 Μαρ 2026, 01:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

...

Ολλανδε παιχταρά καλησπέρα..
Και τα στατιστικά έχουν δίκιο και εσύ έχεις δίκιο.
Όλα θα χρειαστούν για την κατάκτηση.
Η ψυχή όμως δε φτάνει.
Δλδ κι ο παο τα έδωσε όλα για να μας αποκλείσει στο κύπελλο. Ότι και να έκανε όμως υπήρχε και μια αντικειμενική αγωνιστική διαφορά.
Χρειάζεται ...
από navigator11
Κυρ 29 Μαρ 2026, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-UCAM Murcia, 01/04, 19:15, FEC SF - Game 1, ΕΡΤ2

Μη έχοντας την παραμικρή εικόνα για τους Ισπανούς, ποιά διαφορά στο σκορ υπέρ μας, αν εξασφαλίσουμε παραμεθαύριο, θα μπορούσε να μας στείλει Ισπανία με ελπίδες πρόκρισης; 25; 30; 40 πόντων; :mrgreen:
από navigator11
Δευ 30 Μαρ 2026, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Είμαι περίεργος τι ευφάνταστες λαλακίες έχουν σκεφτεί τα ... αντιπατερουλικά τρολς του ιντερνέτ για να βρίζουν πάλι τον Σαββίδη κοκ, που δεν είχε διαβλέψει ως σκακιστής ότι σε μια σεζόν ο Ντέλιας θα "ρέπαρε" πιο τακτικά από αρχιβυσματούχο αεροπορίας προ 15ετίας.

Τα εισαγωγικά υπάρχει λόγος που ...
από navigator11
Δευ 30 Μαρ 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Η κυρία Δημογλίδου έχει ζητηθεί άραγε από κάποιον ΑΡΔακα να τοποθετηθεί εκ νέου για τα δεδομένα της υπόθεσης; Να ερωτηθεί, ρε παιδί μου, αν εμμένει στην αρχική της θέση ότι όλες οι κινήσεις της αστυνομίας από το πρώτο δευτερόλεπτο φλέρταραν με την τελειότητα. Αν εν τέλει υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ...
από navigator11
Τρί 31 Μαρ 2026, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα αν οι απουσίες παραμείνουν ως το τέλος της σεζόν, προφανώς αυτό το γκρουπ χωρίς Αντρίγια, Μίχα, Μεϊτέ και Κένι δε μπορεί να βγάλει 6 αγώνες. Πιστεύω όμως αυτό το σενάριο δεν είναι ρεαλιστικό.

Είσαι σίγουρος; Διότι τίποτα δε δείχνει ικανό να εμποδίσει να ευοδωθεί το σενάριο, εκτός αυτών ...
από navigator11
Τρί 31 Μαρ 2026, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι πιστεύω ότι και απλά ... ημιγαμημένοι να παραμείνουν πάμε για μια ακόμη εποποιία, μετά των Πρεσπών και των 63 λεπτών καθυστερήσεων στη Λαμία, αυτό θα είναι το πρωτάθλημα των παραπλανημένων και αποσυντονισμένων από τους τραυματισμούς και τις απουσίες του ΠΑΟΚ ποκεμονζ
:lol: :lol:
από navigator11
Τρί 31 Μαρ 2026, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να έχει μαγέψει η ομαδάρα ως συνήθως :lol:
Έχει που το γύρισα κανένα πεντάλεπτο και βλέπω και πρόλαβα να νυστάξω, έχοντας κοιμηθεί λίγο το μεσημέρι.
από navigator11
Τετ 01 Απρ 2026, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Νομίζω με την ψυχοσύνθεση που έχουμε αυτή τη στιγμή, το καλύτερο poisson d' Avril θα ήταν ένας ακόμα τραυματισμός με έξυπνο περιτύλιγμα.
Εκεί το απογευματάκι μετά το τέλος της προπόνησης θα ήταν λουκούμι στο να το χάψουμε.

Υγ. Σκεφτείτε τo πρωταπριλιάτικο να το κάνει η ίδια η ΠΑΕ στο training ...
από navigator11
Τετ 01 Απρ 2026, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Δεν είναι δηλαδή; Υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα το coaching του σερβοκαρβέλα να ήτο για τον φούτσον;;
:shock: :o
από navigator11
Τετ 01 Απρ 2026, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Πραγματικά ενδιαφέρουσα για όσους είμαστε εντελώς έξω από το χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα

https://www.paok24.com/podosfairo/611271/spania-i-atuchia-stoys-traymatismoys-sto-podosfairo/amp/

Θα ήθελα κάποιο σχόλιο ή παρατηρήσεις από γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές του ...
από navigator11
Τετ 01 Απρ 2026, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Κυριακή ημικαλοκαιράκι :mrgreen: βλέπω πως θα έχει. Νίκη ΠΑΟΚάρας και εκτόξευση της γενικότερης ψυχολογίας όλων μας!!
από navigator11
Παρ 03 Απρ 2026, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Κόντρα σε όλο το γαμημένο σύμπαν, ακόμα μια φορά θεωρώ κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα δώσεις το 1000000% του είναι σου για να οδηγήσεις όλους μας, ειδικά φέτος, εκεί που αξίζουμε. Δεν έφταναν μάλλον όσα κίνητρα είχες ήδη μαζέψει, είπε να εμφανιστεί και ακόμα πιο ισχυρό. Έχω ακράδαντη πίστη ότι και ...