Πρωτάθλημα SL 2025-26
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Καλεί σε ακρόαση, στις 01/04/2026, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό και φέρεται ότι έλαβε χώρα εντός της αθλητικής εγκατάστασης του Πανθεσσαλικού Σταδίου στις 22/03/2026, στον αγώνα ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ- ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, περιόδου 2025/2026, από φιλάθλους της με βίαιη πρόκληση φθοράς καταστροφής περίπου διακοσίων (200) καθισμάτων στις κερκίδες (θύρες) 31-42 του βορείου πετάλου του ως άνω Σταδίου. Εφαρμογή άρθρου 1 του ν. 4326/2015, παρ.1,2 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 104 του ν. 5224/2025.
Κάμερες δεν έχει το γήπεδο; Τι φταίει η ομάδα ; Υποτίθεται ότι gov και κάμερες έγιναν για να εντοπίζονται οι παραβάτες
Κάμερες δεν έχει το γήπεδο; Τι φταίει η ομάδα ; Υποτίθεται ότι gov και κάμερες έγιναν για να εντοπίζονται οι παραβάτες
Πρώτη προπόνησγ μετά το ρεπό, και:
_Γιακουμάκης ατομικό
_Μιχαηλίδης, Ζίφκοβιτς, Μεϊτέ και Κένι θεραπεία.
Ο Κόλκας ισχυρίζεται ότι από Δευτέρα θα είναι όλοι παρόντες. Ίδωμεν.
_Γιακουμάκης ατομικό
_Μιχαηλίδης, Ζίφκοβιτς, Μεϊτέ και Κένι θεραπεία.
Ο Κόλκας ισχυρίζεται ότι από Δευτέρα θα είναι όλοι παρόντες. Ίδωμεν.
Φούσκωμα στο στομάχι..giapas έγραψε: Πέμ 26 Μαρ 2026, 22:38 Σφίξαμε μαρσαντε μου , σφίξαμε.
Εγώ έχω ένα σφίξιμο στη γάμπα , εσύ ;
Τί έγινε στον Βόλο; Για καταστροφές καθισμάτων είναι η κλήση από την ΔΕΑΒ. Αν κατάλαβα καλά, δεν την γλυτώνουμε την τιμωρία και αφού η κλήση είναι για την 1/4, με τον παο παίζουμε κανονικά με κόσμο, αλλά με τον γαύρο χωρίς θεατές.
Από Δευτερο-Τρίτη ίσως να μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Υπομονή, Σ/Κ έρχεται για χαλάρωση.
- navigator11
Γίγαντες έφαγες βραδιάτικα, ρε συ;
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- marsantos
Νομίζω πως αν δεν πετάχτηκε τίποτα εντός αγωνιστικού χώρου δεν υπάρχει τιμωρία έδρας.Γερασίμου έγραψε: Πέμ 26 Μαρ 2026, 23:44 Τί έγινε στον Βόλο; Για καταστροφές καθισμάτων είναι η κλήση από την ΔΕΑΒ. Αν κατάλαβα καλά, δεν την γλυτώνουμε την τιμωρία και αφού η κλήση είναι για την 1/4, με τον παο παίζουμε κανονικά με κόσμο, αλλά με τον γαύρο χωρίς θεατές.
Δεν έχω καταλήξει αν φταίει η ομελέτα με μανιτάρια και τυριά ή το ότι ακούω ακόμα θεραπεία για Αντρίγια, Μίχα και δεν ακούω τίποτα για Μεϊτέ..
- These users thanked the author marsantos for the post:
- navigator11
- navigator11
Μην τρελαίνεσαι, φίλε. PAOK means 2 suffer, το μότο της προπονητάρας μας. Όλα στο τέλος θα γυρίσουν Τούμπα. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. ΠΑΟΚ είσαι.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- marsantos
Για να δούμε Γιατρέ. Κι εγώ τη Δευτέρα περιμένω.Γερασίμου έγραψε: Πέμ 26 Μαρ 2026, 23:45 ...
Από Δευτερο-Τρίτη ίσως να μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Υπομονή, Σ/Κ έρχεται για χαλάρωση.
Εν τω μεταξύ χθες οι 24 στην εκπομπή τους είπαν πως για τον Αντρίγια θα αποκαλύψουν στο τέλος της χρονιάς τι έχει γίνει
και πρόσθεσαν πως την έχει πατήσει από μια χαζομάρα.
Μην ανησυχείς. Έβγαλα το σενάριο. Στο τέλος του πρώτου γύρου +7 από οσφπ και +5 από άεκ..navigator11 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 00:01 Μην τρελαίνεσαι, φίλε. PAOK means 2 suffer, το μότο της προπονητάρας μας. Όλα στο τέλος θα γυρίσουν Τούμπα. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. ΠΑΟΚ είσαι.
Για μετά έπρεπε να φάω κι άλλη ομελέτα.. Καλύφθηκα όμως με αυτήν την εξέλιξη κι είπα να σταματήσω..
- These users thanked the author marsantos for the post:
- navigator11
Πραγματικά κάτι τέτοιο κουλό φαντάζομαι πως θα έχει γίνει γιατί είπε με λίγο παραξενεμένο ύφος ο Κόλκας πως δηλώθηκε βασικός με τον οσφπ και βγήκε. Δλδ δεν το έπαθε στο ζέσταμα.renegade έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 00:17 Μην παραξενευτείς αν ακούσεις ότι πάτησε καμιά κλοτσιά πάνω στην ποροτική ομιλία και του έμεινα το πόδι στα χέρια![]()
Υγ. Μιας και μιλάμε για περίεργους τραυματισμούς θυμάσαι τον Κανιθάρες που έχασε το μουντιάλ γιατί του έπεσε το μπουκαλάκι με το after shave στο πάτωμα και κόπηκε από τα γυαλιά;
- navigator11
Εγώ δεν το θυμάμαι αυτό. Μου έχει μείνει χοντρό τραύμα όμως η προφορά με την οποία εκφωνούσε ο Σπυρόπουλος το όνομά του. Απαλεψιά σκέτη.