Η αναζήτηση βρήκε 409 εγγραφές

Return

από Equalizer
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Άσε ρε Γκίκα άσε τις εξυπνάδες

Τη δική ΜΟΥ νοημοσύνη προσέβαλε; Όλων των άλλων τη σεβάστηκε;

Πόση τρέλα νομίζει ο καθένας ότι μπορεί να πουλάει;

Ποιον κανόνα παραβίασε; Τον πρώτο και βασικότερο, του σεβασμού της ομάδας

Πιστωτής ο ΑΣ και οφειλέτης ο Χατζόπουλος

Ρε δεν είμαστε στα καλά μας ...
από Equalizer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Τα δύο τρια τελευταία κείμενα του Αρκά να τα διαβάσουν όλοι μπας και καταλάβουν μερικοι
από Equalizer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Όσο καλά ελληνικά κάποιος να ξέρει όσο αξιόπιστος καλοπροαίρετος ειλικρινής κι αν είναι όσο λογικοφανή επιχειρήματα παραδείγματα κι αν βρει είναι αδύνατο να εξηγήσει πώς είναι δυνατό κάτι που είναι να μοιραστούν δύο θα τους αποφέρει <και τους δύο> το ίδιο αν το μοιραστούν τρεις._

ηταν να ...
από Equalizer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Μετά από ποσους μήνες εξωτερικό ήρθα επιτέλους Ελλάδα και είμαι απόγευμα κάπου προς τρίτο πόδι, ωραίο απογευματάκι θάλασσα λουκούμι

Είδηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε φορ που σε πολλούς τομείς καλύπτει πράγματα που θέλαμε. Καλά στοιχεία, καλά νούμερα, Έλληνας, θέλει να έρθει.

Δεν νομίζω ότι εν τέλει ...
από Equalizer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία όλα αυτά

Ένα ερώτημα για εμάς του εξωτερικού:

Αυτός ο... καθηγητής που βάλανε εκπρόσωπο στον ΑΣ, ισχύει ότι είναι παραγωγός του Μετροπολις όπως γράφει σε σημερινό του άρθρο ο Κόλκας;

ΑΝ ναι, τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε; Μόνο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει τι ...
από Equalizer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Beyes δεν θυμάμαι να σε υποχρέωσε κανείς να το διαβάζεις

Αν αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο διευκρινισε το

Αν προσβάλλεις γενικά όλους τους συμμετέχοντες επισης

Σε ότι αφορά το χαρτί του ΑΣ, εγώ λέω ότι πολύ πιθανόν να μην έχει υπογραφεί τίποτα και να εκβιάζει καταστάσεις ξέροντας ότι έχει ...
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Η κοροϊδία συνεχίζεται αλλά είπαμε τουλάχιστον ο Μυστακίδης είναι ένας τρίτος εκτός συλλόγου με τα δικά του συμφέροντα, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ δε μπορούμε να του προσαψουμε κάτι τρομερό πέρα από τις ενδείξεις εξαγοράς "ψήφων" και τις φήμες περί στελεχών που μετακινήθηκαν κρυφά κλπ. Λεω για την ώρα καθώς ΑΝ ...
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Το αυτονόητο ΘΑ ΗΤΑΝ, εφόσον δεν υπάρχει συνεργασία ΠΑΕ - ΑΣ με ξεκάθαρη απόφαση του ΑΣ, να όριζαν μια γενική συνέλευση σε πχ ένα χρόνο από σήμερα με ταυτόχρονο κάλεσμα στον κόσμο να γίνει μέλος και να έχει δικαίωμα ψήφου.

Μέχρι τώρα πορευομασταν χωρίς απαίτηση για ΓΣ καθώς υπήρχε, νομίζαμε ...
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Τι από όλα αυτά έχει σχέση με μεταγραφές του ΠΑΟΚ;

Κόψτε το
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Αχταρμας ξανά

Κατά αρχάς τα όσα γράφει ο φίλος Νοτοριους είναι γενικώς ας πούμε αποδεκτά. Δεν μπορούμε να τα κρίνουμε ως σωστά ή λάθος αλλά δείχνουν οκ.

Η φράση "το παίζετε μάγκες" προκλητική, αλλά όλοι μας έχουμε γράψει πολλά τόσες μέρες οπότε κλαιν Μάιν

Ο αχταρμας προκύπτει όμως από το ότι ...
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Ε όχι ρε φίλε όχι δεν μπορώ

Εκτός του ότι θα έπρεπε να το βλέπεις και μόνος σου, το έχω γράψει κανένα δις φορές εδώ μέσα

Ακομα κι αν δεν το διάβασες είναι αδιανόητο έστω και να ζητάει κάποιος να δείξουμε το προφανες

Ελεος

Κάτσε σε παρακαλώ και διάβασε όλα μου τα ποστ σε αυτό το τοπικ
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Psagmenos4 μην λες ότι ναναι

Σπάνια κόβουμε ποστ

Πρέπει να καταλάβεις ότι το γεγονός ότι απάντησαν σε εσένα κάτι, δεν σημαίνει ότι δέχθηκαν να βγει φορα παρτίδα δημόσια

Εμείς ούτε το περιεχόμενο του ποστ θέλουμε να τσεκαρουμε ούτε το συνυπογράφουμε..

Δεν θα μπούμε σε παιχνίδια εντυπώσεων με ...
από Equalizer
Τρί 05 Αύγ 2025, 18:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Αν συμφωνουν και οι Μοντς θα μπορουσε να ανοιξει ενα τοπικ για να μεταβιβαζουμε τα διαρκειας;;;

Δεν είναι κακή ιδέα

ΑΛΛΑ

Είναι πολύ ιδιαίτερη η κατάσταση με τους κανόνες και τους κανονισμούς από το κράτος σε ότι αφορά τα εισιτήρια

Και

Είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη η εποχή εντός ΠΑΟΚ και δεν ...
από Equalizer
Τετ 06 Αύγ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.

Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν να γίνει το ίδιο ραντεβού και ο ΠΑΟΚ ...