Η αναζήτηση βρήκε 411 εγγραφές

Return

από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Sera4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 13:56 Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι σε όλα, ακόμα και στα πιο βασικά, όπως είναι η σύνταξη μιας ανακοίνωσης.

Μα εξ αρχής ο τρόπος σύνταξης μιας ανακοίνωσης ήταν που έπεισε πως πρόκειται για έγκλημα εσκεμμενο
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Θα προσπαθήσω να μην εκφραστω άλλο για το ζήτημα μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν οι "αρμόδιοι" ποιοι σκατα ήταν οι λόγοι και οι δικαιολογίες τους

Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.

Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε ...
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

1. Εδώ μέσα δεν κάνουμε μεταγραφική κριτική και όποιος κάνει μεταγραφική κριτική για να δικαιολογήσει το τρύπημα του συλλόγου είναι και άσχετος και επικίνδυνος και ύποπτος όχι μόνο εδώ μέσα αλλά οπουδήποτε

2. Έχω κάνει σαφή προειδοποίηση πολλάκις ότι οποιοσδήποτε μιλάει για στημένους ή βρώμικους ...
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το πράγμα που ένα κάρο εξυπνακηδες εχετε οργιαζουσα φαντασία και τρομερή νοημοσύνη για να αναλύετε τα εγκλήματα της Χ ΠΑΕ αλλά όταν γράφετε μηνυσιμες αηδιες οι ίδιοι "δεν ξέρατε - δεν καταλάβατε" έχει τόσο πολλή πλάκα όσο και τα οριστικά Μπαν που θα τρωτε
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ μέσα δεν είναι Τουίτερ να γράφει ο καθένας με ύφος καρδιναλίων ό,τι ψεκασμενη τοξική αρλουμπα του κατέβει για να παραστήσει τον σκληρό χιλιομετράκια που πουλάει ύφος και εξυπνάδα στους "χαζούς"

Κάποιοι άνθρωποι βάζουν πλάτη για να έχετε βήμα.

Μιλήστε τίμια και καλοπροαίρετα ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ αλλιώς ...
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στα παιδιά που τρώνε τόσες ώρες με τη διαχείριση του σάιτ και του φόρουμ.

Παρακολουθούμε διάφορα περίεργα χτεσινά ακαου, να δίνουν και καλά εκ των έσω πληροφορίες που προφανώς είναι ξεκάθαρα ενταγμένα σ ένα πλαίσιο δολοφονίας χαρακτήρα του ιβαν.

Είστε οκ μ αυτό ...
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Γκουχ γκουχ

Δεν μ αρέσει η περίπτωση Ζαφείρη

Εξέπληξα κανέναν θα μου πεις; Όχι, αφού ουσιαστικά κανείς δεν μ αρέσει

Άλλο αυτό.
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος έγραψε ότι τα μέλη του ΑΣ τα άρπαξαν χωρίς να αναφέρεται στις χορηγίες που μόνοι τους ανακοίνωσαν σε υστερόγραφο;

Εγώ θυμάμαι ένα ποστ που έλεγε ότι βεβαίως η χορηγία δεν είναι χρηματισμός

Ποτέ δεν επικαλέστηκα ότι βλέπω ΟΛΑ τα ποστ ίσα ίσα πολλάκις είπα ότι προσπαθώ να απέχω γιατί κάνει ...
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 18:30
Jump to forum
Jump to topic

Το να γράφεται χωρίς στοιχεία ότι οι ανατολικοι σύνδεσμοι τα παίρνουν από τον τέλη και οι δυτικοί από τον Σαββίδη, είναι οκ;

Γράψαμε εμείς τέτοιο πράγμα;
Πρώτον συγγνώμη οι "δυτικοί" ποιοι είναι;

Ούτε τους αναγνωρίζω ούτε τους ξέρω. Ούτε τους ανατολικούς

Μιλάμε για ποινικα κολασιμα ποστ ...
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε φέρτε ένα σοβαρό χαφ να μη κλάνει μέντες μόλις τον πιέσει το κάθε λιμό κάθε χωριού, να μπορεί να τρέξει και να συνεργαστεί

Και αφήστε τα δισεκατομμύρια για ταλέντα που ούτε εμπειρία έχουν ούτε κάποια τρομερή ποιότητα
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Δηλ αν κάποιος γράψει χωρίς στοιχεία ότι ένας μουσατος κύριος που εμφανίστηκε μετά από 6 χρόνια, μαγειρεύει τα λογιστικά μιας παε, επειδή δεν αναφέρει το όνομα και δεν είναι μηνυσιμο,θα περάσει κανονικά χωρίς καμία επίπτωση;
Δεν θα τον σουταρετε σε 2 λεπτά;(όπως είναι το φυσιολογικό)
Γιατί στην ...
από Equalizer
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Ηρεμήστε ρε

Αντί να σας εμπνεύσει το άλλο ένα ήρεμο καλοκαίρι που ζούμε, για αδιευκρίνιστους λόγους είστε του ύψους και του βάθους

8-)

Δεν θέλω Ζαφείρη.

Κάτι πιο εκλεκτό.

:D

Χωρίς πλάκα, εγώ λέω ότι δεν είναι μια λογική κίνηση από τους δανεικούς και τους Σβαμπ αυτού του κόσμου, να πας στα ...
από Equalizer
Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Τεράστια περιέργεια έχω να δω πόσο σοβαροί και σωστά προετοιμασμένοι με καίριες ερωτήσεις θα εμφανιστούν οι δημοσιογράφοι του συλλόγου ώστε να μπει επιτέλους μια σειρά στα όσα ζοφερά και τραγελαφικά διαδραματίζονται τόσο καιρο
από Equalizer
Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Συνεχίζουμε το φετινό παραλήρημα εδω
από Equalizer
Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Βρε εδώ θα είμαστε... Αν τυχόν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα βρουν κάποιοι τρόπους να την απαξιωσουν.

Προς το παρόν fingers crossed να χαλάσει :opaokara:

Εδώ ο άλλος ο γνωστός τοξικός εξυπνακιας στο φμπ θυμήθηκε από το πουθενά τον Ακπομ για να τον συνδυάσει με τη Σλάβια, το Τσάμπιονς λιγκ και με ...