Η αλήθεια είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, πως η Μακρον μας έχει φτιάξει πολύ ωραίες φανέλες και όλη αυτή τη δεκαετία συνεργασίας, ως καταναλωτές τουλάχιστον, είμαστε ευχαριστημένοι
Τα οικονομικά δεδομένα δεν τα ξέρω, αλλά δεν είναι μυστικό οτι οι ΠΑΟΚτσήδες δεν είμαστε και οι πιο ...
Η αναζήτηση βρήκε 410 εγγραφές
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αφου ρε μάγκες είναι όντως κωμωδία, τι το συζητάμε τόση ώρα;
Έγραψε ένας μια μαλακία πριν 15 χρόνια, την αναπαρήγαγε ο άλλος για κλικμπειτ + συμφέροντα του σήμερα, ε στα τέτοια μας κι εμάς.
Μη χάνουμε την ουσία και την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε και μην αποπροσανατολιζόμαστε από τις ...
Έγραψε ένας μια μαλακία πριν 15 χρόνια, την αναπαρήγαγε ο άλλος για κλικμπειτ + συμφέροντα του σήμερα, ε στα τέτοια μας κι εμάς.
Μη χάνουμε την ουσία και την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε και μην αποπροσανατολιζόμαστε από τις ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ως απλός αναγνώστης και θεατής, κρίνω την ανακοίνωση αυτή από νερόβραστη εως ανούσια
Αναγνωρίζω τη θετική της στόχευση όμως δεν μπορώ παρά να σταθώ σε δυο σημεία:
1. Είναι δυνατόν να μιλάμε για ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ συμπόρευση και συνεργασία επιχειρηματιών μιλώντας σοβαρά και οχι ως ευχολόγια;
2. Από ...
Αναγνωρίζω τη θετική της στόχευση όμως δεν μπορώ παρά να σταθώ σε δυο σημεία:
1. Είναι δυνατόν να μιλάμε για ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ συμπόρευση και συνεργασία επιχειρηματιών μιλώντας σοβαρά και οχι ως ευχολόγια;
2. Από ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μόνο που δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο του κόσμου, κατουράει στα μουτρα την ανικανότητα ΟΛΩΝ των άλλων. ΠΑΕ, ΑΣ κλπ, καθώς και τις κακές προθέσεις ΟΛΩΝ των άλλων.
Αδιανόητο να μη μπορούν δέκα νοματαίοι επί 25 γαμημένα χρόνια να συνεννοηθουν και να οργανωθούν. Από σοβαρά θέματα μέχρι το ποιος θα ...
Αδιανόητο να μη μπορούν δέκα νοματαίοι επί 25 γαμημένα χρόνια να συνεννοηθουν και να οργανωθούν. Από σοβαρά θέματα μέχρι το ποιος θα ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Νουνιες δεν χρειάζεται μπηχτές
Και εγώ είμαι από εκείνους που αναρωτήθηκαν: Όταν μαθεύτηκε το όνομα του Ουρμπανσκι, πολλοί είπανε οτι οχι μόνο μοιάζει πιο πολύ για επιτελικό χαφ, αλλά οτι έχει παίξει και αρκετούς αγώνες ως 10/εξτρεμ. Και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να λένε οτι τον θέλουμε επειδή θα ...
Και εγώ είμαι από εκείνους που αναρωτήθηκαν: Όταν μαθεύτηκε το όνομα του Ουρμπανσκι, πολλοί είπανε οτι οχι μόνο μοιάζει πιο πολύ για επιτελικό χαφ, αλλά οτι έχει παίξει και αρκετούς αγώνες ως 10/εξτρεμ. Και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να λένε οτι τον θέλουμε επειδή θα ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Διορθώθηκε, δεν το είδε αυτός που το ανέβασε. Ευχαριστούμε για την παρατήρηση
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
'Όπως προκύπτει, συνολικά μέχρι τώρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δώσει το 90% του ποσού που έχει συμφωνηθεί με τον Ερασιτέχνη για φέτος.
Δεδομένου, μάλιστα, ότι η συμφωνία ισχύει από Σεπτέμβριο σε Σεπτέμβριο, η ΠΑΕ αναλογικά έχει καταφέρει να είναι πιο μπροστά στις πληρωμές της. Συνολικά, το ποσό της φετινής ...
Δεδομένου, μάλιστα, ότι η συμφωνία ισχύει από Σεπτέμβριο σε Σεπτέμβριο, η ΠΑΕ αναλογικά έχει καταφέρει να είναι πιο μπροστά στις πληρωμές της. Συνολικά, το ποσό της φετινής ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθώς είναι εμφανές τώρα οτι την "ενημέρωση" για το οτι δεν χρωστάει η ΠΑΕ στον ΑΣ την έδωσε η ΠΑΕ παντού (ξαναλέω αν και εφόσον είναι ακριβή τα στοιχεία που δίνονται και οχι παραπλανητικά ή ψευδή) τότε είναι ένα ακόμα λιθαράκι στην όλη υπόθεση και δείχνει οτι γενικά ΚΑΘΕ ΤΙ που ακούγεται αυτό τον ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 07:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσαλοφ στο πρώτο φιλικό ματς κινήθηκε και πάλι στα πολύ μέτρια νερά του, δείχνοντας και πάλι εντελώς εκτός κλίματος αφού δεν ήξερε τι θέλει να κάνει τις λίγες φορές που ακούμπησε μπάλα.
Οφ τοπικ; Δε νομίζω, αφού ίσως η πορεία του "δείχνει" στους αρμόδιους και τι ανάγκες έχουμε στο φορ
Οφ τοπικ; Δε νομίζω, αφού ίσως η πορεία του "δείχνει" στους αρμόδιους και τι ανάγκες έχουμε στο φορ
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα αυτά βέβαια στηριγμένα:
1. Στην τρομερή μας ανυπομονησία επειδή είμαστε οπαδοί (και πολλοί μάλιστα μεγαλωμένοι με τα Σπορ του Βορρά που πίστευες οτι κάθε μέρα φέρναμε τον Πελέ να ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ)
2. Σε θεωρίες δικές μας οτι "δεν δουλευουν", "δεν έχουν λεφτα", "δεν ξέρουν να ψάχνουν" κ.α ...
1. Στην τρομερή μας ανυπομονησία επειδή είμαστε οπαδοί (και πολλοί μάλιστα μεγαλωμένοι με τα Σπορ του Βορρά που πίστευες οτι κάθε μέρα φέρναμε τον Πελέ να ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ)
2. Σε θεωρίες δικές μας οτι "δεν δουλευουν", "δεν έχουν λεφτα", "δεν ξέρουν να ψάχνουν" κ.α ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
οι τιμες στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο εχουν ξεφυγει και μεις ψαχνουμε βασικο φορ και δινουμε 1,2 μυρια...
τι θα παρεις ρε με 1.2 μυρια? οτι εχει περισσεψει απο τα πανερια?
ασε μας ρε Ιβαν μας εφαγες την ψυχη με την εσωστρεφεια σου, αν δεν μπορεις πουλα και φυγε...μας γανιασες
Οι φετινοι που ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε τους ανουσιους καυγάδες και τη δυστυχία παρακαλούμε θερμα
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως πάντα αρκετά καλογραμμένη και με συναίσθημα η ανακοίνωση της 4
Τα αρνητικά της:
1. Ως συνήθως, οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ αφιερώνουν πολλά για τις ευθύνες των άλλων, για τις δικές τους όμως δυο γραμμές.
2. Αλήθεια, εμένα ως οπαδό του ΠΑΟΚ για ποιον λόγο με τιμάει να είναι διαχωρισμένοι οι ...
Τα αρνητικά της:
1. Ως συνήθως, οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ αφιερώνουν πολλά για τις ευθύνες των άλλων, για τις δικές τους όμως δυο γραμμές.
2. Αλήθεια, εμένα ως οπαδό του ΠΑΟΚ για ποιον λόγο με τιμάει να είναι διαχωρισμένοι οι ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε κάθε περίπτωση οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση περισσότερο απολογητικές ανακοινώσεις βγάζουν παρά κάτι που να τους δικαιώνει ή να μας δίνει ελπίδα για το μέλλον
Επίσης, είτε ηθελημένα, είτε αθέλητα, πλέον προκύπτει από όλες τις μεριές οτι είναι ώρα για πράξεις.
Και η πλευρά Σαββίδη το ...
Επίσης, είτε ηθελημένα, είτε αθέλητα, πλέον προκύπτει από όλες τις μεριές οτι είναι ώρα για πράξεις.
Και η πλευρά Σαββίδη το ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ: Μεγάλος διαγωνισμός του Paokmania!
Ωραίος Φιντέλ!
Βεβαια, μπορείς και να συμμετάσχεις και να μεταβιβάσεις αργότερα
Αλλωστε υπάρχουν κι άλλα δώρα πέραν των διαρκείας, ενώ βεβαίως υπάρχουν κι άλλα διαρκείας πέρα απ το ποδοσφαιρικό τμήμα!
Βασικός στόχος ήταν να στηρίξουμε ολο τον συλλογο
Βεβαια, μπορείς και να συμμετάσχεις και να μεταβιβάσεις αργότερα
Αλλωστε υπάρχουν κι άλλα δώρα πέραν των διαρκείας, ενώ βεβαίως υπάρχουν κι άλλα διαρκείας πέρα απ το ποδοσφαιρικό τμήμα!
Βασικός στόχος ήταν να στηρίξουμε ολο τον συλλογο