Η αναζήτηση βρήκε 410 εγγραφές
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Ο χρόνος που δεσμεύθηκε για το γήπεδο (το οποίο θυμίζω επί σειρά ετών δεν ήθελαν να του το δώσουν διότι ξεκάθαρα έλεγαν από τον ΑΣ ότι θα δούμε πρώτα μακροπρόθεσμα έργα από τον επενδυτή, τήρηση λόγων και ΜΕΤΑ θα μιλήσουμε για το γήπεδο - άραγε τι από αυτά είδαν από το Μυστακίδη; ) ήταν εντελώς άλλος ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Συγγνωμη ρε παιδιά
Όταν γράφτηκε πρώτη φορά ο Ουρμπανσκι, το συμπέρασμα της πλειοψηφίας δεν ήταν πως ο παίκτης μοιάζει πιο πολύ για επιτελικός μέσος, με φόβο μάλιστα να αποτελεί αντικαταστάτη του Ντελια;
Τώρα που έκλεισε ο Ιβανούσετς, δεν είναι πιθανό να αντικατέστησε τον Ουρμπανσκι στο ...
Όταν γράφτηκε πρώτη φορά ο Ουρμπανσκι, το συμπέρασμα της πλειοψηφίας δεν ήταν πως ο παίκτης μοιάζει πιο πολύ για επιτελικός μέσος, με φόβο μάλιστα να αποτελεί αντικαταστάτη του Ντελια;
Τώρα που έκλεισε ο Ιβανούσετς, δεν είναι πιθανό να αντικατέστησε τον Ουρμπανσκι στο ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έγραψε ο nikodiai είναι σωστό και αλήθεια. Το έγραψα και εγώ στην κεντρική
Δεν δικαιολογείται να του την λέτε έτσι στο άσχετο και για άσχετους λογους
Αφήστε τις αντιπαραθέσεις
Δεν δικαιολογείται να του την λέτε έτσι στο άσχετο και για άσχετους λογους
Αφήστε τις αντιπαραθέσεις
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δέκα σελίδες οφ τοπικ μόνο σήμερα
ΦΤΑΝΕΙ
Υπάρχουν κι άλλα τοπικ για αυτά τα θέματα
ΦΤΑΝΕΙ
Υπάρχουν κι άλλα τοπικ για αυτά τα θέματα
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
1. ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΝ ΤΟΠΙΚ
2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ
2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Εκθέσεις ιδεών για τη δημοκρατία και τον κόσμο όλοι μπορούμε να γράψουμε.
Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο να κρίνουμε τι είναι νομιμο
Είμαστε όμως άνθρωποι και κρίνουμε τι είναι ηθικό. (Σποιλερ αλέρτ: Σε αντίθεση με το τι είπε ένας αλήτης πολιτικός πριν λίγα χρόνια, το νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό ...
Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο να κρίνουμε τι είναι νομιμο
Είμαστε όμως άνθρωποι και κρίνουμε τι είναι ηθικό. (Σποιλερ αλέρτ: Σε αντίθεση με το τι είπε ένας αλήτης πολιτικός πριν λίγα χρόνια, το νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μπορεί ένας να μου πει με ποιον τρόπο "προκύπτουν" ονόματα που "μπαίνουν σε λίστα" και μετά εγκρίνονται και μετά αρχίζουν επαφές, θα του ήμουν υπόχρεος και ταυτόχρονα θα δεχόμουν οποιαδήποτε ανάλυση ως προς το τι έγινε λάθος
Ξέρουμε εμείς αν ο Χ παίκτης στη λίστα μας, έχει ήδη προταθεί ή τον ...
Ξέρουμε εμείς αν ο Χ παίκτης στη λίστα μας, έχει ήδη προταθεί ή τον ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη τρολιά να επικαλούνται μονίμως οι παρατυπούντες ή ακόμα και παρανομούντες, το κράτος δικαίου και το δυτικό τρόπο ζωής.
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνήσαμε να δώσουμε αντάλλαγμα τη ΓκοντσάρεβαPsagmenos4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:07 Να ρωτήσω κάτι , κάτω από το post της παε στο instagram όλοι γράφουν για επιστροφή Ακπομ? Ακούστηκε κάπου ή από υπόθεση κάποιου έχει περάσει ότι κλείνει?
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ακπομ (που, δε ξέρω αν σας σοκάρω τώρα, εμένα δεν με ενθουσίασε ποτέ :opaokara: ) είναι πράγματι ένα άριστο παράδειγμα χαμάλη πολυτελείας
Οχι ακριβώς χαμάλης δηλαδή. Ούτε και ακριβώς πολυτελείας.
Έχει πράγματι πολλά καλά στοιχεία, αλλά δεν με έπεισε ποτέ για το οτι έχει εξακριβώσει μέσα του τι ...
Οχι ακριβώς χαμάλης δηλαδή. Ούτε και ακριβώς πολυτελείας.
Έχει πράγματι πολλά καλά στοιχεία, αλλά δεν με έπεισε ποτέ για το οτι έχει εξακριβώσει μέσα του τι ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο βωμό της ελευθερίας έκφρασης δεν θα ανεχόμαστε το ανελέητο καθημερινό ΠΡΗΞΟΠΟΥΤΣΙ με την κλάψα στηριγμένη σε ψέματα και λάσπη
Έχουμε προειδοποιήσει εκατό χιλιάδες φορές
Από εδώ και πέρα φεύγουν ποστ
Έχουμε προειδοποιήσει εκατό χιλιάδες φορές
Από εδώ και πέρα φεύγουν ποστ
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε τα δημοσιεύματα τέτοιων φυλλάδων υπήρξαν ποτέ αξιόπιστα, ούτε κατι χειροπιαστό έγινε
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι υπήρξαν δημοσιεύματα, το αν διαψεύστηκαν ερευνάται.
Ούτως ή άλλως δεν αλλάζει και τίποτα.
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι υπήρξαν δημοσιεύματα, το αν διαψεύστηκαν ερευνάται.
Ούτως ή άλλως δεν αλλάζει και τίποτα.