Η αναζήτηση βρήκε 407 εγγραφές

Return

από Equalizer
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Καλα αν κλεισουμε Ντουντα ουτε φορ θελω. Κλεισε τον Μπραντον και παμε για Τρεμπλ

Σας τα έλεγα από καιρό

Τι παιδευόμαστε με φορ αφού δε μας βολεύει τίποτα; Στόπερ, αν κρινουμε από τις κριτικές, ούτως ή άλλως δεν έχουμε.

Χεσ'το, μόνο χαφ και εξτρέμ. Μπάλα από το μέλλον, ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο ...
από Equalizer
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Ατομική ευθύνη κύριε, ολιστική ζωή. Που ζειτε πια βρε ακούλτουρα ορξ; Δεν τα μάθατε τα νέα απ τον ηγέτη;
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Ετήσιο φίλε

Παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε είναι οριστικό, το ποσό είναι ετήσιο
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Πρώτον όχι δεν κάναμε αυτό

Δεύτερον έχει τόσο καιρό που σε κάθε τοποθέτηση μας προτάσσουμε την Ομόνοια του συλλόγου και για αυτό ακριβώς τα βάζουμε με τον ΑΣ και όχι με τον Μυστακίδη

Και τρίτον αφού τόσο πολύ το επιθυμείς μπορείς να αποχωρήσεις. Ούτως ή άλλως όλα σου τα ποστ ενοχλημένα είναι ...
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Παρόλη τη βελτιωμένη εικόνα φέτος και τις καλές κινήσεις ως τώρα, παραμένει πραγματικότητα πως η ομάδα φεύγει για προετοιμασία και έχει ένα φορ.

Άντε να δούμε τι θα γίνει έως αύριο. Πάντα είμαι αισιόδοξος αλλά βλέπουμε και την κατάσταση.
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Τι υπέστη δηλαδή για να καταλάβω;

Να είμαι εγώ λέμε τώρα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να ανοίξω τον δρόμο για πραξικόπημα και μετά να λέω α υπέστην μπουλινγκ από την Εσπρέσο αφήστε με να αναρρώσω.

Δεν είμαστε καλά

ΥΓ. Προφανώς με βάση τις πληροφορίες που έχουμε μιλάω. Αν έχει γίνει κάποια σωματική ...
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Δεν εξέτασα τι διάλεξες

Άμα δεν ήθελε να υπόκειται σε λέξεις όπως τρύπημα και πραξικόπημα, να μην τα εκανε

Και τα πέντε άρθρα για τρεις μέρες από μερικά σάιτ, δεν είναι δολοφονία χαρακτήρα.

Ειδικά όταν έρχονται από την πλευρά που τον έσωσε πολλάκις και τον συντήρησε για 13 χρονια
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Ναι, για όποιον δεν το κατάλαβε, ήμουν και είμαι έξαλλος με ΑΣ και Κατσαρή και με όλους τους άλλους που εντός ΠΑΟΚ έπαιξαν ρόλο σε αυτό που συνέβη και τους λόγους τους έχω πει και εξηγήσει πολλάκις.

Επίσης όλα αυτά τα χρόνια δεν τον αποθεωνα γιατί θυμάμαι το πραξικόπημα στο μπάσκετ, που ήταν ένα ...
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Είναι εντελώς γελοιο να λέμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να χαρακτηριστεί κάποιος που δεν έχτισε κάτι που αυταποδεικτα θα ήταν προς το ίδιο του το συμφέρον

Ο Σαββίδης δεν χρωστάει να κάνει γήπεδο. Θέλει να κάνει γήπεδο. Κάτι έχει παρεξηγηθεί εδω. Το ότι δεν το έκανε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι επειδή δεν το ηθελε

Το να ...
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Αυτός ο Ντεσερς γιατί είναι τόσο περιζήτητος ρε παιδιά; Τόσο τρομερός είναι;
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:50
Jump to forum
Jump to topic

Το νόημα είναι το αν καταδικάζεις τους αφοριστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Κατσαρή, όχι το αν πρέπει να χαρακτηριστεί ο Σαββίδης.

Γουατ;

Από πού κι ως που αυτό είναι το νόημα;

Παρεμπιπτόντως, προσωπικά, θεωρώ ότι είναι τόσο μεγάλο το φάουλ που έκανε ώστε όχι δεν καταδικάζω τους αφοριστικους ...
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σαββίδης δεν χρωστάει να κάνει γήπεδο. Θέλει να κάνει γήπεδο. Κάτι έχει παρεξηγηθεί εδω. Το ότι δεν το έκανε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι επειδή δεν το ηθελε

Άρα το έκανε, κατά την άποψή σου, επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ;

Και ο ΠΑΟΚ, όσον αφορά το γηπεδικό, θα πρέπει να είναι "όμηρος" μέχρι να μπορέσει ...
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

@Equalizer κρατάω ότι κατά την άποψη σου, o Σαββίδης δεν έκανε το γήπεδο έως το 2026, όπως είχε υποσχεθεί, επειδή δεν μπορούσε ή δεν μπορεί και όχι επειδή δεν θέλει ή δεν ήθελε.

Εγώ αυτό κατάλαβα ότι λες.

Πάντως ποτέ ο Σαββιδης δεν είπε ότι δεν το έκανε το γήπεδο μέχρι τώρα, επειδή δεν μπορούσε ...
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Δεν βλέπω τον λόγο να αμφισβητούμε ότι ήρθε ή θα έρθει άμεσα νέα πρόταση για Ντελια

Προσωπικά την βρίσκω πολύ χαμηλή

Και αμα είναι να τον ανανεώσουν ας το κάνουν να τελειώνουμε. Όχι ότι μετά αλλάζει κάτι αλλά τουλάχιστον θα κλείσει έτσι το ένα σκέλος της υποθεσης