Η αναζήτηση βρήκε 120 εγγραφές
- Τρί 02 Ιουν 2026, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναικος, Ημιτελικοι GBL, 30/05, 14:50, ΕΡΤ2
Φέτος με την έλευση του νέου ιδιοκτήτη, μέσα σε περίπου ένα εξάμηνο, ανεβάσαμε το μπάτζετ από τα 600 χιλιάρικα στα 2 εκατομμύρια
Πηγή είναι η ίδια με το 5% που δίνει η ΠΑΕ στον ΑΣ;;
Φτάνει ρε 'σύ με τα ψέματα/ανακρίβειες... Τόσο μικρός είναι ο Μυστακίδης, που για να τον μεγαλώσετε, πρέπει να ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Πώς κάνεις έτσι για 4cm;! Με θυμίζεις μια πρώην μου...KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 20:03.και τέλος 2.01, καλούτσικο για 3αρι αλλα προτιμώ κάτι σε 2.05 γιατί νοιώθω κάπως κοντή την ομάδα.
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτο :lol ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Εξ απινης η διοίκηση με αυτά που έκαναν οι δίπλα κ πως έφεραν Σπαν, κ τέτοιους παίκτες. Γιατί είχαν μείνει στις δηλώσεις τους ότι το μπατζετ τους θα ήταν 4-5 μυρια κ έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους.
Εγώ γιατί είχα ακούσει τη φήμη για Νουλησπά και ληκισκού από τον Μάρτιο;; Να πείτε στον ...
Εγώ γιατί είχα ακούσει τη φήμη για Νουλησπά και ληκισκού από τον Μάρτιο;; Να πείτε στον ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Σσσσς μην τα λες αυτά!
Κι εσύ να 'σαι καλά!
Κι εσύ να 'σαι καλά!
- Τετ 10 Ιουν 2026, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκή κατάταξη μπάσκετ ΠΑΟΚ
Πω πω φοβερή λίγκα.Taseos έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 16:52 Καλά δεν πας να μπεις βάση κριτήρια παικτικα. Νομίζω πας καθαρά εμπορικά να μπεις.
- Τετ 10 Ιουν 2026, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Σε ποιο γήπεδο θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ τη σεζόν που μας έρχεται; Πάει κανένας δημοσιογράφος να ρωτήσει; Ή μας νοιάζει μόνο ο Shields και ο Spears;
Ρε Today, στο speed dial τους έχετε, πάρτε ένα τηλέφωνο...
Ρε Today, στο speed dial τους έχετε, πάρτε ένα τηλέφωνο...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Στη φανέλα που απεικονίζεται η πόλη της Θεσσαλονίκης, άραγε απεικονίζεται το Παλατάκι, ή ο τσετσένος κομπλεξικά το αφαίρεσε;;;;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!
- Τετ 10 Ιουν 2026, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. Σχολιασμός και Προτάσεις
Και γιατί να έχουν; μ@λ@κες είναι; Να αρχίσει δηλαδή κριτική και δύσκολες ερωτήσεις στις ΓΣ;; Απαπαπαπαπαπα... Καλά είμαστε, μεταξύ μας Μεταξά και όλα καλά.katafraktos έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 15:01Στο μεταξυ στο site του ΑΣ δεν υπαρχουν καν πληροφοριες εγγραφης
- Τετ 10 Ιουν 2026, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Έψαχνα κάτι παλιά άρθρα και τυχαία έπεσα σε συνέντευξή σου στο Libero το 2013.
Κάποτε βγήκες και μίλησες απ'ευθείας με το λαό στο Παλατάκι και του έδωσες μικρόφωνο.
Ρε έλα να τα γαμήσεις όλα πάλι! Ή βγάλε μπροστά τους γιους σου, επίσημα πλέον.
Είχα μια συζήτηση με φίλους από εδώ μέσα...
Ρε ...
Κάποτε βγήκες και μίλησες απ'ευθείας με το λαό στο Παλατάκι και του έδωσες μικρόφωνο.
Ρε έλα να τα γαμήσεις όλα πάλι! Ή βγάλε μπροστά τους γιους σου, επίσημα πλέον.
Είχα μια συζήτηση με φίλους από εδώ μέσα...
Ρε ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: FIFA World Cup 2026
https://i.ytimg.com/vi/fKj4tzMZfyk/hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAxMIARUAAAAAGAElAADIQj0AgKJD&rs=AOn4CLAKR0AVB30nKSHF1BFBlDHD9zIrTQ
Ποιο off-topic;;
Τσιμπουκογλείφτρες του Trump. Peace prize και τ'αρχίδια μου κουνιούνται, peace prize και συλλαμβάνονται, φυλακίζονται, δολοφονούνται ...
Ποιο off-topic;;
Τσιμπουκογλείφτρες του Trump. Peace prize και τ'αρχίδια μου κουνιούνται, peace prize και συλλαμβάνονται, φυλακίζονται, δολοφονούνται ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

For whom the bell tolls?
Time marches on,
for whom the bell tolls...?
Κάποτε είχα μια υπογραφή: Λευτεριά στον ΠΑΟΚ, από τα χρέη του.
Τότε που τα μυστατρόλλς μπορεί να το έγραφαν "λεφτεργιά".
- Τετ 10 Ιουν 2026, 01:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. Σχολιασμός και Προτάσεις
Ναι το είδα το ποστ! Κι εγώ εκεί έστειλα για να γίνω μέλος και με έφτιαξαν! 
- Τετ 10 Ιουν 2026, 01:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Υγιείς φωνές του ευρωπαϊκού μπάσκετ πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν μια λύση που θα ευνοεί ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ και μετά τις τρεις μεριές FIBA-NBA-ECA.
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Andrea Trinchieri
Ωραία συνέντευξη! Την είδα όλη.
Το αγαπημένο μου σημείο είναι εκεί που λέει "I don't like the word mentality 8-) I like the word culture".
https://media0.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExcWR0cDVqZHc1bXg2cXAyZXZ3eW50Y2cyb3I4bHBoNnB3b3ZlNjQ5ZCZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw ...