Εκτός από τις γνωστές απουσίες οι ίδιοι 18 θα πρέπει να μπουν και να κερδίσουν τον ΟΦΗ, που μόνο αδιάφορος είναι.
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 4/7/2020 21:30 Novasports
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 4/7/2020 21:30 Novasports
Μετά και την κάκιστη εικόνα και την ήττα απο την ΑΕΧ δεν υπάρχουν περιθωρια για νέες γκέλες.
Εκτός από τις γνωστές απουσίες οι ίδιοι 18 θα πρέπει να μπουν και να κερδίσουν τον ΟΦΗ, που μόνο αδιάφορος είναι.

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 4/7/2020 21:30 Novasports
Για εμένα προσωπικά, θα θεωρούσα μεγάλο πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ ως συλλογική οντότητα, να κατεβάσει στην Κρήτη τα παιδιά της Κ19.
Θα έστελνε τα κατάλληλα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση:
α) προς την πρώτη ομάδα: μάγκες, καθίστε καλά, διότι δεν το έχω σε τίποτα να χτίσω την ομάδα από το μηδέν
β) προς τον προπονητή: μάγκα, αν το πας εσκεμμένα για να διεκδικήσεις την αποζημίωση της απόλυσης, μπορώ να σε κρατήσω αδρανή 2 χρόνια και να εξαφανιστείς από τον ποδοσφαιρικό χάρτη
γ) προς τους ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ, που πλέον βλέπουν τον ΠΑΟΚ ως ομαδούλα (και δεν μπορώ να τους κατηγορήσω):
μάγκες, εγώ έχω backup από πίσω που το ετοιμάζω
δ) προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: μάγκες, έχω την ίδια τρέλα με εσάς, και αν τα πάρω, γίνομαι και εγώ θύρα4.
Ούτως η άλλως, η χρονιά αυτή είναι καταστροφική.
Όλοι οι στόχοι χάθηκαν, Ευρώπη δεν βλέπω να μπαίνουμε σε ομίλους, ας καρπωθούμε το μοναδικό θετικό που αυτή η ομάδα μπορεί να μας προσφέρει - μια εικόνα του μέλλοντος.
Θα έστελνε τα κατάλληλα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση:
α) προς την πρώτη ομάδα: μάγκες, καθίστε καλά, διότι δεν το έχω σε τίποτα να χτίσω την ομάδα από το μηδέν
β) προς τον προπονητή: μάγκα, αν το πας εσκεμμένα για να διεκδικήσεις την αποζημίωση της απόλυσης, μπορώ να σε κρατήσω αδρανή 2 χρόνια και να εξαφανιστείς από τον ποδοσφαιρικό χάρτη
γ) προς τους ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ, που πλέον βλέπουν τον ΠΑΟΚ ως ομαδούλα (και δεν μπορώ να τους κατηγορήσω):
μάγκες, εγώ έχω backup από πίσω που το ετοιμάζω
δ) προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: μάγκες, έχω την ίδια τρέλα με εσάς, και αν τα πάρω, γίνομαι και εγώ θύρα4.
Ούτως η άλλως, η χρονιά αυτή είναι καταστροφική.
Όλοι οι στόχοι χάθηκαν, Ευρώπη δεν βλέπω να μπαίνουμε σε ομίλους, ας καρπωθούμε το μοναδικό θετικό που αυτή η ομάδα μπορεί να μας προσφέρει - μια εικόνα του μέλλοντος.
- john4serres
Προφανώς και δεν μπορεις να τους βαλεις ολους τους πιτσιρικαδες.
Μιχάι, δεξι στοπερ
Μιχαηλιδης, αριστερο στοπερ ή μπακ
Τσιγγάρας, κεντρικος μέσος
Τζόλης, αριστερό ή δεξί εξτρέμ (καλυτερα ως αλλαγη ο συγκεκριμενος)
Μιχάι, δεξι στοπερ
Μιχαηλιδης, αριστερο στοπερ ή μπακ
Τσιγγάρας, κεντρικος μέσος
Τζόλης, αριστερό ή δεξί εξτρέμ (καλυτερα ως αλλαγη ο συγκεκριμενος)
Όλους τους πιτσιρικάδες μέσα.
Αν τους αναμείξεις τώρα με τους μεγάλους, και δούνε τα πιτσιρίκια μέσα στα αποδυτήρια μια παντελή αδιαφορία,
τι μηνύματα θα πάρουν;
''Πάρε το συμβόλαιο ρε κορόιδο, και γράψ'τους όλους στα παπάρια σου''.
Όχι, όλους τους πιτσιρικάδες μέσα.
Εγώ προσωπικά θα γουστάρω να δω ποδοσφαιριστές με τον δικέφαλο στο στήθος, να βγάζουν φωτιές από τα μάτια τους.
Δεν το είδα φέτος όλη την χρονιά (πέρα με Άγιαξ).
Αν τους αναμείξεις τώρα με τους μεγάλους, και δούνε τα πιτσιρίκια μέσα στα αποδυτήρια μια παντελή αδιαφορία,
τι μηνύματα θα πάρουν;
''Πάρε το συμβόλαιο ρε κορόιδο, και γράψ'τους όλους στα παπάρια σου''.
Όχι, όλους τους πιτσιρικάδες μέσα.
Εγώ προσωπικά θα γουστάρω να δω ποδοσφαιριστές με τον δικέφαλο στο στήθος, να βγάζουν φωτιές από τα μάτια τους.
Δεν το είδα φέτος όλη την χρονιά (πέρα με Άγιαξ).
- paok re niamou
- PAOK_Antarctica
-
BlackFriday
Δεν μπορείς να βάλεις την Κ 20 μόνο 3-4 έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο και δικαίωμα συμμετοχής
-
Panagos612
ειναι ντεφορμε ο φιλοςSekeris έγραψε:Τι άλλο θα διαβάσουμε...Χτυπαει και η ζέστη κατακουτελα...
- john4serres
Ο Κρεσπο μπηκε κανονικα στο προγραμμα, ισως τον δουμε να αγωνιζεται μερικα λεπτά.
καθίστε και εσείς να δείτε ολόκληρο τον αγώνα με την άεκ, και ελάτε μετά να μου πείτε αν χτυπάει η ζέστη ή αν είστε ντεφορμέ.Panagos612 έγραψε:ειναι ντεφορμε ο φιλοςSekeris έγραψε:Τι άλλο θα διαβάσουμε...Χτυπαει και η ζέστη κατακουτελα...
Τα πιτσιρίκια ρε βάλτε.
Ποιο σοβαρά θα παίξουν.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θέλω
Πασχα
Matos, Varela, Ingason, Γιαννούλη
Mauricio, Kaddouri,
Λημνιό - Bise - Λάμπρου
Ακπομ
Αυτή η ομάδα θα σκίσει. Το μόνο που δεν ξέρω είναι ποιος θα σκοράρει.
Πασχα
Matos, Varela, Ingason, Γιαννούλη
Mauricio, Kaddouri,
Λημνιό - Bise - Λάμπρου
Ακπομ
Αυτή η ομάδα θα σκίσει. Το μόνο που δεν ξέρω είναι ποιος θα σκοράρει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν δεν κερδίσουμε αυτό και το επόμενο παιχνίδι, με τις πιο αδιάφορες ομάδες των πλέι οφ,να κατέβουν στα επόμενα μόνο με παιχτες της Κ21..