Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μετά και την κάκιστη εικόνα και την ήττα απο την ΑΕΧ δεν υπάρχουν περιθωρια για νέες γκέλες.
Εκτός από τις γνωστές απουσίες οι ίδιοι 18 θα πρέπει να μπουν και να κερδίσουν τον ΟΦΗ, που μόνο αδιάφορος είναι.
Για εμένα προσωπικά, θα θεωρούσα μεγάλο πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ ως συλλογική οντότητα, να κατεβάσει στην Κρήτη τα παιδιά της Κ19.
Θα έστελνε τα κατάλληλα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση:
α) προς την πρώτη ομάδα: μάγκες, καθίστε καλά, διότι δεν το έχω σε τίποτα να χτίσω την ομάδα από το μηδέν
β) προς τον προπονητή: μάγκα, αν το πας εσκεμμένα για να διεκδικήσεις την αποζημίωση της απόλυσης, μπορώ να σε κρατήσω αδρανή 2 χρόνια και να εξαφανιστείς από τον ποδοσφαιρικό χάρτη
γ) προς τους ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ, που πλέον βλέπουν τον ΠΑΟΚ ως ομαδούλα (και δεν μπορώ να τους κατηγορήσω):
μάγκες, εγώ έχω backup από πίσω που το ετοιμάζω
δ) προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: μάγκες, έχω την ίδια τρέλα με εσάς, και αν τα πάρω, γίνομαι και εγώ θύρα4.
Ούτως η άλλως, η χρονιά αυτή είναι καταστροφική.
Όλοι οι στόχοι χάθηκαν, Ευρώπη δεν βλέπω να μπαίνουμε σε ομίλους, ας καρπωθούμε το μοναδικό θετικό που αυτή η ομάδα μπορεί να μας προσφέρει - μια εικόνα του μέλλοντος.
Όλους τους πιτσιρικάδες μέσα.
Αν τους αναμείξεις τώρα με τους μεγάλους, και δούνε τα πιτσιρίκια μέσα στα αποδυτήρια μια παντελή αδιαφορία,
τι μηνύματα θα πάρουν;
''Πάρε το συμβόλαιο ρε κορόιδο, και γράψ'τους όλους στα παπάρια σου''.
Όχι, όλους τους πιτσιρικάδες μέσα.
Εγώ προσωπικά θα γουστάρω να δω ποδοσφαιριστές με τον δικέφαλο στο στήθος, να βγάζουν φωτιές από τα μάτια τους.
Δεν το είδα φέτος όλη την χρονιά (πέρα με Άγιαξ).