Γιατί πήρατε διαρκείας και σε ποια θύρα;

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
dimmisdim

Γιατί πήρατε διαρκείας και σε ποια θύρα;

Δημοσίευση από dimmisdim »

εγω πηρα διαρκειας στην 5 μονο για το ζαγορακη. αν και ξερω οτι λογω αποστασης και δουλειας δεν θα καταφερω να ειμαι σε παραπανω απο 6-7 ματς.
ο λαος θελει καποιον να του δωσει οραμα και νομιζω οτι τον βρηκε
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Στην 4 γιατί έτσι!
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Δε με το 'χες πεί το καλοκαίρι αυτό vaggt.
Ρε τον παππούκα...
Είναι αλήθεια λοιπόν. Η ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα, δε σβήνει. Κρατάει.. μέχρι να 'ρθεί ο θάνατος.

Πήρα διαρκείας στην 4, γιατί είμαι τρελός!!! 8)
Σε άλλη θύρα δε μπορώ να πάω...
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

PHRA STHN 4 GIATI TOSA LEGTA EIXA.
ALLA KAI GIATI SN THS 4 THN KERKIDA DEN YPARXEI STHN GH
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Εγω λογο το οτι δεν μπορουσα να δεινω 150 ευρο ντουκου η εσω με δωσεις(δεν θελω να μπενω σε τετιες διαδικασιες)δεν πηρα.

Πηγενο σε καθε ματσακιων δεινω τα 15 ευρουλακια μου και γουσταρω.
Τωρα για του χρονου θα ξεκινισω απο νωρις να μαζεβω λεφτα να παρω διαρκιας.

Παοκ ειμαστε ολοι μας.
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Πήρα στην 4 λόγω χαμηλού κόστους και γαμάτης κερκίδας. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι η οπτική από την 4 είναι γτπ και εμένα μου αρέσει πολύ να βλέπω και μπάλα εκτός από το να χοροπηδάω και να χτυπιέμαι σαν το γίδι!

Ωστόσο η 5-6, αν και έχει πολύ καλύτερη οπτική χωρίς να είναι παράλογα ακριβή, τις λίγες φορές που πήγα πέρσι με χάλασε το ότι έχει κάτι μπαρμπάδες που μία κάθονται μία σηκώνονται, λες και είμαστε στην Αγγλία, και σου σπάνε τα νεύρα. Ή όλο το ματς όρθιοι ή όλο το ματς καθιστοί ρε άνθρωποι, αποφασήστε τουλάχιστον!
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

μονο 4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

Παιρνω διαρκειας στην 4 απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου.η 4 ειναι η ψυχη του παοκ για μενα.χωρις την 4 το γηπεδο θα τα ναι σαν εκκλησια.στην 4 θα παιρνω διαρκειας ως που να πεθανω. ειναι τιμη μου που ειμαι κομματι αυτης της κερκιδας. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

4...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

phrame diarkeias stin 4 me dika mas lefta. ksero oti den prokeitai na katebo toumpa pano apo 5 fores fetos, kai eidika tou xronou pou 8a ksanaparo kai 8a eimai triti lukeiou 8a katebo 2-3 fores... gamise ta!!! malosa me tin gomena, malosa me tin mana kai ton mpampa mou, alla sta tetoia mou!!! paok eimai! kai as min exo euros gia na pio mia parapano tekila sabbato bradu, ki as min exo euros na pao na paro papoutsaki oritsuma tiger! gamise ta... kai pira diarkeias stin 4 giati eixa er8ei stin proti proponisi. me 12.000 kosmo. ekei trela8ika. to diarkeias mou 8a trupietai mono sta ntermpi. tote 8a erxomai giati duskola brisoumai meson! palikaria ta leme. rive kai zero sorry pou sas leo sunexeia oti 8a er8o toumpa kai panta den erxomai. sorry alla 8a bre8oumai kapote, se kapoio ntermpi! pou 8a paei!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

χαχαχαχα φίλε εγώ είπα να γράφω με αγκληκους χαρακτήρες αλλα μου ειπαν μην μασας για ορθογραφηκα.
dimmisdim

Δημοσίευση από dimmisdim »

VAGGT έγραψε:ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!
ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.
HTAN ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ.
ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ 520 ΕΥΡΩ ΟΣΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 4 ΚΑΙ ΛΕΕΙ.

-ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΝΟΜΙΖΩ......

μας δινει να καταλαβουμε τι εστι ΠΑΟΚ ο παππους
Άβαταρ μέλους
zagorakis

Δημοσίευση από zagorakis »

pira stin 4 opos eperna kai ta proigoumena xronia kai pleon exei ginei sinitheia kai den thelo na apoxoriso apo kei me tpt. oso mporo tha pigaino ekei mexri na paithano. PAOK REEEEE.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Kareena4ever οι καλές θέσεις έχουν κλείσει απ' ότι ξέρω στις θύρες 5-6 ..
Άρα του χρόνου προβλέπω να γίνεται μάχη για μία θέση κεντρικά .. Τώρα εσείς που έχετε δικαίωμα ανανέωσης της ίδιας θέσης είστε άρχοντες!
bebys

ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση από bebys »

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ 5 ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ!!!!!!!!!!ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

ego mexri tora den exo parei kai eskaga ta 15 euroudakia alla rotisa sto site tis pae kai apantisan pos sintoma tha bgoune diarkeias gia ton deftero giro kai tora tha paro!!pame paokara!!!!ennoeitai 4!!! :? eisai
invader

Δημοσίευση από invader »

egw den pira kai auto egine skopima.Exw paei se ola mexri twra ta match kai sinolo exw dwsei 105 eurw.Kai alla tosa peripou ston 2o.Opote kalitera na iparxoun kai eisitiria kanonika kai oxi ola diarkeias.Isws ston 2o giro na parw diarkeias an vgoun!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”