Γιατί πήρατε διαρκείας και σε ποια θύρα;
Γιατί πήρατε διαρκείας και σε ποια θύρα;
εγω πηρα διαρκειας στην 5 μονο για το ζαγορακη. αν και ξερω οτι λογω αποστασης και δουλειας δεν θα καταφερω να ειμαι σε παραπανω απο 6-7 ματς.
ο λαος θελει καποιον να του δωσει οραμα και νομιζω οτι τον βρηκε
ο λαος θελει καποιον να του δωσει οραμα και νομιζω οτι τον βρηκε
- midenistis
- Επικοινωνία:
- trelogiatros
Πήρα στην 4 λόγω χαμηλού κόστους και γαμάτης κερκίδας. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι η οπτική από την 4 είναι γτπ και εμένα μου αρέσει πολύ να βλέπω και μπάλα εκτός από το να χοροπηδάω και να χτυπιέμαι σαν το γίδι!
Ωστόσο η 5-6, αν και έχει πολύ καλύτερη οπτική χωρίς να είναι παράλογα ακριβή, τις λίγες φορές που πήγα πέρσι με χάλασε το ότι έχει κάτι μπαρμπάδες που μία κάθονται μία σηκώνονται, λες και είμαστε στην Αγγλία, και σου σπάνε τα νεύρα. Ή όλο το ματς όρθιοι ή όλο το ματς καθιστοί ρε άνθρωποι, αποφασήστε τουλάχιστον!
Ωστόσο η 5-6, αν και έχει πολύ καλύτερη οπτική χωρίς να είναι παράλογα ακριβή, τις λίγες φορές που πήγα πέρσι με χάλασε το ότι έχει κάτι μπαρμπάδες που μία κάθονται μία σηκώνονται, λες και είμαστε στην Αγγλία, και σου σπάνε τα νεύρα. Ή όλο το ματς όρθιοι ή όλο το ματς καθιστοί ρε άνθρωποι, αποφασήστε τουλάχιστον!
- taxidriver4
μονο 4
Παιρνω διαρκειας στην 4 απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου.η 4 ειναι η ψυχη του παοκ για μενα.χωρις την 4 το γηπεδο θα τα ναι σαν εκκλησια.στην 4 θα παιρνω διαρκειας ως που να πεθανω. ειναι τιμη μου που ειμαι κομματι αυτης της κερκιδας. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
- costacurtaG4
4...
phrame diarkeias stin 4 me dika mas lefta. ksero oti den prokeitai na katebo toumpa pano apo 5 fores fetos, kai eidika tou xronou pou 8a ksanaparo kai 8a eimai triti lukeiou 8a katebo 2-3 fores... gamise ta!!! malosa me tin gomena, malosa me tin mana kai ton mpampa mou, alla sta tetoia mou!!! paok eimai! kai as min exo euros gia na pio mia parapano tekila sabbato bradu, ki as min exo euros na pao na paro papoutsaki oritsuma tiger! gamise ta... kai pira diarkeias stin 4 giati eixa er8ei stin proti proponisi. me 12.000 kosmo. ekei trela8ika. to diarkeias mou 8a trupietai mono sta ntermpi. tote 8a erxomai giati duskola brisoumai meson! palikaria ta leme. rive kai zero sorry pou sas leo sunexeia oti 8a er8o toumpa kai panta den erxomai. sorry alla 8a bre8oumai kapote, se kapoio ntermpi! pou 8a paei!
VAGGT έγραψε:ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!
ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.
HTAN ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ.
ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ 520 ΕΥΡΩ ΟΣΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 4 ΚΑΙ ΛΕΕΙ.
-ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΝΟΜΙΖΩ......
μας δινει να καταλαβουμε τι εστι ΠΑΟΚ ο παππους
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ 5 ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ!!!!!!!!!!ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!!!!!!!!
- trobonaras