Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Ρε παιδια σορρυ ,τα ιδια και τα ιδια λεμε..
Μην αναπαραγετε την καθε μαλκια που γραφετε..
Αμεσως καταλαβα ποιο βοδι απο αυτο το κωλοσαιτ εγραψε μια τετοια μλκια...
Απο ποιον βγαινει αισθηση απαισιοδοξιας ,?
Απο τον Ζαγορακη? Μιλησε μαζι του γιατι μονο αυτος ξερει..
Απο ποιον επιχειρηθηκε να αποσπασει το ενδιαφερον για το αγωνιστικο ?
Με ποιον μιλησε και δεν μας λεει παρα αρκειται στα "γενικα" και "αοριστα"..
Η ξερεις και μιλας η οχι..
αλλιως ,σκασε..
Μην αναπαραγετε την καθε μαλκια που γραφετε..
Αμεσως καταλαβα ποιο βοδι απο αυτο το κωλοσαιτ εγραψε μια τετοια μλκια...
Απο ποιον βγαινει αισθηση απαισιοδοξιας ,?
Απο τον Ζαγορακη? Μιλησε μαζι του γιατι μονο αυτος ξερει..
Απο ποιον επιχειρηθηκε να αποσπασει το ενδιαφερον για το αγωνιστικο ?
Με ποιον μιλησε και δεν μας λεει παρα αρκειται στα "γενικα" και "αοριστα"..
Η ξερεις και μιλας η οχι..
αλλιως ,σκασε..
- nick_shortjohn
Η ομάδα δεν έχει μία.
Η διοίκηση και ο σβούρας τρέχουν να διώξουν κανένα λιμό (sorry αλλά έχουμε και τέτοια φέτος) μπας και σωθεί κανά ευρουλάκι και γίνει κάνα θαύμα και διορθωθεί λίγο η εικόνα της ομάδας και οι βλαχοδικηγόροι (όπως εύστοχα είπε ο Kolokotronis_4 ) μας παρουσιάζουν ειδικά έτοιμα γαμάτα πρότζεκτς για το "φιλέτο" που θυμίζουν εποχές Γούμενου (σαν το επικό "live from taverna" με τις ρετσίνες, που θα έβαζε φουρνέλο στην τούμπα).
Και οι περισσότεροι πανηγυρίζετε πως ο ΠΑΟΚ θα γίνει Μπαρτσελόνα και θα σαρώσουμε τα πάντα. Και όσοι κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις είμαστε οι κλασσικοί "γραφικοί", "αριανοί","εκπροσωπούμε σκοτεινούς κύκλους του κατεστημένου" κ.λ.π. κ.λ.π.
Μπορούμε να μην κάνουμε σαν αμάμητες 40αρες που είδαν "στεριά"; Έστω για τους τύπους.
Μακάρι να έρθουν Άραβες, Κινέζοι, Τανζανοί και αυστραλοπίθηκες και να βάλουν 200 εκατομμύρια και να μας χλευάζετε μετά όλους εμάς τους "κακούς Παοκτσηδες". Δε θα παρεξηγηθούμε. Θα χαρούμε κιόλας...
Αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει πρόβλημα κι εγώ διαβάζω για πρότζεκτς ενώ δεν έχω δει ευρώ...
Κι έχω (έχουμε) ζήσει τόσες σφαλιάρες σε θέματα επενδυτών που όσο κι αν διψάω για οριστική και μακροχρόνια βιώσιμη λύση δε θα πάψω να είμαι επιφυλακτικός. Πόσω μάλλον όταν το μόνο που έχω δει είναι ...λόγια.
Η διοίκηση και ο σβούρας τρέχουν να διώξουν κανένα λιμό (sorry αλλά έχουμε και τέτοια φέτος) μπας και σωθεί κανά ευρουλάκι και γίνει κάνα θαύμα και διορθωθεί λίγο η εικόνα της ομάδας και οι βλαχοδικηγόροι (όπως εύστοχα είπε ο Kolokotronis_4 ) μας παρουσιάζουν ειδικά έτοιμα γαμάτα πρότζεκτς για το "φιλέτο" που θυμίζουν εποχές Γούμενου (σαν το επικό "live from taverna" με τις ρετσίνες, που θα έβαζε φουρνέλο στην τούμπα).
Και οι περισσότεροι πανηγυρίζετε πως ο ΠΑΟΚ θα γίνει Μπαρτσελόνα και θα σαρώσουμε τα πάντα. Και όσοι κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις είμαστε οι κλασσικοί "γραφικοί", "αριανοί","εκπροσωπούμε σκοτεινούς κύκλους του κατεστημένου" κ.λ.π. κ.λ.π.
Μπορούμε να μην κάνουμε σαν αμάμητες 40αρες που είδαν "στεριά"; Έστω για τους τύπους.
Μακάρι να έρθουν Άραβες, Κινέζοι, Τανζανοί και αυστραλοπίθηκες και να βάλουν 200 εκατομμύρια και να μας χλευάζετε μετά όλους εμάς τους "κακούς Παοκτσηδες". Δε θα παρεξηγηθούμε. Θα χαρούμε κιόλας...
Αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει πρόβλημα κι εγώ διαβάζω για πρότζεκτς ενώ δεν έχω δει ευρώ...
Κι έχω (έχουμε) ζήσει τόσες σφαλιάρες σε θέματα επενδυτών που όσο κι αν διψάω για οριστική και μακροχρόνια βιώσιμη λύση δε θα πάψω να είμαι επιφυλακτικός. Πόσω μάλλον όταν το μόνο που έχω δει είναι ...λόγια.
Διαβάζω στο 24 ότι διοίκηση είναι απαισιόδοξη, στο PAOKmania προκύπτει εδώ και καιρό ένα κλίμα αισιοδοξίας από συγκεκριμένα άτομα που φαίνεται να γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω για τους άραβες.
Τι να πιστέψω ρε γ@μωτο έχω μπερδευτεί

Τι να πιστέψω ρε γ@μωτο έχω μπερδευτεί

για εμενα υπαρχει το θετικο και το αρνητικο .Το αρνητικο ειναι οτι οταν θελεις κατι και εισαι φραγκατος πας και το τελειωνεις το deal στο αψε σβησε π.χ μαρινακης στον gay επισης λες κυριοι αυτος ειμαι η αυτοι ειμαστεαυτα εχουμε κ.τ.λ.π ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε .Απο την αλλη δεν νομιζω οτι ο ζαγορ δεν το εχει ψαξει το πραγμα γιατι αλλιως θα την ειχε τελειωσει την κουβεντα προ πολλου δευτερον αν εισαι απαισιοδοξος δεν δειωχνεις την δευτεραντζα που σου κοστιζει λιγο αλλα πουλας το καλυτερο σου εμπορευμα για να επιβιωσεις και να κανεις και κανα δυο προσθηκες ποιοτικες συνεπως ξερουμε λιγα οι δημοσιογταφοι ακομα ποιο λιγα και η καταληξη για εμενα μαλλον παει στο θετικο οι μονοι που μπορουν να χαλασουν την δουλεια ειμαστε εμεις
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Εμένα μου την δίνουν οι λιμοκοντόροι οι τζιτζιφιόγκοι οι δικηγόροι που δεν έχουν αφήσει ράδιο για ράδιο και φορτώνουν με ελπίδες τον απλό ΠΑΟΚτσή, χωρίς όμως τίποτα χειροπιαστό επί της ουσίας.
Το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ βάζει αυτούς τους τύπους να πουλάνε τζάμπα επενδυτιλίκι χωρίς ο ΠΑΟΚ να έχει δει ακόμα ούτε ευρώ στο ταμείο του?
Εδώ δεν τον είδαμε ακόμη Γιάννη τον βαφτίσαμε.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ.
Το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ βάζει αυτούς τους τύπους να πουλάνε τζάμπα επενδυτιλίκι χωρίς ο ΠΑΟΚ να έχει δει ακόμα ούτε ευρώ στο ταμείο του?
Εδώ δεν τον είδαμε ακόμη Γιάννη τον βαφτίσαμε.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ.
Ποιος ξερει μπορει να τα ετοιμαζουν ολα μαζι...
1) Συνεντευξη τυπου για τη συμμετοχη στην ΑΜΚ,
2) Παρουσιαση 5 ηχηρων μεταγραφων,
3) Παρουσιαση - εγκαινιαση του νεου πλωτου γηπεδου στο Θερμαϊκο, το οποιο ηδη ρυμουλκειται και η καθυστερηση οφειλεται στο οτι δυσκολευεται να περασει απο τα Στενα του Ορομουζ στον Περσικο Κολπο.
Sorry αλλα κοντευω να τρελαθω και ειπα να πεταξω καμια παπ@ρια να γελασουμε...
1) Συνεντευξη τυπου για τη συμμετοχη στην ΑΜΚ,
2) Παρουσιαση 5 ηχηρων μεταγραφων,
3) Παρουσιαση - εγκαινιαση του νεου πλωτου γηπεδου στο Θερμαϊκο, το οποιο ηδη ρυμουλκειται και η καθυστερηση οφειλεται στο οτι δυσκολευεται να περασει απο τα Στενα του Ορομουζ στον Περσικο Κολπο.
Sorry αλλα κοντευω να τρελαθω και ειπα να πεταξω καμια παπ@ρια να γελασουμε...
-
Γήπεδο στην Τούμπα ή στη ΔΕΘ! Ο Θερμαϊκός δε συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές μας!!
- nick_shortjohn
Είσαι αριανός και θες το κακό του ΠΑΟΚ και δε θες τα champions league που φέρνει μαζί του ο Οτάι-Οντάι-Οντέι στις αποσκευές του...
Το business plan - project περιλαμβανει τη ΔΕΘ ως εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που η λυση του Θερμαϊκου απορριφθει λογω αντιρρησης του Ελληνικου Δημοσιου, υπο τον φοβο οτι οι Αραβες θα εγκαταστησουν πετρελαιοπηγη κατω απο το πλωτο γηπεδο και εκμεταλλευτουν τα πετρελαια του Αιγαιου.
Στην περιπτωση αυτη προβλεπεται λεπτομερως στο business plan η κατασκευη εναεριου γηπεδου πανω απο το χωρο της ΔΕΘ χωρητικοτητας 60.000 θεσεων, ενω εχει προβλεφθει και η υπαρξη χωρου για εναεριες καντινες στον περιξ χωρο...Θα υπαρξει επισης ο καταλληλος σχεδιασμος ωστε οι θαμωνες του καφε στον Πυργο του ΟΤΕ να μπορουν να μεταβαινουν απευθειας - εναεριως στο γηπεδο μεσω μιας υψηλης ανθεκτικοτητας κλιμακας απο ανθρακονηματα..
Στην περιπτωση αυτη προβλεπεται λεπτομερως στο business plan η κατασκευη εναεριου γηπεδου πανω απο το χωρο της ΔΕΘ χωρητικοτητας 60.000 θεσεων, ενω εχει προβλεφθει και η υπαρξη χωρου για εναεριες καντινες στον περιξ χωρο...Θα υπαρξει επισης ο καταλληλος σχεδιασμος ωστε οι θαμωνες του καφε στον Πυργο του ΟΤΕ να μπορουν να μεταβαινουν απευθειας - εναεριως στο γηπεδο μεσω μιας υψηλης ανθεκτικοτητας κλιμακας απο ανθρακονηματα..
-
Ακουσα απο εγκυρη πηγη οτι θελουν να φτιαξουν υποθαλασιο γηπεδο 129.000 θεσεων, με γυαλινη οροφη, εξαερισμο για να φευγουν οι καπνοι, ενυδρια με σπανια ψαρια, θερμαινομενες θεσεις και φυσικα παρκινκ 150.000 θεσεων. Επισης μου ειπαν οτι η συνολικη επενδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανερχεται σε 5,4 δις ευρω. Στα σχεδια τους ειναι και η αγορα της Ουεφα σε πρωτη φαση, και αν ολα πανε καλα, και της Φιφα.
Ο Ονται ειναι ο υιοθετημενος γιος του Βασιλια του Καταρ, ενω ο επενδυτικος ομιλος που εκπροσωπει κατεχει το 83% των πετρελαιοπηγων ολου του κοσμου. Επισης ειναι αμεσος συνεργατης του Αη βασιλη, του Χριστου, καθως και των εκπροσωπων τους στη γη, Παπα Βενεδικτου του ΧΙΙΙ και Πατριαρχη Βαρθολομαιου.
Ολα αυτα θα ανακοινωθουν σε συνεντευξη τυπου που θα γινει απο τις 10 Ιανουαριου ως το 2022.
Περαστικα μας!
Υ.Γ. Αν τελικα αποδειχθει μουφα το ολο θεμα (οπως υποψιαζομαι απο τοτε που αρχιζαν να βγαινουν διαφοροι καραγκιοζηδες στα ραδια), θα γελαω για ενα μηνα.
Ο Ονται ειναι ο υιοθετημενος γιος του Βασιλια του Καταρ, ενω ο επενδυτικος ομιλος που εκπροσωπει κατεχει το 83% των πετρελαιοπηγων ολου του κοσμου. Επισης ειναι αμεσος συνεργατης του Αη βασιλη, του Χριστου, καθως και των εκπροσωπων τους στη γη, Παπα Βενεδικτου του ΧΙΙΙ και Πατριαρχη Βαρθολομαιου.
Ολα αυτα θα ανακοινωθουν σε συνεντευξη τυπου που θα γινει απο τις 10 Ιανουαριου ως το 2022.
Περαστικα μας!
Υ.Γ. Αν τελικα αποδειχθει μουφα το ολο θεμα (οπως υποψιαζομαι απο τοτε που αρχιζαν να βγαινουν διαφοροι καραγκιοζηδες στα ραδια), θα γελαω για ενα μηνα.
- navigator11
μεχρι να υπαρξει επισημη ανακοινωση-επικυρωση της συμφωνιας ή επισημη τοποθετηση επι του θεματος,ανεξαρτητως καταληξης,ποσο δυσκολο ειναι να μην δινετε καποιοι σημασια σε ο,τι λεγεται ή γραφεται απο τον οποιονδηποτε;υπαρχει κουραση ψυχολογικη,κατανοητο,αλλά οσο ορισμενοι κατηγορουν τους αραβες πως μας τα εχουν κανει τσουρεκια τοσον καιρο,τοσο κι άλλο τοσο μας τα κανουν και οι ιδιοι επιτιθεμενοι σε <<επενδυτες>>,που ακομα ουδεμια σχεση εχουν με την παε.καταντα κουραστικο και γραφικο.ο καθενας εχει τη νοημοσυνη του και μπορει να κρινει.καθοδηγητες εδω μεσα και δη αυτοκλητοι δε ζητηθηκαν απο κανενα.δεν ειμαστε κνε εδω ...
+100Kolokotronis_4 έγραψε:ΑΡΑΒΕΣ αν έχετε χρήματα ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΤΕ!!!
Να τα δούμε πρώτα και μετά όλα τα άλλα.
Κομμένες οι δηλώσεις και οι βλαχοδικηγόροι σας!
ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΑ ΤΩΡΑ!
Καλά λένε κάποιοι, τι σόι σφυγμομετρήσεις από τα ράδια είναι αυτές?
Και τι βλακείες με τα πρότζεκτς και τα μάστερ πλάνς είναι ετούτα?
Τι Μαλ@κίες είναι αυτές ρε?
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΡΕ και μας πάτε από αναβολή σε αναβολή?
Πρώτα το μαλλί, και μετά η θεωρία.
Σε περιπτωση υποθαλασσιου γηπεδου - ορθα ενημερωμενος ο αδερφος - υπαρχει προβλεψη στο business plan για αιθουσα τροπαιων εκτασης 10.000 τ.μ., στην οποια θα τοποθετηθουν αμεσα ολα τα τροπαια ολων των διασυλλογικων οργνωσεων μεχρι το 2030, αφου η κατακτηση τους συμφωνα με Μπλατερ και Πλατινι ειναι δεδομενη.
Διπλα στην αιθουσα τροπαιων θα υπαρχει και θαλασσιο μουσειο με ειδικη ενοτητα αφιερωμενη στην εξελιξη απο τη σαρδελα στον αστακο μεσα σε μια 3 ετια, συμφωνα με αποδεδειγμενο πειραμα ιδιοφυους Πορτογαλου ερευνητη...
Περα απ την πλακα ειμαι αισιοδοξος...γι αυτο βρισκω την ορεξη να γραφω π@π@ριες
Διπλα στην αιθουσα τροπαιων θα υπαρχει και θαλασσιο μουσειο με ειδικη ενοτητα αφιερωμενη στην εξελιξη απο τη σαρδελα στον αστακο μεσα σε μια 3 ετια, συμφωνα με αποδεδειγμενο πειραμα ιδιοφυους Πορτογαλου ερευνητη...
Περα απ την πλακα ειμαι αισιοδοξος...γι αυτο βρισκω την ορεξη να γραφω π@π@ριες

Συμπιπτουν οι πηγες μας hitman. Και εγω αισιοδοξω οτι ολα θα πανε καλα και θα χαλασει η συμφωνια.