Σε καλό να μας βγει βραδιάτικα..
βρε μακαρι να χαλασει η συμφωνια.εχουμε πολλα πιτσιρικια να προωθησουμε απο τις μικροτερες ομαδες,αφου προηγουμενως βγαλουμε το μισο κ πλεον υπαρχον ροστερ αχρηστο κ δεν ξερω κι εγω τι άλλο.μη θαρρειτε,κι ο βιεϊρινια κι ο βιτολο αλλωστε μια ψευδαισθηση ειναι ...!Olorin έγραψε:Συμπιπτουν οι πηγες μας hitman. Και εγω αισιοδοξω οτι ολα θα πανε καλα και θα χαλασει η συμφωνια.
Olorin έγραψε:Ας κανουμε ομαδα που να να ανταποκρινεται στις οικονομικες μας δυνατοτητες. Το προτιμω απο το ανοιγμα. Και αν χρειαστει να διωξουμε μερικους παικτες, ε τι να κανουμε, δε χαλασε και ο κοσμος. Ετσι και αλλιως, οι συγκεκριμενοι δεν προσφεραν τιποτα σε σχεση με τα λεφτα που παιρνουν. Ο Μπακαγιοκο επαιρνε 120,000 και εβαλε 7-8 γκολ. αλλα τοτε ειχαμε (και) αλλα στελεχη. Πιστευω οτι με παρομοια διαχειριση ολα γινονται. Προεχει για μενα η διατηρηση των μεγαλων παικτων που εχουμε, η πλαισιωση τους απο φθηνους νεαρους και η ολοκληρωση του προπονητικου.
Φυσικα, αυτο που πρεπει να γινει αμεσα ειναι να σταμτησουν να γινονται ΜΑΛΑΚΙΕΣ η μια πισω απο την αλλη. Πραγμα που αισιοδοξω οτι μπορει να γινει συντομα. Απο τα λιγα που καταλαβαινω, βλεπω οτι η διοικηση παει να κινηθει πανω κατω σε αυτο το πλαισιο που περιεγραψα πιο πανω και συμφωνω 100%.
Kolokotronis_4 έγραψε:Στο νέο γήπεδο που θα χτίσουν οι άραβες αληθεύουν τα περί υπόγειας δωρεάν σάουνας και σερβιρίσματος ζεστής σοκολάτας 2/3 τον χειμώνα και κρύου μαύρου τσαγιού καϋλάνης 4Α το καλοκαίρι, στα ημίχρονα των αγώνων?
Αμα δεν εχουμε εμπιστοσυνη στον Ζαγορακη αδερφε, σε ποιο να 'χουμε?navigator11 έγραψε:προσωπικα,στο ζαγορακη σαν απολυτο κουμανταδορο της παε ΠΑΟΚ σε ολες τις εκφανσεις της δεν εχω πληρη πιστη!
Ωπ! Εδώ μπήκα κι εγώ στο τριπάκι, όταν διάβασα τη δημοσίευση του navi..guardian4 έγραψε:Αμα δεν εχουμε εμπιστοσυνη στον Ζαγορακη αδερφε, σε ποιο να 'χουμε?navigator11 έγραψε:προσωπικα,στο ζαγορακη σαν απολυτο κουμανταδορο της παε ΠΑΟΚ σε ολες τις εκφανσεις της δεν εχω πληρη πιστη!