Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα??
ναι ρε να πάρει... μην τον χάσουμε αφού τον βρήκαμε πρώτοι...
αδερφέ από σουηδία είσαι μεγάλος ρε φίλε...
αδερφέ από σουηδία είσαι μεγάλος ρε φίλε...
- paoki_sweden
Αυτό το παικτάκι τον Ντάγκλας μπορεί κάποιος να τον φέρει στον ΠΑΟΚ?
Δεν θα μείνει τσιμέντο όρθιο!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LcZPye-oSqY
ποσο κοστολογειται.παικτουρα ειναι.εαν ερθει ειναι απο αυτους που θα πεσουν τα τσιμενταgeoavr έγραψε:Αυτό το παικτάκι τον Ντάγκλας μπορεί κάποιος να τον φέρει στον ΠΑΟΚ?

καλα και κι παντος με τα ματια τον μαρκαρουν. 
εδω σε φοριο θα φυγει.
Παντος εχει μια σπιρτάδα αυτο το παικτακι...

εδω σε φοριο θα φυγει.
Παντος εχει μια σπιρτάδα αυτο το παικτακι...
Εμενα μου θυμίζει κάτι από shikabala...
Στρατό πήγε?
Στρατό πήγε?

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
και μενα τον αιγυπτιο μου θυμισε...ρε τον φανταζεστε αυτον σε ομαδα του σαντος?
μεταξυ παγκου και κερκιδας θα ειναι!

μεταξυ παγκου και κερκιδας θα ειναι!

3 Βραζιλιάνους θέλω στον Π.Α.Ο.Κ. και σχετικά εφικτό να τους αποκτήσουμε.
Lucio , και μπροστά Elano για την ουσία , Ronaldo για τη γκλαμουριά.
Lucio , και μπροστά Elano για την ουσία , Ronaldo για τη γκλαμουριά.
ποσο κοστολογειται.παικτουρα ειναι.εαν ερθει ειναι απο αυτους που θα πεσουν τα τσιμενταgeonov29 έγραψε:geoavr έγραψε:Αυτό το παικτάκι τον Ντάγκλας μπορεί κάποιος να τον φέρει στον ΠΑΟΚ?
Λοιπόν ο Mr Ντάγκλας είναι 19 ετών.Πριν 1-2 χρόνια τον παίρναμε με κανένα τριακοσάρι χιλιάρικα,τώρα το Transfermarkt τον έχει στα 2 εκατομ.
αλλά εγώ θα έβαζα ακόμα ένα μηδενικό γιατί μπήκαν στο παζάρι τα big boys(Μάντσεστερ-Ρεάλ-Γιουβέντους).
Τον έβαλα εδώ γιά πλάκα φυσικά και γιά να δω αν σας έφερνε συνειρμικά στον μεγαλύτερο παίκτη που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα μετά τον Κούδα.Και αυτή την στιγμή μόνο ο Ντάγκλας μοιάζει με τον Σίκα.
Πάρτε μιά γεύση από μιά δεκάδα-αφρόκρεμα κάτω των 20 Βραζιλιάνους & Αργεντίνους.Φυσικά εκτός από αυτούς τους είκοσι(που κάτω από 5 εκατ. δεν πέφτει κανένας) υπάρχουν και μερικές δεκάδες ακόμα ακατέργαστα διαμαντάκια.Εκεί σε θέλω Ζήση.......
http://www.sport24.gr/html/ent/828/ent.286828.asp
- Mario Jardel
Δυστυχώς αυτούς τους παίκτες πρέπει μόλις τους ανακαλύπτεις να τους παίρνεις αμέσως αλλά υπάρχει μεγάλο ρίσκο. Όλοι βρίσκονται υπο παρακολούθηση από πλούσια κλαμπ της Ευρώπης και είναι δύσκολο να τους αγοράσουμε. Έναν Σικαμπάλα καταφέραμε να πάρουμε, ο οποίος ήταν ανάλογης κλάσης, κι έπεσε σε άσχημη εποχή.
Γι αυτο φτιαχνουμε αθλητικο κεντρο! Για να δημιουργουμε δικα μας ταλεντα μιας και δεν θα μπορουμε ποτε να δινουμε μεγαλα ποσα για πολυ νεαρους παιχτες
Καλά έλληνας μεγάλο ταλέντο δύσκολα να βγει και ας έχεις εγκαταστάσεις καλύτερες του άγιαξ.
Ξέρει κανεις κανένα έλληνα παιχταρά?
Κανένα ταλέντο με τι σημασία τις λέξεως?Όχι κουτσιανικούλη κτλ.
Καλά θα ήταν να μπορούμε να βρούμε κανένα ταλέντο από λατινική αμερική,εκεί που παίζεται ακόμα μπάλα και όχι ποδόσφαιρο.
Ξέρει κανεις κανένα έλληνα παιχταρά?
Κανένα ταλέντο με τι σημασία τις λέξεως?Όχι κουτσιανικούλη κτλ.
Καλά θα ήταν να μπορούμε να βρούμε κανένα ταλέντο από λατινική αμερική,εκεί που παίζεται ακόμα μπάλα και όχι ποδόσφαιρο.
- Mario Jardel
Φίλε είχα εναν συμμαθητή που αν τον επεξεργαζόταν μια ομάδα θα είχε φτιάξει το πιο ολοκληρωμένο χαφ τα τελευταία χρόνια. Αλλα απο μικρό τον κοροιδεύανε. Ταλέντο υπάρχει αλλα μένει αναξιοποίητο. Οι Πορτογάλοι τον ίδιο πληθυσμό με μας έχουνε και όλο βγάζουνε παικταράδες.Εδώ ακόμα κάνουμε προπόνηση με το μάτι.
Γιατι ποσες ομαδες εχουν εγκαταστασεις και οργανωση στην Ελλαδα? Στοιχειωδως ο παναθηναϊκος και εχει ηδη βγαλει τον Νινη, ο οποιος εχει προοπτικες.
Επισης και ο ολυμπιακος εχει πολλους νεους παιχτες αν και δεν τους εχω δει για να εχω αποψη.
Αν το θετεις σε σχεση με τη νοοτροπια και γενικα το πως θεωρουμε καποιον ταλεντο στην Ελλαδα, ισως εχεις, εν μερει, δικιο.
Ας εχω ομως εγκαταστασεις, ας εχω και σοβαρους ανθρωπους που διαθετουν και τις καταλληλες γνωσεις και τοτε θα δεις οτι ειναι να βγουν ταλεντα
Επισης και ο ολυμπιακος εχει πολλους νεους παιχτες αν και δεν τους εχω δει για να εχω αποψη.
Αν το θετεις σε σχεση με τη νοοτροπια και γενικα το πως θεωρουμε καποιον ταλεντο στην Ελλαδα, ισως εχεις, εν μερει, δικιο.
Ας εχω ομως εγκαταστασεις, ας εχω και σοβαρους ανθρωπους που διαθετουν και τις καταλληλες γνωσεις και τοτε θα δεις οτι ειναι να βγουν ταλεντα