Torrentmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
Southern Cross

Δημοσίευση από Southern Cross »

Ρε Θαναση, Χρονια πολλα για εχθες :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

ευχαριστώ southern. :wink:

λοιπόν παιδιά οι παρακάτω αγώνες έχουν ανέβει σε καινούργια μορφή και πιο συμμαζεμένοι.
όσοι τους έχετε κατεβάσει μέχρι και σήμερα μπορείτε να σταματήσετε να τους δίνετε. Θα συνεχίσω εγώ για να τους κατεβάσουν όσοι δεν τους έχουν ολοκληρώσει.

όσοι βέβαια τους κατεβάσετε από σήμερα και μετά να τους δίνετε!!!!!!!!!!!!

NAPOLI-PAOK
MALIN-PAOK
PAOK-STEFANEL
PAOK-ARSENAL
FINAL FOUR LAMIAS
ARSENAL-PAOK
PAOK-PSG
BAYERN-PAOK

:shock: :D
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ρε παιδια εχω μια εκπομπή του παρασιδη πως θα γινει να την ανεβασουμε.
Ειναι μετα τον τελικό με gay και πραγματικά ειναι απίστευτη.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Ανέβηκε ο αγώνας ΠΑΟΚ - Eintracht του 81 (2-0) σε πολύ καλή ποιότητα.

Μόνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

thanasisp04 έγραψε:ευχαριστώ southern. :wink:

λοιπόν παιδιά οι παρακάτω αγώνες έχουν ανέβει σε καινούργια μορφή και πιο συμμαζεμένοι.
όσοι τους έχετε κατεβάσει μέχρι και σήμερα μπορείτε να σταματήσετε να τους δίνετε. Θα συνεχίσω εγώ για να τους κατεβάσουν όσοι δεν τους έχουν ολοκληρώσει.

όσοι βέβαια τους κατεβάσετε από σήμερα και μετά να τους δίνετε!!!!!!!!!!!!

NAPOLI-PAOK
MALIN-PAOK
PAOK-STEFANEL
PAOK-ARSENAL
FINAL FOUR LAMIAS
ARSENAL-PAOK
PAOK-PSG
BAYERN-PAOK

:shock: :D

ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ..

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

Άβαταρ μέλους
thanasisp04

TORRENTMANIA POLL

Παιδιά επειδή ετοιμαζόμαστε για μεγάλα πράγματα στο torrentmania και στο paokmania.gr γενικά και είμαστε μπροστά σε ένα μικροδίλημα θα θέλαμε να ψηφίσουμε εδώ πέρα για το αν προτιμάμε να ανεβαίνουν οι αγώνες σε καλή ποιότητα μεγάλου μεγέθους 3-4 GB ή σε μέτρια ποιότητα μεγέθους 1GB. Ως τώρα έχουμε επιμείνει στην άριστη ποιότητα όποτε βέβαια έχουμε αυτή τη δυνατότητα.

Οι αγώνες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλοί. Περιμένουμε και τα σχόλια σας παρακάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanasisp04 την Τρί 22 Ιαν 2008, 07:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
invader

Δημοσίευση από invader »

mias kai periorismos ratio ktl den iparxei dn vriskw logo na min anevainoun se megala arxeia kai se aristi poiotita.
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Τόσο η μία όσο και η άλλη επιλογή έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους.

Ακόμα δεν είμαι σίγουρος τι θα ήταν καλύτερο ..προτείνω και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ να πουν την γνώμη τους.
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Δείτε την λίστα με τα ως τώρα ανεβασμένα torrents κάνοντας κλικ εδώ
Άβαταρ μέλους
xristaras

Δημοσίευση από xristaras »

NIMOU THANASI MONO TO SILALITIRIO POU TRABIKSA EGO EBALES ME METRIA POIOTITA!!!!XAXAXA EGO PROTIMO TO 2o AUTOI OI AGONES EINAI ISTORIKOI AS TOUS EXOUME SE KALI POIOTITA..
Geroplatanos

Δημοσίευση από Geroplatanos »

Οπτικά δεν φαίνεται και πολύ μεγάλη η διαφορά και στις δύο περιπτώσεις. Κατεβάζω συνέχεια έργα σε avi και η εικόνα είναι μια χαρά. Εμένα προσωπικά από την άλλη δεν με πειράζει να είναι σε DVD format (3-4GB) γιατί έχω 4mbit download αλλά υπάρχουν και παιδιά με μικρότερες ταχύτητες που θα προτιμούσαν μικρότερα αρχεία.
Άβαταρ μέλους
Stallion
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stallion »

Μικρό μέγεθος γιατί όση ταχύτητα και να 'χεις, όταν όλοι οι ρουφιάνοι τα κλείνουν μόλις κατέβει και δεν seedάρουν σου βγαίνει η παναγία μέχρι να το κατεβάσεις....
:shock:
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΗΤΗΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ?ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΛΔ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 1,2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ουτε εγω ξερω τι ειναι καλυτερο...οπως θελετε...αν και με μεγαλα αρχεια γεμιζει γρηγορα ο σκληρος...
Να προτεινω καποιες φορες να συνεννοουμαστε και να κανουμε ο ενας κοπια cd ή dvd για αλλους ωστε να μην τρωμε πολυ καιρο σε κατεβασμα...παραδειγμα αν μπορω να κανονισω να βρεθουμε με καποια παιδια σαλονικη μπορω να κανω κοπια μερικα δισκακια και αντισοιχα να κανουν και αλλοι και να τα ανταλλαξουμε...Για κερδος χρονου το λεω αυτο...
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

mporo na ta exo k ta dio k na dialego poio thelo analoga me tn agona????oxi e??mikro megethos tote.exo ena 500 skliro gemato....den paei allo!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”