Torrentmania
- Southern Cross
- thanasisp04
ευχαριστώ southern.
λοιπόν παιδιά οι παρακάτω αγώνες έχουν ανέβει σε καινούργια μορφή και πιο συμμαζεμένοι.
όσοι τους έχετε κατεβάσει μέχρι και σήμερα μπορείτε να σταματήσετε να τους δίνετε. Θα συνεχίσω εγώ για να τους κατεβάσουν όσοι δεν τους έχουν ολοκληρώσει.
όσοι βέβαια τους κατεβάσετε από σήμερα και μετά να τους δίνετε!!!!!!!!!!!!
NAPOLI-PAOK
MALIN-PAOK
PAOK-STEFANEL
PAOK-ARSENAL
FINAL FOUR LAMIAS
ARSENAL-PAOK
PAOK-PSG
BAYERN-PAOK

λοιπόν παιδιά οι παρακάτω αγώνες έχουν ανέβει σε καινούργια μορφή και πιο συμμαζεμένοι.
όσοι τους έχετε κατεβάσει μέχρι και σήμερα μπορείτε να σταματήσετε να τους δίνετε. Θα συνεχίσω εγώ για να τους κατεβάσουν όσοι δεν τους έχουν ολοκληρώσει.
NAPOLI-PAOK
MALIN-PAOK
PAOK-STEFANEL
PAOK-ARSENAL
FINAL FOUR LAMIAS
ARSENAL-PAOK
PAOK-PSG
BAYERN-PAOK
- thanasisp04
- thanasisp04
thanasisp04 έγραψε:ευχαριστώ southern.![]()
NAPOLI-PAOK
MALIN-PAOK
PAOK-STEFANEL
PAOK-ARSENAL
FINAL FOUR LAMIAS
ARSENAL-PAOK
PAOK-PSG
BAYERN-PAOK
![]()
ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ..
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
- thanasisp04
TORRENTMANIA POLL
Παιδιά επειδή ετοιμαζόμαστε για μεγάλα πράγματα στο torrentmania και στο paokmania.gr γενικά και είμαστε μπροστά σε ένα μικροδίλημα θα θέλαμε να ψηφίσουμε εδώ πέρα για το αν προτιμάμε να ανεβαίνουν οι αγώνες σε καλή ποιότητα μεγάλου μεγέθους 3-4 GB ή σε μέτρια ποιότητα μεγέθους 1GB. Ως τώρα έχουμε επιμείνει στην άριστη ποιότητα όποτε βέβαια έχουμε αυτή τη δυνατότητα.
Οι αγώνες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλοί. Περιμένουμε και τα σχόλια σας παρακάτω.
Οι αγώνες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλοί. Περιμένουμε και τα σχόλια σας παρακάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanasisp04 την Τρί 22 Ιαν 2008, 07:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Geroplatanos
Οπτικά δεν φαίνεται και πολύ μεγάλη η διαφορά και στις δύο περιπτώσεις. Κατεβάζω συνέχεια έργα σε avi και η εικόνα είναι μια χαρά. Εμένα προσωπικά από την άλλη δεν με πειράζει να είναι σε DVD format (3-4GB) γιατί έχω 4mbit download αλλά υπάρχουν και παιδιά με μικρότερες ταχύτητες που θα προτιμούσαν μικρότερα αρχεία.
ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΗΤΗΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ?ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΛΔ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 1,2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ

Ουτε εγω ξερω τι ειναι καλυτερο...οπως θελετε...αν και με μεγαλα αρχεια γεμιζει γρηγορα ο σκληρος...
Να προτεινω καποιες φορες να συνεννοουμαστε και να κανουμε ο ενας κοπια cd ή dvd για αλλους ωστε να μην τρωμε πολυ καιρο σε κατεβασμα...παραδειγμα αν μπορω να κανονισω να βρεθουμε με καποια παιδια σαλονικη μπορω να κανω κοπια μερικα δισκακια και αντισοιχα να κανουν και αλλοι και να τα ανταλλαξουμε...Για κερδος χρονου το λεω αυτο...
Να προτεινω καποιες φορες να συνεννοουμαστε και να κανουμε ο ενας κοπια cd ή dvd για αλλους ωστε να μην τρωμε πολυ καιρο σε κατεβασμα...παραδειγμα αν μπορω να κανονισω να βρεθουμε με καποια παιδια σαλονικη μπορω να κανω κοπια μερικα δισκακια και αντισοιχα να κανουν και αλλοι και να τα ανταλλαξουμε...Για κερδος χρονου το λεω αυτο...
- trobonaras