Torrentmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Torrentmania

Δημοσίευση από thanasisp04 »

Παιδιά είναι μεγάλη η προσπάθεια που γίνεται να μοιραζόμαστε τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας.
Ήδη έχουν ανέβει πολλοί ιστορικοί αγώνες αλλά και πρόσφατοι.
Εδώ σας παρακαλώ να βάζετε όποιο πρόβλημα έχετε ώστε να το λύνουμε.

Και φυσικά όποιον αγώνα θέλετε να μοιραστείτε με τους ΠΑΟΚτσήδες όλου του κόσμου πείτε το να το κανονίσουμε

:wink:
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Θέλω πολύ να δω τον αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλης το 1997, που τους ρίξαμε 2 γκολάκια με τον Ζησάρα!
Δύσκολο να βρεθεί? :roll:
Sotos99

Δημοσίευση από Sotos99 »

Εγώ θέλω να κάνετε κ κανένα seed γιατί όποτε πάω να καταιβάσω οι ταχύτητες είναι τραγικές..
Καλό θα ήταν μετά το download να αφήνετε το αρχείο torrent κ τον φάκελο του αγώνα ώστε να seedaroume και να έχουμε κ μεις καλές ταχυτητες..
Για καλό όλων το λέω..
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Soto εγώ seedarw συνεχώς με καλή ταχύτητα.
Να κάνετε update τους trackers για καλύτερες ταχύτητες ίσως.
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Κατηγοριοποίηση των Torrents

Δημοσίευση από apaikto$ »

Επειδή η λίστα με τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας μεγαλώνει αν είναι δυνατό, να δημιουργηθούν κατηγορίες και υπό-κατηγορίες για να έχουμε πιο άμεση πρόσβαση σε αυτό που θέλει ο καθένας μας.

π.χ.
Η ενότητα ποδόσφαιρο μπορεί (αρχικά) να χωριστεί σε Ποδοσφαιρικές Περιόδους (seasons) όπως, Ποδοσφαιρική Περίοδος 1997-1998, 2000-2001, 2002-2003 κλπ.Κατόπιν, κάθε περίοδος μπορεί να χωριστεί σε 3 υπό-κατηγορίες ανάλογα με το διαθέσιμο υλικό:

π.χ.
Αγώνες Πρωταθλήματος (της συγκεκριμένης περιόδου)
Αγώνες Κυπέλλου (της συγκεκριμένης περιόδου)
Αγώνες UEFA (της συγκεκριμένης περιόδου) κλπ.

Το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί και στους αγώνες μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Όποιος μπορεί παιδιά να μας βοηθήσει να συγκεντρώσουμε αγώνες ας μας ενημερώσει :D :D
Geroplatanos

Δημοσίευση από Geroplatanos »

Εγώ θα πρότεινα οι αγώνες να μην μοιράζονται με torents αλλά να ανεβαίνουν στο rapidshare. Έτσι δεν θα σβήνονται ποτέ και θα έχουμε όλη γρήγορη ταχύτητα στο κατέβασμα. Γιατί αν κάποια στιγμή τα αρχεία στη συλλογή μας γίνουν πολλά δεν θα μπορεί ο κάθε ένας να κρατάει στον tracker συνέχεια 10-20 αρχεία για να τα μοιράζει και κάποια από αυτά δεν θα έχουν seeders. Εγώ μπορώ να βοηθήσω με κάποιους αγώνες που έχω όπως τον τελικό στην Γενεύη η και άλλα. Η καταραμένη η HOL όμως στην προσπάθεια της να με βάλει από το ΑΡΥΣ στο δικό της δίκτυο και από τα 1 στα 4mbit με έχει αφήσει κάπου 20 μέρες χωρίς Internet. Αν λοιπόν κάποιο παιδί μπορεί να βρεθούμε και να του δώσω τους αγώνες σε DVD και να τα μοιράσει εκείνος κανένα πρόβλημα.
giorgosalextown

Δημοσίευση από giorgosalextown »

ΚΑΤΕΒΑΣΑ 3-4 ΑΓΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Κ ΕΣΒΙΣΑΝ, ΤΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΝΟ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΙΝΑΡΤΙΣΙΕΣ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΡΑΒΙΚΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟ ΑΚΡΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

Άβαταρ μέλους
thanasisp04

geroplatane από που είσαι;

giorgoalextown δώσε με ένα msn να στα στείλω. Συμβαίνει κάποιες φορές.
Geroplatanos

Δημοσίευση από Geroplatanos »

Θανάση από Θεσσαλονίκη είμαι και μένω ανατολικά
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Geroplatanos έγραψε:Εγώ θα πρότεινα οι αγώνες να μην μοιράζονται με torents αλλά να ανεβαίνουν στο rapidshare. Έτσι δεν θα σβήνονται ποτέ και θα έχουμε όλη γρήγορη ταχύτητα στο κατέβασμα. Γιατί αν κάποια στιγμή τα αρχεία στη συλλογή μας γίνουν πολλά δεν θα μπορεί ο κάθε ένας να κρατάει στον tracker συνέχεια 10-20 αρχεία για να τα μοιράζει και κάποια από αυτά δεν θα έχουν seeders. Εγώ μπορώ να βοηθήσω με κάποιους αγώνες που έχω όπως τον τελικό στην Γενεύη η και άλλα. Η καταραμένη η HOL όμως στην προσπάθεια της να με βάλει από το ΑΡΥΣ στο δικό της δίκτυο και από τα 1 στα 4mbit με έχει αφήσει κάπου 20 μέρες χωρίς Internet. Αν λοιπόν κάποιο παιδί μπορεί να βρεθούμε και να του δώσω τους αγώνες σε DVD και να τα μοιράσει εκείνος κανένα πρόβλημα.

Μόνο άμα είσαι γραμμένος στο rapidshare, κατεβάζεις γρήγορα.. αλλιώς "κλάφτα χαράλαμπε.."
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Παντως ο γεροπλατανος εχει γενικα δικιο...Ειναι δυσκολο να κρατησουμε πολλα κατεβασμενα αρχεια στο κομπιουτερ...Πρεπει να βρουμε μια λυση ωστε να μπορουμε να τα κανουμε κοπια σε cd-dvd, και να τα σβηνουμε απο το σκληρο..(αν γινεται)

Προς το παρον εχω κατεβασει τους αγωνες με τη Stefanel....
Τα αρχεια του 2ου ματς δεν ανοιγουν...εχει κανεις το ιδιο προβλημα ή να μου πει οτι σε εκεινον παιζουν κανονικα?
Χρειαζεται μηπως τιποτα νεους codecs για αυτα τα αρχεια?
Ποιο προγραμμα συνισταται να χρησιμοποιουμε?εγω συνηθως με το Bsplayer τα ανοιγω...
Συγχαρητηρια παντως σε αυτους που ασχολουνται για τηνπολυ καλη δουλεια σε ολα (τορρεντσ-φορουμ-site κλπ)
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

lakistuta δοκίμασε αυτούς τους codecs

http://www.free-codecs.com/download/K_L ... c_Pack.htm

ελπίζω να κάνουν δουλειά αλλιλως ξαναπές μας.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Λοιπόν ο αγώνας με την Βέροια τελικά βρέθηκε. Όσοι θέλετε μπορείτε να το κατεβάσετε από το torrentmania.

Επίσης έχουν προστεθεί ο αγώνας ΠΑΟΚ - Άρσεναλ 1-0 με το γκολ του Φραντζέσκου!!!! και ο περσινός με το τυρί εκτός. :wink:
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Άπαιχτε η ιδέα σου για κατηγορίες είναι πολύ καλή και δουλεύεται αυτή τη στιγμή :wink:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”