Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από free4 »

Καθε κοινότητα αποτελείται από προσωπικότητες...
Το οτι να ναι είχε μέσα αρκετές προσωπικότητες που από τη στιγμή που έκλεισε, αυτές φεύγουν!!
Και όπως και να το κάνουμε, είναι απώλεια να χάνονται απόψεις σεβαστές από άτομα με γνώσεις για τέτοιες λακαμίες.. Οπως ανέφερε και πιο παλιά οα Μάξιμος νομίζω, κάτι εντελώς ανούσιο για εσάς, περικλυε κάτι σημαντικό για κάποιους άλλους και με το σβήσιμο αυτού του τόπικ χάθηκε!!!

Sera4 έγραψε:
free4 έγραψε:Ποιοι πλέον έχουν χάσει αυτό το δικαίωμα?

ο ντριμ εχει φαει μπαν για 1 μηνα απο οσο θυμαμαι οπως και ο γκικα...και 2 κοπελιες μια ευα και αλλη μια(ντρακουλιον κατι τετοιο) που ζητησαν να διαγραφουν... :ugeek:

Ο Ντρακουλέισον Σέρα είναι αγόρι!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

free4 έγραψε:... με το σβήσιμο αυτού του τόπικ χάθηκε!!!...

Kαταρχήν δε σβήστηκε κανένα τόπικ.
Δεύτερον, αν κάποιοι ήταν στο ΠΑΟΚμανια μόνο για ένα (οποιοδήποτε) τόπικ, δε θα μας πιάσει και πόνος που φύγαν... Και στην τελική φύγαν 4 άτομα που γράφαν αποκλειστικά στο συγκεκριμένο τόπικ για να τελειώνει κι αυτή η καραμέλα.

Επειδή η ιστορία έχει παρατραβήξει, παρακαλώ (λέμε τώρα... :mrgreen: ) τα μέλη που ήδη εκφράσανε τη γνώμη τους και δεν έχουν να προσθέσουν κάτι καινούργιο, να μη σπαμμαρουν επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Αυτό δε μειώνει σε καμμία περίπτωσή το δικαίωμα του καθενός να πει τη γνώμη του, απλά περιορίζει το φαινομενο της αδικαιολογητης και κουραστικής επαναληψης...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

free4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:
free4 έγραψε:Ποιοι πλέον έχουν χάσει αυτό το δικαίωμα?

ο ντριμ εχει φαει μπαν για 1 μηνα απο οσο θυμαμαι οπως και ο γκικα...και 2 κοπελιες μια ευα και αλλη μια(ντρακουλιον κατι τετοιο) που ζητησαν να διαγραφουν... :ugeek:

Ο Ντρακουλέισον Σέρα είναι αγόρι!

ανα γεια σου αυτος ηταν... :D ε νταξ ενα λαθος καναμε μη βαρας... :D
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

έχω να μπω στο σαιτ λόγω στρατου κανα δεκαήμερο..
βλέπω οτι έγινε θέμα με το ότι να ναι...
η θέση μου ήταν εξ'αρχης ξεκάθαρη και διαφωνώ με πάρα πολλούς εδώ μέσα...έτσι γενικά...

θέλω ένα οπαδικό σάιτ του ΠΑΟΚ,να μοιάζει και να είναι περισσότερο ΠΑΟΚ...

επίσης...να απαγορευτεί η λέξη "αδερφός" εδώ μέσα γιατί πολλές φορές μη συνδεσμίτες τα βάλανε για ψιλοπράγματα με συνδεσμίτες..και έγινε ένα επικό ξεκατίνιασμα που ακόμη και η λαμπίρη θα ζήλευε..μάλλον εγώ καταλαβαίνω λάθος την λέξη "αδερφός"...νόμιζα οτι είναι υποστήριξη μέχρι τέλους..ακόμη και αν έχει προφανέστατα λάθος ο "δικός μας"...σε ένα σαιτ το οποίο επισκέπτονται πάρα πολλοί...

επίσης...
πολύ φρουφρού και αρώματα στο οπαδικό φόρουμ και δεν μου αρέσουν...για τις γνωριμίες και τα λοιπά,μπορεί να γίνει μια πρώτη κουβέντα εδω..πέραν του ΠΑΟΚμανια υπάρχει και η καφετέρια,το φέισμπουκ,το τσατ,κ άλλα μέρη να βρεθούμε...

ειδικά δε τώρα για το οτι να ναι...ξεκίνησε με κάποιο νόημα..εκεί που υπήρχαν σοβαρές συζητήσεις...μέχρι και γελοίες...αλλά υπήρχε ένα μέτρο και ένα επίπεδο...το οποίο αυξομειώνεται με το μέγεθος της σελίδας..
και κάτι που στην πορεία χάθηκε...και ακριβώς εκεί,άρχισε να χάνει και τον ρόλο του...
τον τελευταίο ίσως χρόνο γίνονταν συζητήσεις που δεν ενδιέφεραν σχεδόν όλο το σύνολο του ΠΑΟΚμάνια..
θα έλεγα οτι ταίριαζαν περισσότερο σε καφετέρια ή σε φέισμπουκ..όχι σε ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ με μεγάλη επισκεψιμότητα..
χάθηκε το μέτρο και το νόημα του τόπικ αυτού...γιατι αν διαβάσεις τις τελευταίες 300 σελίδες,αυτό καταλαβαίνεις πιστεύω...

υγ.dimisk..μαζί με τον μπάφο απογοητεύτηκα και εγώ μαζί σου..
το να κάνω παρέα μαζί σου,είναι γιατί κολλάνε τα χνώτα μας...όχι γιατί έκλεισε και ανοιξε ένα τόπικ..
για όσους διαφωνούν με το κλείσιμο,ας διαβάσουν τις τελευταίες 200 σελίδες..όσο μπορούνε..
υγ2.ντριμ,θα μπορούσες χωρίς να έχει προηγηθεί όλο αυτό που έγραψες για τα παιδιά,και τα υποτιμητικά σχόλια,να κάνεις μια σελίδα χαλαρού περιεχομένου...και όποιος θέλει ας μπει και να συμμετέχει..
ΌΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΜΕΛΩΝ...ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΑ...
δεν είναι κακό..
υγ3.γκικα,νομίζεις οτι με το να προσπαθείς να δικαιολογείς τα πάντα,το καταφέρνεις εν τέλει?
πχ για το γιατί η γη γυρίζει,δεν μπορείς να πεις κάτι..απλά το δέχεσαι...
για να σταματήσει η φαρσοκωμωδία της ειρωνίας,της χούντας της μούντας και της βρισιάς σε κάτι διαφορετικό απο το πιστεύω μας..γιατί εκτός και απο δικαιώματα,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ...
υγ.4 ποιος είμαι ο αβ με τόσα υγ?χαχαχαχα...ελα πλάκα κάνω..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

+++++++++++++++++++ σιντ αναλυεις πληρως και το δικο μου σκεπτικο(αλληλοστηριξη μοντ κλπ να χαμε να λεγαμε :twisted: )
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εμ, κόρακας κοράκου μάτι βγάζει; Δεν βγάζει.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Άντε βρε φασιστόμουτρα!

Τελικά γιατί έκλεισε το "ότι να'ναι"? :o
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Γιατί άνοιξε άλλο.
Παράπονα για το φόρουμ λέγεται....
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Βρήκα μια μεσοβέζικη λύση... να ανοίξουμε ένα topic που να το λένε "Παράπονα για το Ό,τι νά'ναι"... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Bono έγραψε:Γιατί άνοιξε άλλο.
Παράπονα για το φόρουμ λέγεται....

Νιου εντρυ του οτι να ναι αλλα ακομη δεν το πηρατε πρεφα!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Sera4 έγραψε:+++++++++++++++++++ σιντ αναλυεις πληρως και το δικο μου σκεπτικο(αλληλοστηριξη μοντ κλπ να χαμε να λεγαμε :twisted: )

+4444
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Κρίμα.
Νοβιτο και Σερα η συμπεριφορά σας δεν ειναι Π.Α.Ο.Κ.-
Μοϊκανέ με τα άρθρα σου στην κεντρική ελάχιστες φορές συμφώνησα. Με την συμπεριφορά σου στο φόρουμ ποτέ.
Δάσκαλε λυπάμαι.

Είμαι μέλος πάνω απο δύο χρόνια. Διαβάζω καθημερινά τα αρθρα της κεντρικής, διαβάζω πολλές σελίδες του φόρουμ γιατί με ενδιαφέρει η αποψη και το κλίμα που επικρατεί στο λαό του Π.Α.Ο.Κ. αλλά δεν γράφω συχνά. Εχασα τελείως την όρεξή μου όταν διαπίστωσα οτι χάθηκαν σχεδον τα μισά μου comments μετά την αναβάθμιση του σέρβερ (αναμεσά τους και μερικά μπασκετικά στις ενότητες των μεταφραφών και του ΝΒΑ).

Τελευταία η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο φόρουμ είναι βαριά και οι συζητήσεις στα περισσότερα τόπικ μονοτονες, μεχρι και κουραστηκες.

Η δε αντιμετώπιση πολλών παλαιών και ειδιαίτερα ποιοτικών μελών απο το σύνολο των αντμιν είναι αποκρουστική και στα όρια του αυταρχισμού.

Αν τόσα πολλά μέλη σας επισημαίνουν καθημερινά το λάθος χειρισμό και την κακή νοοτροπία σας και επιλέγετε να το αγνοείτε και να το υποβιβάζετε τότε έχετε σοβαρό προβλημα.

Δυστυχώς ουτε εγώ θα συμμετάσχω ξανά στο φόρουμ. Τουλάχιστον μεχρι να αρθρεί η αδικία των διαχειριστών και να απολογηθούν στα παιδιά που δικαίως προσβλήθησαν.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Κατ'αρχήν, για το χάσιμο των δημοσιεύσεων, δε φταίει ούτε ο sera, ούτε ο novito, ούτε ο moican, ούτε ο teacher, ούτε κανένας. Ήταν τεχνικό το πρόβλημα, αν και υποννοήθηκε ακόμη και ότι "σβήσαμε" δημοσιεύσεις εσκεμμένα χωρίς λόγο. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, ούτε οι δημοσιεύσεις σβήστηκαν με την αναβάθμιση του server, αλλά από το πέσιμο του προηγούμενου.

Δεύτερον, το ότι δε συμφωνείς με απόψεις και γνώμες, θεμιτό και αναπόφευκτο, αλλά υποκειμενικό. Το ίδιο ισχύει και με την ατμόσφαιρα που αντιμετωπίζει κάποιος στο forum.

Τα μέλη που αποχώρησαν οικειοθελώς, αν εξαιρέσουμε τον DimisK, δεν συμμετείχαν σε κανένα απολύτως άλλο topic εκτός από το συγκεκριμένο, επομένως δεν έχουν άμεση σχέση με την ατμόσφαιρα που ανεφέρεσαι, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Η επιλογή ήταν δική τους να ακολουθήσουν το δρόμο της μη-συμμετοχής. Για τα δε μέλη που αποκλείστήκαν, επίσης οι ίδιοι διάλεξαν το δρόμο τους.

Η αντιμετώπιση δεν έχει να κάνει με την ποιότητα ή την παλαιτότητα. Το ξαναείπαμε. Τα μέλη και τα topics δεν είναι whiskies, για να αντιμετωπίζονται ως καλύτερα ή ως χειρότερα ανάλογα με την παλαιότητά τους ή με το είδος του ξύλου του βαρελιού. Όλοι αντιμετωπίζονται επί ίσοις όροις.

Αν είναι τα μέλη πολλά ή λίγα, αυτό είναι προσωπική εκτίμηση και δε θα πάρω θέση. Ο καθένας διαβάζει και κρίνει, τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά.

Τα παιδιά που κατά την προσωπική σου άποψη αδικήθηκαν, αποφάσισαν είτε να αποχωρήσουν από μόνοι τους, είτε να μπινελικώσουν, οπότε και απομακρύνθηκαν από την admin team.

Γενικά, συγχέεις τρία άσχετα γεγονότα, τρεις άσχετες καταστάσεις. Πρώτον, την ταύτιση ή μη των προσωπικών απόψεών σου με αυτές κάποιων μελών.
Δεύτερον, την απώλεια του δημοσιεύσεων, όπου χάθηκαν δημοσιεύσεις όλων μας που δημιουργήθηκαν κατά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπου δεν ευθύνεται κανένα ανθρώπινο χέρι, και για την οποία γίνεται μια προσπάθεια του να χρεωθεί σε κάποιους, και,
τρίτον, το συγκεκριμένο μεμονωμένο περιστατικό.

Δημοσιεύσεις, επαναλαμβάνω, χάσαμε όλοι ανεξαιρέτως. Άλλοι πολλές, άλλοι λίγες, το ίδιο σημεντικές όμως όλες.

Ταύτιση απόψεων, ή μάλλον, διάσταση απόψεων, θα βρεις παντού, και αυτό είναι αν μη τι άλλο υγεία! Αν θα θέλαμε πλήρη ταύτιση, θα γινόμασταν super-market.

Για τα χιλιοτρεγμένα και ξεριζωμένα μέλη, τα έχω γράψει αρκετές φορές, θα το κάνω για ακόμη μία. Μόνοι τους διάλεξαν το δρόμο που ακολούθησαν, είτε της αποχώρησης, είτε της λασπολογίας και της επίθεσης, και μάλιστα επί του προσωπικού σε ορισμένες περιπτώσεις.

Παραθέτω κομμάτι από τη δημοσίευση του sid,

sidpanos έγραψε:υγ.dimisk..μαζί με τον μπάφο απογοητεύτηκα και εγώ μαζί σου..
το να κάνω παρέα μαζί σου,είναι γιατί κολλάνε τα χνώτα μας...όχι γιατί έκλεισε και ανοιξε ένα τόπικ..
για όσους διαφωνούν με το κλείσιμο,ας διαβάσουν τις τελευταίες 200 σελίδες..όσο μπορούνε..
υγ2.ντριμ,θα μπορούσες χωρίς να έχει προηγηθεί όλο αυτό που έγραψες για τα παιδιά,και τα υποτιμητικά σχόλια,να κάνεις μια σελίδα χαλαρού περιεχομένου...και όποιος θέλει ας μπει και να συμμετέχει..
ΌΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΜΕΛΩΝ...ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΑ...
δεν είναι κακό..
υγ3.γκικα,νομίζεις οτι με το να προσπαθείς να δικαιολογείς τα πάντα,το καταφέρνεις εν τέλει?
πχ για το γιατί η γη γυρίζει,δεν μπορείς να πεις κάτι..απλά το δέχεσαι...
για να σταματήσει η φαρσοκωμωδία της ειρωνίας,της χούντας της μούντας και της βρισιάς σε κάτι διαφορετικό απο το πιστεύω μας..γιατί εκτός και απο δικαιώματα,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ...

Απαντήσεις δεν ψάχνω και δε ζητάω από εσένα, αλλά μάθε ότι ήταν εξίσου απολυταρχικό το ύφος και το στυλ "ή το αφήνετε ανοιχτό ή φεύγω". Η AdminTeam, δεν έθεσε κανένα ψευτοδίλλημα σε κανέναν. Δε ζήτησε από κανέναν να μη συμμετέχει μεμονωμένα, αλλιώς θα κλείδωνε το topic. Αντιθέτως, κατά καιρούς προειδοποίησε για την πορεία του topic και ότι δεν αρμόζει στο πνεύμα του forum, και αφού δεν υπήρξε ανταπόκριση, αποφάσισε το κλείδωμά του.

Αυτά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

georgedoulk έγραψε:Νοβιτο και Σερα η συμπεριφορά σας δεν ειναι Π.Α.Ο.Κ.-

δεν πειραζει αδερφε...φτανει που ειναι η δικια σου... :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”