Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
teacher

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από teacher »

Πολλά θα δούμε !!! Ο κάθε απίθανος μπαίνει γράφει και εξαφανίζεται.

georgedoulk, η τελευταία σου πρόταση ακούγεται πολύ περίεργα πάντως. Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να συμμετέχει. Όλοι μας γράφουμε γιατί γουστάρουμε να μοιραζόμαστε σκέψεις και απόψεις με συνοπαδούς. Τώρα αν δε θες να συμμετέχεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Η δε αντιμετώπιση πολλών παλαιών και ειδιαίτερα ποιοτικών μελών απο το σύνολο των αντμιν είναι αποκρουστική και στα όρια του αυταρχισμού.

............

Λυπάμαι πραγματικά που άτομο με τόσο σοβαρές -ως τώρα απόψεις- διαλέγει αυτόν τον τρόπο να αποχωρήσει
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

georgedoulk έγραψε:Μοϊκανέ με τα άρθρα σου στην κεντρική ελάχιστες φορές συμφώνησα. Με την συμπεριφορά σου στο φόρουμ ποτέ.

Δεκτο...
Τα κειμενα εκφραζουν την προσωπικη μου αποψη και κανενος αλλου..
Καποιοι συμφωνουν, καποιοι οχι, αρκει να μην υπαρχει προκαταληψη και εμπαθεια στα γραφομενα και προς το προσωπο μου ..Αλλα και αυτο να γινει , δεν εχω προβλημα ...

Οσο αναφορα για το φορουμ και την εν λογω συμπεριφορα μου ,καλο θα ηταν να αναφερεις τι ακριβως εννοεις, οχι τιποτε αλλο οπου εκανα λαθος να το διαπιστωσω και να το διορθωσω..

Ενα "με την συμπεριφορά σου στο φόρουμ ποτέ" δεν μου λεει τιποτα ξερεις...
Αντιθετα με οδηγουν στο να κανω αλλες σκεψεις..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

georgedoulk έγραψε:...
Νοβιτο και Σερα η συμπεριφορά σας δεν ειναι Π.Α.Ο.Κ.

Θέλεις να το αναλύσεις λίγο αυτό??

georgedoulk έγραψε:Εχασα τελείως την όρεξή μου όταν διαπίστωσα οτι χάθηκαν σχεδον τα μισά μου comments μετά την αναβάθμιση του σέρβερ

Δε πιστεύω να υπάρχει μέλος που να μη χαλάστηκε. Και για σχόλια σε διάφορα τόπικ, αλλά και για ποστ-κειμήλια, κυρίως σε retro ενότητες. Μακάρι να μην είχε γίνει, ή έστω μακάρι να υπήρχε λύση. Ξες πόσο δύσκολο ήταν όταν σβήναμε ποστ με ιερογλυφικά, τα οποία ακολουθούσαν εκφράσεις όπως "+1", "γ@μησες", κλπ..? Αλλά δυστυχώς έγινε, χωρίς να είναι και ευθύνη μας. Οπότε, αναγκαστικά προχωράμε...

Κατά τ άλλα, με καλύπτουν απόλυτα τα γραφόμενα του Πάνου και του Γιάννη.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Σήμερα ύστερα από πολλές βδομάδες είχα λίγο ελεύθερο χρόνο και μπήκα και διάβασα αρκετά.
Αυτά που διάβασα εδώ είναι κλασσική περίπτωση ασήμαντων διαφωνιών ανθρώπων που βρίσκονται καιρό στον ίδιο χώρο. Είναι απ αυτές τις περιπτώσεις που ο χρόνος γιατρεύει εύκολα. Κλασσικό σύμπτωμα ο βαρύγδουπες δηλώσεις και οι "άδοξοι/ένδοξοι χωρισμοί". Τίποτα το σοβαρό και άξιο να επιμείνει κανείς πιστεύω.

Μια μικρή παρατήρηση:
Φλερτάρει με το οξύμωρο το να γράφει κανείς σε ένα φόρουμ ότι δεν θα γράφει πλέον στο φόρουμ.
Το έχω κάνει κι εγώ αυτό στο παρελθόν (όχι για το φόρουμ, αλλά για ένα τόπικ του) και μετά σκέφτηκα "τι κάνεις ρε όργιο thrix, αν δεν θες να γράφεις βρε αδερφέ μη γράφεις" αυτό είπα στον εαυτό μου τότε και μετά μου πέρασε.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με το Ότι να ναι και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν κάποιοι, εγώ αποχωρώ από το σάιτ.

Να στε ολοι καλά!

Παρακαλώ τους υπεύθυνους να σβήσουν τον λογαριασμό μου.

ΥΓ: Τeacher, έχεις και πμ!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ειλικρινά αυτό το "να σβήσουν τον λογαριασμό μου" δε το καταλαβαίνω... Απλά όποιος δε θέλει, δε ξαναμπαίνει... :roll:

υ.γ. μετα τις αποχωρησεις στην ΠΑΕ, αποχωρησεις και στο φορουμ... εμ, ΠΑΟΚ εισαι... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

1) καλά αυτό με τις αποχωρήσεις και τα σβησίματα έχει πολύ πλάκα, θυμίζει λίγο μάρθα βούρτση και νίκο ξανθόπουλο. ρε γράφτε ότι σκέφτεστε και μην έχετε αναστολές και υποσυνείδητα σύνδρομα. αρκεί να μην βριζόμαστε βέβαια γιατί έτσι γινόμαστε ένα χωριό ρομπέιτορς.

2) εκείνο που μου τη σπάει το φόρουμ είναι όταν πάω να γράψω ένα μεγάλο κείμενο στην δημιουργία απάντησης, δεν αφήνει τον κέρσορα στις τελευταίες γραμμές (του μεγάλου κειμένου) αλλά το πετάει πάνω και μπερδεύομαι αφάνταστα. αναγκάζομαι έτσι να τα γράφω στο word και μετά copy και paste. τσίου.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι...
Εσείς που είστε υπεύθυνοι, διαχειριστές, μοντ και τα λοιπά, αυτές οι αποχωρήσεις δεν σας προξενούν μία ανησυχία?
Δε σας ενδιαφέρει που μερικά πράγματα πιθανότατα να μην στέκονται και να οδηγούν σε αυτές τις αποχωρήσεις?
Υποτίθεται ότι είναι ΟΠΑΔΙΚΟ σάιτ ολων των φιλάθλων, για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η στάση και οδηγεί στην αποχώρηση επιφανών μελών που έχουν και κάποια υπόσταση εδώ μέσα? Για αναρωτηθείτε λίγο και για ξαναψάξτε να βρείτε ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του σάιτ και τι αποσκοπεί!!

Δασκαλε, θυμάσαι τη συζήτηση με τα παιδιά στο Φρατελλι!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Kolokotronis_4 έγραψε:...εκείνο που μου τη σπάει το φόρουμ είναι όταν πάω να γράψω ένα μεγάλο κείμενο στην δημιουργία απάντησης, δεν αφήνει τον κέρσορα στις τελευταίες γραμμές (του μεγάλου κειμένου) αλλά το πετάει πάνω και μπερδεύομαι αφάνταστα. αναγκάζομαι έτσι να τα γράφω στο word και μετά copy και paste. τσίου.

Συνήθως δεν γράφω μεγάλα κείμενα συνεπώς δεν έχω συναντήσει ανάλογο πρόβλημα, ωστόσο θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το πλήκτρο END στο πληκτρολόγιο για να πας στο τέλος της γραμμής, ενώ πατώντας ταυτόχρονα Ctrl+END μετακινείται ο κέρσορας στο τέλος του κειμένου σου(μετά και την τελευταία γραμμή).

Ελπίζω να βοήθησα :)
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Οπλαρχηγέ και paok87 ντροπή σας να κάνετε παράσιτα στη νέα μεξικάνικη σαπουνόπερα του ΠΑΟΚμανια.... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

:mrgreen: :mrgreen:
που τα βρίσκεις αυτά τα ωραία animations?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αποθηκευμένα στον σκληρό μου.... :mrgreen: :lol: :lol:

υ.γ. Με μια μικρή αναζήτηση στο νετ βρίσκεις εκατονταδες... ;)
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

free4 έγραψε:Υποτίθεται ότι είναι ΟΠΑΔΙΚΟ σάιτ ολων των φιλάθλων,

Μπά... κάπου μπερδεύεσαι!

Κάτι για ΠΑΟΚ γράφει κάπου σε μια γωνίτσα..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ωραια.... θα χει συνεχεια...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

:lol: :lol: :lol: :opaokara:
Κλειδωμένο