Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από navigator11 »

george188 έγραψε:Με νέες φανέλες κανονικά η πέμπτη. Κοιτάζει η μόνιμη μιρλα συγκεκριμένων αρδ, ένας που είναι μόνιμα σε ειρωνεία είναι κ πρώην μέλος

Εικόνα
geraldine khawly

Για να μιλάμε με στοιχεία κιόλας
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ευχαριστώ navi για την παράθεση, γι αυτό ακριβώς μιλούσα
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

fossa έγραψε: Μια επισήμανση μόνο teamwear σίγουρα είχε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά προφανώς εξαρτάται και απ'τις ομάδες αν θέλουν κάτι ιδιαίτερο ή λίγο πιο φθηνό.
Έχουμε δει και καλές teamwear και κακές "ειδικά σχεδιασμένες για ομάδα" φανέλες.
Η Τρίπολη πχ πάλι έβγαλε ωραίες φανέλες macron ενώ η Λαμία, ο Ιωνικός κλπ φορούν καταλόγου.
Προφανώς και η macron μεγάλωσε το 2005 την ήξεραν με το ζόρι στην Ιταλία και φαινόταν φθηνή, τώρα πετάει.
Οκ δεν μπορεί να πάρει πρωτοκλασάτες ομάδες γιατί εκεί θα έπρεπε να δώσει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια το χρόνο για Αγγλία, Ισπανία κλπ ακόμα περισσότερα.
Ειδικά η Macron έχει δύο κατηγορίες teamwear:
1) Του πανεριού απέναντι, τα γνωστά προϊόντα καταλόγου δηλαδή
2) Το "custom teamwear" στο οποίο μπορείς είτε να προσαρμόσεις εσύ τα χρώματα όπως τα θες μέσω εφαρμογής για Android είτε σε συννενόηση με αντιπρόσωπο να βάλεις πάνω στα φιξ πατρόν δικά σου σχέδια.

Πάντα αναρωτιόμουν - και γιατί ασχολούμαι περίπου επαγγελματικά με τον τομέα - γιατί οι ελληνικές ομάδες τύπου Λαμίας κτλ δεν προτιμούν το 2ο, δεν είναι ιδιαίτερα πιο ακριβό.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

george188 έγραψε:Ευχαριστώ navi για την παράθεση, γι αυτό ακριβώς μιλούσα
Έχει πάθει ένα ψιλοαμόκ ο Νικολάκης εσχάτως με την ΠΑΕ. Δεν ξέρω αν σε παρόμοια κατάσταση είναι και ο έτερος συνοδοιπόρος του στο εν λόγω εγχείρημα. Πρέπει να κινείται σε πιο ελεγχόμενα επίπεδα κόμπλεξ, χωρίς να είμαι και σίγουρος πάντως. Το γενικό μου συμπέρασμα για αμφότερους είναι πως μιλάμε για μυρωδιάδες.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Ο Τσακ λογικά έχει δουλειά το παιδί, έχει να παίξει τους ομίλους του FA Trophy στο ακατανόμαστο, που να ασχολείται με ρεπορτάζ :lol:

[/off topic end]
george188

Δημοσίευση από george188 »

navigator11 έγραψε:
Έχει πάθει ένα ψιλοαμόκ ο Νικολάκης εσχάτως με την ΠΑΕ. Δεν ξέρω αν σε παρόμοια κατάσταση είναι και ο έτερος συνοδοιπόρος του στο εν λόγω εγχείρημα. Πρέπει να κινείται σε πιο ελεγχόμενα επίπεδα κόμπλεξ, χωρίς να είμαι και σίγουρος πάντως. Το γενικό μου συμπέρασμα για αμφότερους είναι πως μιλάμε για μυρωδιάδες.
Παλαιότερα έκαναν νορμάλ εκπομπές, έκατσα να δω μια τελευταία τους κ η ειρωνεία κ η απαξίωση της ομάδας τερμάτισε, όπως το λες
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

navigator11 έγραψε:
Κανουν ρεπορταζ απο το twitter, ενω καποτε βολοδερναν μεσα στα γραφεια.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

pirate_salonica έγραψε:
fossa έγραψε: Μια επισήμανση μόνο teamwear σίγουρα είχε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά προφανώς εξαρτάται και απ'τις ομάδες αν θέλουν κάτι ιδιαίτερο ή λίγο πιο φθηνό.
Έχουμε δει και καλές teamwear και κακές "ειδικά σχεδιασμένες για ομάδα" φανέλες.
Η Τρίπολη πχ πάλι έβγαλε ωραίες φανέλες macron ενώ η Λαμία, ο Ιωνικός κλπ φορούν καταλόγου.
Προφανώς και η macron μεγάλωσε το 2005 την ήξεραν με το ζόρι στην Ιταλία και φαινόταν φθηνή, τώρα πετάει.
Οκ δεν μπορεί να πάρει πρωτοκλασάτες ομάδες γιατί εκεί θα έπρεπε να δώσει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια το χρόνο για Αγγλία, Ισπανία κλπ ακόμα περισσότερα.
Ειδικά η Macron έχει δύο κατηγορίες teamwear:
1) Του πανεριού απέναντι, τα γνωστά προϊόντα καταλόγου δηλαδή
2) Το "custom teamwear" στο οποίο μπορείς είτε να προσαρμόσεις εσύ τα χρώματα όπως τα θες μέσω εφαρμογής για Android είτε σε συννενόηση με αντιπρόσωπο να βάλεις πάνω στα φιξ πατρόν δικά σου σχέδια.

Πάντα αναρωτιόμουν - και γιατί ασχολούμαι περίπου επαγγελματικά με τον τομέα - γιατί οι ελληνικές ομάδες τύπου Λαμίας κτλ δεν προτιμούν το 2ο, δεν είναι ιδιαίτερα πιο ακριβό.

Ναι αυτό έκανε και γαύρος φέτος πχ με αυτές τις τραγικές παραλλαγές σου λέει η adidas αυτές είναι οι γραμμές μου, τα σχέδιά μου, βάλε εσύ ποιό σχέδιο απ'τα 10 θέλεις , τι χρώματα κλπ.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Μια απ' τα ίδια και ο βάζελος, το σχέδιό του π.χ. το έχει σε μπλε με χρυσό η Γρανάδα

Και επειδή σκυλοβαριόμουν, πάρτε και αυτό εν είδει ξερω γώ "πρόβλεψης" του τι περίπου μπορεί να δούμε...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Εγώ αυτήτ τη βρίσκω ΤΕΛΕΙΑ. Είμαι βέβαια υπέρ των παραδοσιακών στην ασπρόμαυρη ριγέ και όχι των πειραμάτων, στα οποία είμαι ανοιχτός για δεύτερη και τρίτη.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Τα βρήκαμε με τις φανέλες και πιέζουν για να μείνουν ελεύθερες και να έρθουν να υπογράψουν; Ιατρικά να μην ξεχάσουμε να τις κάνουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Rexaris έγραψε:Εγώ αυτήτ τη βρίσκω ΤΕΛΕΙΑ. Είμαι βέβαια υπέρ των παραδοσιακών στην ασπρόμαυρη ριγέ και όχι των πειραμάτων, στα οποία είμαι ανοιχτός για δεύτερη και τρίτη.
Κοίταξε μια σημαντική διαφορά είναι πως εμένα με πήρε κανα 2ωρο, την Macron της παίρνει μήνες... :lol:
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Πολύ όμορφο σχέδιο. Σχεδόν ίδιο με τη φανέλα της τρελής χρονιάς του Άγγελου, 2014-15.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

milhouse777 έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Ο Βασιλόπουλος στο City και μετά "επιβεβαίωσε" κι ο κόλκας στην επόμενη εκπομπή.
Εβγαλαν μια ειδηση απο το νου τους. Ενημερωση δεν εχει κανενας απο την ομαδα. Και τους καιει.

Ήταν 50-50. Είτε θα παίξουμε με νέες φανέλες με την Beitar, είτε με τις παλιές. Δεν υπήρχε 3η επιλογή, πχ να παίξουμε με φανέλες του Γριακλή.

Οι άνθρωποι πόνταραν κι έχασαν.

ΑΥΤΟ είναι ρεπορτάζ. ΑΥΤΗ είναι η δημοσιογραφία της Θεσσαλονίκης. ΑΥΤΟΙ αξίζουν στο λαό του ΠΑΟΚ.

milhouse777 έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Κανουν ρεπορταζ απο το twitter, ενω καποτε βολοδερναν μεσα στα γραφεια.

Ακολουθούν τον πρωτοπόρο του είδους, κύριο Σταύρο Κόλκα.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Ο σταυράκης είναι για Όσκαρ και Πούλιτζερ μαζί - κάνει ρεπορτάζ χωρίς ρεπορτάζ!
TylerDurden έγραψε:Πολύ όμορφο σχέδιο. Σχεδόν ίδιο με τη φανέλα της τρελής χρονιάς του Άγγελου, 2014-15.
Τώρα που το λες ναι, αν και η "έμπνευση" (τρομάρα μου που θέλω κι έμπνευση) ήταν περισσότερο από τις φανέλες της Adidas εκεί στα τέλη της δεκαετίας του '90, αυτές με τη γενική τράπεζα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”