Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Δεν μπορώ να καταλάβω τον χαμό που δημιουργήθηκε με τις φανέλες, αλλά μου φαίνεται παράξενο να υπήρχε πρόβλημα και να λύθηκε τόσο γρήγορα. Λες και η δημιουργία της νέας φανέλας και η παραλαβή της μπορεί να λυθεί άμεσα, χωρίς να έχει γίνει νωρίτερα κάποια προεργασία. Εξάλλου, έπειτα από μια γρήγορη αναζήτηση στο ιντερνέτ, η παρουσίαση της νέας φανέλας την τελευταία πενταετία,τουλάχιστον ,γίνεται μετά της 15 Ιουλίου, οπότε ποια η διαφορά με φέτος??
Για εμένα η πιο όμορφη φανέλα ήταν αυτή 
Ψάχνω ακόμα να βρω να την αγοράσω και δεν βρίσκω .
Θα ήθελα κάτι παρόμοιο για 2η φέτος

- pirate_salonica
fossa έγραψε:Mπα όχι τέλη 90s περισσότερο σχεδόν ίδια δηλαδή με 2005/06 Σικαμπάλα κλπ.
Βασικά ίσως έχω μια αδυναμία στις φανέλες ΠΑΟΚ απ' όταν πρωτοξεκίνησα να βλέπω ΠΑΟΚ εκεί στις αρχές των 00s

Κυρίως προσπάθησα να καταλάβω τι μπορεί να εννοούν "ρεπορτάζ" τύπου "ε θα έχει περισσότερες ρίγες από την περσινή αλλά όχι μεγάλες διαφορές" (τάδε έφη τοσκίτσης οπότε το παίρνουμε απ' όποια γωνία θέλουμε)
Το στραβάδι αυτό που έβγαλε την "είδηση" για τις φανέλες, ζει από αυτό το πράγμα, την -ας την πούμε- δημοσιογραφία;

Είδα μόλις αυτή τη φωτό του Ίνγκι.
Θα μου άρεσε μια τέτοια σε σκούρο γκρι / ανθρακί με πορτοκαλί σήματα, χορηγούς, αριθμούς κτλ. για 3ο/4η εμφάνιση
- pirate_salonica
Θα ήταν ωραίο, βασικά, η λευκή και η μαύρη να έχουν η λευκή π.χ. πορτοκαλί λεπτομέρειες μαζί με τα μαύρα σήματα και η μαύρη να έχει εκτός από λευκά σήματα και κάποιες π.χ. μπλε ή μωβ λεπτομέρειες. Έτσι για το κάτι κάπως "διαφορετικό" χωρίς να μοιάζει να είναι άλλης ομάδας...
- Μπαρκαρούτσος
chri5ti9 έγραψε:Για εμένα η πιο όμορφη φανέλα ήταν αυτή
Ό,τι καλύτερο έχουμε φορέσει τα τελευταία χρόνια!
Όταν επιτέλους είχα καταφέρει να μαζέψω λεφτά να την πάρω, ήταν ήδη περσινό σχέδιο και στην μπουτίκ την είχαν μόνο σε τύπου Biseswar (δηλαδή μακρυμάνικο).. Ε το τσίμπησα.
- WeWillRockYou
pirate_salonica έγραψε:Μια απ' τα ίδια και ο βάζελος, το σχέδιό του π.χ. το έχει σε μπλε με χρυσό η Γρανάδα
Και επειδή σκυλοβαριόμουν, πάρτε και αυτό εν είδει ξερω γώ "πρόβλεψης" του τι περίπου μπορεί να δούμε...
Πολύ όμορφο σχέδιο pirate_salonica, μακάρι να αποτελέσεις πηγή έμπνευσης για τις επόμενες

- Μπαρκαρούτσος