goran 64 έγραψε:Προσωπικά θέλω να κάνω μια πρόταση προς απόπειρα βελτίωσης της γενικής ενημέρωσης πολλών συνοπαδών...
Να κλείσουν όλα τα ατομικά topics των παιχτών μας, τους οποίους μπορούμε να σχολιάζουμε στα topics των αγώνων (ευκαιρία είναι να γράφονται και πάνω από 10-12 σελίδες μετά από νίκες του Π.Α.Ο.Κ.) και να ανοίξουν αντίστοιχα, ονομαστικά για κάθε ΑΡΔ της πόλης ή μη, ο οποίος "υπογράφει" ΑΡΔθρα για τον Π.Α.Ο.Κ. ή κατά του Π.Α.Ο.Κ., ώστε να τους επιβραβεύουμε ή να τους αποδομούμε με τις απόψεις μας για να ξέρουμε επιτέλους τι μας γίνεται με τον καθένα τους, κατασταλάζοντας σιγά σιγά στο ποιους (ίσως
) να εμπιστευόμαστε πλέον περισσότερο!!!!
Αυτό το χθεσινομεταμεσονύχτιο τρύπημα στο PAOKrevolution απ το ΑΡΔθρο του θηλυκού Ζάιρο "Επικοινωνιακά έγινε...η ζημιά" είναι που με έκανε έξω φρενών και μου έδωσε την ιδέα, μιας και τον είχαμε μέχρι τώρα μέσα και στους "εντάξει" οι πιο πολλοί από μας αυτόν τον φίδαρο στον κόρφο μας!!!!![]()
![]()
Υ.Γ. ΟΛΑ ΤΑ υπόλοιπα από sites ή εφημερίδες ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΑΡΔ-ΘΡΑ να πηγαίνουν-σχολιάζονται στα ήδη υπάρχοντα topics "Διάφορα άρθρα και σχόλια για τον Π.Α.Ο.Κ." και "Προπαγάνδα, λάθη και σχόλια κατά του Π.Α.Ο.Κ."!!!!
Υ.Γ. 2...Προτείνω δε να γίνει ένα pol έως το ξεκίνημα του φετινού Πρω(Κ)ταθλήματος για να ψηφίσουν τα μέλη μας αν συμφωνούν ή διαφωνούν σ αυτήν την συγκεκριμένη πρόταση μου...
Υ.Γ. 3...Παρακαλείται ένας έστω συμφορουμίτης να κάνει το εν λόγω post παράθεση, έτσι ώστε να το διαβάσουν και όσοι με έχουν στο ignore mode...
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Δεν πιστεύω να έχετε τον παπά ignored ρε τομάρια.prist64 έγραψε:goran 64 έγραψε:Προσωπικά θέλω να κάνω μια πρόταση προς απόπειρα βελτίωσης της γενικής ενημέρωσης πολλών συνοπαδών...
Να κλείσουν όλα τα ατομικά topics των παιχτών μας, τους οποίους μπορούμε να σχολιάζουμε στα topics των αγώνων (ευκαιρία είναι να γράφονται και πάνω από 10-12 σελίδες μετά από νίκες του Π.Α.Ο.Κ.) και να ανοίξουν αντίστοιχα, ονομαστικά για κάθε ΑΡΔ της πόλης ή μη, ο οποίος "υπογράφει" ΑΡΔθρα για τον Π.Α.Ο.Κ. ή κατά του Π.Α.Ο.Κ., ώστε να τους επιβραβεύουμε ή να τους αποδομούμε με τις απόψεις μας για να ξέρουμε επιτέλους τι μας γίνεται με τον καθένα τους, κατασταλάζοντας σιγά σιγά στο ποιους (ίσως
Αυτό το χθεσινομεταμεσονύχτιο τρύπημα στο PAOKrevolution απ το ΑΡΔθρο του θηλυκού Ζάιρο "Επικοινωνιακά έγινε...η ζημιά" είναι που με έκανε έξω φρενών και μου έδωσε την ιδέα, μιας και τον είχαμε μέχρι τώρα μέσα και στους "εντάξει" οι πιο πολλοί από μας αυτόν τον φίδαρο στον κόρφο μας!!!!![]()
![]()
Υ.Γ. ΟΛΑ ΤΑ υπόλοιπα από sites ή εφημερίδες ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΑΡΔ-ΘΡΑ να πηγαίνουν-σχολιάζονται στα ήδη υπάρχοντα topics "Διάφορα άρθρα και σχόλια για τον Π.Α.Ο.Κ." και "Προπαγάνδα, λάθη και σχόλια κατά του Π.Α.Ο.Κ."!!!!
Υ.Γ. 2...Προτείνω δε να γίνει ένα pol έως το ξεκίνημα του φετινού Πρω(Κ)ταθλήματος για να ψηφίσουν τα μέλη μας αν συμφωνούν ή διαφωνούν σ αυτήν την συγκεκριμένη πρόταση μου...
Υ.Γ. 3...Παρακαλείται ένας έστω συμφορουμίτης να κάνει το εν λόγω post παράθεση, έτσι ώστε να το διαβάσουν και όσοι με έχουν στο ignore mode...

SM-G935F
Γεια σου Cello ρομαντική φύση!cellophan έγραψε:Μη με τσιγκλας ρε συ κιθαρίστα.........![]()
![]()
[youtube]CVZXj53i9Js[/youtube]

Υπάρχει και αυτό βέβαια...
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1188705
Το έβαλα στο τι ακούτε γιατί είδα τον Ρομαν πολύ αγριεμένο στε άλλο θρεντ

prist64 έγραψε:goran 64 έγραψε:Προσωπικά θέλω να κάνω μια πρόταση προς απόπειρα βελτίωσης της γενικής ενημέρωσης πολλών συνοπαδών...
![]()
Να κλείσουν τα τοπικ των παικτών δε θα είναι λειτουργικό.Dimg4 έγραψε:prist64 έγραψε:goran 64 έγραψε:Προσωπικά θέλω να κάνω μια πρόταση προς απόπειρα βελτίωσης της γενικής ενημέρωσης πολλών συνοπαδών...
![]()
Κατα τα άλλα αυτή είναι μία εξαιρετική ιδέα Γρηγόρη.
Εντιτ. Α! και κάτι ακόμη. Δε συμφωνώ με το ΥΓ 2. Δεν χρειάζονται πολλ κατά την γνώμη μου.
Ευχαριστώ πολύ τους συμφορουμίτες @prist64, @pilotos, @Dimg4 & @Guitarman για την αναδημοσίευση της πρότασης μου, η οποία μοναδικό στόχο έχει το καλύτερο όσον αφορά την σωστή και ρεαλιστική ενημέρωση των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ., άρα και το καλύτερο για τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Από δω και στο εξής μπορούν να αναλάβουν για τα υπόλοιπα οι moderators & οι administrators του forum...

Από δω και στο εξής μπορούν να αναλάβουν για τα υπόλοιπα οι moderators & οι administrators του forum...

- PAOK_Antarctica
Νομίζω πριν χρόνια υπήρχαν τόπικς κάποιων ΑΡΔ αλλά αποφάσισε το σάιτ να τα κλειδώσει.
Thank's για την επιβράβευση της ιδέας @Guitarman...Guitarman έγραψε:
Να κλείσουν τα τοπικ των παικτών δε θα είναι λειτουργικό.
Κατα τα άλλα αυτή είναι μία εξαιρετική ιδέα Γρηγόρη.
Εντιτ. Α! και κάτι ακόμη. Δε συμφωνώ με το ΥΓ 2. Δεν χρειάζονται πολλ κατά την γνώμη μου.
Τα topics των παιχτών ζητάω να κλείσουν για δύο λόγους:
1...Για να αποφορτιστούν κατά τι οι moderators λόγω των ήδη υπερβολικά πολλών ενεργών topics που έχουν υποχρέωση να ελέγχουν, ώστε να προλαβαίνουν να τσεκάρουν και αυτά των ΑΡΔ δίχως να εξαντλούνται με υπερβολικό αριθμό posts σε όλα αυτά τα ενεργά topics...
2...Οι απόψεις μας για τους παίχτες θαρρώ ότι σωστότερο είναι να παραθέτονται κυρίως για το αγωνιστικό (όχι για προσωπική απαξίωση λόγω τατουάζ, ξανθιάς γκόμενας, "αγκαλιασμάτων" και "χαϊδεμάτων" μέσα στο γήπεδο κ.τ.λ. ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.), οπότε αυτό μπορεί να γίνει, χωρίς καμία δυσλειτουργία νομίζω, στα topics όλων των αγώνων, αλλά ακόμα και στα topics "Προετοιμασία και φιλικοί αγώνες" και "Μεταγραφές, συζήτηση για το ρόστερ κ.τ.λ." της κάθε σεζόν...
3...Όσο για το pol, το ζητάω για να φανεί, έστω απ τον αριθμό των "ψηφοφόρων", ανώνυμων φυσικά και με δικαίωμα μιας ψήφου ο καθένας μας, πόσοι από εμάς έχουν ρεαλιστικά την διάθεση να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και επιχειρήματα επιτέλους εδώ μέσα η λαίλαπα των ΑΡΔ και αν αξίζει τον κόπο για τους administrators & moderators να εξετάσουν στα σοβαρά ή ακόμα και να υλοποιήσουν αυτήν την πρόταση...
@Guitarman, ευχαριστώ επίσης για το βήμα που μου έδωσες ώστε να αναλύσω περισσότερο τις σκέψεις μου...

Η κατάργηση των τόπικ για κάθε παίκτη είναι πολύ (αντι)δραστική πρόταση, με την έννοια ότι η παρουσία τους είναι καθιερωμένη, χρήσιμη και "σήμα κατατεθέν" του φόρουμ (ΙΜΗΟ), είναι καλό να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς για κάθε παίκτη όπου, ιδανικά, θα μπορεί κάποιος να παρακολουθεί (μέσω των σχολίων μας και άλλου υλικού όπως κείμενα, εικόνες) την πορεία του στην ομάδα. Μην ξεχνάμε και τις όμορφες στιγμές κατά το άνοιγμα ή κλείσιμο του τόπικ κάθε παίκτου
Επίσης η μη ύπαρξη τόπικ για κάθε παίκτη αντιβαίνει τις αξίες του ατόμου, ατομικού, ιδιωτικού, μονάδα, άνθρωπος, οντότητα, ένα
Για τους ΑΡΔ, οτιδήποτε τους δίνει αξία και έξτρα προβολή καλό είναι να αποφεύγεται, όσο λιγότερο ασχολούμαστε μαζί τους τόσο λιγότεροι θα γίνονται
Άρα συνολικά διαφωνώ με τις προτάσεις αλλά επικροτώ το ενδιαφέρον για την ομάδα και το φόρουμ

Για τους ΑΡΔ, οτιδήποτε τους δίνει αξία και έξτρα προβολή καλό είναι να αποφεύγεται, όσο λιγότερο ασχολούμαστε μαζί τους τόσο λιγότεροι θα γίνονται

Άρα συνολικά διαφωνώ με τις προτάσεις αλλά επικροτώ το ενδιαφέρον για την ομάδα και το φόρουμ

@Kourdos, ευχαριστώ και για τις απόψεις-παρατηρήσεις σου αλλά και για τα καλά σου λόγια...
1...Για να σταματήσουμε να ασχολούμστε με τους ΑΡΔ ώστε να μειώνονται, χρειάζεται πρώτα να τους κρίνουμε ενδελεχώς και όσο αντικειμενικά γίνεται, γιατί όχι και εδώ μέσα, στο μεγαλύτερο ανεξάρτητο site των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ., ώστε όσοι αποδομούνται με στοιχεία να τους κάνουμε και εντελώς στην άκρη...Άλλωστε όλοι παραδεχόμαστε ως θέσφατο πλέον ότι κάθε μέρα αυτοί πολλαπλασιάζονται αντί να μειώνονται, οπότε...
2...Επειδή σίγουρα δε πολλοί απ αυτούς παρακολουθούν τα πάντα εδώ μέσα, προσωπικά αν ήμουν administrator θα τους καλούσα δίνοντας τους βήμα (εδώ μέσα όμως, όχι στα δικά τους μέσα για να πιστώνονται clicks, sms και τηλεφωνήματα) για να απαντάνε στους συλλογισμούς των συμφορουμιτών όποτε θελήσουν...
3...Τα topics των παιχτών μας μπορούν να ανοίγουν την ημέρα της μεταγραφής τους, να μένουν ανοιχτά για το καλωσόρισμα τους καμιά 15αριά μέρες, κατόπιν να κλειδώνονται, να ξανανοίγουν δε την ημέρα αποχώρησης τους απ την ομάδα για τους αποχαιρετισμούς κάνα 10ήμερο, μέχρι να κλειδωθούν οριστικά και αμετάκλητα...Οι πολύ ωραίες στιγμές τους λοιπόν, όπως και το σήμα κατατεθέν του forum όπως λες, δεν χρειάζεται να λείψουν...
Υ.Γ. Ο Π.Α.Ο.Κ., η ομάδα δηλαδή, αποτελείται απ τις μονάδες των παιχτών, αλλά και όχι μόνο...Υπέρ της ομάδας είμαι λοιπόν αλλά ταυτόχρονα και όχι εις βάρος καμίας μονάδας της, την οποία προσπαθώ με το σκεπτικό μου να προστατέψω μάλιστα από κακοπροαίρετα και παράλληλα ανούσια-αχρείαστα κατ ιδίαν σχόλια...
1...Για να σταματήσουμε να ασχολούμστε με τους ΑΡΔ ώστε να μειώνονται, χρειάζεται πρώτα να τους κρίνουμε ενδελεχώς και όσο αντικειμενικά γίνεται, γιατί όχι και εδώ μέσα, στο μεγαλύτερο ανεξάρτητο site των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ., ώστε όσοι αποδομούνται με στοιχεία να τους κάνουμε και εντελώς στην άκρη...Άλλωστε όλοι παραδεχόμαστε ως θέσφατο πλέον ότι κάθε μέρα αυτοί πολλαπλασιάζονται αντί να μειώνονται, οπότε...
2...Επειδή σίγουρα δε πολλοί απ αυτούς παρακολουθούν τα πάντα εδώ μέσα, προσωπικά αν ήμουν administrator θα τους καλούσα δίνοντας τους βήμα (εδώ μέσα όμως, όχι στα δικά τους μέσα για να πιστώνονται clicks, sms και τηλεφωνήματα) για να απαντάνε στους συλλογισμούς των συμφορουμιτών όποτε θελήσουν...
3...Τα topics των παιχτών μας μπορούν να ανοίγουν την ημέρα της μεταγραφής τους, να μένουν ανοιχτά για το καλωσόρισμα τους καμιά 15αριά μέρες, κατόπιν να κλειδώνονται, να ξανανοίγουν δε την ημέρα αποχώρησης τους απ την ομάδα για τους αποχαιρετισμούς κάνα 10ήμερο, μέχρι να κλειδωθούν οριστικά και αμετάκλητα...Οι πολύ ωραίες στιγμές τους λοιπόν, όπως και το σήμα κατατεθέν του forum όπως λες, δεν χρειάζεται να λείψουν...
Υ.Γ. Ο Π.Α.Ο.Κ., η ομάδα δηλαδή, αποτελείται απ τις μονάδες των παιχτών, αλλά και όχι μόνο...Υπέρ της ομάδας είμαι λοιπόν αλλά ταυτόχρονα και όχι εις βάρος καμίας μονάδας της, την οποία προσπαθώ με το σκεπτικό μου να προστατέψω μάλιστα από κακοπροαίρετα και παράλληλα ανούσια-αχρείαστα κατ ιδίαν σχόλια...

Θα σου πω απο τωρα πως τοπικς παιχτων δε κλειδωνονται για κανενα λογο
Οπως υπαρχουν τα τελευταια 9 χρονια υπαρξης του φορουμ, ετσι και θα συνεχισουν να υπαρχουν

Οπως υπαρχουν τα τελευταια 9 χρονια υπαρξης του φορουμ, ετσι και θα συνεχισουν να υπαρχουν

Διαφωνώ και με τις δυο προτάσεις του Γκοραν γιατι νομιζω δεν ειναι ανάγκη να ασχολούμαστε προσωπικα με τον καθε δημοσιογράφο, οι απόψεις τους κρίνονται απο τον καθένα που τις διαβάζει και επιπλέον υπαρχει τοπικ για συζητηση πανω στα άρθρα τους.
Το να κλείσουν τα τοπικ των παικτων ειναι κατα καποιο τροπο σαν να βγαζεις απο τον μουσακά τις μελιτζάνες.
Παρολα αυτα νομιζω θα ηταν ενδιαφερον να υπηρχε κατι σαν μόνιμο poll για ολους τους παικτες της ομαδας οπου θα βαθμολογούνται για καθε παιχνιδι απο όσους θελουν. Ετςι θα φαίνονται μετα σ ενα διαγραμμα τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους με βαση την κρίση των μελών.
Αυτο βεβαια απαιτεί κώδικα αλλα μπορει καποιος να εχει χρονο κ ορεξη να το κανει.
Το να κλείσουν τα τοπικ των παικτων ειναι κατα καποιο τροπο σαν να βγαζεις απο τον μουσακά τις μελιτζάνες.
Παρολα αυτα νομιζω θα ηταν ενδιαφερον να υπηρχε κατι σαν μόνιμο poll για ολους τους παικτες της ομαδας οπου θα βαθμολογούνται για καθε παιχνιδι απο όσους θελουν. Ετςι θα φαίνονται μετα σ ενα διαγραμμα τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους με βαση την κρίση των μελών.
Αυτο βεβαια απαιτεί κώδικα αλλα μπορει καποιος να εχει χρονο κ ορεξη να το κανει.
aquila έγραψε: ειναι κατα καποιο τροπο σαν να βγαζεις απο τον μουσακά τις μελιτζάνες.

- kataramenos5
goran 64 έγραψε: 3...Τα topics των παιχτών μας μπορούν να ανοίγουν την ημέρα της μεταγραφής τους, να μένουν ανοιχτά για το καλωσόρισμα τους καμιά 15αριά μέρες, κατόπιν να κλειδώνονται, να ξανανοίγουν δε την ημέρα αποχώρησης τους απ την ομάδα για τους αποχαιρετισμούς κάνα 10ήμερο, μέχρι να κλειδωθούν οριστικά και αμετάκλητα...Οι πολύ ωραίες στιγμές τους λοιπόν, όπως και το σήμα κατατεθέν του forum όπως λες, δεν χρειάζεται να λείψουν...

ΥΓ Το ριχνω στην τρελιτσα γιατι...Ημαρτον.
Να κλεισουν τα τοπικ των παικτων? Και να κανουμε και ψηφοφορια μαλιστα επ αυτου??

Και να υπαρχουν αντιστοιχα αχρειαστα τοπικ για αρδ και συμβολαια παικτων ΠΑΟΚ.

Και να υπαρχουν αντιστοιχα αχρειαστα τοπικ για αρδ και συμβολαια παικτων ΠΑΟΚ.