Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Το όλο "πλάνο" όντως είτε τεθεί επί τάπητος πέρσυ από αυτά που ξέρω. Ο Ζαγοράκης το απέρριψε.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να ξανασυζητηθεί κάτι τέτοιο.... Και είναι ύποπτο που το γράψανε τώρα.
Το σάιτ έχει βγάλει και άλλες παρόμοιες ειδήσεις και για άλλες ομάδες. Είναι σχετικά έγκυρο.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να ξανασυζητηθεί κάτι τέτοιο.... Και είναι ύποπτο που το γράψανε τώρα.
Το σάιτ έχει βγάλει και άλλες παρόμοιες ειδήσεις και για άλλες ομάδες. Είναι σχετικά έγκυρο.
αν πω εγω οτι ολα αυτα ειναι μαλακιες και εχουν στοχο τον αποπροσανατολισμο μας θα ειναι ψεμα ?
σαχπατζιδης ξεμπερδεψε με βατοπεδι η ακομα .....? βαλαμε και τον κονσεισαο σαλτσα θα επιστρεψει αυτος μολις
αναλαβει ο βρυζας ?

σαχπατζιδης ξεμπερδεψε με βατοπεδι η ακομα .....? βαλαμε και τον κονσεισαο σαλτσα θα επιστρεψει αυτος μολις
αναλαβει ο βρυζας ?

το κερασακι ηταν ο αγγελος...ξερουν πως να σε τσιγκλανε...

Όσο θα πλησιάζει η 20ή Ιανουαρίου, τόσο πίο "περίεργα" και ύποπτα άρθρα θα διαβάζουμε.
- navigator11
Maximus έγραψε:Δεν χρειαζονται ειρωνειες... Απλα ειπα οτι "καποιος" μου ειπε αυτα τα πραγματα μηνες πριν και δυσκολευτηκα να το πιστεψω... Ειναι πολυ βαρύ να γραφτεί δημοσίως και για αυτο απόρησα οτι καποιος εβγαλε το θεμα, ασχετα αν αληθευει ή όχι... Ουτε διεκδικώ δαφνες προφητη, ουτε "επιβεβαιωνω" σαν παντογνωστης...
Τελικα ο Ζαγορακης και ο Βρυζας μιλανε μεταξυ τους; Το λυσαμε το ζητημα ή όχι;
δεν ειρωνευτηκα.κ εμενα μου φαινεται το ολο <<θεμα>> καπως ...
Ξέχασα να σας το πω.
Εχω κάνει και εγώ αίτηση για δάνειο στη τράπεζα ...για να πάω να πάρω την ομάδα...
Αν δώσουν οι άραβες 6 και ο ζησης 7 , εγώ θα τους τη βγω στη γωνία και θα δώσω 8 για να παρω την ομάδα.
giapas->μεγαλομέτοχος
Να δω πως θα στελεχώσω τη διοίκηση όμως ρε γαμώτο.
Ελπίζω η λαικη δημοκρατία του Παοκμανια να με στηριξει!!!!!!!!!!!
Εχω κάνει και εγώ αίτηση για δάνειο στη τράπεζα ...για να πάω να πάρω την ομάδα...
Αν δώσουν οι άραβες 6 και ο ζησης 7 , εγώ θα τους τη βγω στη γωνία και θα δώσω 8 για να παρω την ομάδα.
giapas->μεγαλομέτοχος

Να δω πως θα στελεχώσω τη διοίκηση όμως ρε γαμώτο.
Ελπίζω η λαικη δημοκρατία του Παοκμανια να με στηριξει!!!!!!!!!!!
- navigator11
Παιδια σας εκλιπαρω να μην δωσουμε συνεχεια σε αυτη την παπαρια δεν θα το αντεξω.Μου αρκουν οι αραβες και το γηπεδικο αλωστε το συγκεκριμενο αρθρο απο την αρχη μεχρι το τελος του ειναι χαρακτηριζεται επιεικως ως ανεκδοτο.
Παντως ασχετως λοιπον εξελιξεων η κατασταση στην ομαδα διοικητικα και αγωνιστικα συνεχιζει να ειναι κωμικοτραγικη.Μετα το εφιαλτικο καλοκαιρι οπου οι καταστροφικες επιλογες κυριως οσον αφορα το προπονητικο τιμ αλλα και τις μεταγραφες μας οδηγεισε ειτε σε ενα τεραστιο αριθμο τραυματισμων ειτε σε αδυναμιες στις θεσεις που θεωρητικα ενισχυθηκαμε,δεν βλεπω να μαθαμε τιποτα απο τα οποια λαθη εγιναν.Κωμικες διαρροες προς τα μεσα για υποψηφιες αναχωρησεις αλλα και προσθηκες και μην μου πει κανεις οτι δεν ειναι διαρροες αλλα ψεμματα των μεσων.Δευτερα, τεταρτη, παρασκευη, διωχνουμε τους παντες, τριτη, πεμπτη, σαββατο, στηριζουμε τους παντες.Αντιστοιχα οι πιθανες μεταγραφες γινονται απο τρεις πεντε και απο πεντε καμια την στιγμη που εχουμε να δωσουμε συνεχομενα ντερμπι που θα κρινουν στοχους και η ομαδα μαστιζετε απο προβληματα τραυματισμων αλλα και ελλειψεων σε προφανεις θεσεις.Αλλα ειμαι αχαριστος που γκρινιαζω την στιγμη που επιστρεφει στην ομαδα ο μιχαηλιδης.
Πιο πολυ θα χαιρομουν να επεστρεφε το παλιο ιατρικο team ,γιατρος και φυσικοθεραπευτης...
Εκαναν απιστευτη δουλεια και εξακολουθουν να κανουν απο το τωρινο...
Αυτα.
Εκαναν απιστευτη δουλεια και εξακολουθουν να κανουν απο το τωρινο...

Αυτα.
Αν δώσουν οι άραβες 6 τότε φτάνουν το 51% με μετοχικό κεφάλαιο λίγο πάνω από τα 12.000.000...
Αν βάλει ο Βρύζας άλλα 7 τα ποσοστά πάνε περίπου:
Βρύζας 35%, Άραβες 30% και τα υπόλλοιπα όπου πάνε και σήμερα.
Με μετοχικό κεφάλαιο κάπου στα 20.000.000
Άμα θες να τους τη βγεις γιάπας πρέπει να βάλεις πάνω από 10 εκατομμυριάκια.
Μετά τιμής,
ένας υποψήφιος διευθυντής οικονομικών.

Αν βάλει ο Βρύζας άλλα 7 τα ποσοστά πάνε περίπου:
Βρύζας 35%, Άραβες 30% και τα υπόλλοιπα όπου πάνε και σήμερα.
Με μετοχικό κεφάλαιο κάπου στα 20.000.000
Άμα θες να τους τη βγεις γιάπας πρέπει να βάλεις πάνω από 10 εκατομμυριάκια.
Μετά τιμής,
ένας υποψήφιος διευθυντής οικονομικών.

Εσενα σε ήθελα για σκαουτερ, αλλά βλέπω ότι το κατέχεις το οικονομικό.
Θα προσαρμόσω λίγο το job description γιατί μαλλον δεν εχεις μεγλαη προυπηρεσία!
Αλλά οκ , κλεισαμε
Θα προσαρμόσω λίγο το job description γιατί μαλλον δεν εχεις μεγλαη προυπηρεσία!
Αλλά οκ , κλεισαμε
Έχω όρεξη για δουλειά οπότε άμα δε βρεις σκάουτερ αναλαμβάνω και τα δύο.
Τρέμε Ζαγόρ, τρέμετε Άραβες...

Τρέμε Ζαγόρ, τρέμετε Άραβες...

Τον καπετάνιο που θα μας έπαιρνε πριν λίγα χρόνια πως τον λέγανε;;; Συζητάω με έναν φίλο μου και έχω φάει κόλλημα...