Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009
Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009
σε ολους οσους ελπιζουν οτι ο κοντρερας ο σναου και ο αραμπατζης θα μπορεσουν θα παιξουν στον επαναληπτικο να τους στεναχωρησω γιατι αυτοι ουτε καν ειναι δηλωμενοι στη λιστα στην UEFA
Ο ΠΑΟΚ μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσχθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας.διότι έμαθε τους οπαδους να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λογου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.
παράφραση του Ισοκράτη...
παράφραση του Ισοκράτη...
steeve88 έγραψε:Να τονίσουμε ότι μας διαφεύγει ένας βασικός παράγοντας που μπορεί να ήταν αιτία να μην παίξουν καλά οι Ολλανδοί...
Χθες είχαμε 30 βαθμούς...Οι Ολλανδοί είναι συνηθισμένοι σε θερμοκρασίας 5-20 βαθμούς που λόγω και της υγρασίας θα τους αισθάνονται και πιο λίγο...άρα χθες με τους 30 βαθμούς πιθανότατα κουράστηκαν πιο εύκολα...
Αν αυτή η συλλογιστική ισχύει θα πρέπει να περιμένουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτούς εκεί πέρα...
Γενικά για εκεί για την επόμενη Πέμπτη ο καιρός φαίνεται άστατος ίσως και βροχερός με την θερμοκρασία όχι πάνω από τους 23 βαθμούς....
ΠΑΟΚ παντώς καιρού!!!!!Όλα παίζουν ρόλο έτσι είναι...
Παιδιά μετακόμοισα πρόσφατα στην Αθήνα και θέλω να μάθω κάποια μαγαζιά που μαζευόμαστε για να βλέπουμε τα ματς γιατί χθες πάλι είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο αφολυ μετά το γύρισαν στην Αεκ Αν θέλετε σας δίνωκαι το κινητό ου για να μην ν ομίζετε τίποτα άλλο γιατί πολλά έχουν δεί τα μάτια μας.
Αδερφέ για μένα καθόλου άνετα... Όπως και να το κάνουμε σαν μονάδες είμαστε καλύτεροι.
σορρυ αδελφέ αλλά να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα
στην Νεοελλαδική μαλακισμένη νοοτροπία μας
αν ο αντίπαλος δεν έχει όνομα Ρεάλ, Μπάρτσα, Γιουβε, Μίλαν, Μάντσεστερ και τα ρέστα
είμαστε ''ελα μωρέ ποιά είναι η έτσι και η γιουβέτσι και η χέρενφέιντ...θα τις κλείσουμε τις ωπές''
έχουμε δηλαδή την ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ότι είμαστε ανώτερη ομάδα
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ?
Εχουμε μήπως ως ελλαδικό ποδόσφαιρο επιτυχίες συλλογικές ή μήπως γίναμε μπάρτσα και δεν το κατάλαβα
Εχεις σκεφτεί ποτές από την πλευρά των αλλωνώνε ???
Αν ήσουν οπαδός της Χερενφέιν στο άκουσμα της κλήρωσης....το όνομα ΠΑΟΚ τι θα σου έλεγε ???
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤO ΤΙΠΟΤΑ
αυτό θα σου έλεγε και μην κοροϊδευόμαστε
το ίδιο και με τους παίκτες
αν δεν έχουμε απέναντί μας Μέσι, Ρονάλντο και Τόρες
έλα μωρέ....ποιός είναι ο έτσι και ο γιουβέτσι
θα έλεγες ως Ολλανδός...ποιός ΠΑΟΚ ?
ποιός κουτσι και ποιός κουκούτσι
αυτό θα έλεγες
έχουμε ανώτερο πρωτάθλημα...είμαστε το φαβορί...και σε τελικά έχουμε φακώσει και τον ισόβιο πρωταθλητή της γκρης οσφπ
Με τι δικαίωμα λοιπόν και πως χωρίς να ξέρεις τα βιογραφικά των παικτών της Χέρενφέιν και του κάθε πέρα μαχαλά
λες ότι έχουμε καλύτερες μονάδες ή μανάδες ή ομάδες
Το μυαλό μας και μια λύρα...τούρκικη bro
και αυτό αποδείχτηκε χτες
ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
είμαστε ισοδύναμοι...και τυχεροί είμαστε
οχι ρε αδερφε 90 λεπτα φωνη...τ με λες τωρα στα κορνερ και δν ξερω γω τ αλλο...ελεος δλδ ειμαστε ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...αυτα αλλου...ωρες ωρες αναρωτιεμαι(και εγω)τ θ ελεγες αν ησουν αλλοθρισκος...
αυτό μας κάνει πιο βλάκες....ή πιο παοκτζήδες ?
από αρχαιοτάτων χρόνων....η πολεμική κραυγή που σπέρνει πανικό στους αντιπάλους
είναι Στιγμιαία, απότομη και τρομερή
και ουχί...ξεψυχισμένη...εκ 345 πυρηνών....παοκ ολε επί 90λέπτου
είναι ΠΑΟΚ...ξαφνικά
τέσπα...όπως νομίζεις bro
εγώ θα σου πω πως θα φωνάξεις ?
δεν είναι θρησκεία ο ΠΑΟΚ
μεγάλο λάθος αυτό...αλλά και θέμα φιλοσοφικής συζήτησης
Φιλοσοφία, Τέχνη, Επιστήμη και Ιδεατό
αυτά είναι ο ΠΑΟΚ
...
Μπορεί το σκορ να λήξει εκεί μέσα 2-0 μπορεί και 1-2....
Νομίζω ότι στην περίπτωσή μας δεν χωράνε ούτε γκρίνια ούτε και αισιοδοξία όμως...
Ας είμαστε ουδέτεροι και ας αποδεχτούμε το γεγονός ότι είμαστε μία καλούτσικη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και μία αρκετά μέτρια στην Ευρώπη..
Είναι αρχή...μπορεί στη συνέχεια να βελτιωθούμε...αυτήν την εικόνα όμως βλέπω όσο δε γίνονται μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της επίθεσης...
Νομίζω ότι στην περίπτωσή μας δεν χωράνε ούτε γκρίνια ούτε και αισιοδοξία όμως...
Ας είμαστε ουδέτεροι και ας αποδεχτούμε το γεγονός ότι είμαστε μία καλούτσικη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και μία αρκετά μέτρια στην Ευρώπη..
Είναι αρχή...μπορεί στη συνέχεια να βελτιωθούμε...αυτήν την εικόνα όμως βλέπω όσο δε γίνονται μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της επίθεσης...
Δεν θέλω να μπω στον σχολιασμό του χτεσινού αγώνα... έχουν ειπωθεί τόσα πολλά σε τόσο λίγες ώρες, που πραγματικά πονέσανε τα μυαλά μας...
Δύο σχόλια μόνο:
1. Το χτεσινό αποτέλεσμα ήταν η δικαίωση (των φίλων) του gika... @Gika, κανένα σιγουράκι για την Κυριακή έχουμε ???
2. @piggos: μακάρι φίλε όλοι να σκέπτονταν / σκεπτόμασταν και να συμπεριφέρονταν / συμπεριφερόμασταν όπως εσύ... τότε το ποδόσφαιρο μπορεί να ήταν πράγματι αυτό που θα έπρεπε να είναι: μια γιορτή...
Δύο σχόλια μόνο:
1. Το χτεσινό αποτέλεσμα ήταν η δικαίωση (των φίλων) του gika... @Gika, κανένα σιγουράκι για την Κυριακή έχουμε ???
2. @piggos: μακάρι φίλε όλοι να σκέπτονταν / σκεπτόμασταν και να συμπεριφέρονταν / συμπεριφερόμασταν όπως εσύ... τότε το ποδόσφαιρο μπορεί να ήταν πράγματι αυτό που θα έπρεπε να είναι: μια γιορτή...
Π.Α.Ο.Κ. εσύ να πας καλά, και όλα τ' άλλα.... με κεφαλαία γράμματα...
Αδερφε Pepermint καλως σε βρισκω κι εγω. Διαβασα τα τελευταια σου ποστ, οχι μονο εδω, αλλα και σε ολες τις θεματολογιες....ωραιος. Θα μιλησω για εδω ομως.
Χαιρομαι που βρισκω (επιτελους) εναν bro με ακριβως τις ιδιες αντιληψεις, σχετικα με το θεμα ομαδας, ιδεολογιας, τροπο οπαδικο και κοινωνικο. Μεσα σε ολα ρε φιλε, μαζι σου. Εχουμε μαθει να τα βλεπουμε ολα ωραια...και παμε...και ΠΑΟΚ εισαι ...και ποια Ολλανδεζα και τι ειν η μαγιονεζα και τετοια. Προσωπικα στο γκαλοπ με το ποιος θα προκριθει, ειχα βαλει η Χερενφεεν. Και ας μην το ηθελα, ας μην το πιστευα εντελως. Ξερω, προδοτης, ο απαισιοδοξος, ο ετσι ο αλλιος...παρε τη σφαλιαρα τωρα και μεινε σπιτι. Σε φιλους ελεγα....μη με κατακρινετε...ρεαλιστης ειμαι, οχι απαισιοδοξος. Και με τοσα χρονια καμμενης ζωης με την ομαδα...εχω την ψυχοσυνθεση και αυτης και γενικα το σου-μου-του της κοινωνιας μας.
Η μονη μονη ενσταση σε ολα οσα ειπες στις τελευταιες 2-3 σελιδες, ειναι για τον Γκαρσια ....οχι για τη μαγκια στο λιμανι, απλα γιατι σε αντιθεση με τον Σερτζιο, νομιζω ειναι παντελονατος και εκτος γηπεδων, σαν προσωπικοτητα δλδ....
....για τον Φιλομενο, τον οποιο θεωρω πολυ καλο φορ περιοχης και θεωρουσα πως με αυτα που εχουμε, καναμε εξαιρετικη επιλογη, απλα ακομα δεν παιζει τη θεση του, καθως και για εναν ακομα που μου διαφευγει τωρα.
Αυτα φιλε προσωπικα και γουσταρω αποψεις με επιχειρηματολογια και σωστο διαλογο. Ετσι.
Χαιρομαι που βρισκω (επιτελους) εναν bro με ακριβως τις ιδιες αντιληψεις, σχετικα με το θεμα ομαδας, ιδεολογιας, τροπο οπαδικο και κοινωνικο. Μεσα σε ολα ρε φιλε, μαζι σου. Εχουμε μαθει να τα βλεπουμε ολα ωραια...και παμε...και ΠΑΟΚ εισαι ...και ποια Ολλανδεζα και τι ειν η μαγιονεζα και τετοια. Προσωπικα στο γκαλοπ με το ποιος θα προκριθει, ειχα βαλει η Χερενφεεν. Και ας μην το ηθελα, ας μην το πιστευα εντελως. Ξερω, προδοτης, ο απαισιοδοξος, ο ετσι ο αλλιος...παρε τη σφαλιαρα τωρα και μεινε σπιτι. Σε φιλους ελεγα....μη με κατακρινετε...ρεαλιστης ειμαι, οχι απαισιοδοξος. Και με τοσα χρονια καμμενης ζωης με την ομαδα...εχω την ψυχοσυνθεση και αυτης και γενικα το σου-μου-του της κοινωνιας μας.
Η μονη μονη ενσταση σε ολα οσα ειπες στις τελευταιες 2-3 σελιδες, ειναι για τον Γκαρσια ....οχι για τη μαγκια στο λιμανι, απλα γιατι σε αντιθεση με τον Σερτζιο, νομιζω ειναι παντελονατος και εκτος γηπεδων, σαν προσωπικοτητα δλδ....
....για τον Φιλομενο, τον οποιο θεωρω πολυ καλο φορ περιοχης και θεωρουσα πως με αυτα που εχουμε, καναμε εξαιρετικη επιλογη, απλα ακομα δεν παιζει τη θεση του, καθως και για εναν ακομα που μου διαφευγει τωρα.
Αυτα φιλε προσωπικα και γουσταρω αποψεις με επιχειρηματολογια και σωστο διαλογο. Ετσι.
Ααα και για να μην ξεχασω, επειδη δε μιλαμε χωρις λογο, δεν ειμαστε σαλια μαλια, οποιος θα ερθει Ολλανδια, ας ερθει να γουσταρουμε παρεουλα...ας παρει και ενα καλο αναπνευστηρα μαζι του για παν ενδεχομενο.
Αλλο οι αποψεις και αλλο η ιδεολογια. Γιατι εκει, ακομα δε συναντησα δευτερο !
Αλλο οι αποψεις και αλλο η ιδεολογια. Γιατι εκει, ακομα δε συναντησα δευτερο !
- paok4kyriakos
Εντάξει παιδιά ηρεμίστε! Εδώ ειμαστε όλοι για να ακούμε τις απόψεις του καθενός. Αν όλοι είχαμε τις ίδιες απόψεις θα βαριόμασταν!
Κι αν στη ζωή άλλαξαν όλα...
Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ'όλα.
Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ'όλα.
Εγω δε θα πω οτι περασαμε σιγουρα και οτι το διπλο το εχουμε στη τσεπη...ποτε δε παιζεις μονος,εχεις και αντιπαλο...
Αυτο που λεω και πιστευω ειναι οτι αυτον τον αντιπαλο που ειδα εγω δεν τον φοβαμαι καθολου...
πως να το κανουμε δηλαδη?οσο και να μη μας αρεσε ο ΠΑΟΚ ο χθεσινος (εγω προσωπικα δεν εχω πολλα παραπονα τηρουμενων των αναλογιων), δεν ειδα κατι στους αντιπαλους που να με φοβιζει...τωρα αν παιζουν στην εδρα τους σαν την Αιντχοβεν και την Αλκμααρ,ενταξει δε θα περασουμε ευκολα....
Αλλα δεν ειναι ουτε μεγαλη ομαδα αγωνιστικα,ουτε σε καλη κατασταση γενικα τελευταια...ας οψεται που εχουμε τραυματιες αρκετους..
PS. Κατι που ηθελα να αναφερω και πριν....συνιστω ποτε να μην κανετε κριτικη αμεσως μετα το ματς...η αντιδρασεις αμεσως μετα απο καποιο αρνητικο αποτελεσμα ειναι συνηθως εν βρασμω...οταν περασει καμια μερα τα βλεπουμε πιο ρεαλιστικα...
Αυτο που λεω και πιστευω ειναι οτι αυτον τον αντιπαλο που ειδα εγω δεν τον φοβαμαι καθολου...
πως να το κανουμε δηλαδη?οσο και να μη μας αρεσε ο ΠΑΟΚ ο χθεσινος (εγω προσωπικα δεν εχω πολλα παραπονα τηρουμενων των αναλογιων), δεν ειδα κατι στους αντιπαλους που να με φοβιζει...τωρα αν παιζουν στην εδρα τους σαν την Αιντχοβεν και την Αλκμααρ,ενταξει δε θα περασουμε ευκολα....
Αλλα δεν ειναι ουτε μεγαλη ομαδα αγωνιστικα,ουτε σε καλη κατασταση γενικα τελευταια...ας οψεται που εχουμε τραυματιες αρκετους..
PS. Κατι που ηθελα να αναφερω και πριν....συνιστω ποτε να μην κανετε κριτικη αμεσως μετα το ματς...η αντιδρασεις αμεσως μετα απο καποιο αρνητικο αποτελεσμα ειναι συνηθως εν βρασμω...οταν περασει καμια μερα τα βλεπουμε πιο ρεαλιστικα...
Take Hold Of The Flame!!!
REVOLUTION!!!
REVOLUTION!!!
Pepermint έγραψε:Αδερφέ για μένα καθόλου άνετα... Όπως και να το κάνουμε σαν μονάδες είμαστε καλύτεροι.
σορρυ αδελφέ αλλά να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα
στην Νεοελλαδική μαλακισμένη νοοτροπία μας
αν ο αντίπαλος δεν έχει όνομα Ρεάλ, Μπάρτσα, Γιουβε, Μίλαν, Μάντσεστερ και τα ρέστα
είμαστε ''ελα μωρέ ποιά είναι η έτσι και η γιουβέτσι και η χέρενφέιντ...θα τις κλείσουμε τις ωπές''
έχουμε δηλαδή την ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ότι είμαστε ανώτερη ομάδα
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ?
Εχουμε μήπως ως ελλαδικό ποδόσφαιρο επιτυχίες συλλογικές ή μήπως γίναμε μπάρτσα και δεν το κατάλαβα
Εχεις σκεφτεί ποτές από την πλευρά των αλλωνώνε ???
Αν ήσουν οπαδός της Χερενφέιν στο άκουσμα της κλήρωσης....το όνομα ΠΑΟΚ τι θα σου έλεγε ???
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤO ΤΙΠΟΤΑ
αυτό θα σου έλεγε και μην κοροϊδευόμαστε
το ίδιο και με τους παίκτες
αν δεν έχουμε απέναντί μας Μέσι, Ρονάλντο και Τόρες
έλα μωρέ....ποιός είναι ο έτσι και ο γιουβέτσι
θα έλεγες ως Ολλανδός...ποιός ΠΑΟΚ ?
ποιός κουτσι και ποιός κουκούτσι
αυτό θα έλεγες
έχουμε ανώτερο πρωτάθλημα...είμαστε το φαβορί...και σε τελικά έχουμε φακώσει και τον ισόβιο πρωταθλητή της γκρης οσφπ
Με τι δικαίωμα λοιπόν και πως χωρίς να ξέρεις τα βιογραφικά των παικτών της Χέρενφέιν και του κάθε πέρα μαχαλά
λες ότι έχουμε καλύτερες μονάδες ή μανάδες ή ομάδες
Το μυαλό μας και μια λύρα...τούρκικη bro
και αυτό αποδείχτηκε χτες
ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
είμαστε ισοδύναμοι...και τυχεροί είμαστεοχι ρε αδερφε 90 λεπτα φωνη...τ με λες τωρα στα κορνερ και δν ξερω γω τ αλλο...ελεος δλδ ειμαστε ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...αυτα αλλου...ωρες ωρες αναρωτιεμαι(και εγω)τ θ ελεγες αν ησουν αλλοθρισκος...
αυτό μας κάνει πιο βλάκες....ή πιο παοκτζήδες ?
από αρχαιοτάτων χρόνων....η πολεμική κραυγή που σπέρνει πανικό στους αντιπάλους
είναι Στιγμιαία, απότομη και τρομερή
και ουχί...ξεψυχισμένη...εκ 345 πυρηνών....παοκ ολε επί 90λέπτου
είναι ΠΑΟΚ...ξαφνικά
τέσπα...όπως νομίζεις bro
εγώ θα σου πω πως θα φωνάξεις ?
δεν είναι θρησκεία ο ΠΑΟΚ
μεγάλο λάθος αυτό...αλλά και θέμα φιλοσοφικής συζήτησης
Φιλοσοφία, Τέχνη, Επιστήμη και Ιδεατό
αυτά είναι ο ΠΑΟΚ
και τι προτεινεις στο υπολοιπο διαστημα του αγωνα να καθομαστε στα καρεκλακια και να βλεπουμε μπαλα?να κανουμε αναλυσεις των αναλυσεων!και αν αναφερεσται σε εμενα ως βλακα καλυτερα να κοιταξετε τις αποψεις σας μερικοι!
Απο τους χειροτερους ΠΑΟΚ ... Στο ΠΑΟΚ ρεγκα τουλαχιστον εκει μπηκαμε δυνατα εστω και για ενα 25 λεπτο και χασαμε αρκετες ευκαιριες χθες οπως ξεκινησαμε ετσι και τελειωσαμε το ματς ...Ανυπαρχτα δλδ ... Ουτε μια στιγμη δεν επαιξε η ομαδα μπαλα ... Ποσες ευκαιριες καναμε ??? 2-3 και αυτες της πλακας...
Μια ομαδα χωρις παθος και χωρις τιποτα ... Παλι καλα που βαλαμε και γκολ ...Οι Ολλανδοι ητανε της πλακας εχθες αλλα κανανε και αυτοι ασχημο παιχνιδι δεν ειναι ετσι η Χερενφεν και θα το καταλαβουμε αυτο στην Ολλανδια ... Ενας καλος ΠΑΟΚ εχθες θα μπορουσε να ειχε καθαρισει την προκριση απο χθες αλλα ητανε εντελως ανυπαρχτος ... Ταμπουρι οι Ολλανδοι το επαιξε εξυπνα ο Σολιντ το ματσακι ...Μολις βγαλαμε το γκολ αντι να πανε να παρουνε την μπαλα απο τα διχτυα και να την πανε γρηγορα στην σεντρα για να βαλουμε και αλλο γκολ αυτοι με πανυγυριζανε στην 4 ... Βγαλαμε το γκολ και αντι να πιεσουμε αντιθετως μας πιεσανε ασχετως αν δεν κανανε καποια καλη φαση εκτος εκει στο τελος ...Παντως πιο πολυ φοβομουνα μην φαμε γκολ μετα το 1-1 παρα οτι θα βαλουμε ...Ελειψε 100 % ο Σορλεν και ο Φωτακης ...
Βιερινια πολυ καλος , Γκαρσια ολα τα λεφτα και Βιτολο Τσιριλο ... Κονσεισαο απαραδεχτος και στο ματς και γιαυτο που εκανε τιμωρια εχθες ... Ο ιβιτς ειναι δυνατον να παιζει στον ΠΑΟΚ ??? Τεσπα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ τα πραγματα στην Ολλανδια φαβορι οι Ολλανδοι για την προκριση με 70 - 30
Στεναχωρια ρε πουστη ολα για ολα για την προκριση ...Ζουμε και αναπνεουμε για τον επαναληπτικο !! Μακαρι να ναι ενταξει Σορλεν και Φωτακης ειναι ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ !!
Μια ομαδα χωρις παθος και χωρις τιποτα ... Παλι καλα που βαλαμε και γκολ ...Οι Ολλανδοι ητανε της πλακας εχθες αλλα κανανε και αυτοι ασχημο παιχνιδι δεν ειναι ετσι η Χερενφεν και θα το καταλαβουμε αυτο στην Ολλανδια ... Ενας καλος ΠΑΟΚ εχθες θα μπορουσε να ειχε καθαρισει την προκριση απο χθες αλλα ητανε εντελως ανυπαρχτος ... Ταμπουρι οι Ολλανδοι το επαιξε εξυπνα ο Σολιντ το ματσακι ...Μολις βγαλαμε το γκολ αντι να πανε να παρουνε την μπαλα απο τα διχτυα και να την πανε γρηγορα στην σεντρα για να βαλουμε και αλλο γκολ αυτοι με πανυγυριζανε στην 4 ... Βγαλαμε το γκολ και αντι να πιεσουμε αντιθετως μας πιεσανε ασχετως αν δεν κανανε καποια καλη φαση εκτος εκει στο τελος ...Παντως πιο πολυ φοβομουνα μην φαμε γκολ μετα το 1-1 παρα οτι θα βαλουμε ...Ελειψε 100 % ο Σορλεν και ο Φωτακης ...
Βιερινια πολυ καλος , Γκαρσια ολα τα λεφτα και Βιτολο Τσιριλο ... Κονσεισαο απαραδεχτος και στο ματς και γιαυτο που εκανε τιμωρια εχθες ... Ο ιβιτς ειναι δυνατον να παιζει στον ΠΑΟΚ ??? Τεσπα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ τα πραγματα στην Ολλανδια φαβορι οι Ολλανδοι για την προκριση με 70 - 30
Στεναχωρια ρε πουστη ολα για ολα για την προκριση ...Ζουμε και αναπνεουμε για τον επαναληπτικο !! Μακαρι να ναι ενταξει Σορλεν και Φωτακης ειναι ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ !!
Το 98 τα εκατο των ελληνων παικτων ειναι αμπαλοι ..
Pablo Contreras,Etto,Pablo García,Lazar,Lino,Vieirinha,Georgiadis και Salpi οι μονοι παικται που αξιζουνε απο τον ΠΑΟΚ ..
Pablo Contreras,Etto,Pablo García,Lazar,Lino,Vieirinha,Georgiadis και Salpi οι μονοι παικται που αξιζουνε απο τον ΠΑΟΚ ..
σοβαρευτειτε μερικοι εδω μεσα...ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.......διαφωνουμε ή συμφωνουμε δε κραζουμε τον αδερφο....οσα νευρα και αν εχουμε
μονο
μονο

- PABLO GARCIA2
Πόσο καιρό έχουμε να δούμε νίκη σε γεμάτη Τούμπα??
Πότε ο ΠΑΟΚ θα πάρει ένα κρίσιμο ματς??
Ισως δεν μας βοηθάει και η τύχη αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση...
Γκαρσία και Βιτόλο οι κορυφαίοι για μένα χθες μαζί με έναν Λίνο που όσο άντεξε ήταν πολύ καλός ενώ και τα 2 σέντερ μπακ και ειδικά ο Τσιρίλο ήταν καλοί.
Μπροστά για μένα είμαστε στατικοί, αργοί,χωρίς φαντασία,πολύ πολύ προβλέψιμοι, χωρίς δημιουργία...
Για μένα είναι φανερό ποιοί είναι οι 2 που δεν μπορούν....ακόμα και αν σκοράρουν,ακόμα και αν έχουν βαρύ βιογραφικό.....
Οπως και είναι φανερό και το λέω πολύ καιρό ότι από πέρυσι το μεγάλο μείον του ΠΑΟΚ είναι μεσοεπιθετικά...και νομίζω ότι εκτός Φωτάκη δεν έγινε κάτι για να ενισχυθούμε μεσοεπιθετικά.
Και πάλι ακούω ότι αν ο ΠΑΟΚ κάνει μία μεταγραφή αυτή θα είναι δεξί μπακ......τι να πω....
Βγάζει μάτια ότι ο ΠΑΟΚ μπροστά το γκολ το έχει πολύ δύσκολα....και είναι και θέμα εκτέλεσης και πολύ περισσότερο δημιουργίας.
Ειδικά σε μάτς που ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιτεθεί...Εκεί η ταχύτητα και του Φωτάκη και του Βιτόλο και του Κούτσια πάει περίπατο......ελπίζω και πιστεύω ότι στην Ολλανδία τα πράγματα θα είναι αλλιώς....γιατί όλοι είδαμε ότι αν και Ολλανδική ομάδα δεν είναι κάτι σπουδαίο....
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΕΡΕΝΦΕΝ...
ΑΛΛΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ....
Και εξακολουθώ να θεωρώ πολλά τα λεφτά για τον Κούτσια και μεγάλο ρίσκο....γιατί στέρησαν την ομάδα από έναν έτοιμο παίκτη...ειδικά όταν τον πολύ καλύτερο του-που όμως υστερεί στην τελική-Βιειρίνια τον πήραμε με 300 χιλ.
Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη....αυτό που δείχνει να τελειώνει είναι η υπομονή και ο ενθουσιασμός.
Υ.Γ. το καμίνι της Τούμπας ανέκαθεν το δημιουργούσε η μπάλλα που έπαιζε ο ΠΑΟΚ εκεί και το πάθος των παικτών και το ανάποδο....ήταν ανατροφοδοτούμενο....για όσους απορούν γιατί η Τούμπα ολοένα και περισσότερο θυμίζει εκκλησία....πράγμα που εξηγεί και το γιατί δεν έχουμε πάρει ούτε ένα σημαντικό ματς εκεί μέσα...
Υ.Γ.Αυτοί που πέταξαν την πέτρα-και που σίγουρα δεν είναι Αρειανοί-ας πάνε να χτυπήσουν λίγο το κεφάλι τους στον τοίχο μπας και ξυπνήσουν...Εντος του ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατόν οι όποιες αντιπάθειες να λύνονται έτσι....
Πότε ο ΠΑΟΚ θα πάρει ένα κρίσιμο ματς??
Ισως δεν μας βοηθάει και η τύχη αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση...
Γκαρσία και Βιτόλο οι κορυφαίοι για μένα χθες μαζί με έναν Λίνο που όσο άντεξε ήταν πολύ καλός ενώ και τα 2 σέντερ μπακ και ειδικά ο Τσιρίλο ήταν καλοί.
Μπροστά για μένα είμαστε στατικοί, αργοί,χωρίς φαντασία,πολύ πολύ προβλέψιμοι, χωρίς δημιουργία...
Για μένα είναι φανερό ποιοί είναι οι 2 που δεν μπορούν....ακόμα και αν σκοράρουν,ακόμα και αν έχουν βαρύ βιογραφικό.....
Οπως και είναι φανερό και το λέω πολύ καιρό ότι από πέρυσι το μεγάλο μείον του ΠΑΟΚ είναι μεσοεπιθετικά...και νομίζω ότι εκτός Φωτάκη δεν έγινε κάτι για να ενισχυθούμε μεσοεπιθετικά.
Και πάλι ακούω ότι αν ο ΠΑΟΚ κάνει μία μεταγραφή αυτή θα είναι δεξί μπακ......τι να πω....
Βγάζει μάτια ότι ο ΠΑΟΚ μπροστά το γκολ το έχει πολύ δύσκολα....και είναι και θέμα εκτέλεσης και πολύ περισσότερο δημιουργίας.
Ειδικά σε μάτς που ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιτεθεί...Εκεί η ταχύτητα και του Φωτάκη και του Βιτόλο και του Κούτσια πάει περίπατο......ελπίζω και πιστεύω ότι στην Ολλανδία τα πράγματα θα είναι αλλιώς....γιατί όλοι είδαμε ότι αν και Ολλανδική ομάδα δεν είναι κάτι σπουδαίο....
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΕΡΕΝΦΕΝ...
ΑΛΛΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ....
Και εξακολουθώ να θεωρώ πολλά τα λεφτά για τον Κούτσια και μεγάλο ρίσκο....γιατί στέρησαν την ομάδα από έναν έτοιμο παίκτη...ειδικά όταν τον πολύ καλύτερο του-που όμως υστερεί στην τελική-Βιειρίνια τον πήραμε με 300 χιλ.
Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη....αυτό που δείχνει να τελειώνει είναι η υπομονή και ο ενθουσιασμός.
Υ.Γ. το καμίνι της Τούμπας ανέκαθεν το δημιουργούσε η μπάλλα που έπαιζε ο ΠΑΟΚ εκεί και το πάθος των παικτών και το ανάποδο....ήταν ανατροφοδοτούμενο....για όσους απορούν γιατί η Τούμπα ολοένα και περισσότερο θυμίζει εκκλησία....πράγμα που εξηγεί και το γιατί δεν έχουμε πάρει ούτε ένα σημαντικό ματς εκεί μέσα...
Υ.Γ.Αυτοί που πέταξαν την πέτρα-και που σίγουρα δεν είναι Αρειανοί-ας πάνε να χτυπήσουν λίγο το κεφάλι τους στον τοίχο μπας και ξυπνήσουν...Εντος του ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατόν οι όποιες αντιπάθειες να λύνονται έτσι....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA2 την Παρ 21 Αύγ 2009, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕÎΑ,ΚΑÎΕΙΣ ΔΕΠΞΕΡΕΙ.....