Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009

Δημοσίευση από Olorin »

Pepermint έγραψε:...φαινότανε άλλωστε και από τις αποδόσεις του στοιχήματος που δίδανε τον 1 στο 2,00. Ασσος με τέτοια απόδοση...σημαίνει ότι 9 στις 10 θα έλθει Χ2.
Εδω εχεις λαθος. Αποδοση 2,00 σημαινει οτι ο μπουκ δινει 50% στον ασσο.
Pepermint έγραψε: συνέλθετε και δείτε τα πράγματα ως έχουν και ως μπορούν να έχουν

τουτέστιν άμα παίξουν 10 φορές τον επαναληπτικό οι ομάδες....9 στις 10 θα περάσουν οι Ολλανδοί
Μη λες οτι ναναι...ακου 90%, κατηγορεις τους αισιοδοξους για υπερβολη ενω κανεις και εσυ το ιδιο, απο την αντιθετη σκοπια. Εγω δινω 60% πιθανοτητα να βαλουμε τουλαχιστον 1 γκολ σε αυτην την ομαδα και 60% να φαμε ενα γκολ, δηλαδη βλεπω ως πιθανοτερο αποτελεσμα το 1-1, με δευτερο το 0-1 και το 1-0.
Pepermint έγραψε: Μούσλι....δυστυχώς τέλος τίτλων
Εξαιρετικά συμπαθητικός...δουλευταράς....αλλά

Κοντρόλ ανύπαρκτο...εως εκνευριστικό
Ντρίπλα...πως είπατε ?
Σωστή πάσα....γκρεμίστηκε ένας φούρνος
Κράτημα μπάλλας.....τι ?
Δημιουργικότητα-Εκτελεστικότητα....το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?
Εδω φαινεται οτι δεν εχεις διαβασει σωστα αυτον τον παικτη. Κρινεις απο το χθεσινο ματς? Δεν ηταν αντιπροσωπευτικο. Κρινε απο το ματς με τη Βαλερεγκα εκτος. Εκει δεν ειχε κοντρολ? Η μηπως δεν ειχε πασα η ντριπλα η δημιουργηκοτητα-εκτελεστηκοτητα. Τα ειχε και με το παραπανω. Εσυ αν δεν τα ειδες τοτε εισαι προκατειλλημενος. Αφου τα ειχε σε εκεινο το ματς που πηγαν λοιπον χθες? Ξεχασε τη μπαλα που ηξερε? Λιγο απιθανο.

Pepermint έγραψε:Τραγικό το λάθος της απομάκρυνσης του Μπακαγιόκο που δεν είναι καν φορ....τραγικό
παίκτη που έχει άστρο και κώλο....και σκοράρει και μάλιστα με winning goal στο 90φεύγα,

...ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ....τέτοιους ψάχνουν όλες οι ομάδες...άσχετα αν ξέρει ή όχι μπάλλα
Μαλιστα...σου λειπει ο Μπακαγιοκο. Ε τι να πω. Το παικτακι αυτο της σειρας που ειχε αστρο για μια και μοναδικη φορα στην καριερα του και γελουσε ο κοσμος με την αμπαλοσυνη του. Ειδαμε, με το που εφυγε σκοτωθηκαν ολες οι ομαδες να τον παρουν. Στα γιαννενα κατεληξε και ηδη εχει πλακωθει με τη μιση ομαδα.
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Δηλαδης ρε παλικαρια να καταλαβω η χερενφεν που ειναι επιθετικη ομαδα με διπλασιο μπατζετ απο τον ΠΑΟΚ η 4τη στο πρωταθλημα του αγιαξ και της psv και στο ιδιο σημειο ετιμοτητας επαιξε μπαλαρα χτες και δεν το καταλαβα?

Δηλαδη αν ειματσαν οπαδοι της γερενφεν τι θα λεγαμε??

Να παραιτηθει η διοικηση??

Τοσο αμυντικα ουτε ο ιωνικος δεν κατεβαινει στην Τουμπα
Άβαταρ μέλους
steeve88

Δημοσίευση από steeve88 »

Olorin ο Bakayoko πέρσι σου έδωσε πάνω από 10 βαθμούς....δεν ξέρω αν το θυμάσαι...εδώ δε βλέπουμε ποιος είναι φίρμα αλλά ποιος αποδίδει..ήξερε δεν ήξερε μπάλα, όποτε μπήκε ήταν αποτελεσματικός και ειδικά σε κάτι φάσεις που χρειάζετα ένας ύποπτος...
Σε πληροφορώ πως αν έπαιζε χθες ο Bakayoko θα είχε μπει τουλάχιστον ακόμα ενα γκολ...Δεν είναι ο σούπερ παίχτης, αλλά όταν η αντίπαλη άμυνα βρίσκεται σε αναμπουμπούλα ξέρει να κάνει τη ζημιά...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Εγω λεω οτι δεν ξερει να κανει τη δουλειια και οτι εκανε περσι το εκανε καθαρα απο τυχη. Μια ματια στην καριερα του θα σε πεισει οτι η περσινη χρονια ηταν η εξαιρεση και οχι ο κανονας.
Άβαταρ μέλους
steeve88

Μπορεί πολύ απλά να έδεσε με το σύνολο...
Δεν είχε αντοχή..ωστόσο έδινε επιθετική ανάσα στην ομάδα...
Πολύ όμπαλοι παίχτες ήταν μανούλα σε συγκεκριμένες φάσεις (βλ. Κωνσταντίνου σε Ολυμπιακό)..
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Αδελφέ Olorin
Εδω εχεις λαθος. Αποδοση 2,00 σημαινει οτι ο μπουκ δινει 50% στον ασσο.
σωστό...απλώς υπερέβαλα ποιητική αδεία...νομίζω ότι έγινε κατανοητό αλλά το ξεκαθαρίζω και τώρα
Εγω δινω 60% πιθανοτητα να βαλουμε τουλαχιστον 1 γκολ σε αυτην την ομαδα και 60% να φαμε ενα γκολ, δηλαδη βλεπω ως πιθανοτερο αποτελεσμα το 1-1, με δευτερο το 0-1 και το 1-0.
ναι αλλά πόσες φορές θα έλθει στις 10....0-1 ?...δεν μας λες

και εγώ μέσα μου πιστεύω ότι θα περάσουμε...αλλά το κρατώ για μετά
και ούτε πρόκειται να πω ούτε ένα άιντε παοκάρα

Για τον μούσλι...μιλησα για το χτεσινό ματς
Γενικά....είναι σαφές ότι είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς...
θα δείξει όμως...

πάντως πάνω από 10 γκολ...δύσκολα να πάει
μακάρι να με διαψεύσει
κι εγώ τον γουστάρω ως φάτσα, αλλά...
Το παικτακι αυτο της σειρας που ειχε αστρο για μια και μοναδικη φορα στην καριερα του και γελουσε ο κοσμος με την αμπαλοσυνη του.
οκ....πόσα ποντάκια σου έδωσε....για την 2η θέση που σε έκανε περήφανο ο άμπαλος ???

είπαμε δεν είπαμε ?...άμπαλος, άμπαλος...άμα έχει άστρο έχει θέση μέσα
Νομος αυτό
και ο Σόλσκιερ άμπαλος ήτανε...αλλά έδωσε το CL

και ο Χαριστέας...ούτε για μπουζούκι δεν κάνει...αλλά έδωσε μεγάλο μέρος από το γιούρο

δεν πα να σαι ο παικταράς....
χωρίς άστρον τσου

Νόμος αυτός

όταν πάψει το άστρο του...οκ γειά σου
όχι όμως όταν λάμπει

δηλαδή ο κόσμος δεν γελά με την αμπαλοσύνη...μην πω καμιά δεκαριά τωρινών σακιών στην ομάδα ?

ο Παπάζογλου ας πούμε και ο βηματισμός του...μαζί με το δένδρα κόβω στον καναδά πλασέ (?) του...δεν σου προκάλεσε νεύρα...και αργότερα γέλια ?....τον πήραμε και για ταλεντάρα....θου κύριε

και ο Αναστασάκος...άμπαλος είναι από εδώ ως την γκουανταλχανάρα....αλλά είχε άστρον και αυτός πέρυσι

σου έδωσε και αυτός ποντάκια...οπότε σακί-σακί...αλλά κατ΄εμέ καλώς τον κράτησε η διοίκηση ως 3ο back-up

φέτος...φαίνεται..έδυσε

custom made...είναι η λογική bro
ξεχωριστή ανά περίπτωση
και όχι γουρουνηδόν στο σακίον
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ναι αλλα στην περιπτωση του Αναστασακου και των λοιπων που αναφερεις, παιζει ρολο και η συμπεριφορα τους. Δημιουργησε ποτε προβλημα ο Ηλιας? Οτι μπορει αυτο δινει.

Επαναλαμβανω αυτο που ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου, οτι ναι συμφωνοι ειχε αστρο περσι ο Μπακα, μας εδωσε βαθμους, αλλα δεν πιστευω οτι αυτο θα επαναλαμβανοταν και φετος. Αλλωστε η μοναδικη φορα που του συνεβη στην καριερα του ηταν περσι.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

το προβλημα δεν ειναι οτι εφυγε ο μπακαγιοκο κατα τη γνωμη μου.
το προβλημα ειναι οτι δεν αντικατασταθηκε.

και για μενα ο μπακαγιοκο ηταν λιγος για ομαδα που εχει υψηλους στοχους.
ποιον πηρες ομως για να τον αντικαταστησεις?

πολυ απλα δεν πηρες κανεναν.

και μιλαω για τη θεση του περιφερειακου επιθετικου που επαιζε ο μπακαγιοκο.

αντιθετα πηρες αλλο ενα φουνταριστο επιθετικο τον φιλομενο
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εντάξει βριστήκατε?
(Thanx Novito για τον κόπο να σβήσεις μερικά άστοχα άκαιρα ανεπίτρεπτα και απαράδεκτα ποστ για να μην τα χαρακτηρίσω αλλιώς.)
Ξεθυμάνατε?
Πλακωθήκατε και στην 4?
Καλή φάση έτσι πρέπει! :)
Και σημαίες σκοπιανών έξυπνα πράγματα! :)
Και πέτρες στο αμάξι του Σάντος!
παοκ όπως παλιά ε?! :)
Αυτά είναι γούστα!
Και η κερκίδα κόλαση πάλι έ?
Τι να φταίει τι να φταίει....
Αυτή είναι ομάδα ρε τέτοια θέλουμε εμείς.
Έτσι μας αρέσει γιατί είμαστε μαζόχες.
Πρέπει να μας βγάζει την ψυχή η ομάδα αλλιώς δεν έχει ενδιαφέρον.
Πως θα πάρουμε μετά τηλέφωνα στα ράδια?
Καλά άσε οι παίχτες δικέ μου εδώ τα καλύτερα.
Πάμε έναν έναν γιατί τους έχω μεγάλο άχτι μιας και δεν πιστεύω τίποτα.
Να κράξω θέλω μόνο. :)
Φυσικά πλεον θα το κάνω εδώ για πρώτη φορά όλους μαζί για να βγάλω το άχτι μου σήμερα.

Χαλκιάς
Ο κλασικός Χαλκιάς με τις εξόδους του όλο αέρα μπλοκάρει.
Στην Αυστραλία απελευθέρωσαν κάτι καγκουρό να πάει εκεί που υπάρχει πρόβλημα.
Γιατί δεν βάζει τον Κρέσιτς απορώ.

Λίνο αυτόν τι τον πήραμε?Τρέχει χωρίς λόγο αν και ο Μπαλάφας καλύτερος είναι σε τεχνική.
Πρέπει να έρθει ο Μπαλάφας και να πουληθεί ο Λίνο σε καμιά ομάδα Γ εθνικής.
Για κανά πατινάζ είναι ο παίχτης.
Τι ήθελε απο αυτόν ο Σάντος?

Σαβίνι φταίει για το γκολ αλλά ο καρπουζάς τον έβαλε σε λάθος θέση.
Ώρες ώρες κάτι εμπνεύσεις ο Βίλατζ!!
Με τηλεσκόπιο κοιτούσε τα άστρα.

Τσιρίλο πολλά νεύρα δεν θα τις γλυτώσει τις κάρτες στο πρωτάθλημα.
Καλά ομάδα κατς έκανε ο Ζαγοράκης?
Πρέπει κάτι να του πει ο Σάντος.

Μαλεζάς μακρυά απο τον καλό του εαυτό.
Πολύ λίγος.
Τώρα τον θυμήθηκε ο Σάντος να τον βάλει στο ποιο κρίσιμο παιχνίδι?

Βιτόλο ένα κομμάτι κρέας.Πέρα το ότι σκότωσε τον Βιερίνια πέρσι νομίζω πως τα ερπετά μας κλέψαν κανονικά στο οικονομικό θέμα σε συνεννόηση με την Σαντατέρ .
Ποια Σαντατέρ για κανένα τρακτέρ είναι ο παίχτης.
Σε λάθος θέση τον έβαλε ο Σάντος.

Γκαρσία ότι να ναι ο τύπος.
Ανέβαινε περιοχή να πάει να βάλει γκολ!
Ποιος του είπε να ανεβαίνει μπροστά!
Α!Ρε Σάντος ά....

Κονσεισάο.
Τι κόλλημα ο Σάντος να τον βγάζει έξω?
Έτσι και αλλιώς γέρος είναι ας φύγει αν είναι να δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα θα γλυτώσουμε 600000 κιόλας και θα πάρουμε τον αδερφό του Κουτσιανικούλη.

Ίβιτς τα ζώα μου αργά.Μάτριξ ο τύπος.
Γιατί δεν βάζει στην θέση του το 10ρι που δεν πήρε ο Ζαγοράκης?
Τι λάθη Θεέ μου.

Βιερίνια άστοχος μόνο τρέχει.Μπορεί να σπάσει το ρεκόρ στα 100 μέτρα.

Μουσλίμοβιτς Είναι άμπαλος τελικά.
Φταίει και ο Σάντος που δεν έβαλε τον Αναστασάκο απο την αρχή.

Κουτσιανικούλης δεν έκανε τίποτα φυσικά φταίει και ο Σάντος που δεν τον έβαλε νωρίτερα.
Άσε που η ψυχολογία του έπιασε κατηφόρα απο τον αλητάμπουρα τον Κονσεισάο.
Μα να μην του ευχηθεί του μικρού.Τς τς τς...

Φιλομένο ανάπηρος εντελώς και άτεχνος.

MVP του αγώνα ο Αναστασάκος το πουλέν μου.

Σάντος κατέβασε 4-3-2-1 ρόμβο σύστημα άγνωστο για τους παίχτες μας.
Λογικό να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα καλύτερο με αυτόν τον προπονητή.
Ένας Αλέφαντος θα μας σώσει που θα κάνει τα πάντα όλα.
Ούτε ντέρμπι δεν παίρνει.
Έπρεπε να παίξει με 4-4-1 (χωρίς Ίβιτς) τρίγωνο.

Θέλουμε και Ευρώπη.
Που πας ρε?
Έτσι θα πας Ευρώπη?
Με αυτά τα μυαλά!
Τι θέλεις πρωτάθλημα?
Κάτσε καλά ρε εδώ δεν πιστεύεις τίποτα και κανέναν μου θέλεις και πρωτάθλημα.
Πως θα γίνει αυτό όταν δεν πιστεύεις στην ίδια σου την ομάδα και γενικά αν θέλεις, έχεις χάσει την πίστη σου στα πάντα κυριολεκτικά?
Ο Πανευρωπαϊκός τίτλος του ποιο γκρινιάρη και πολύ σου είναι.
Το πρωτάθλημα της μιζέριας σου αξίζει εν τέλει.
Είσαι άξιος στον αρνητισμό στην ισοπέδωση και στον μηδενισμό.
Τουλάχιστον είσαι πρώτος σε κάτι έστω και στο νέγκατιβ πλευρά μην σε πιάνει η απαισιοδοξία.

Υ.Γ
Θα περάσουμε.
Και αν δεν περάσουμε τότε ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

:) :) :) :) :)
Ωραίος Γκας!!!
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Παιδια εγω πραγματικα τρελαινομαι να βλεπω βιντεακια απο τους φιλοξενουμενους μας,οπως αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=vqi6luxus9g

Μ αρεσει να βλεπω πως φαινομαστε και πως μας βλεπουν οι αντιπαλοι φιλαθλοι.Ετσι μπορω να νιωσω κ γω στο ελαχιστο αυτο το ΔΕΟΣ που νιωθουν κ αυτοι βλεποντας την ατμοσφαιρα που δημιουργουμε.

ΥΓ:Δυστυχως ελειπαν και παλι οι πυρσοι.Μηπως να τους δωσουμε εισιτηρια σε κανενα εντος εδρας αγωνα πρωταθληματος?Βραδινο ομως,που ειναι και πιο εντυπωσιακο. :) :)
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ο gash04 τα είπε όλα!!!

Έχει απόλυτα δίκιο. Μόνοι μας πληγωνόμαστε και μετά ξήνουμε τις πληγές μας και πάλι απ' την αρχή. Πάντα η ίδια ιστορία. Έτσι όμως ανατροφοδοτούμε νοοτροπίες και συμπεριφορές που μας κρατάνε για χρόνια πίσω. Έλεος ρε αδέρφια!
Άβαταρ μέλους
steeve88

Πόσα εισητήρια θα μας δώσουν οι Χερενφενέζοι???
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Γειά χαρά σε όλα τα αδέρφια κι από μένα ! Σήμερα γύρισα από διακοπές και είπα να μπω να δω τα σχόλια για το ματσάκιον της Πέφτης. Φυσικά αδύνατο να διαβάσω οοολες αυτές τις σελίδες. Έριξα μια ματιά στα γρήγορα και απ’ό,τι κατάλαβα έπεσε τρελό κράξιμο στην ομάδα. Εγώ θέλω να υπενθυμίσω μερικά στοιχεία που ίσως μας διαφεύγουν.

Η ομάδα κατέβηκε με τα εξής προβλήματα:

- ο ηγέτης της άμυνάς μας και περυσινός MVP, ο Κοντρέρας, έλειπε. Ο παίκτης που δουλεύτηκε για ένα και πλέον μήνα σαν αντικαταστάτης του Χιλιανού, ο Μπιζέρα, έλειπε και αυτός. Άρα σοβαρές ελείψεις στο κέντρο της άμυνας

- στην ομάδα έχουμε δύο δεξιά μπακ (Σνάουτσνερ, Αραμπατζής) και άλλους δύο παίκτες που θεωρητικά μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή τη θέση (Μπιζέρα, Κοντρέρας). Την Πέμπτη έλειπαν και οι 4!! Τη θέση αυτή κάλυψε ένας κλασικός αριστεροπόδαρος που το δεξί δεν το έχει ούτε για να ανεβαίνει σε λεωφορείο. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της γκαντεμιάς και των πειραμάτων που έπρεπε να κάνουμε...

- Από τα παραπάνω συνάγεται ότι το δυνατό μας σημείο που είναι η άμυνα, είχε σύνθεση τέτοια που δεν θα την ξαναδούμε ούτε σε προπόνηση...

- Οι δύο παίκτες που ελπίζουμε φέτος να μας βοηθήσουν στον δημιουργικό τομέα από το χώρο της μεσαίας γραμμής (Σορλέν και Φωτάκης) αλλά και στο σκοράρισμα από "πίσω", επίσης ήταν απόντες!

- Ο Μουσλίμοβιτς, που κατά γενική ομολογία είναι ο καλύτερος επιθετικός μας, έπαιξε με μιαμιση προπόνηση και ήταν φανερά ανέτοιμος.

Τα προαναφερθέντα είναι γνωστά σε όλους και φυσικά δεν τα έγραψα επειδή δεν τα ξέρετε, αλλά επειδή θέλω να καταλήξω στο εξής: Πώς γίνεται να υπάρχουν τόσα ποστ που να κριτικάρουν από τόσο νωρίς όλη την ομάδα από τη στιγμή που έπαιξε με τόσα πολλά προβλήματα; Διάβασα πολλά ποστ που έλεγαν σε γενικές γραμμές "η ομάδα φέτος θα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, στην άμυνα, στα πλάγια, δεν θα πιέζει ψηλά" και πάει λέγοντας. Και μάλιστα όλα αυτά γραμμένα καρηγορηματικά, με σιγουριά! Από τις 21 Αυγούστου, μετά από ένα μόλις ματς, με την ομάδα ανέτοιμη και με πάμπολλα προβλήματα, βγάζουμε από τώρα συμπεράσματα για το πώς θα πάει όλη η χρονιά!! Μόνο σε εμένα φαίνεται τόσο παράλογο αυτό; Αναρωτιέμαι...

Είμαι από αυτούς τους λίγους που έμειναν ευχαριστημένοι από το ματς με τις αγελάδες, με δεδομένα τα αγωνιστικά μας προβλήματα και το γεγονός ότι είναι αρχή της σεζόν. Τα συμπεράσματα που έβγαλα εγώ για το άμεσο μέλλον είναι αισιόδοξα.

Ο Βιεϊρίνια με έκανε να τρίβω τα μάτια μου και μου έφερε στη μνήμη τον κοντούλη πιτσιρικά του περυσινού Σεπτέμβρη (για να μην πω ότι μου φάνηκε ακόμη καλύτερος). Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αν βελτιώσει λίγο τα τελειώματά του, θα είναι φέτος από τους καλύτερους. Δουλίτσα θέλει και θα είναι από τα πρώτα βιολιά μας για φέτος.

Ο Βιτόλο είναι απίστευτο, σύγχρονο αμυντικό χαφ. Τώρα καταλαβαίνω γιατί έφαγε τη θέση του Βερόν από το... αεροδρόμιο. Το παληκάρι τρέχει σαν τρελός και κόβει σαν βαλές σε ξερή. Τρελή φυσική κατάσταση και δύναμη. Η παρουσία του απελευθερώνει δυνάμεις και δυνατότητες της ομάδας που πέρυσι έμεναν στη σκιά (πιο ελεύθεροι Ίβιτς-Γκαρσία).

Ο Τσιρίλο πολύ παθιασμένος. Τέτοιους παίκτες θέλω να βλέπω στην ομάδα και ας είναι και από τη Παπούα-Νέα Γουινέα. Υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι με Τσιρίλο-Κοντρέρας η άμυνά μας δεν θα είναι ακόμα καλύτερη φέτος;

Υπήρχαν και αρνητικά στο ματς αλλά δεν τα αναφέρω γιατί ήδη έχουν υπερτονιστεί και στο κάτω-κάτω δεν θέλω να σταθώ σε αυτά για να καταδικάσω την ομάδα από τόσο νωρίς. Εγώ σκέφτομαι την ομάδα με Σορλέν-Φωτάκη μέσα, με Κοντρέρας υγιή, με Σνάουτσνερ, με Μουσλι στο 100%, με Βιτόλο να τρέχει σαν τρελός, με Γκαρσία πιο απελευθερωμένο και μου ανοίγει η όρεξη! Έχουμε πολύ περισσότερες επιλογές από πέρυσι και όταν είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι θα το δείτε ότι θα παίζουμε στρωτό και αξιοπρεπές ποδόσφαιρο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάμε πολύ καλά φέτος. Νταξει, δεν θα παίξουμε καμιά μπαλάρα μάλλον, αλλά σίγουρα καλύτερη από πέρυσι. Ούτε το πρωτάθλημα μπορούμε να πάρουμε κατά τη γνώμη μου, αλλά θα είμαστε 4άδα και κοντά στην κορυφή. Όλα αυτά βέβαια αν αφήσουμε την ομάδα να ανασάνει και δεν πέφτουμε να τη φάμε μετά από κάθε ήττα.

Αδυνατώ να καταλάβω προς τι τόση γκρίνια. Δείτε λίγο γύρω σας. Καμιά ομάδα στην Ευρώπη δεν είναι έτοιμη τέτοιον καιρό. Ένας λόγος παραπάνω για εμάς που μας έτυχαν τόσα προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος με το προχτεσινό Χ. Ήμαστε και λίγο γκαντέμηδες γιατί φάγαμε ένα γκολ ανύπαρκτο σε νεκρό χρόνο. Έτσι είναι η μπάλα όμως. Αύριο μεθαύρι θα βάλουμε εμείς ένα γκολ από καραμπόλα στο ’90 και θα πανηγυρίζουμε. Έτσι είνα η μπάλα! Άσε που η Χέρενφεν είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και με μια καλή εμφάνιση στην Ολλανδία μπορούμε να περάσουμε. Γι’αυτό συστήνω ψυχραιμία και αισιοδοξία :)

ΥΓ: Για τον Κονσεϊσάο εννοείται ότι πιστεύω πως πρέπει να τιμωρηθεί με κάποιον τρόπο. Ήμουν από αυτούς που δεν ήθελαν την ανανέωσή του αλλά εφόσον διοίκηση και Σάντος έκριναν ότι πρέπει να μείνει δεν βγήκα να αρχίσω την γκρίνια γιατί προφανώς για κάποιο λόγο έμεινε ο Πορτογάλος και αυτόν τον ξέρουν καλύτερα οι αρμόδιοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”