91. Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
Η αλήθεια κανείς νομίζω δε μπορεί να το καταλάβει αυτό που γίνεται με τον τερματοφύλακα..

η αναζητηση συνεχιζεται...η γραφικοτητα το ιδιο... :ugeek: :ugeek:Sera4 έγραψε:βρισκομαι κοντα στο να ξεσκεπασω το κατεστημενο που τρωει μια τον κρεσιτς και μια τον χαλκια...λιγη υπομονη ακομα...εμπρος λοιπον καλα μου ποδια...
Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτό που ακούω καιρό. Από πού προκύπτει ότι ο Κρέσιτς "βγήκε καλύτερος τερματοφύλακας των ομίλων" και μάλιστα "της ΟΥΕΦΑ".guardian4 έγραψε:Μπορει να μου εξηγησει καποιος,
πως γινεται να βγαινει καλυτερος τερματοφυλακας στα γκρουπ οολων των ομιλων της ΟΥΕΦΑ Ο ΚΡΕΣΙΤΣ
και να παιζει βασικος ο χαλκιας εδω και ενα μηνα?
Η ιστοσελίδα goal.com - και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Max De Luca - δημοσίευσε στις 17 Δεκεμβρίου ένα αφιέρωμα για τους ομίλους του Europa League. Θέμα του η καλύτερη - κατά την ιστοσελίδα - ενδεκάδα των ομίλων.
Συγκεκριμένα για τον Κρέσιτς γράφτηκε:
Ο Κροάτης λοιπόν έπαιξε πέντε ματς και δέχτηκε τρία γκολ. Αρκετά πειστικό επιχείρημα για το ότι είναι ένα καλός γκολκήπερ, ίσως και ο καλύτερος από όσους έπαιξαν - αρκετά ώστε να κριθούν - από αυτές τις 48 ομάδες.goal.com έγραψε:The Croatian shot-stopper was a towering figure between the posts for PAOK in the group stage as he kept a clean sheet in two games and only let three shots past him in the five matches he featured in.
Ο δέ Χαλκιάς έπαιξε μόνο ένα ματς - στο Ζάγκρεμπ - και δεν δέχτηκε γκολ. Δικαιολογημένα, δεν θεωρήθηκε ότι μπορεί να διεκδικήσει συμμετοχή σ' αυτήν την ενδεκάδα.
Τέσσερις μέρες μετά κυκλοφορεί η φήμη ότι η Γαλατάσαράι έκανε πρόταση αγοράς για τον Κρέσιτς. Ο Κροάτης μένει εκτός αποστολής από τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και κάποιοι σπεύδουν να συνδυάσουν τα δύο γεγονότα. Ή μάλλον τα τρία "γεγονότα":
1. Ο Κρέσιτς είναι ο καλύτερος των ομίλων "της ΟΥΕΦΑ". Η λέξη "ΟΥΕΦΑ" (αντί του σωστού "Europa League") δίνει μεγαλύτερο κύρος, άσε που λέγε-λέγε μπορεί κάποιος να μπερδευτεί και να νομίζει ότι "η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε ότι είναι ο καλύτερος".
2. Ο Κρέσιτς "βγήκε στο σφυρί" από την διοίκηση, επειδή έγινε πρόταση από την Γαλατά. Δηλαδή αν εγώ έρθω και σου πω "αγοράζω το σπίτι σου με 50 χιλιάδες", εσύ αυτομάτως θεωρείται ότι "ξεπουλάς το σπίτι σου", άσχετα αν απέρριψες την πρόταση.
3. Ο Κρέσιτς έμεινε εκτός αποστολής του ελληνικού κυπέλλου, "επειδή πωλείται σε τούρκικη ομάδα". Η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ένας παίκτης δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε δύο διαφορετικές ομάδες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις εν μέσω δύο μεταγραφικών περιόδων. Ένας παίκτης δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες σε οποιαδήποτε διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ εν μέσω μίας ποδοσφαιρικής σεζόν. Αλλά αν ο Κρέσιτς είχε παίξει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε οποιοδήποτε αγώνα πρωταθλήματος, κυπέλλου, Europa League ή φιλικό με τον Βιτόλο, κανείς δεν του στερεί το δικαίωμα να παίξει σε οποιαδήποτε διοργάνωση με άλλη ομάδα μετά το Δεκέμβριο. Κοινώς, αν η διοίκηση ήθελε να "ξεπουλήσει", θα ήταν πιο λογικό να χρησιμοποιεί τον Κρέσιτς σε κάθε ματς για διαφήμιση. Όχι να τον κρύβει σαν άσχημη νύφη πριν το προξενιό.

Εν κατακλείδι. Ο Κρέσιτς είναι ένας καλός και πολλά υποσχόμενος γκολκήπερ με χτυπητές αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσει. Αλλά αυτή την "αλλαντάλλα", ποτέ δεν τη βρίσκεις όταν πραγματικά την χρειάζεσαι...

παρολα αυτα θα περιμενε κανεις απο εναν προπονητη που ακουει απο δεξια και αριστερα επαινους για την εμπιστοσυνη του σε νεαρους παικτες να συνεχισει να βαζει τον τερματοφυλακα που βρηκε και που δεν του εδωσε και καμια κραυγαλεα αφορμη για να τον στειλει στον παγκο.
στα 26 του ο νταριο αλλα για τερματοφυλακας ειναι 18αρης. ο χαλκιας στα 26 παιζει να μην ειχε συμμετοχη σε αποστολη.
και βεβαια η πορεια της ομαδας στα παιχνιδια που ειδε ο νταριο απο τον παγκο δειχνει ξεκαθαρα οτι δεν ηταν αυτος το προβλημα.
στα 26 του ο νταριο αλλα για τερματοφυλακας ειναι 18αρης. ο χαλκιας στα 26 παιζει να μην ειχε συμμετοχη σε αποστολη.
και βεβαια η πορεια της ομαδας στα παιχνιδια που ειδε ο νταριο απο τον παγκο δειχνει ξεκαθαρα οτι δεν ηταν αυτος το προβλημα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι μόνο η Μπάγερν που σύμφωνα με την πλευρά του Ντάριο Κρέσιτς, αλλά και τους συμπατριώτες του έχουν βάλει στο στόχαστρο τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δηλώσεις του Κρέσιτς στο 24sata και ομάδες από το Καμπιονάτο έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του. «Σε μερικές ώρες θα ξέρω περισσότερα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα για την Μπάγερν, Έχω μερικές προσφορές από την Μπουντεσλίγκα και από δυο ή τρεις ιταλικές ομάδες αλλά θα γνωρίζω περισσότερα σε μερικό καιρό» είπε ο Κρέσιτς που να θυμίσουμε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=250886
http://www.sportnet.gr/report.php?id=250886
- ΑποστόληςΑ
Aν πουληθει στα 2 που ειναι η ρητρα ειναι αλλη μια επιτυχια διοικησης ζαγορακη..τον πηρες τζαμ.πα και τον πουλας 2 χαρτια.
ειδικα εαν αυτο γινει στην μπαγιερν ειναι μια καλη και ταυτοχρονα τιμητικη πωληση για τον ΠΑΟΚ..
ειδικα εαν αυτο γινει στην μπαγιερν ειναι μια καλη και ταυτοχρονα τιμητικη πωληση για τον ΠΑΟΚ..
Μ@λ@κιες μεντολες, ειχε πεταξει προηγούμενη βδομαδα την ατακα οτι θα ηθελε πολυ να παίξει στο γαύρο της γερμανιας κ το φούσκωσαν οι ΑΡΔ της κροατιας κ κλασσικά μην χάσουν κ οι δικοί μας!
Την Παρασκευή ωστόσο δημοσίευμα από την Κροατία αναφέρει πως ο προπονητής των Βαυαρών έχει ζητήσει την απόκτηση του 26χρονου πορτιέρο!
Ο Φαν Χάαλ διέταξε: Θέλω τον Κροάτη, φέρτε μου τον Κρέσιτς από τον ΠΑΟΚ", αναφέρει ο τίτλος με τον συντάκτη να ισχυρίζεται πως έχει καλά πληροφορημένη πηγή μέσα από την ομάδα.
Ο δημοσιογράφος που έκανε που ρεπορτάζ επικοινώνησε με τον Κρέσιτς που δήλωσε: "Θα μπορούσα να φύγω από τον ΠΑΟΚ ακόμη και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς έχω προτάσεις από Ιταλία και Γερμανία".
Μετά και τα όσα είπε ο 26χρονος πορτιέρο είναι φανερό πως υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του Κρέσιτς και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα πει η πλευρά του ΠΑΟΚ.
http://sport24.gr/football/omades/Paok/ ... 55545.html
Ο Φαν Χάαλ διέταξε: Θέλω τον Κροάτη, φέρτε μου τον Κρέσιτς από τον ΠΑΟΚ", αναφέρει ο τίτλος με τον συντάκτη να ισχυρίζεται πως έχει καλά πληροφορημένη πηγή μέσα από την ομάδα.
Ο δημοσιογράφος που έκανε που ρεπορτάζ επικοινώνησε με τον Κρέσιτς που δήλωσε: "Θα μπορούσα να φύγω από τον ΠΑΟΚ ακόμη και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς έχω προτάσεις από Ιταλία και Γερμανία".
Μετά και τα όσα είπε ο 26χρονος πορτιέρο είναι φανερό πως υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του Κρέσιτς και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα πει η πλευρά του ΠΑΟΚ.
http://sport24.gr/football/omades/Paok/ ... 55545.html
Ουδεις αναντικαταστατος...
Αν ειναι να φυγει για ομαδα του εξωτερικου, ας παει. Οι λογοι ειναι προφανεις.
Αν ειναι να φυγει για ομαδα του εξωτερικου, ας παει. Οι λογοι ειναι προφανεις.
Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και εξαιρετικός χαρακτήρας. Αν είναι να πουληθεί και να πάει στην Μπάγερν χαλάλι του. Μπορεί να έχει θέμα με τις εξόδους αλλά εκεί μπορούν να του το διορθώσουν γιατί είναι κλάσεις ανώτερος από τους αστείους τερματοφύλακες που πέρασαν από την Μπάγερν μετά την αποχώρηση του Κάν.