91. Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
Μόνο μην μάθουμε τελικά οτι πρόταση του έχουν κάνει η μπόχουμ και η st.pauli, για κανά μύριο, και όλα τα άλλα ήταν παιχνίδια μανατζαρέων και των μμε!! (Καθόλου απίθανο!) 

Προς το παρόν, ούτε επίσημα, αλλά ούτε και ανεπίσημα, έχει κατατεθεί πρόταση στον ΠΑΟΚ για την πώληση του Ντάριο Κρέσιτς. Ο Κροάτης γκολκίπερ πραγματοποίησε ελκυστικές εμφανίσεις φέτος και είναι λογικό ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Έχει, όμως, συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2014 με ρήτρα αποδέσμευσης τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Εάν, δηλαδή, κάποια ομάδα καταθέσει αυτό το ποσό τον αποκτά αυτόματα. Δεν αποκλείεται ούτε η δυνατότητα διαπραγμάτευσης με τον ΠΑΟΚ για το ύψος της ρήτρας, αφού και ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ δεν είναι ευκαταφρόνητο για τερματοφύλακα.
Ο Κρέσιτς έχει εκφράσει με δηλώσεις του την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη προτίμηση την Μπάγερν Μονάχου, αλλά απ’ αυτό το σημείο μέχρι την πώλησή του υπάρχει μεγάλη διαφορά.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 06283.html
Έχει, όμως, συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2014 με ρήτρα αποδέσμευσης τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Εάν, δηλαδή, κάποια ομάδα καταθέσει αυτό το ποσό τον αποκτά αυτόματα. Δεν αποκλείεται ούτε η δυνατότητα διαπραγμάτευσης με τον ΠΑΟΚ για το ύψος της ρήτρας, αφού και ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ δεν είναι ευκαταφρόνητο για τερματοφύλακα.
Ο Κρέσιτς έχει εκφράσει με δηλώσεις του την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη προτίμηση την Μπάγερν Μονάχου, αλλά απ’ αυτό το σημείο μέχρι την πώλησή του υπάρχει μεγάλη διαφορά.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 06283.html
Δε διώχνεις έτσι ελαφρά τη καρδία τον πρωτοδεύτερο τερματοφύλακα στη μέση της περιόδου. Ας τους πούμε να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να βρούμε κάτι εξίσου καλό...
ναι και του χρονου θα παιζουμε με τον 38αρι που δεν δημιουργει και προβληματα στην ομαδα και εχει χρονια καριερας μπροστα του.GeorgT έγραψε:Μ@λ@κιες μεντολες, ειχε πεταξει προηγούμενη βδομαδα την ατακα οτι θα ηθελε πολυ να παίξει στο γαύρο της γερμανιας κ το φούσκωσαν οι ΑΡΔ της κροατιας κ κλασσικά μην χάσουν κ οι δικοί μας!
Αν μας μουτζοσει ο κρεσιτς και την κανει θα ειναι μαγκια του και δεν προκιτε να τον κραξω.
Αν ένας τερματοφύλακας με τις εμφανίσεις σε 15-20 παιχνίδια έχει καταφέρει να κινήσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων και έχει δημιουργήσει υπεραξία της τάξης του 1,5 εκ. τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Φαντάζομαι πως αν όλα ήταν σωστά ο Κρέσιτς θα έπρεπε να παίζει.....μόνο και μόνο γιατί σε 40 παιχνίδια η τιμή του εν δυνάμει θα μπορούσε να διπλασιαστεί.
Σόρυ παιδιά αλλά εγώ στη θέση του Κρέσιτς θα ήμουν έξαλλος για το μπλοκάρισμα και την απαξίωση που υφίσταμαι....

Σόρυ παιδιά αλλά εγώ στη θέση του Κρέσιτς θα ήμουν έξαλλος για το μπλοκάρισμα και την απαξίωση που υφίσταμαι....

Προσωπικη αποψη: αν πωληθει με 200.000 και πανω θα προκειται για μεγαλη μαγκια. Δεν πιστευω οτι υπαρχει ενδιαφερον απο τις ομαδες και τα ποσα που ακουγονται. Κυριως γιατι αυτοι που τα λενε ειναι ο ιδιος ο Κρεσιτς, ο μανατζερ του και τα μμε με τα οποια συνεργαζεται, δηλαδη ολα.
Με τις δηλωσεις και τα λογια ο Κρεσιτς εχει γινει ηδη διεθνης με την Εθνικη Κροατιας, εχει βγει ο καλυτερος τερματοφυλακας του Γιουροπα Ληγκ και εχει μεταγραφει στην Μπαγιερν για 2 εκατομμυρια. Να πως δημιουργειται η υπεραξια.
Δεν παραπονιεμαι φυσικα, αν προκειται η ομαδα να εισπραξει ζεστα ευρω και να γλιτωσουμε απο τη μετριοτητα του, ειμαι υπερ της πωλησης 100%.
Με τις δηλωσεις και τα λογια ο Κρεσιτς εχει γινει ηδη διεθνης με την Εθνικη Κροατιας, εχει βγει ο καλυτερος τερματοφυλακας του Γιουροπα Ληγκ και εχει μεταγραφει στην Μπαγιερν για 2 εκατομμυρια. Να πως δημιουργειται η υπεραξια.
Δεν παραπονιεμαι φυσικα, αν προκειται η ομαδα να εισπραξει ζεστα ευρω και να γλιτωσουμε απο τη μετριοτητα του, ειμαι υπερ της πωλησης 100%.
Λογικο να τον θελουν ομαδες,αφου βγηκε καλυτερος τερματοφυλακας της φασης των ομιλων του Europa league.Και λογικο ειναι να ψαχνει ο ατζεντης του προτασεις απο τη στιγμη που ενω αρπαξε την ευκαιρια και καθιερωθηκε στην ενδεκαδα,στη συνεχεια του την πηραν μεσα απο τα χερια του.Τωρα φατε ολοι σκ@τ@ εκει στο τιμ.Θα μας μεινει ο 38αρης χαλκιας και ο ανετοιμος γιακουμης.
Αν ερθει τωρα προταση με βαση τη ρητρα του που ειναι 2εκ. απ οτι γραφουν θα φυγει.Αλλιως πρεπει μεχρι το καλοκαιρι να του ανανεωσουμε το συμβολαιο με μεγαλυτερη ρητρα.Κοντα στα 5 με 6 μυρια πιστευω.
Αν ερθει τωρα προταση με βαση τη ρητρα του που ειναι 2εκ. απ οτι γραφουν θα φυγει.Αλλιως πρεπει μεχρι το καλοκαιρι να του ανανεωσουμε το συμβολαιο με μεγαλυτερη ρητρα.Κοντα στα 5 με 6 μυρια πιστευω.
Εσύ μη χάσεις...Να δυναμώσει η Bayern των ονείρων σου...Elessar έγραψε:Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και εξαιρετικός χαρακτήρας. Αν είναι να πουληθεί και να πάει στην Μπάγερν χαλάλι του. Μπορεί να έχει θέμα με τις εξόδους αλλά εκεί μπορούν να του το διορθώσουν γιατί είναι κλάσεις ανώτερος από τους αστείους τερματοφύλακες που πέρασαν από την Μπάγερν μετά την αποχώρηση του Κάν.
Σιγά που θα τον διορθώσουν ρε συ....

Του χρόνου που θα τους αντιμετωπίσουμε στο τσου λου τι θα λαίμαι;

Εκτίμηση μου είναι ότι αν είναι πουληθεί ο παίχτης με 1,5-2 εκ. στην θέση του θα πρέπει να αποκτηθεί ο Κωσταντόπουλος της Κέρκυρας, ο οποίος και σε καλή ηλικία για τερματοφύλακα είναι, και σταθερός είναι, και
εμπειρία έχει και δεν πιστεύω ότι θα κοστίσει πολύ

εμπειρία έχει και δεν πιστεύω ότι θα κοστίσει πολύ

Falegkos έγραψε:ναι και του χρονου θα παιζουμε με τον 38αρι που δεν δημιουργει και προβληματα στην ομαδα και εχει χρονια καριερας μπροστα του.GeorgT έγραψε:Μ@λ@κιες μεντολες, ειχε πεταξει προηγούμενη βδομαδα την ατακα οτι θα ηθελε πολυ να παίξει στο γαύρο της γερμανιας κ το φούσκωσαν οι ΑΡΔ της κροατιας κ κλασσικά μην χάσουν κ οι δικοί μας!
Αν μας μουτζοσει ο κρεσιτς και την κανει θα ειναι μαγκια του και δεν προκιτε να τον κραξω.
Εχεις διαβασει τη εχω γραψει

εφοσον πουληθει δεν θα αποκτηθει κανεις...γιακουμης και τελος...αν πουληθει με πανω κατω 1,5 χαρτι θα μιλαμε για πολυ πετυχημενη κινηση... :ugeek:
υγ βεβαια για ενδιαφερον της μπαγερν ειναι ανεκδοτα αυτα εννοειται...
υγ βεβαια για ενδιαφερον της μπαγερν ειναι ανεκδοτα αυτα εννοειται...
- desperando
- Επικοινωνία:
όπως είπε και ο αδερφός ο Γιακούμής ακολουθεί... άμα σου βγάλει ο Κωσταντόπουλος 2 καλές χρονιές και αποχωρήσει... δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω...
καθετα αντιθετος με οποιαδηποτε πωληση αποφασιστει με λογιστικα κριτηρια.
στην χρονια με τα μεγαλυτερα εσοδα στην ιστορια της, η ομαδα ειναι ανεπιτρεπτο να πουλαει παικτη για να βγει η χρονια. θα μου πουν ορισμενοι "και πως θα βγει η χρονια". η απαντηση μου ειναι "ας κοψουν το κεφαλι τους". και το λεω επειδη ειναι πλεον φανερο οτι πηραν την αποφαση πολυ νωρις και πριν εξαντλησουν τα οποια περιθωρια ειχαν να καλυψουν απο αλλου τις τρυπες. φυσικα πλην του φιλου Olorin ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν βλεπουν οτι εχουμε να κανουμε με εναν παικτη που μπορει να παιξει στον ΠΑΟΚ για τα επομενα αρκετα χρονια.
αυτη την στιγμη ο κρεσιτς επρεπε να ειναι σε συζητησεις για την επεκταση του συμβολαιου του με τον ΠΑΟΚ και την αυξηση της ρητρας και οχι να τον εχει βγαλει η ομαδα στο παζαρι προς πωληση.
ΥΓ. ο παικτης μιλαει με μεγαλη ευκολια για προτασεις απο αλλες ομαδες. ειναι πλεον φανερο οτι εχει βγει στο σφυρι. επισης φανερο ειναι οτι η επιλογη να μην παιζει ο κρεσιτς δεν εχει καμια σχεση με αγωνιστικα θεματα. ας μην λεει τις παπαριες που λεει επι του θεματος ο προπονητης της ομαδας. κακο στον εαυτο του κανει.
στην χρονια με τα μεγαλυτερα εσοδα στην ιστορια της, η ομαδα ειναι ανεπιτρεπτο να πουλαει παικτη για να βγει η χρονια. θα μου πουν ορισμενοι "και πως θα βγει η χρονια". η απαντηση μου ειναι "ας κοψουν το κεφαλι τους". και το λεω επειδη ειναι πλεον φανερο οτι πηραν την αποφαση πολυ νωρις και πριν εξαντλησουν τα οποια περιθωρια ειχαν να καλυψουν απο αλλου τις τρυπες. φυσικα πλην του φιλου Olorin ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν βλεπουν οτι εχουμε να κανουμε με εναν παικτη που μπορει να παιξει στον ΠΑΟΚ για τα επομενα αρκετα χρονια.
αυτη την στιγμη ο κρεσιτς επρεπε να ειναι σε συζητησεις για την επεκταση του συμβολαιου του με τον ΠΑΟΚ και την αυξηση της ρητρας και οχι να τον εχει βγαλει η ομαδα στο παζαρι προς πωληση.
ΥΓ. ο παικτης μιλαει με μεγαλη ευκολια για προτασεις απο αλλες ομαδες. ειναι πλεον φανερο οτι εχει βγει στο σφυρι. επισης φανερο ειναι οτι η επιλογη να μην παιζει ο κρεσιτς δεν εχει καμια σχεση με αγωνιστικα θεματα. ας μην λεει τις παπαριες που λεει επι του θεματος ο προπονητης της ομαδας. κακο στον εαυτο του κανει.