91. Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
Δεν είναι μόνο η Μπάγερν που σύμφωνα με την πλευρά του Ντάριο Κρέσιτς, αλλά και τους συμπατριώτες του έχουν βάλει στο στόχαστρο τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δηλώσεις του Κρέσιτς στο 24sata και ομάδες από το Καμπιονάτο έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του. «Σε μερικές ώρες θα ξέρω περισσότερα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα για την Μπάγερν, Έχω μερικές προσφορές από την Μπουντεσλίγκα και από δυο ή τρεις ιταλικές ομάδες αλλά θα γνωρίζω περισσότερα σε μερικό καιρό» είπε ο Κρέσιτς που να θυμίσουμε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=250886
http://www.sportnet.gr/report.php?id=250886
- ΑποστόληςΑ
Aν πουληθει στα 2 που ειναι η ρητρα ειναι αλλη μια επιτυχια διοικησης ζαγορακη..τον πηρες τζαμ.πα και τον πουλας 2 χαρτια.
ειδικα εαν αυτο γινει στην μπαγιερν ειναι μια καλη και ταυτοχρονα τιμητικη πωληση για τον ΠΑΟΚ..
ειδικα εαν αυτο γινει στην μπαγιερν ειναι μια καλη και ταυτοχρονα τιμητικη πωληση για τον ΠΑΟΚ..
Μ@λ@κιες μεντολες, ειχε πεταξει προηγούμενη βδομαδα την ατακα οτι θα ηθελε πολυ να παίξει στο γαύρο της γερμανιας κ το φούσκωσαν οι ΑΡΔ της κροατιας κ κλασσικά μην χάσουν κ οι δικοί μας!
Την Παρασκευή ωστόσο δημοσίευμα από την Κροατία αναφέρει πως ο προπονητής των Βαυαρών έχει ζητήσει την απόκτηση του 26χρονου πορτιέρο!
Ο Φαν Χάαλ διέταξε: Θέλω τον Κροάτη, φέρτε μου τον Κρέσιτς από τον ΠΑΟΚ", αναφέρει ο τίτλος με τον συντάκτη να ισχυρίζεται πως έχει καλά πληροφορημένη πηγή μέσα από την ομάδα.
Ο δημοσιογράφος που έκανε που ρεπορτάζ επικοινώνησε με τον Κρέσιτς που δήλωσε: "Θα μπορούσα να φύγω από τον ΠΑΟΚ ακόμη και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς έχω προτάσεις από Ιταλία και Γερμανία".
Μετά και τα όσα είπε ο 26χρονος πορτιέρο είναι φανερό πως υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του Κρέσιτς και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα πει η πλευρά του ΠΑΟΚ.
http://sport24.gr/football/omades/Paok/ ... 55545.html
Ο Φαν Χάαλ διέταξε: Θέλω τον Κροάτη, φέρτε μου τον Κρέσιτς από τον ΠΑΟΚ", αναφέρει ο τίτλος με τον συντάκτη να ισχυρίζεται πως έχει καλά πληροφορημένη πηγή μέσα από την ομάδα.
Ο δημοσιογράφος που έκανε που ρεπορτάζ επικοινώνησε με τον Κρέσιτς που δήλωσε: "Θα μπορούσα να φύγω από τον ΠΑΟΚ ακόμη και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς έχω προτάσεις από Ιταλία και Γερμανία".
Μετά και τα όσα είπε ο 26χρονος πορτιέρο είναι φανερό πως υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του Κρέσιτς και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα πει η πλευρά του ΠΑΟΚ.
http://sport24.gr/football/omades/Paok/ ... 55545.html
Ουδεις αναντικαταστατος...
Αν ειναι να φυγει για ομαδα του εξωτερικου, ας παει. Οι λογοι ειναι προφανεις.
Αν ειναι να φυγει για ομαδα του εξωτερικου, ας παει. Οι λογοι ειναι προφανεις.
Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και εξαιρετικός χαρακτήρας. Αν είναι να πουληθεί και να πάει στην Μπάγερν χαλάλι του. Μπορεί να έχει θέμα με τις εξόδους αλλά εκεί μπορούν να του το διορθώσουν γιατί είναι κλάσεις ανώτερος από τους αστείους τερματοφύλακες που πέρασαν από την Μπάγερν μετά την αποχώρηση του Κάν.
Μόνο μην μάθουμε τελικά οτι πρόταση του έχουν κάνει η μπόχουμ και η st.pauli, για κανά μύριο, και όλα τα άλλα ήταν παιχνίδια μανατζαρέων και των μμε!! (Καθόλου απίθανο!) 
Προς το παρόν, ούτε επίσημα, αλλά ούτε και ανεπίσημα, έχει κατατεθεί πρόταση στον ΠΑΟΚ για την πώληση του Ντάριο Κρέσιτς. Ο Κροάτης γκολκίπερ πραγματοποίησε ελκυστικές εμφανίσεις φέτος και είναι λογικό ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Έχει, όμως, συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2014 με ρήτρα αποδέσμευσης τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Εάν, δηλαδή, κάποια ομάδα καταθέσει αυτό το ποσό τον αποκτά αυτόματα. Δεν αποκλείεται ούτε η δυνατότητα διαπραγμάτευσης με τον ΠΑΟΚ για το ύψος της ρήτρας, αφού και ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ δεν είναι ευκαταφρόνητο για τερματοφύλακα.
Ο Κρέσιτς έχει εκφράσει με δηλώσεις του την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη προτίμηση την Μπάγερν Μονάχου, αλλά απ’ αυτό το σημείο μέχρι την πώλησή του υπάρχει μεγάλη διαφορά.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 06283.html
Έχει, όμως, συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2014 με ρήτρα αποδέσμευσης τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Εάν, δηλαδή, κάποια ομάδα καταθέσει αυτό το ποσό τον αποκτά αυτόματα. Δεν αποκλείεται ούτε η δυνατότητα διαπραγμάτευσης με τον ΠΑΟΚ για το ύψος της ρήτρας, αφού και ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ δεν είναι ευκαταφρόνητο για τερματοφύλακα.
Ο Κρέσιτς έχει εκφράσει με δηλώσεις του την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη προτίμηση την Μπάγερν Μονάχου, αλλά απ’ αυτό το σημείο μέχρι την πώλησή του υπάρχει μεγάλη διαφορά.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 06283.html
Δε διώχνεις έτσι ελαφρά τη καρδία τον πρωτοδεύτερο τερματοφύλακα στη μέση της περιόδου. Ας τους πούμε να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να βρούμε κάτι εξίσου καλό...
ναι και του χρονου θα παιζουμε με τον 38αρι που δεν δημιουργει και προβληματα στην ομαδα και εχει χρονια καριερας μπροστα του.GeorgT έγραψε:Μ@λ@κιες μεντολες, ειχε πεταξει προηγούμενη βδομαδα την ατακα οτι θα ηθελε πολυ να παίξει στο γαύρο της γερμανιας κ το φούσκωσαν οι ΑΡΔ της κροατιας κ κλασσικά μην χάσουν κ οι δικοί μας!
Αν μας μουτζοσει ο κρεσιτς και την κανει θα ειναι μαγκια του και δεν προκιτε να τον κραξω.
Αν ένας τερματοφύλακας με τις εμφανίσεις σε 15-20 παιχνίδια έχει καταφέρει να κινήσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων και έχει δημιουργήσει υπεραξία της τάξης του 1,5 εκ. τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Φαντάζομαι πως αν όλα ήταν σωστά ο Κρέσιτς θα έπρεπε να παίζει.....μόνο και μόνο γιατί σε 40 παιχνίδια η τιμή του εν δυνάμει θα μπορούσε να διπλασιαστεί.
Σόρυ παιδιά αλλά εγώ στη θέση του Κρέσιτς θα ήμουν έξαλλος για το μπλοκάρισμα και την απαξίωση που υφίσταμαι....

Σόρυ παιδιά αλλά εγώ στη θέση του Κρέσιτς θα ήμουν έξαλλος για το μπλοκάρισμα και την απαξίωση που υφίσταμαι....