Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Βρε από τότε που παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ από το 1972 πάντα τον Αύγουστο για πρωτάθλημα πηγαίναμε πάντα ....πρόλαβα και τα καλοκαιρινά φιλικά του Αυγούστου με γάβρο Άρη κλπ κάποτε και όμως παίζαμε φιλικά στην Τούμπα
Ναι ρε συ, συμφωνώ απόλυτα ότι το νέο γήπεδο είναι ο απόλυτος στόχος για την εκτόξευση του συλλόγου αλλά μην το συγχέεις με τα ανοδικά βήματα.PablitoV2 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 13:17 Πες μου λίγο ποια είναι τα ανοδικά βήματα που γίνονται γιατί εγώ βλέπω με μια εξαίρεση το 2024 κάθε χρόνο να συζητάμε τα ίδια ακριβώς πράγματα. Αυτό δε δείχνει άνοδο αλλά στασιμότητα.
Η πραγματική άνοδος θα έρθει μόνο με ένα πράγμα και αυτό είναι το καινούριο γήπεδο.
Τα ανοδικά βήματα δεν είναι μόνο οι τίτλοι όμως.
Ο ΠΑΟΚ πλέον παίζει σταθερά στην Ευρώπη, ανεβαίνοντας στο Ranking της UEFA και είσαι υπολογίσιμη δύναμη. Παλαιότερα το να περάσουμε ομίλους ήταν υπέρβαση. Τώρα απλά λέμε ότι βάλαμε 4 γκολ στο εκτός με την Λίλ, ότι βάλαμε 2 στην Μπέτις και είναι μια απλή μέρα στην δουλειά.
Παράγουμε και πουλάμε παίκτες με 10, 15 και 20 εκατομμύρια, κάτι που παλιότερα φάνταζε επιστημονική φαντασία. Αυτό δείχνει μια ΠΑΕ που λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα.
Οι παίκτες που έρχονται πλέον στον ΠΑΟΚ, δείχνουν status μεγάλης ομάδας. Καλά προφανώς και δεν είμαστε Σίτι αλλά αν το καλοσκεφτείς στα Βαλκάνια παίζει να είμαστε η καλύτερη ομάδα.
Αν κάθε χρόνο συζητάμε τα ίδια, είναι γιατί ο πήχης έχει ανέβει στον θεό. Όταν η "στασιμότητα" για μια ομάδα είναι να διεκδικεί το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος και να παίζει Ευρώπη, τότε αυτή η στασιμότητα είναι το όνειρο που είχαμε πριν 15 χρόνια.
Τα "αν" και "θα" ανήκουν σε άλλη συζήτηση, που το μόνο που μπορεί να μας προσφέρει είναι υποθέσεις.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 7):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi, Anwnimos, margas, Apil44, nkoss, Ally Samagoal
Special 4,Όχι εγώ τέτοιες παπαριές δεν είπα ποτέ ούτε στα πρωταθλήματα που πήραμε τον Μάιο όταν το πάρουμε θά πω και θα πανηγυρίσω ,μεχρι τότε όλη την χρονιά στρατιώτης του ΠΑΟΚ....στην Τούμπα,
Το 1976 ειμουν στον χωριό μου σε όλα τα άλλα με αξίωσε ο Θεός να τα δω από κοντά και να πάω λευκό
Το 1976 ειμουν στον χωριό μου σε όλα τα άλλα με αξίωσε ο Θεός να τα δω από κοντά και να πάω λευκό
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, nkoss
- kataramenos5
+++++ οσα θες ρε ψυχη .Δε φτανουν.barlow4 έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 23:07Kαπου θα πρεπει να σταματησει η ταυτιση της οποιας κριτικης προς τον ιδιοκτητη της παε με τον ιδιοκτητη της καε. και οσο δεν σταματαει ειναι συνυπευθυνοι οι δυο τους. απο το να φυγει ο ενας η ο αλλος η και οι δυο μαζι ειναι πολυ χειροτερος ο διχασμος του κοσμου. αν δεν το καταλαβαινετε ειναι επειδη φερεστε σαν υπηκοοι της εκαστοτε διοικησης και οχι σαν οπαδοι του ιδιου του ΠΑΟΚ.Ο διχασμος αυτος ξεκινησε απο ιδιοτελη συμφεροντα και γιγαντωθηκε επειδη κανενας δεν επικοινωνει με τον κοσμο και κανενας δε ζηταει τη στηριξη του η την αποψη του.Στα 100 χρονια μας χωρισαν και 1000 κομματια και κανενας τους δε δειχνει προθυμος να σταματησει αυτη η αρρωστια.Nassos έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 14:15 Την χείρα του την κινει πολλά χρόνια τώρα, η Αθηνά κάνει την κουνελα όμως. Τώρα βρήκε και νέο Πάρη και το παίζει ακόμα πιο ζόρικη, αλκσ η ύβρις στην αρχαία Ελλάδα πάντα τιμωρουνταν.
Και για να το κάνω πιο λιανά, ο Ιβάν μια χαρα συνεχίζει να βάζει τα λεφτουδακια του ολα αυτά τα χρόνια, εμείς πάλι μονο στις γιορτές μαζί. Που να σου πω και κάτι, ακόμα και να μην τα εβαζε, γιατί πτωχευσε ρε αδερφέ, ε αξίζει παραπάνω στήριξη για όλα αυτά που μας έδωσε αυτά τα χρόνια.
Υβρι διαπραττουν οσοι προκαλουν το διχασμο.ΠΑΟΚ ειναι ΜΟΝΟ ο λαος του.
Μη χανεσαι μωρ μλκα.Πρεπει ν ακουγονται τετοιες αποψεις.
Εγω γερασα ,κουραστηκα.Δε χωραω πουθενα πλεον
Εδω θεωρουμε αντιιβανικος κι ....αλλου το αντίθετο .
.Με τον ΠΑΟΚ δε γινεται να εισαι.Πρεπει να διαλεξεις πλευρα.
Αλλιως εισαι ισαποστακιας με πονηρους σκοπους.
ΥΓ Φτανει ρε η ομαδα δεν αντεχει αλλο.Φτανει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 21 Ιουν 2026, 22:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 3):
- psykoman, vasgias, barlow4
- Montrealiotis
Εγώ έναν είδα πάντως να ξεκίνησε τον διχασμό και έναν να τον συνεχίζει. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Και απορώ πως εσείς οι ακόμα παλιότεροι που μεγαλώσατε με αυτά τα ιδανικά στον ΠΑΟΚ και χωρίς τίτλους, εξισώνετε δύο διαφορετικές καταστάσεις.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 10):
- Parolos, margas, Kabamaru11, ΚΩΣΤΑΣ2019, renegade, paok apo epilogi, DamoN, Apil44, leomatos88, eorptol1
Ποτε δεν πηγαμε για πρωταθλημα απο τη μερα που μας ευλογησε ο θεος και εφερε τον Ιβαν?Special 4 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 13:44 Θα βγεις και φέτος τον Αύγουστο να πεις ότι πάμε για Πρωτάθλημα;
- These users thanked the author Dimg5 for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1
Μερικοί μπερδεύουν το διεκδικώ πρωτάθλημα με το παίρνω το πρωτάθλημα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Η ομάδα κάθε χρόνο διεκδικεί πρωτάθλημα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα το παίρνει κιόλας. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανένας. Ούτε και παίζουμε μόνοι μας
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
- nkoss, Dimg5, paok apo epilogi, DamoN
- TylerDurden
Πως το εννοείς; Βάσει ρόστερ και προσδοκιών στην αρχή της σεζόν ή βάσει απόστασης από την κορυφή στο τέλος;
Αν το πάμε με την αρχή της σεζόν, τότε σίγουρα το 2014/15, 15/16, 21/22, 22/23. Ίσως και το 20/21.
Αν το πάμε με το τέλος, τότε αρκετές παραπάνω.
Δεν προσμετρώ τη σεζόν 2012/13.
Η λεξη πρωταθλητισμος ειναι νοοτροπια. Δεν ειναι απαραιτητα να εισαι 2-3 βαθμους πισω απο τον πρωτο γιατι θα εχεις χρονιες κακες, κανεις δεν εχει συμβολαιο με την κορυφη. Μεχρι κ ο γαυρος εχει βρεθει πισω πολυ. Ο Ιβαν με εξαιρεση 2-3 χρονιες που φυσικα επρεπε να μαθει λιγο τα κατατοπια, ειχε την νοοτροπια νικητη και απλα δεν του βγηκε.TylerDurden έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 21:25
Πως το εννοείς; Βάσει ρόστερ και προσδοκιών στην αρχή της σεζόν ή βάσει απόστασης από την κορυφή στο τέλος;
Αν το πάμε με την αρχή της σεζόν, τότε σίγουρα το 2014/15, 15/16, 21/22, 22/23. Ίσως και το 20/21.
Αν το πάμε με το τέλος, τότε αρκετές παραπάνω.
Δεν προσμετρώ τη σεζόν 2012/13.
Τωρα αλλαξαμε σελιδα και ειμαι σιγουρος οτι θα κανει τα παντα να μας παει κορυφη. Πιστη και στηριξη.
Φέτος πάθαμε ό,τι έπαθε η Devers με αποτέλεσμα να πάρει το χρυσό ή πατουλίδου.
πέσαμε κάτω στο τελευταίο εμπόδιο ενώ ήμασταν το μεγάλο φαβορί
πέσαμε κάτω στο τελευταίο εμπόδιο ενώ ήμασταν το μεγάλο φαβορί
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- paok apo epilogi, TylerDurden
Αν και ήδη μου απάντησε αυτός που ρώτησα και του βγάζω το καπέλο για την απάντηση που έδωσε, ουσιαστικά τον ρώτησα αν είναι αισιόδοξος για φέτος.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.
Μακάρι να διαψευστώ.
Βασικά είμαι τόσο απαισιόδοξος και τόσο απογοητευμένος με πρόσωπα, συνθήκες και καταστάσεις, που με ταλανίζει ένα δίλημμα.
Αλλά αυτό το δίλημμα λέω να το κρατήσω για τον εαυτό μου και να μην το εκφράσω δημόσια.
- kataramenos5
@Equalizer Σβησε τη λεξη που σ ενοχλησε(ακομα?).μη σβηνεις ολη την προταση
δε βγαζει νοημα μετα
δε βγαζει νοημα μετα
- kataramenos5
Ισως γιατι για μας τους παλαιοτερους δε μετραν μονο οι τιτλοι.Μετρανε κι αλλα πραματαΚαι την εξίσωση που λες δε την καταλαβαινω.Καθενας εχει τα καλα και τα στραβα του.Βαρεθηκα να τα γραφω.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 20:25 Εγώ έναν είδα πάντως να ξεκίνησε τον διχασμό και έναν να τον συνεχίζει. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Και απορώ πως εσείς οι ακόμα παλιότεροι που μεγαλώσατε με αυτά τα ιδανικά στον ΠΑΟΚ και χωρίς τίτλους, εξισώνετε δύο διαφορετικές καταστάσεις.
Απ το φορουμ δε γινεται να καταλαβεις.Να τα πουμε απο κοντα δε βγαινει λογω αποστασης, αστο να παει.