Γηπεδο θελει ο Σαββιδης πρωτα απο ολους. Οπως και ΤσΛ για ευνοητους λογους. Καλο ειναι να πιεζουμε και εμεις προς το καλυτερο αλλα να αντιλαμβανομαστε καποιες καταστασεις οπως και οτι ο πολεμος που δεχεται ο προεδρος μας ειναι υπαρκτος και τον κραταει πισω σε αρκετα θεματα. Απο εκει και περα μονο ευνομοσυνη πρεπει να εχουμε γιατι τα 13 χρονια Σαββιδη δεν μεταφραζονται μονο σε 2 πρωταθληματα. Εχει δωσει πολλες μαχες με ολοκληρα συστηματα που ξεριζωθηκαν για να ερχονται καποιοι Βενγκα και να κανουν μανιφεστα.PablitoV2 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 09:29Παιδιά ήρθε ο Σαββίδης ξεχρέωσε και όλα τα υπόλοιπα που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Οι απαιτήσεις προσωπικά οι δικές μου αυξάνονται, δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν έχουμε καταφέρει να μπούμε μια φορά στο champions league, που σε 14 χρόνια έχουμε 2 πρωταθλήμα και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ που ακόμη παίζουμε στο ίδιο γήπεδο.eorptol1 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:30σκεψου το αλλιως οταν στα τελειωματα του καταχρεωμενου ΠΑΟΚ του ζαγορακη, θα ερχοταν ενας να σε πει θα ερθει ενας που σε 12 χρονια θα εκανε αυτα που κανει με τις πολλες επιτυχιες και λιγες αποτυχιες τι θα ελεγες ? ο κακος κοσμος ειναι του αποτελεσματος εγω δεν εχω μαθει ετσι θα ειμαι εκει παντα και δεν θα με επηρεασει να μην παω καποιο στραβο αποτελεσμα και πιστευω οτι ετσι ειναι οι περισσοτεροι που πανε στο γηπεδοTolaros έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:16 Για ότι έδαφος έχασε ο Σαββίδης αυτός ευθύνεται αποκλειστικά. Έχει το καρπούζι και το μαχαίρι κι επιλέγει να είναι απόμακρος. Ο ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρική ομάδα με κόσμο, δεν μπορεί ο ηγέτης να είναι απόμακρος.
Θα βγουν να πουν οι γνωστοί γούστο και μαγκιά του. Ναι μαγκιά του είναι, αλλά μην κλαίγονται μετά αν ο κακός κόσμος ξενερώνει και γυρνάει και αυτός την πλάτη και χάνεται η εμπιστοσύνη. Ο άλλος είδε κάποιο φως για να μπήκε.
Όσοι είστε ευχαριστημένοι με το να λέμε πως ήμασταν πριν Σαββίδη και τώρα είμαστε καλά και να μην έχουμε παραπάνω απαιτήσεις, αυτό δε θα μας παει πουθενά. Όσά περισσότερα απαιτείς τόσα περισσότερα παίρνεις.
Αν όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν υπήρχε πίεση από κόσμο, συνδέσμους κλπ ίσως να είχαμε καινούριο γήπεδο.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author OIKODOMOS for the post (total 3):
- paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
Μαλακίες, σόρρυ και όλας! Μετά Χριστόν προφήτες.
Τον Ιανουάριο η διοίκηση είχε την διάθεση να δώσει περισσότερα εργαλεία στον προπονητή.
Ο προπονητής δεν ήθελε για τους δικούς του λόγους.
Δεν μπορώ να κατηγορήσω ούτε την μια πλευρά αλλά ούτε την άλλη. Όλοι έχουν τα δίκια τους.
Ποιος περίμενε να έχουμε τόσους τραυματισμούς και να στραβώσει τόσο πολύ το αγωνιστικό; Να μας δώσει και τα νούμερα του Τζόκερ.
Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε.
Τον Ιανουάριο η διοίκηση είχε την διάθεση να δώσει περισσότερα εργαλεία στον προπονητή.
Ο προπονητής δεν ήθελε για τους δικούς του λόγους.
Δεν μπορώ να κατηγορήσω ούτε την μια πλευρά αλλά ούτε την άλλη. Όλοι έχουν τα δίκια τους.
Ποιος περίμενε να έχουμε τόσους τραυματισμούς και να στραβώσει τόσο πολύ το αγωνιστικό; Να μας δώσει και τα νούμερα του Τζόκερ.
Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 9):
- DamoN, Azrael, eorptol1, aivas19, margas, Anwnimos, Ally Samagoal, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019
Εδώ να ενημερώσουμε ότι δνε υπάρχει ιδιοκτήτης εταιρίας που έχει βάλει 220 εκ( αυτό δείχνει εμπιστοσύνη) για να την δει να αποτυγχάνει. Αυτά είναι καλά να τα λέμε στα φόρα, αλλά εκεί έξω στην αληθινή ζωή ειδικά αν δε συναναστρέφομαστε μόνο με δημόσιους υπαλλήλους που οι άνθρωποι λογικό να μην έχουν εικόνα αγοράς, να τα αποφεύγουμε γιατί θα μας περάσουν για υποψήφιους τρόφιμους για το Δαφνί.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- paok apo epilogi, epitropos, ΚΩΣΤΑΣ2019
Kαταλαβαινω πως το λες αλλα εισαι λαθος. Ετσι οπως λειτουργει το συγχρονο ποδοσφαιρο εμεις χρειαζομαστε χρηματοδοτη κ ο χρηματοδοτης χρειαζεται εμας.Πρεπει να ειμαστε κοντα, να επικοινωνουμε κ να υπαρχει συσπειρωση. Αν δεν υπαρχει αρχιζουν οι θεωριες κ οι παρερμηνειες.Οταν ο ενας αγνοει τον αλλο ουτε τα λεφτα αρκουν απο τη μια πλευρα, ουτε η τυφλη στηριξη απο την αλλη.navigator11 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 09:11 Εγώ πάντως τον σέβομαι ιδιαίτερα που άργησε και τόσο να μας "γράψει" στ' αρκίντια του. Αξιοζήλευτη υπομονή.
Αγνωμων οποιος υποτιμα τα οσα προσεφερε ο ιδιοκτητης αλλα αγνωμων κ ο ιδιοκτητης οταν παραβλεπει αυτα που του προσεφερε ο κοσμος.Γιατι κ αυτος χωρις τον κοσμο κ τη δυναμη που του προσεφερε ο ΠΑΟΚ δε θα ειχε καταφερει τιποτα απο οσα καταφερε σε εναν γιδοτοπο που δεν τον θελει κ το εδειξε απο την πρωτη στιγμη.
Η κριση που ξεσπασε στην οικογενεια του ΠΑΟΚ δε θα ειχε παρει τετοιες διαστασεις αν δεν ειχε τοσες εσφαλμενες (οχι εσκεμμενες) αποφασεις. Δεν ειναι αμοιρος ευθυνων. Ας αλλαξει τον τροπο με τον οποιο σκεφτεται καποια πραγματα. Αν δεν το κανει θα βουλιαξουμε ολοι.
Προσωπικα δεν πιστευω οτι θα το κανει. Αυτο βλεπω μεχρι στιγμης κ καθε χρονια μου φαινεται οτι ξεκιναει χειροτερα απο την προηγουμενη.
Πραγματικα πιστευω οτι θα μπορουσε να εχει τρελη συσπειρωση παρα παρα πολυ ευκολα. Μου προκαλει τρομερη εντυπωση το οτι δεν το κανει.
- These users thanked the author barlow4 for the post (total 4):
- Panx Romana, Kostas_FI, psykoman, gk.box16
- abc_o_ karpouzas
barlow4 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 11:27 .......
........
Πραγματικα πιστευω οτι θα μπορουσε να εχει τρελη συσπειρωση παρα παρα πολυ ευκολα. Μου προκαλει τρομερη εντυπωση το οτι δεν το κανει.
Γιατί τα βλέπεις με τα δικά σου...ματια...τα οποία κοιτάνε υποκειμενικά
Δεν γνωρίζεις...ολα..τα δεδομένα...εντος εκτός και επί τα αυτά...και τα βλέπεις όλα εύκολα...
Είναι όμως έτσι;
Είναι δυνατόν να θεωρείς ότι ο βανιας και εσύ...γνωριζουν..το ίδιο;
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
psychologos
Κάθε χρόνο δίνεις 10 -15 μυρια για να συντηρεις την ομάδα.Κάθε φορά, μα κάθε φορά, δεν επενδύεις για champions. Άν δεν επενδύσεις πρίν τους προκριματικούς, πως στο καλο μετα απο 7 φορές που δεν το έκανες , θα μπεις και θα αποσβέσεις; Κάθε φορά έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και κάθε φορα πιστεύεις οτι με τον ίδιο τρόπο, πρώτα πρόκριση και μετά επένδυση ,απο τύχη, θα έχεις άλλο αποτέλεσμα. Απίστευτο να χάνεις τόσα λεφτά. Και μια φορα να ειχες μπεί θα είχες αποσβέσει 3 χρονιές τουλάχιστον. Και μεις θα είμασταν ακόμα πιο χαρούμενοι. Σε ποιές άλλες δουλείες σου πρώτα κερδίζεις και μετά επενδύεις;
Αυτό είναι κάτι άλλο. Πιστεύεις από την εμπειρία σου ότι ξέρεις καλύτερα να διαχειρίζεσαι μια αε τέτοιου μεγέθους από τον σαββιδη. Αυτο να το διαβάσουμε οκ. Μπορεί και να συμβαίνει. Δεν ξέρουμε εξάλλου και ποια αε με τόσα έσοδα και έξοδα και τόσα χρήματα ως ενέσεις έχεις διοικήσει.ποθανως τόσα χρόνια ήταν πολύ εύκολο αντί να πετάξει 220 εκ ευρώ να παίζει ρουλέτα all in ανά τρία έτη. Και στην χειρότερη να μένει ο ΠΑΟΚ εκτός Ευρώπης όπως έγινε σε άλλη ΠΑΕ
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal
Σαφέστατα. Ποτέ ξανά με τέτοιο ρόστερ και διοίκηση δε χάσαμε τίτλο από ομάδα που κοστίζει όσο δύο παίκτες μας. Ο ΠΑΟΚ αν έχανε τίτλο από τον ΟΦΗ το 2004, με δέκα φορές χειρότερη ομάδα, δε θα τολμούσε να κυκλοφορήσει παίκτης στην πόληaivas19 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 08:04« Είχαμε το μεγαλύτερο αγωνιστικό βατερλώ της ιστορίας μας στα 100 χρόνια» ;;;Tolaros έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:52Καμιά αγωνιστική αποτυχία δεν επηρέασε τον κόσμο. Είναι ακόμα χειρότερο , ο κόσμος οδεύει προς την απάθεια για το αγωνιστικό. Αν καιγόταν για τις αγωνιστικές επιτυχίες θα έπρεπε να είχαμε ντου και ανελέητο κράξιμο για αυτά που έγιναν φέτος. Αντί αυτού βλέπεις στον κόσμο μια στωικότητα, μια αδιαφορία. Είχαμε το μεγαλύτερο αγωνιστικό βατερλώ της ιστορίας μας στα 100 χρόνια και δεν άνοιξε μύτη. Χέστηκε ο κόσμος για το αγωνιστικό, δεν το νιώθει πια τόσο κοντά του και για αυτό φταίει ο Ιβάν με την επικοινωνιακή του πολιτική όσα λεφτά κι βάζει.eorptol1 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:30
σκεψου το αλλιως οταν στα τελειωματα του καταχρεωμενου ΠΑΟΚ του ζαγορακη, θα ερχοταν ενας να σε πει θα ερθει ενας που σε 12 χρονια θα εκανε αυτα που κανει με τις πολλες επιτυχιες και λιγες αποτυχιες τι θα ελεγες ? ο κακος κοσμος ειναι του αποτελεσματος εγω δεν εχω μαθει ετσι θα ειμαι εκει παντα και δεν θα με επηρεασει να μην παω καποιο στραβο αποτελεσμα και πιστευω οτι ετσι ειναι οι περισσοτεροι που πανε στο γηπεδο
Κανείς δε θέλει έναν απόμακρο ηγέτη
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, jibbie
-
psychologos
Κάθε χρόνο λείπουν παίχτες 1-2 απο μια θέση. Πάντα. Οπότε λες ότι είναι καλύτερα να χάνει κάθε χρόνο 15 παρά να επένδυσει μια χρονια 10. Και για να μην παρεξηγούμεστε .Σε αυτην την σελίδα μιλάμε για ανθρώπους που δίνουν πότε το 1% πότε το 5% των δυνατοτήτων τους. Σε άλλες σελίδες του σαίτ είναι για αυτούς που δίνουν για τον ΠΑΟΚ το 100%.Taseos έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 11:53 Αυτό είναι κάτι άλλο. Πιστεύεις από την εμπειρία σου ότι ξέρεις καλύτερα να διαχειρίζεσαι μια αε τέτοιου μεγέθους από τον σαββιδη. Αυτο να το διαβάσουμε οκ. Μπορεί και να συμβαίνει. Δεν ξέρουμε εξάλλου και ποια αε με τόσα έσοδα και έξοδα και τόσα χρήματα ως ενέσεις έχεις διοικήσει.ποθανως τόσα χρόνια ήταν πολύ εύκολο αντί να πετάξει 220 εκ ευρώ να παίζει ρουλέτα all in ανά τρία έτη. Και στην χειρότερη να μένει ο ΠΑΟΚ εκτός Ευρώπης όπως έγινε σε άλλη ΠΑΕ
Εγώ δε λέω τίποτα γιατί δεν διοίκησα ποτέ ΑΕ πόσο μάλλον ποδοσφαιρική που ακολουθεί εκτός των νόμων και κανονισμούς ΟΥΕΦΑ. Πιθανώς όμως και δεν υπάρχει επένδυση που δεν κάνει 10 εκ. Γιατί πχ το κόστος τη χρονιά του 25 ήταν 60 φεύγα εκατομμύρια οπότε εσύ λες να έβαζε αλλά 10 15 και σε περίπτωση που είχε θέματα με την έξοδο στην Ευρώπη όπως είχε ο βαζελος και χάθηκε από παντού 10 χρόνια και ακόμη δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα 16 χρόνια μετά, θα έλεγε στον κόσμο , έτσι με συμβούλεψε ο Taseos στο Paokmania, που ξέρει από ΠΑΕ
- These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
- nkoss, epitropos, ΚΩΣΤΑΣ2019, margas
Αν ήθελε Τσ.Λ δε θα πυροβολούσε τα πόδια του όλες τις φορές που προσπαθήσαμε να μπούμε.OIKODOMOS έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 10:43Γηπεδο θελει ο Σαββιδης πρωτα απο ολους. Οπως και ΤσΛ για ευνοητους λογους. Καλο ειναι να πιεζουμε και εμεις προς το καλυτερο αλλα να αντιλαμβανομαστε καποιες καταστασεις οπως και οτι ο πολεμος που δεχεται ο προεδρος μας ειναι υπαρκτος και τον κραταει πισω σε αρκετα θεματα. Απο εκει και περα μονο ευνομοσυνη πρεπει να εχουμε γιατι τα 13 χρονια Σαββιδη δεν μεταφραζονται μονο σε 2 πρωταθληματα. Εχει δωσει πολλες μαχες με ολοκληρα συστηματα που ξεριζωθηκαν για να ερχονται καποιοι Βενγκα και να κανουν μανιφεστα.PablitoV2 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 09:29Παιδιά ήρθε ο Σαββίδης ξεχρέωσε και όλα τα υπόλοιπα που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Οι απαιτήσεις προσωπικά οι δικές μου αυξάνονται, δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν έχουμε καταφέρει να μπούμε μια φορά στο champions league, που σε 14 χρόνια έχουμε 2 πρωταθλήμα και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ που ακόμη παίζουμε στο ίδιο γήπεδο.eorptol1 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:30
σκεψου το αλλιως οταν στα τελειωματα του καταχρεωμενου ΠΑΟΚ του ζαγορακη, θα ερχοταν ενας να σε πει θα ερθει ενας που σε 12 χρονια θα εκανε αυτα που κανει με τις πολλες επιτυχιες και λιγες αποτυχιες τι θα ελεγες ? ο κακος κοσμος ειναι του αποτελεσματος εγω δεν εχω μαθει ετσι θα ειμαι εκει παντα και δεν θα με επηρεασει να μην παω καποιο στραβο αποτελεσμα και πιστευω οτι ετσι ειναι οι περισσοτεροι που πανε στο γηπεδο
Όσοι είστε ευχαριστημένοι με το να λέμε πως ήμασταν πριν Σαββίδη και τώρα είμαστε καλά και να μην έχουμε παραπάνω απαιτήσεις, αυτό δε θα μας παει πουθενά. Όσά περισσότερα απαιτείς τόσα περισσότερα παίρνεις.
Αν όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν υπήρχε πίεση από κόσμο, συνδέσμους κλπ ίσως να είχαμε καινούριο γήπεδο.
Προφανώς δεν είναι χαζός να μη θέλει τα χρήματα από το τσ.λ, το θέμα είναι ότι δεν έκανε αυτό που έπρεπε για να μπούμε.
Αυτά τα περί πολέμο που δέχεται κλπ, τα πρώτα χρόνια να το δεχτώ ότι ίσχυε. Πλέον να με συγχωρέις αλλά δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό.
Η κουβέντα σας συνοψίζεται στο εξής κλασικό δίλημμα:
Φανταστείτε 2 βαλίτσες.
Η μία ανοιχτή με 1 εκ. σίγουρα.
Η δεύτερη κλειστή, όπου ή σου δίνει 10 εκ. ή χάνεις τα πάντα, άρα μιλάμε για καθαρό 50-50.
Η λογική της διοίκησης λέει, "παίρνεις το σίγουρο 1 εκ., προστατεύεις την εταιρεία και προχωράς σταθερά".
Το συναίσθημα του οπαδού, όμως, λέει, "άνοιξε την κλειστή βαλίτσα, ρίσκαρε, πάμε να τους ρημαξουμε όλους!".
Και εδώ είναι η παγίδα, ο οπαδός επειδή αγαπάει την ομάδα του, υποσυνείδητα υπερεκτιμά τις πιθανότητες. Το καθαρό 50-50 του ρίσκου, στο μυαλό του το βαφτίζει 90-10 υπέρ μας.
Πιστεύει δηλαδή ότι αποκλείεται να κάτσει η στραβή. Αν όμως κάτσει η στραβή και η κλειστή βαλίτσα είναι άδεια, ο οπαδός απλά θα στεναχωρηθεί, αλλά η ΠΑΕ;
Ωραίο το συναίσθημα για εμάς, αλλά οι ΑΕ διοικούνται με ωμή λογική, παραδοχή πραγματικότητας και διαχείριση ρίσκου, όχι με τις δικές μας θεωρητικές πιθανότητες.
Σίγουρα έχουν γίνει λάθη αλλά δεν μπορούμε να παραβλέπουμε την σταθερότητα μαζί με τα ανοδικά βήματα που κάνει η ομάδα κάθε χρονιά και να ξεκινάμε την καταστροφολογία.
Φανταστείτε 2 βαλίτσες.
Η μία ανοιχτή με 1 εκ. σίγουρα.
Η δεύτερη κλειστή, όπου ή σου δίνει 10 εκ. ή χάνεις τα πάντα, άρα μιλάμε για καθαρό 50-50.
Η λογική της διοίκησης λέει, "παίρνεις το σίγουρο 1 εκ., προστατεύεις την εταιρεία και προχωράς σταθερά".
Το συναίσθημα του οπαδού, όμως, λέει, "άνοιξε την κλειστή βαλίτσα, ρίσκαρε, πάμε να τους ρημαξουμε όλους!".
Και εδώ είναι η παγίδα, ο οπαδός επειδή αγαπάει την ομάδα του, υποσυνείδητα υπερεκτιμά τις πιθανότητες. Το καθαρό 50-50 του ρίσκου, στο μυαλό του το βαφτίζει 90-10 υπέρ μας.
Πιστεύει δηλαδή ότι αποκλείεται να κάτσει η στραβή. Αν όμως κάτσει η στραβή και η κλειστή βαλίτσα είναι άδεια, ο οπαδός απλά θα στεναχωρηθεί, αλλά η ΠΑΕ;
Ωραίο το συναίσθημα για εμάς, αλλά οι ΑΕ διοικούνται με ωμή λογική, παραδοχή πραγματικότητας και διαχείριση ρίσκου, όχι με τις δικές μας θεωρητικές πιθανότητες.
Σίγουρα έχουν γίνει λάθη αλλά δεν μπορούμε να παραβλέπουμε την σταθερότητα μαζί με τα ανοδικά βήματα που κάνει η ομάδα κάθε χρονιά και να ξεκινάμε την καταστροφολογία.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 5):
- epitropos, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, margas, Apil44
Πες μου λίγο ποια είναι τα ανοδικά βήματα που γίνονται γιατί εγώ βλέπω με μια εξαίρεση το 2024 κάθε χρόνο να συζητάμε τα ίδια ακριβώς πράγματα. Αυτό δε δείχνει άνοδο αλλά στασιμότητα.
Η πραγματική άνοδος θα έρθει μόνο με ένα πράγμα και αυτό είναι το καινούριο γήπεδο.
Η πραγματική άνοδος θα έρθει μόνο με ένα πράγμα και αυτό είναι το καινούριο γήπεδο.
- These users thanked the author PablitoV2 for the post (total 2):
- Special 4, Panx Romana
Ανοδικά βήματα είναι ότι έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες και ότι διεκδικούμε το πρωταθλημα ως το τέλος σε μια χώρα με 4 ισάξιους διεκδικητές και επιπλέον είμαστε σε ευρωπαϊκούς ομίλους σχεδόν ανελλιπώς.
Όλα αυτά χωρίς να χρωστάμε, χωρίς να κλέβουμε, χωρίς να χορηγούμαστε και χωρίς να ευνοούμαστε, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό. Η θέση και η φύση μας είναι μειονεκτικές. Μην ξεχνιόμαστε.
Όλα αυτά χωρίς να χρωστάμε, χωρίς να κλέβουμε, χωρίς να χορηγούμαστε και χωρίς να ευνοούμαστε, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό. Η θέση και η φύση μας είναι μειονεκτικές. Μην ξεχνιόμαστε.
- These users thanked the author nkoss for the post (total 5):
- paok apo epilogi, Maklaz, ΚΩΣΤΑΣ2019, margas, Apil44
Το καινούριο γήπεδο όμως έχει μέλλον ακόμα. Αρκετό.
Ευτυχισμένο το 2030-2031, ευτυχισμένη η καινούρια δεκαετία, καλώς εχόντων των πραγμάτων
και εύχομαι να μην γίνει στο τέλος ανέκδοτο, όπως είχε γίνει το μετρό Θεσσαλονίκης.
Πάντως όπως και να έχει, αργεί.
Ο ΠΑΟΚ οφείλει και πρωταθλήματα να συνεχίσει να χτυπάει και στο Champions League να στοχεύει.
Αλλά η συζήτηση ανακυκλώνεται στα ίδια και τα ίδια. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πού θα βγάλει όλο αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή.
Αυτή η αναδόμηση, ανασυγκρότηση ή όπως αλλιώς την έχουν ονομάσει.
Μόνο αισιόδοξος δεν είμαι κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να προτρέχω ή να προεξοφλώ.
Θα φανεί γρήγορα πώς θα πάει το έργο.
Ευτυχισμένο το 2030-2031, ευτυχισμένη η καινούρια δεκαετία, καλώς εχόντων των πραγμάτων
και εύχομαι να μην γίνει στο τέλος ανέκδοτο, όπως είχε γίνει το μετρό Θεσσαλονίκης.
Πάντως όπως και να έχει, αργεί.
Ο ΠΑΟΚ οφείλει και πρωταθλήματα να συνεχίσει να χτυπάει και στο Champions League να στοχεύει.
Αλλά η συζήτηση ανακυκλώνεται στα ίδια και τα ίδια. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πού θα βγάλει όλο αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή.
Αυτή η αναδόμηση, ανασυγκρότηση ή όπως αλλιώς την έχουν ονομάσει.
Μόνο αισιόδοξος δεν είμαι κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να προτρέχω ή να προεξοφλώ.
Θα φανεί γρήγορα πώς θα πάει το έργο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Κυρ 21 Ιουν 2026, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.