Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από eorptol1 »

Βρε από τότε που παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ από το 1972 πάντα τον Αύγουστο για πρωτάθλημα πηγαίναμε πάντα ....πρόλαβα και τα καλοκαιρινά φιλικά του Αυγούστου με γάβρο Άρη κλπ κάποτε και όμως παίζαμε φιλικά στην Τούμπα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Θα βγεις και φέτος τον Αύγουστο να πεις ότι πάμε για Πρωτάθλημα;
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

PablitoV2 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 13:17 Πες μου λίγο ποια είναι τα ανοδικά βήματα που γίνονται γιατί εγώ βλέπω με μια εξαίρεση το 2024 κάθε χρόνο να συζητάμε τα ίδια ακριβώς πράγματα. Αυτό δε δείχνει άνοδο αλλά στασιμότητα.

Η πραγματική άνοδος θα έρθει μόνο με ένα πράγμα και αυτό είναι το καινούριο γήπεδο.
Ναι ρε συ, συμφωνώ απόλυτα ότι το νέο γήπεδο είναι ο απόλυτος στόχος για την εκτόξευση του συλλόγου αλλά μην το συγχέεις με τα ανοδικά βήματα.

Τα ανοδικά βήματα δεν είναι μόνο οι τίτλοι όμως.

Ο ΠΑΟΚ πλέον παίζει σταθερά στην Ευρώπη, ανεβαίνοντας στο Ranking της UEFA και είσαι υπολογίσιμη δύναμη. Παλαιότερα το να περάσουμε ομίλους ήταν υπέρβαση. Τώρα απλά λέμε ότι βάλαμε 4 γκολ στο εκτός με την Λίλ, ότι βάλαμε 2 στην Μπέτις και είναι μια απλή μέρα στην δουλειά.

Παράγουμε και πουλάμε παίκτες με 10, 15 και 20 εκατομμύρια, κάτι που παλιότερα φάνταζε επιστημονική φαντασία. Αυτό δείχνει μια ΠΑΕ που λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Οι παίκτες που έρχονται πλέον στον ΠΑΟΚ, δείχνουν status μεγάλης ομάδας. Καλά προφανώς και δεν είμαστε Σίτι αλλά αν το καλοσκεφτείς στα Βαλκάνια παίζει να είμαστε η καλύτερη ομάδα.

Αν κάθε χρόνο συζητάμε τα ίδια, είναι γιατί ο πήχης έχει ανέβει στον θεό. Όταν η "στασιμότητα" για μια ομάδα είναι να διεκδικεί το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος και να παίζει Ευρώπη, τότε αυτή η στασιμότητα είναι το όνειρο που είχαμε πριν 15 χρόνια.

Τα "αν" και "θα" ανήκουν σε άλλη συζήτηση, που το μόνο που μπορεί να μας προσφέρει είναι υποθέσεις.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 5):
ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi, Anwnimos, margas, Apil44
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Special 4,Όχι εγώ τέτοιες παπαριές δεν είπα ποτέ ούτε στα πρωταθλήματα που πήραμε τον Μάιο όταν το πάρουμε θά πω και θα πανηγυρίσω ,μεχρι τότε όλη την χρονιά στρατιώτης του ΠΑΟΚ....στην Τούμπα,
Το 1976 ειμουν στον χωριό μου σε όλα τα άλλα με αξίωσε ο Θεός να τα δω από κοντά και να πάω λευκό
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, nkoss
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@ΚΩΣΤΑΣ2019 ηρεμία και πάρε το πόδι απ το γκάζι λιγο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

barlow4 έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 23:07
Nassos έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 14:15 Την χείρα του την κινει πολλά χρόνια τώρα, η Αθηνά κάνει την κουνελα όμως. Τώρα βρήκε και νέο Πάρη και το παίζει ακόμα πιο ζόρικη, αλκσ η ύβρις στην αρχαία Ελλάδα πάντα τιμωρουνταν.

Και για να το κάνω πιο λιανά, ο Ιβάν μια χαρα συνεχίζει να βάζει τα λεφτουδακια του ολα αυτά τα χρόνια, εμείς πάλι μονο στις γιορτές μαζί. Που να σου πω και κάτι, ακόμα και να μην τα εβαζε, γιατί πτωχευσε ρε αδερφέ, ε αξίζει παραπάνω στήριξη για όλα αυτά που μας έδωσε αυτά τα χρόνια.
Kαπου θα πρεπει να σταματησει η ταυτιση της οποιας κριτικης προς τον ιδιοκτητη της παε με τον ιδιοκτητη της καε. και οσο δεν σταματαει ειναι συνυπευθυνοι οι δυο τους. απο το να φυγει ο ενας η ο αλλος η και οι δυο μαζι ειναι πολυ χειροτερος ο διχασμος του κοσμου. αν δεν το καταλαβαινετε ειναι επειδη φερεστε σαν υπηκοοι της εκαστοτε διοικησης και οχι σαν οπαδοι του ιδιου του ΠΑΟΚ.Ο διχασμος αυτος ξεκινησε απο ιδιοτελη συμφεροντα και γιγαντωθηκε επειδη κανενας δεν επικοινωνει με τον κοσμο και κανενας δε ζηταει τη στηριξη του η την αποψη του.Στα 100 χρονια μας χωρισαν και 1000 κομματια και κανενας τους δε δειχνει προθυμος να σταματησει αυτη η αρρωστια.
Υβρι διαπραττουν οσοι προκαλουν το διχασμο.ΠΑΟΚ ειναι ΜΟΝΟ ο λαος του.
+++++ οσα θες ρε ψυχη .Δε φτανουν.
Μη χανεσαι μωρ μλκα.Πρεπει ν ακουγονται τετοιες αποψεις.
Εγω γερασα ,κουραστηκα.Δε χωραω πουθενα πλεον
Εδω ειμαι αντισαββιδικος ,στο τσατ ειμαι Ιβανικος.Οπωςβολευει την οπτικη του καθενος
.Με τον ΠΑΟΚ δε γινεται να εισαι.Πρεπει να διαλεξεις πλευρα.
Αλλιως εισαι ισαποστακιας με πονηρους σκοπους.

ΥΓ Φτανει ρε η ομαδα δεν αντεχει αλλο.Φτανει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”