Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:Που να μην απαντουσε ο Αποστολης...Αντε να το κανουμε λιανα.Αποκτας εναν νεο παικτη ο οποιος μαλιστα ηταν εκτος παιχνιδιων οπως ο Ιβιτς ειπε για καιρο και χρειαζεται ρυθμο εκτος απο οσα ολα μπορει να συνεπαγεται ο ερχομος ενος νεου παικτη,χρονο προσαρμογης,δεσιμο,ομοιογενεια και οτι αλλο.Το θεμα σε αυτο που εγραψε ο Αποστολης αλλα και εγω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ.Αποκτας και παλυ εναν παικτη που εχει οτι εχει ο Κλαους και ο Κουλουρης και θεωρητικα ακομα παραπανω αλλα δεν εχει αυτα του Περειρα που ειναι πιο περιφερειακο φορ ,μπορει να συνυπαρξει μαζι του και σε σχεση με τους αλλους δυο δεν εχει χασει την επαφη με τα διχτυα.Αυτο που γραψαμε πολυ απλα ειναι πως δεν εχει λογικη να διωξεις αυτον αλλα εναν απο τους 2 αλλους και να τον αναβαθμισεις σε δευτερη επιλογη.
Την συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι χθες δεν την ακούσατε βρε Joshua??? Πως αλλιώς να σας το πει δηλαδή?

"Ο Περέιρα δεν θέλει να μείνει στην ομάδα γιατί δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο που παίζει αλλά ΕΓΩ είμαι ο προπονητής και δεν μπορώ να εγγυηθώ ακόμα και στον πιο βασικό παίχτη της ομάδας ότι μέχρι το τέλος θα παίξει 10, 15 ή 20 παιχνίδια..."!!!!

Αυτά ακριβώς είπε και τα ακούσαμε εμείς οι ίδιοι με τα αυτιά μας και όχι από ΑΡΔιές... 8-)

Αν πάλι το ακούσατε αλλά έχετε πρόβλημα με το αγωνιστικό πλάνο του Βλάνταρου, αυτό που ακολουθεί στα περισσότερα ματς η ομάδα (όπως επίσης δήλωσε εχθές μάλιστα) τότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω man... :shock:

Υ.Γ. Στην ανάγκη και στα πολύ δύσκολα χθες δηλαδή δεν ανταποκρίθηκε ο Μυστακίδης στο θέμα γκολ??? :? :roll:

Υ.Γ. 2...Με τα "αν" και τις προσωπικές μας πεποιθήσεις Π.Α.Ο.Κ. δεν θα υπήρχε καν... :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 30 Ιαν 2017, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και εξτρέμ έρχεται και φορ ήρθε,που να μην ερχόντουσαν δηλαδή.
Αυτό με τον Περευρα έχει καταντήσει κουραστικό, όπου και να μπεις για τον αδικημένο Αργεντινο διαβάζεις.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εαν αρχιζει να .....βαζει...το 9 αλλα σταματισουν να βαζουν οι ....αλλοι.....

περιεργος ειμαι να δω τις .......ανακοινωσεις.....
Άβαταρ μέλους
obanebane

goran τσάμπα μπαίνεις στον κόπο να εξηγήσεις,σιγά μην ακούσουμε-δεχτούμε την άποψη του προπονητή,που κατά τα άλλα αποθεωνουμε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Βασικό πρόβλημα όλων μας, η μοναδική σωστή άποψη, που πάντα είναι η δικιά μας, πρώτα στον εαυτό μου το λέω.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Που να μην απαντουσε ο Αποστολης...Αντε να το κανουμε λιανα.Αποκτας εναν νεο παικτη ο οποιος μαλιστα ηταν εκτος παιχνιδιων οπως ο Ιβιτς ειπε για καιρο και χρειαζεται ρυθμο εκτος απο οσα ολα μπορει να συνεπαγεται ο ερχομος ενος νεου παικτη,χρονο προσαρμογης,δεσιμο,ομοιογενεια και οτι αλλο.Το θεμα σε αυτο που εγραψε ο Αποστολης αλλα και εγω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ.Αποκτας και παλυ εναν παικτη που εχει οτι εχει ο Κλαους και ο Κουλουρης και θεωρητικα ακομα παραπανω αλλα δεν εχει αυτα του Περειρα που ειναι πιο περιφερειακο φορ ,μπορει να συνυπαρξει μαζι του και σε σχεση με τους αλλους δυο δεν εχει χασει την επαφη με τα διχτυα.Αυτο που γραψαμε πολυ απλα ειναι πως δεν εχει λογικη να διωξεις αυτον αλλα εναν απο τους 2 αλλους και να τον αναβαθμισεις σε δευτερη επιλογη.
Το αν έχει ή όχι λογική ή αποτελεσματικότητα ή ό,τι άλλο θα φανεί στο χειροκρότημα. Ας μην προδικάζουμε. Όπως ο Πριγιοβιτς πιθανώς να χρειάζεται χρόνο για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να αρχίσει να αποδίδει (μπορεί και να μην φέτος), εξίσου πιθανό μπορεί να ήταν κι ο φακου να πάθαινε μετά από 3 βδομάδες πχ ρήξη χιαστων και να μέναμε με το έτσι ανα χείρας. Ή μπορεί να νεκραναστηθεί ο Κλάους εφεξής και ο Πριγιοβιτς να μην παίζει Και στο φινάλε, αν ο Ίβιτς είχε στο μυαλό του να τον αναβαθμίσει, δεν έχει δείξει ότι θα κωλωνε να στείλει τον Κουλουρη ή και τον Κλαους για το υπόλοιπο της χρονιάς. Προφανέστατα, δεν υπήρξε ταύτιση πλάνων μεταξύ των 2 ανδρών και αναμενόμενα οι δρόμοι χώρισαν. Το να προσπαθούμε τώρα να βγάλουμε α πριορι λάθος την οπτική γύρω από το θέμα του προπονητή με αν, δεν ξέρω σε τι ωφελεί.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pilotos έγραψε:Βασικό πρόβλημα όλων μας, η μοναδική σωστή άποψη, που πάντα είναι η δικιά μας, πρώτα στον εαυτό μου το λέω.

SM-G935F
Εχουμε το γνωθι σε αυτον.:roll::roll::roll:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:goran τσάμπα μπαίνεις στον κόπο να εξηγήσεις,σιγά μην ακούσουμε-δεχτούμε την άποψη του προπονητή,που κατά τα άλλα αποθεωνουμε.
Γι αυτό ακριβώς προτιμώ το chat ρε συ Μπάνε...Για εξοικονόμηση χρόνου αλλά και κόπου (posts)... :mrgreen: ;)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχετε αλλεργια με την αποψη μερικοι.Ειναι αποψη μου ρε φιλε πως επρεπε να μεινει ο Περειρα,οπως και του Αποστολη και αλλων.Ο pilotos πχ εγραψε πως θα ηταν καλυτερα να φυγει δανεικος ο Κλαους.ΑΠΟΨΕΙΣ.Το οτι εγω πιστευω κατι δεν σημαινει πως εγω εχω δικιο και ο Ιβιτς εχει αδικο,για την δικη μου οπτικη και λογικη μιλαω παντα,ουτε εκραξε κανεις τον Ιβιτς για την επιλογη να στηριξει Κλαους και να αφησει τον Αργεντινο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μακάρι να το είχα, θα ήμουν καλύτερος... Καθημερινή επιδίωξη είναι αλλά δεν...

Γω νομίζω ότι θα κάνουμε κι άλλη μεταγραφή. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θεωρώ ότι μπορεί να σκάσει κάνας δανεικός για ποικιλία. ;)

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγώ θα δεχθώ τις ενστάσεις όλων για την λάθος απομάκρυνση του Αργεντινου,όσοι διαφωνείτε γιατί δεν δέχεστε τις εξηγήσεις που έδωσε ο προπονητης;
Γιατί ρε παλικάρια,πείτε μου έναν μαμημενο λογο;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οταν θα ξεκολησουμε με τις μοναδες θα καταλαβουμε οτι η ομαδα παιζει ολη μαζι επιθεση και ολη μαζι αμυνα.

Σιγουρα θελουμε μια σταθερα στο σκοραρισμα αλλα ο επιθετικος πλουραλισμος δεν ειναι τυχαιος.
Ακομα και χθες θα μπορουσε να χε βαλει γκολ και ο κρεσπο και ο σαχοφ ή ο μπισεσβαρ.αυτο μονο θετικο το βλεπω εγω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

joshua έγραψε:Εχετε αλλεργια με την αποψη μερικοι.Ειναι αποψη μου ρε φιλε πως επρεπε να μεινει ο Περειρα,οπως και του Αποστολη και αλλων.Ο pilotos πχ εγραψε πως θα ηταν καλυτερα να φυγει δανεικος ο Κλαους.ΑΠΟΨΕΙΣ.Το οτι εγω πιστευω κατι δεν σημαινει πως εγω εχω δικιο και ο Ιβιτς εχει αδικο,για την δικη μου οπτικη και λογικη μιλαω παντα,ουτε εκραξε κανεις τον Ιβιτς για την επιλογη να στηριξει Κλαους και να αφησει τον Αργεντινο.
Josh δεν το διαβάζεις όλο το Φόρουμ, υπάρχουν αρκετοί που κράζουν τον Ίβιτς γι αυτή του την επιλογή.
Επίσης αυτή η επιλογή έχει πολλές παραμέτρους,που έχουν μπει στη συζήτηση αλλά δεν τις λαμβάνεται υπόψιν σας,όσοι προτιμούσατε την αποχώρηση του Κλάους.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δηλαδή το σενάριο ο Φακ να ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ να μείνει για 3-4ος, δεν παίζει;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:Εγώ θα δεχθώ τις ενστάσεις όλων για την λάθος απομάκρυνση του Αργεντινου,όσοι διαφωνείτε γιατί δεν δέχεστε τις εξηγήσεις που έδωσε ο προπονητης;
Γιατί ρε παλικάρια,πείτε μου έναν μαμημενο λογο;
Αλλο να δεχτω, αλλο να σεβαστω.Απο την στιγμη που διαφωνω οπως λες, δεν μπορω να δεχτω την εξηγηση του Βλανταν, αλλα ΟΦΕΙΛΩ να σεβαστω την επιλογη του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”