Την συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι χθες δεν την ακούσατε βρε Joshua??? Πως αλλιώς να σας το πει δηλαδή?joshua έγραψε:Που να μην απαντουσε ο Αποστολης...Αντε να το κανουμε λιανα.Αποκτας εναν νεο παικτη ο οποιος μαλιστα ηταν εκτος παιχνιδιων οπως ο Ιβιτς ειπε για καιρο και χρειαζεται ρυθμο εκτος απο οσα ολα μπορει να συνεπαγεται ο ερχομος ενος νεου παικτη,χρονο προσαρμογης,δεσιμο,ομοιογενεια και οτι αλλο.Το θεμα σε αυτο που εγραψε ο Αποστολης αλλα και εγω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ.Αποκτας και παλυ εναν παικτη που εχει οτι εχει ο Κλαους και ο Κουλουρης και θεωρητικα ακομα παραπανω αλλα δεν εχει αυτα του Περειρα που ειναι πιο περιφερειακο φορ ,μπορει να συνυπαρξει μαζι του και σε σχεση με τους αλλους δυο δεν εχει χασει την επαφη με τα διχτυα.Αυτο που γραψαμε πολυ απλα ειναι πως δεν εχει λογικη να διωξεις αυτον αλλα εναν απο τους 2 αλλους και να τον αναβαθμισεις σε δευτερη επιλογη.
"Ο Περέιρα δεν θέλει να μείνει στην ομάδα γιατί δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο που παίζει αλλά ΕΓΩ είμαι ο προπονητής και δεν μπορώ να εγγυηθώ ακόμα και στον πιο βασικό παίχτη της ομάδας ότι μέχρι το τέλος θα παίξει 10, 15 ή 20 παιχνίδια..."!!!!
Αυτά ακριβώς είπε και τα ακούσαμε εμείς οι ίδιοι με τα αυτιά μας και όχι από ΑΡΔιές...
Αν πάλι το ακούσατε αλλά έχετε πρόβλημα με το αγωνιστικό πλάνο του Βλάνταρου, αυτό που ακολουθεί στα περισσότερα ματς η ομάδα (όπως επίσης δήλωσε εχθές μάλιστα) τότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω man...
Υ.Γ. Στην ανάγκη και στα πολύ δύσκολα χθες δηλαδή δεν ανταποκρίθηκε ο Μυστακίδης στο θέμα γκολ???
Υ.Γ. 2...Με τα "αν" και τις προσωπικές μας πεποιθήσεις Π.Α.Ο.Κ. δεν θα υπήρχε καν...