Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 22/5 20:30 nova1
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 22/5 20:30 nova1
Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης ημέρας των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, τέθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, προπονήθηκε σήμερα κανονικά και λογικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, η οποία θα ανακοινωθεί αύριο. Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης, που ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει και τον τιμωρημένο Κατσουράνη.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, προπονήθηκε σήμερα κανονικά και λογικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, η οποία θα ανακοινωθεί αύριο. Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης, που ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει και τον τιμωρημένο Κατσουράνη.
Α το τσογλανάκι, για αυτό με έστησε;gash04 έγραψε:Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης ημέρας των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, τέθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.
Τον είχα πει ότι θέλω κάτι μερεμέτια να με κάνει στην οικοδομή και με λέει σήμερα, σουξουμουξου δεν μπορώ την Κυριακή, από βδομάδα.
Μην μπορείς ρε. Θα πάρω άλλον!ΟΥΣΤ!
- Federacion
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Δοκιμή με Τσουκαλά και Τσιρίλο
20 Μαι 2011 19:19, Από PAOK24
α ρε χαβο λες και το ξεραμε...γ αυτο δ εκανεις και εισαι επικυνδυνος θα κανει παιχνιδι ο τσουκαλας ???????????????
που δινει τη μπαλλα μολις τι παιρνει οπου βρει???????????
ενταξει τι να λεμε υπομονη λιγες μερες μεινανε....
20 Μαι 2011 19:19, Από PAOK24
α ρε χαβο λες και το ξεραμε...γ αυτο δ εκανεις και εισαι επικυνδυνος θα κανει παιχνιδι ο τσουκαλας ???????????????
που δινει τη μπαλλα μολις τι παιρνει οπου βρει???????????
ενταξει τι να λεμε υπομονη λιγες μερες μεινανε....
Ας ελπίσουμε ότι ο Αρίας έχει καταλάβει τι παίζεται και να μετράει όπως ο τεράτιος2....
4,5 + 1 για λελέ...
4,5 + 1 για λελέ...
Πώς γίνεται κάθε φορά που παίζουμε με τον έναν η επικοινωνιακή πίεση των άλλων δύο να είναι πάνω μας δεν ξέρω. Ή μάλλον ξέρω. Είμαι κομπλεξικός και δε μιλάω. Να μιλήσουν οι ακομπλεξάριστοι παρακαλώ.
Κατεβείτε για τη νίκη αλλιώς δε θα πάμε καλά... Αυτό δε σημαίνει γιουρούσι, σημαίνει θάρρος και σχέδιο...
Κατεβείτε για τη νίκη αλλιώς δε θα πάμε καλά... Αυτό δε σημαίνει γιουρούσι, σημαίνει θάρρος και σχέδιο...
Και σίγουρα δεν σημαίνει 3-6-1 ή κάτι κουλό τέλος πάντων....
παιδια μην με βρισετε αλλα εχω μια απορια (μπορει να ειναι ανοητη )τοσο καιρο το βλεπω αυτο και δεν εχω καταλαβει...γιατι λενε τον χριστοδουλοπουλο ολοι οικοδομο???ας μου λυσει καποιος την απορεια αυτην....

"καλυτερα να δουλεψω σε οικοδομη, παρα να γυρισω στον ΠΑΟΚ" ηταν η δηλωση του πριν μερικα χρονια....
α καταλαβα....ευχαριστω πολυ...το ξερω οτι ειναι λιγο ανοητη ερωτηση αλλα τοσο καιρο το ειχα απορια....
Έχει καμπούρα.....τα φρύδια του είναι σα μουστάκια και το πρωί ανεβαίνει στα καμπαναριά που βρίσκει εύκαιρα και βαράει τις καμπάνες.
Ύπουλος παίχτης......μακριά!!
Ύπουλος παίχτης......μακριά!!
- xrictoforoc
Αυτό το σχήμα.

Όχι Κλάους βασικός σε αυτό το ματς,θέλουμε ταχύτητα.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Όχι Κλάους βασικός σε αυτό το ματς,θέλουμε ταχύτητα.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΧΑΛΚΙΑΣ
ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΜΑΛΕΖΑΣ ΛΙΝΟ
ΒΙΤΟΛΟ ΑΡΙΑΣ
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΦΩΤΑΚΗΣ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΜΑΛΕΖΑΣ ΛΙΝΟ
ΒΙΤΟΛΟ ΑΡΙΑΣ
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΦΩΤΑΚΗΣ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Πάμε ξανά απ την αρχή..
ΠΟΤΕ επιτέλους θα δούμε τον Κούτσια να παίζει σε ανοιχτό γήπεδο;
Έχω γίνει σαν κάτι τύπους που έχουν εμμονές με συγκεκριμένους παίχτες.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ τον ρε φούστη μου και δεν θα χάσεις.Ο Βάζελος είναι σκορποχώρι.
Σταμάτα να τους παίζεις σετ παιχνίδι που αναγκαστικά σε οδηγεί σε ψυχολογική πίεση.
Πάρε το κέντρο και πέτα τρεις γρήγορους μπροστά και τελείωσε το παραμύθι.
Σάλπι κορυφή, Βιερίνια και Κούτσια πτέρυγες.
Άμυνα Σνάουτσνερ δεξιά για τον μπινέ το Λέτο, Λίνο αριστερά γιατί θυμήθηκε να φορμαριστεί τέλη Μαίου.
Χαφ θα έβαζα Βιτόλο Τσουκαλά Φωτάκη, ή Αρίας αντί για Τσουκαλά.Δεν έχει και τόσο ύψος ο Βάζελος. Και ο Αρίας έχει πολύ καλό μάτι στο γήπεδο, καλές αλλαγές πλευράς και κάθετη.Ειδικά αν τον συνδυάσεις με Κούτσια τους τελείωσες.Φτάνει με το σετ παιχνίδι σε ματς που θέλουμε αιφνιδιασμό.. Κάν' τους να φοβούνται να ανέβουν όλοι ψηλά και να πρεσάρουν με Βύντρα και μαλακίες..Άντε..
ΠΟΤΕ επιτέλους θα δούμε τον Κούτσια να παίζει σε ανοιχτό γήπεδο;
Έχω γίνει σαν κάτι τύπους που έχουν εμμονές με συγκεκριμένους παίχτες.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ τον ρε φούστη μου και δεν θα χάσεις.Ο Βάζελος είναι σκορποχώρι.
Σταμάτα να τους παίζεις σετ παιχνίδι που αναγκαστικά σε οδηγεί σε ψυχολογική πίεση.
Πάρε το κέντρο και πέτα τρεις γρήγορους μπροστά και τελείωσε το παραμύθι.
Σάλπι κορυφή, Βιερίνια και Κούτσια πτέρυγες.
Άμυνα Σνάουτσνερ δεξιά για τον μπινέ το Λέτο, Λίνο αριστερά γιατί θυμήθηκε να φορμαριστεί τέλη Μαίου.
Χαφ θα έβαζα Βιτόλο Τσουκαλά Φωτάκη, ή Αρίας αντί για Τσουκαλά.Δεν έχει και τόσο ύψος ο Βάζελος. Και ο Αρίας έχει πολύ καλό μάτι στο γήπεδο, καλές αλλαγές πλευράς και κάθετη.Ειδικά αν τον συνδυάσεις με Κούτσια τους τελείωσες.Φτάνει με το σετ παιχνίδι σε ματς που θέλουμε αιφνιδιασμό.. Κάν' τους να φοβούνται να ανέβουν όλοι ψηλά και να πρεσάρουν με Βύντρα και μαλακίες..Άντε..