Και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, βάζεις και τον El Zhar αλλαγή, ώστε να είναι ξεκούραστος και να χτυπήσεις στις αντεπιθέσεις.
ΥΓ Γιατί βλέπω όλους να βάζουν βασικό τον Χαλκιά;
Σταματα ρε γρουσουζη παλιογκαντεμη ουστ ρεPARASANDALOS έγραψε:και ο τσιριλο λαθος και ο τσουκλας λαθος και το να μην παξει ο ελ ζαρ λαθος .......
μονο η τυχη θα μας σωσει τπτ αλλο...
το ματσακι ειναι σαν να το βλεπω ηδη ...δε θα μπει γκοαλ για αρκετη ωρα μας βαζει γκοαλ ο βαζελος ...και μετα αρχιζει ο μακης τις αλλαγες να το φερει χ.....
η μπαλλα απο την αμυνα θα πηγαινει στην επιθεση κατευθειαν 0 οργανωση
δηλωσεις μακη μετα: το παλεψανε οι παιχτες οσο μπορουσαν..δεν εχει τελειωσει τπτ ακομα κοιταμε μπροστα..
Εισαι ωραιος φιλε, βλεπεις μπαλα. Μονη μου παρεμβαση θα ηταν να βαλω σιγουρα τον Αριας στην θεση του Τσουκαλα.rainmaker έγραψε:Πάμε ξανά απ την αρχή..
ΠΟΤΕ επιτέλους θα δούμε τον Κούτσια να παίζει σε ανοιχτό γήπεδο;
Έχω γίνει σαν κάτι τύπους που έχουν εμμονές με συγκεκριμένους παίχτες.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ τον ρε φούστη μου και δεν θα χάσεις.Ο Βάζελος είναι σκορποχώρι.
Σταμάτα να τους παίζεις σετ παιχνίδι που αναγκαστικά σε οδηγεί σε ψυχολογική πίεση.
Πάρε το κέντρο και πέτα τρεις γρήγορους μπροστά και τελείωσε το παραμύθι.
Σάλπι κορυφή, Βιερίνια και Κούτσια πτέρυγες.
Άμυνα Σνάουτσνερ δεξιά για τον μπινέ το Λέτο, Λίνο αριστερά γιατί θυμήθηκε να φορμαριστεί τέλη Μαίου.
Χαφ θα έβαζα Βιτόλο Τσουκαλά Φωτάκη, ή Αρίας αντί για Τσουκαλά.Δεν έχει και τόσο ύψος ο Βάζελος. Και ο Αρίας έχει πολύ καλό μάτι στο γήπεδο, καλές αλλαγές πλευράς και κάθετη.Ειδικά αν τον συνδυάσεις με Κούτσια τους τελείωσες.Φτάνει με το σετ παιχνίδι σε ματς που θέλουμε αιφνιδιασμό.. Κάν' τους να φοβούνται να ανέβουν όλοι ψηλά και να πρεσάρουν με Βύντρα και μαλακίες..Άντε..
Συμφωνω, Αριας αντι για Τσουκαλα, τοσο δυσκολο ειναι πια?darklord έγραψε:rainmaker έγραψε:Πάμε ξανά απ την αρχή..
Εισαι ωραιος φιλε, βλεπεις μπαλα. Μονη μου παρεμβαση θα ηταν να βαλω σιγουρα τον Αριας στην θεση του Τσουκαλα.
Δυστυχως ομως αλλος αποφασιζει... οπως ειπατε πιο πανω, 4 + σημερα.
Makis4444 έγραψε:Πολύ δύσκολο ματς ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι δεν είναι διαθέσιμοι οι Ivic,Garcia,στόχος είναι η ισοπαλία.