Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
Re: Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
Α/Τ Νεάρχος 2002 Β' ένα χρόνο 260 πλεύσιμες μετά Χανιά, ντόλτσε βίτα κλπ
2002 Α ΕΣΣΟ
12 Μηνες Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ (6μηνακια νατοϊκη εκδρομη σε ολη την μεσογειο)
5 Μηνες Βαση Ελικοπτερων Μαραθωνα με ΠΑΟΚτσακι αρρωστο υποδιοικητη
Με στειλανε Μαραθωνα με δυσμενη μεταθεση αλλα ημουνα ΑΦΡΟΣ να πω οτι τον υποδιοικητη τον ειχα και στην νατοϊκη στην φραγατα σαν υποστηριξη ελικοπτερου

12 Μηνες Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ (6μηνακια νατοϊκη εκδρομη σε ολη την μεσογειο)
5 Μηνες Βαση Ελικοπτερων Μαραθωνα με ΠΑΟΚτσακι αρρωστο υποδιοικητη

Με στειλανε Μαραθωνα με δυσμενη μεταθεση αλλα ημουνα ΑΦΡΟΣ να πω οτι τον υποδιοικητη τον ειχα και στην νατοϊκη στην φραγατα σαν υποστηριξη ελικοπτερου

Για οσους υπηρετησαν στο ΠΝ ( περασα απο ναρκαλιευτικα, Ξιφιες και αλλες ωραιες κρουαζιερες σε Αιγαιο ,Ιονιο , Αδριατικη - 23 months ) , να σας ανακοινωσω οτι ο αδερφος του Αγγελου Αναστασιαδη ηταν Αρχιπλοιαρχος Οικονομικου ....Υπαρχει σχετικη ιστορια στο παρον τοπικ....
Υ.Γ. Ρε Ζισσο , τα Α/Τ το 2003 αποσυρθηκαν ?

νέαρχος και άλλο ένα ήταν maxima φορμίων σίγουρα παροπλίστηκε ήταν να πάμε νατοϊκή με φορμίων αλλα δεν έπαιρνε μπροστά και μετάθεση f/g σπέτσαιshark4 έγραψε:Για οσους υπηρετησαν στο ΠΝ ( περασα απο ναρκαλιευτικα, Ξιφιες και αλλες ωραιες κρουαζιερες σε Αιγαιο ,Ιονιο , Αδριατικη - 23 months ) , να σας ανακοινωσω οτι ο αδερφος του Αγγελου Αναστασιαδη ηταν Αρχιπλοιαρχος Οικονομικου ....Υπαρχει σχετικη ιστορια στο παρον τοπικ....![]()
-
Εγω παλι εχω τη χαρα, ικανοποιηση και περηφανια να πω οτι δε περασα ουτε 30 δευτερολεπτα χαραμιζοντας χρονο, χρηματα και τη ζωη σε κατι περιττο οσο και αυτος ο θεσμος οπως εχει γινει!
- ΑποστόληςΑ
Ξέρω, ξέρω! Ο ανηψιός μου (απολύθηκε τον Νοέμβρη) παρουσιάστηκε επίσης στην Αυλώνα και μετά έγινε ΔΕΑ στην ΣΕΑΠ. Ειδικότητα όμως πήρε στην Λαμία (ΥΠ).hulk4teo έγραψε:Συνεχισα 4 μηνες στην ιστορικη Σ.Ε.Α.Π.(σχολη εφεδρων αξιωματικων πεζικου)στο Ηρακλειο.Ρωτηστε για να μαθετε.
-
ειλωτας και συ;;freemind έγραψε:Ε' Μοίρα Καταδρομών στην Δράμα...δράμα
τι σειρα ησουν ρε κομαντο;;
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
ARMY έλα εδώ! 310 Α εσσο. Ναύπλιο-Λουτράκι-Ξάνθη (Ribbon) - Σέρρες
Paokarxis1926 έγραψε:Εγω παλι εχω τη χαρα, ικανοποιηση και περηφανια να πω οτι δε περασα ουτε 30 δευτερολεπτα χαραμιζοντας χρονο, χρηματα και τη ζωη σε κατι περιττο οσο και αυτος ο θεσμος οπως εχει γινει!
Εμένα προσωπικά ο στρατός με ωριμασε,και μονο καλά έχω να θυμάμαι,
Μπορεί να έχει Χίλια στραβά αλλα δεν πηγαινεις παιδάκι κσι φεύγεις άντρας
λιγότερο από 2 χρόνιαMattias_g4 έγραψε:ARMY έλα εδώ! 310 Α εσσο. Ναύπλιο-Λουτράκι-Ξάνθη (Ribbon) - Σέρρες
302 α εσσο
ΚΕΝ : 569 ΤΠ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΣΕΡΡΕΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : 585 ΤΠ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΜΟΝΑΔΑ : 645 ΜΚ/ΤΠ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΠΟΛΥΣΗ : 567 Τ/Π ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΣΕΡΡΩΝ
ΚΕΝ : 569 ΤΠ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΣΕΡΡΕΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : 585 ΤΠ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΜΟΝΑΔΑ : 645 ΜΚ/ΤΠ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΠΟΛΥΣΗ : 567 Τ/Π ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΣΕΡΡΩΝ
Χάσιμο χρόνου είναι, ρε συ καρλατ. Ένας τουλάχιστον χρόνος από την ζωή μας πηγαίνει χαμένος, για να γεμίζουν οι τσέπες λίγων και για να ικανοποιείται η άρρωστη αλαζονεία και ο εθνικισμός περισσότερων. Αν καταφέρνουμε να βγάζουμε κάτι καλό από όλο αυτό το θέατρο σκιών, δεν είναι επειδή μας το προσφέρει ο στρατός, αλλά διότι εμείς καταφέρνουμε να βγάλουμε λουλούδι από το σκ@τό. Από την θητεία μου κρατώ μόνο κάποιους αδελφικούς φίλους, με έναν εκ των οποίων γίναμε κουμπάροι αργότερα.karlat85 έγραψε:Paokarxis1926 έγραψε:Εγω παλι εχω τη χαρα, ικανοποιηση και περηφανια να πω οτι δε περασα ουτε 30 δευτερολεπτα χαραμιζοντας χρονο, χρηματα και τη ζωη σε κατι περιττο οσο και αυτος ο θεσμος οπως εχει γινει!
Εμένα προσωπικά ο στρατός με ωριμασε,και μονο καλά έχω να θυμάμαι,
Μπορεί να έχει Χίλια στραβά αλλα δεν πηγαινεις παιδάκι κσι φεύγεις άντρας
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Πώς λέγεται εκείνο το delivery 24 που είναι πάνω στην στροφή για το στρατόπεδο ;;; Αδερφός Λουτρακιώτης το έχει... Όταν υπηρετούσα Εγώ εκείνη την περίοδο ήταν που πετάξαμε τον γαύρο εκτός ευρώπης στα πλαυ οφ! Καύλα απερίγραπτη μέσα στο λουτράκι σε καφετέρια καμιά 10ριά ΠΑΟΚια πανηγυρίζαμε το 0-1 του Ίβιτς και όλοι οι γαύροι έφυγαν από το ημίχρονο... Άδειασε το μαγαζί! Αξέχαστες εποχές ! Η ΒΔ πύλη λειτουργεί ή την έκλεισαν ;ARMY έγραψε:λιγότερο από 2 χρόνιαMattias_g4 έγραψε:ARMY έλα εδώ! 310 Α εσσο. Ναύπλιο-Λουτράκι-Ξάνθη (Ribbon) - Σέρρες