gergeo4 έγραψε:ο σαστρε ηταν Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ του αποκλεισμου!4 λαθη=4 γκολ..ΔΕΝ μπορεί στο υψηλότερο επιπεδο και η ομάδα επιβάλλεται να το αντιληφθεί!
Ο Σάστρε είναι ένας καλός παίκτης και είναι το δεύτερο δεξί μας μπακ.Όχι το πρώτο.
Όλοι οι παίκτες έχουν διακύμανση στην απόδοσή τους κατά την διάρκεια της χρονιάς, ειδικά όταν αυτή είναι μεγάλη (η διάρκεια). ΌΛΟΙ! μηδενός εξαιρουμένου.
Στην περίπτωση του δεξιού μπακ επομένως εάν γίνει κάποια αλλαγή (που δεν πιστεύω ότι πρέπει να γίνει), είναι σοφότερο να γίνει στην πρώτη μας επιλογή και όχι στην δεύτερη. Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφή στα πλάγια μπακ. Χρειαζόμαστε στα σέντερ μπακ. Και εάν κοιτάξουμε συνολικά την άμυνα χρειαζόμαστε, κατά τη γνώμη μου και στο τέρμα, διότι ξεχνάμε πως ο τέρμας είναι μέρος της άμυνας.
Γενικά, έχω εμπιστοσύνη πως θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει στις μεταγραφές. Το εάν θα κριθούν στο τέλος πετυχημένες αυτό είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων.
Η ομάδα μας πρέπει να στοχεύσει στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και φυσικά όσο πιο ψηλά μπορεί στην 8άδα του LEAGUE PHASE, ώστε να προχωρήσει και σε ανοιξιάτικους αγώνες. Μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε και τον προπονητή και τους παίκτες και την εμπειρία για να το πετύχουμε. Και είμαι αισιόδοξος πως θα το κάνουμε αρκεί να γίνουν στοχευμένες μεταγραφές στον άξονα. Μπροστά είμαστε πλήρεις κι οι καινούργιοι θα ενσωματωθούν όπως πρέπει. Κέντρο και άμυνα θέλουμε προσθήκες, τουλάχιστον 3 και κατά μέγιστο 5.
ΥΓ. Κάνεις λάθος στην απόδοση ευθυνών. Τεκμηρίωσε γιατί και σε ποιό γκολ ή κύρια αιτία του αποκλεισμού ήταν ο Σάστρε. Δεν ήταν σε κανένα!!! Δεν εννοώ ότι ήταν καλός και ξεχώρισε, αλλά η κύρια αιτία δεν ήταν. Ο Ντεσπόντοφ ήταν κακός και ο Μούργκ επίσης ήταν κακός. Ούτε αυτοί όμως ήταν η κύρια αιτία της ήττας. Εχω γράψει τι θεωρώ ως κύρια αιτία και δεν σκοπεύω να επανέλθω, διότι "το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς". Όποιος διάβασε, διάβασε, όποιος κατάλαβε, καταλαβε.