Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

scarsick έγραψε:Κοροϊδεύουμε τον κυρι στο τουίτερ και εδώ έχουμε χειρότερους.
Εντελώς άστοχο αυτό που είπες

Εδώ μέσα κάθε χρόνο κάνουμε αγώνα να κρατάμε χαμηλά τη μπάλα και να λέμε πράγματα που ισχύουν

Υπάρχουν δύο τρεις που κατά καιρούς έχουν πληροφορίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν μιλάνε με το ύφος, το άθλιο ύφος, και το αφ υψηλού βλέμμα αυτού που ανέφερες.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

gergeo4 έγραψε:παντως θεωρω στο τελος θα παρουμε και τον μιραντσουκ για μπροστα.αισθηση μου
εσυ περσι δεν ειχες καποιες πληροφοριες? ή κανω λάθος..?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ναι.αποστασιοποιηθηκα ομως φετος..δε ψαχνομαι για τις μεταγραφές
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ναι όντως ενθουσιάστηκα στην ιδέα να ήταν αυτός. Μόνο ο Οσοριο από Πάρμα τότε πολύ μέτρια περίπτωση.

Εδώ που φτάσαμε ας κλείσουν 31 / 8 οι Μειτε , Ζιγκο και Μιραντσουκ και εγώ θα είμαι υπερευχαριστημένος! Κι ας πάρουν δανεικό αριστερό μπακ και αριστερό στόπερ.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Είναι ντροπή να έχει φτάσει 17 Αυγούστου που ξεκινάει το Πρωτάθλημα, να είχες μπροστά σου μια τεράστια ευκαιρία να μπεις στα Πλέι Οφ του Τσαμπιονς Λιγκ και αντί να δώσεις τα εφόδια στον (πιο επιτυχημένο στην ιστορία) Προπονητή σου, εσύ να ψάχνεις ακόμη μπακ (!!), στόπερ (!!!) και χαφ (!!!!), ενώ σε δυο βδομάδες θα θες και 2ο στόπερ (!!!!!)..!! Έχεις ένα υποδειγματικο τμήμα νομικής υποστήριξης και μάρκετινγκ, εξαιρετικό αγωνιστικό τμήμα, ένα φίλαθλο κοινό που διψάει για το βήμα παραπέρα, αλλά οργανωτικά είσαι για την Β' Εθνική...!!! Έτσι δυστυχώς δεν είμαστε ούτε για Europa League, αλλά λέμε ότι ευτυχώς μας έκατσε η Σάμροκ Ρόβερς (κάτσε να δούμε όμως, μην πάθουμε πατατράκ)..!!! Αυτή η μεταγραφική ανεπάρκεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οικονομική δύναμη που έχει, δε νομίζω ότι την συναντάμε σ' άλλη ομάδα Α' Εθνικής..!!
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

gergeo4 έγραψε:ο σαστρε ηταν Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ του αποκλεισμου!4 λαθη=4 γκολ..ΔΕΝ μπορεί στο υψηλότερο επιπεδο και η ομάδα επιβάλλεται να το αντιληφθεί!
Ο Σάστρε είναι ένας καλός παίκτης και είναι το δεύτερο δεξί μας μπακ.Όχι το πρώτο.
Όλοι οι παίκτες έχουν διακύμανση στην απόδοσή τους κατά την διάρκεια της χρονιάς, ειδικά όταν αυτή είναι μεγάλη (η διάρκεια). ΌΛΟΙ! μηδενός εξαιρουμένου.
Στην περίπτωση του δεξιού μπακ επομένως εάν γίνει κάποια αλλαγή (που δεν πιστεύω ότι πρέπει να γίνει), είναι σοφότερο να γίνει στην πρώτη μας επιλογή και όχι στην δεύτερη. Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφή στα πλάγια μπακ. Χρειαζόμαστε στα σέντερ μπακ. Και εάν κοιτάξουμε συνολικά την άμυνα χρειαζόμαστε, κατά τη γνώμη μου και στο τέρμα, διότι ξεχνάμε πως ο τέρμας είναι μέρος της άμυνας.
Γενικά, έχω εμπιστοσύνη πως θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει στις μεταγραφές. Το εάν θα κριθούν στο τέλος πετυχημένες αυτό είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων.
Η ομάδα μας πρέπει να στοχεύσει στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και φυσικά όσο πιο ψηλά μπορεί στην 8άδα του LEAGUE PHASE, ώστε να προχωρήσει και σε ανοιξιάτικους αγώνες. Μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε και τον προπονητή και τους παίκτες και την εμπειρία για να το πετύχουμε. Και είμαι αισιόδοξος πως θα το κάνουμε αρκεί να γίνουν στοχευμένες μεταγραφές στον άξονα. Μπροστά είμαστε πλήρεις κι οι καινούργιοι θα ενσωματωθούν όπως πρέπει. Κέντρο και άμυνα θέλουμε προσθήκες, τουλάχιστον 3 και κατά μέγιστο 5.
ΥΓ. Κάνεις λάθος στην απόδοση ευθυνών. Τεκμηρίωσε γιατί και σε ποιό γκολ ή κύρια αιτία του αποκλεισμού ήταν ο Σάστρε. Δεν ήταν σε κανένα!!! Δεν εννοώ ότι ήταν καλός και ξεχώρισε, αλλά η κύρια αιτία δεν ήταν. Ο Ντεσπόντοφ ήταν κακός και ο Μούργκ επίσης ήταν κακός. Ούτε αυτοί όμως ήταν η κύρια αιτία της ήττας. Εχω γράψει τι θεωρώ ως κύρια αιτία και δεν σκοπεύω να επανέλθω, διότι "το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς". Όποιος διάβασε, διάβασε, όποιος κατάλαβε, καταλαβε.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Με Λυρατζη τι γίνεται ρε παιδιά. Γιατί δεν τον ενεργοποιούν?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

prist64 έγραψε:αφου δεν γινονται μεταγραφες θα πω ενα ανεκδοτο

ηταν ενας Μεξικανος,ενας Βενεζουελανος κι ενας Ισπανος.......
Σαν τον Μπαρμπόσα που δεν ήρθε?
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Οι μεταγραφές πλέον είναι σαν ένα καλό αστείο, αλλά παλιό.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

makispaspartou έγραψε:Ναι όντως ενθουσιάστηκα στην ιδέα να ήταν αυτός. Μόνο ο Οσοριο από Πάρμα τότε πολύ μέτρια περίπτωση.

Εδώ που φτάσαμε ας κλείσουν 31 / 8 οι Μειτε , Ζιγκο και Μιραντσουκ και εγώ θα είμαι υπερευχαριστημένος! Κι ας πάρουν δανεικό αριστερό μπακ και αριστερό στόπερ.
Αστειεύεσαι; Το υπερευχαριστημένος είναι λίγο για να περιγράψει αυτό που θα είμαστε όλοι μας έτσι και κλείσουν οι τρεις που ανέφερες.
Προσωπικά βέβαια το αποκλείω.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

makispaspartou έγραψε:

Ο Μεξικανός είναι ο Jonathan Gomez το αριστερό μπακ
Ο Βενεζουελάνος είναι ο Alexis Duarte το Σέντερ μπακ (μακάρι παικταράς θα πω εγώ)
Ο Ισπανός ποιος είναι;
Ο Μεξικανος μηπως ειναι τερματζης;
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Στη Λίβερπουλ τι να πουν για μεταγραφές;

Οκ χρειαζομαστε παίκτες αλλα δεν είμαστε η μόνη ομάδα που λειτουργεί έτσι.

Να έρθουν και όλα καλά.

Άνθρωπος που δεν γεννήθηκε πλούσιος αποκλείεται να απλώσει τα πόδια του έξω από το πάπλωμα.

Αποκλειστηκαμε και λογικά νιώσαμε θυμωμένοι , εκνευρισμένοι, απογοητευμένοι, στεναχωρημένοι όμως οι μέρες πέρασαν και οφείλουμε να ανασυνταχθούμε.

Η σεζόν μόλις ξεκίνησε!!!

Ας κερδίσουμε σήμερα και όλα θα πάνε καλά!!!

Αν παίξουμε Γιουρόπα θα είμαστε ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά από πέρσι.

Να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε και όλα θα συμβούν .

Κοιτάξτε γύρω , χανουμια, βαζελο, σε λίγο και γαύρο...

Οι σφαλιάρες πέφτουν βροχή και αυτοί χαίρονται για την αγωνιστική εικόνα απέναντι στο χειρότερο Άγιαξ όλων των εποχων .

Ο άλλος θα αρχίσει το ξεπούλημα μετά το στραπατσο....

Εμεις πρέπει να παραμείνουμε εκεί στη κορυφή η κοντά σ ' Αυτή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

scarsick έγραψε:Κοροϊδεύουμε τον κυρι στο τουίτερ και εδώ έχουμε χειρότερους.
Αν πήγαινε στον prist αυτό που είπες, έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Μαύρα Μεσάνυχτα όπως Μ+Μ, οκ, μπορεί. Απάντησα σε προηγούμενο ποστ.
Jean Valjean έγραψε: ΥΓ. Κάνεις λάθος στην απόδοση ευθυνών. Τεκμηρίωσε γιατί και σε ποιό γκολ ή κύρια αιτία του αποκλεισμού ήταν ο Σάστρε. Δεν ήταν σε κανένα!!!
Χρειάζεται τεκμηρίωση για την ευθύνη του Σάστρε στα 2 πρώτα γκολ; Στο 3ο ναι, δεν είναι αυτός ο κύριος υπεύθυνος αφού μετά την κεφαλιά στον αέρα ακολουθεί η φάση με Ντεσπότοφ-Σβαμπ, αλλά στα 2 πρώτα χάνει με τον ίδιο τρόπο τον παίκτη στην πλάτη του, τι άλλη ευθύνη να είχε δηλαδή.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ξέχασες τον Πόντιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”