Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Odi »

Και τέλος,οι συνεχείς συγκρούσεις με τον ace (τον οποίο παρακαλώ να σταματήσει τις διαφωνίες γιατί δεν βγάζουν κάπου) και με τον dimg4 είναι διαφωνίες μεταξύ ανθρώπων.Ξεκόλλα με την "εμπάθεια".Χθες σου έγραψε ένα χιουμοριστικό Post στο topic του Τούντορ και πάλι αρπάχτηκες.

Αυτά από εμένα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ποιο ήταν το χιουμοριστικό @ Odi και που είδες ότι αρπάχτηκα δηλαδή για να ξέρω;;; Δώσε το ακριβές παράδειγμα αν θέλεις γιατί δεν κατάλαβα τίποτα τέτοιο προσωπικά!!!

Και σιγά, μην "τους" μαλώνεις τόσο αυστηρά γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν...και οι δύο και να σου αρχίσουν τα "εμείς έχουμε πάντα επιχειρήματα αλλά αυτός είναι (το παίζει) Π.Α.Ο.Κ.άρχης και μετά απ αυτόν έσπασε το καλούπι" και τέτοια όμορφα, ξέρεις!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καλά goran εντάξει,έχεις δίκιο.Δεν κάνεις τίποτα από όλα αυτά και εγώ χαρίζομαι στον ace που έχει φάει ένα κάρο ban και στον dimg4 που έχει περισσότερα. Οκ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Το χθεσινό παράδειγμα του χιούμορ και του αρπάγματος μου θα το δώσεις;;; Αν όχι να το σβήσεις το συγκεκριμένο post σου, το οποίο αναφέρεται σ αυτό σε παρακαλώ πολύ!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σελ 172 στο topic του Tudor.Ήταν ο dimg4 όχι ο ace.

Κάτι λέει για το ρόστερ γελώντας και εσύ τον αρπάζεις.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

σε 5 που εισαι μελος μας εχεις κανει το φορουμ ροντεο γκοραν,εγω το καλοκαιρι εφαγα ενα σωρο μπαν μεχρι και μονιμο επειδη ημουν απλα γκρινιαρης ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ,εσυ εχεις μαλωσει με το μισο φορουμ ,υπονοεις οτι οποιος δεν συμφωνει μαζι σου πρεπει να φερει πιστοποιητικο ΠΑΟΚτση επειδη εσυ ησουν στους 500 επι βουλινου.Παρολα αυτα εχεις μια περιεργη ασυλια απο τους μοντ,χωρις να υπονοω κατι για τα παιδια,μαλλον επειδη σεβονται τον χρονο που περνας εδω .Εσυ συνεχιζεις να γραφεις τους μοντ και τα υπολοιπα παιδια εδω μεσα .Σορυ ρε οντι αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της.Δεν γινεται να αμφισβητουνται μελη που εχουν δωσει διαπιστευτηρια εδω μεσα και εχουμε περασει χαρες και λυπες εδω μεσα και ατελειωτα βραδυα ξαχνοντας τον χ ψ παικτη απο εναν νεοκοπο μελος που δεν σεβεται τιποτα και κανεναν
Άβαταρ μέλους
goran 64

@ Odi, δεν είδα να αναφέρεσαι καθόλου στο post μου όταν "επέστρεψα' απ το ban...Γιατί άραγε;;; Μήπως δεν το διάβασες;;;

Τώρα μόλις είδα και το "σεντόνι" σου!!! Λοιπόν...

Το ότι πας να περάσεις μία γραμμή ότι τσακώνομαι συνέχεια εδώ μέσα μαζί με τρεις τέσσερις άλλους που συμφωνούν μαζί σου και εις βάρος μου, δεν με αφήνει αδιάφορο αν και δεν μπορώ να κατανοήσω τους ακριβείς λόγους!!!

Οι απαντήσεις σου γυρίζουν συνέχεια γύρω απ το ότι έχω τσακωθεί με το μισό forum εδώ μέσα και σε τίποτε απ τα θετικά που έχω ποστάρει ποτέ, τα οποία ίσως θέλεις να αγνοείς κι εσύ και οι συμφωνούντες μαζί σου και εις βάρος μου!!! Όπως και δεν αναφέρεις πουθενά ότι με πολλούς απ όσους έχω αντιπαρατεθεί εδώ μέσα, είτε τελικά τα βρήκαμε, είτε ακόμα κι αν όχι, δεν δίστασα να επικροτήσω αργότερα απόψεις τους που θεωρούσα πολύ σωστές!!! Αυτά όμως τα περνάς όλα "στο ντούκου", με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνουν κι οι συμφωνούντες μαζί σου και εις βάρος μου και μετά μου λες να μην μιλάω για εμπάθεια εις βάρος μου και μεροληψία σου υπέρ τους;;; Άτοπο!!!

Το εάν είσαι εδώ μέσα απ το 2008, όπως ακριβώς και το πόσα ban έχουν φάει ο @ Ace και ο @ Dimg4 δεν με αφορούν!!!

Με αφορά όμως που εξακολουθείς να λες ψέματα για μένα λέγοντας (φυσικά συμπεραίνοντας το με την δική σου "λογική") ότι δεν σέβομαι την αντίθετη άποψη κι ότι υποβαθμίζω την προσπάθεια των moderators!!!

Συμβαίνει ευτυχώς για μένα το ακριβώς αντίθετο κι αποδεικνύεται με ένα κάρο γραπτά μου posts ευτυχώς, ακόμα και με δύο "σημερινά" μου στο "Χρόνια Πολλά PAOKmania" και στο "Καφενείο"!!!

Αυτά όλα λοιπόν τα ανυπόστατα που γράφεις σε βάρος μου, δεν τιμούν εσένα αγόρι μου κι όχι εμένα και κάνε με την χάρη να τα κόψεις επιτέλους γιατί όπως σου ξαναείπα το έχεις παρακάνει, ειδικά μαζί μου!!!

Ζητάω παράλληλα την προστασία των υπολοίπων moderators γιατί το θέμα έχει παραγίνει και δεν σηκώνει συνέχεια!!! Όπως έγραψα και προηγουμένως αν ενοχλώ τόσο πολύ ή τυχόν χαλάω το χύλωμα καμιάς σούπας, στείλτε με να ησυχάσετε!!! Αν όχι ζητάω σεβασμό και λόγω ηλικίας και λόγω του ότι δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να συνυπάρχω με κάποιους που δεν με σέβονται ανισόνομα με κάποιους άλλους, έστω κι αν ακόμα είναι "διαχειριστές" ενός τόσο ευαίσθητου μέσου ενημέρωσης-ανταλλαγής απόψεων για την λατρεμένη μου ομάδα, τον Π.Α.Ο.Κ., τον οποίο αποδεικνύω ότι υποστηρίζω έμπρακτα, καταναλώνοντας εδώ μέσα γι αυτόν πολλές ώρες καθημερινά, είτε έχω ρεπό, είτε όχι!!!

Περιμένω την συνέχεια με αγωνία...

Εdit: Όσο για την σελίδα 172 του topic του Τούντορ που μόλις διάβασα αδερφέ, δείχνει καθαρά ότι έχουμε τουλάχιστον πολύ διαφορετική αντίληψη στην αίσθηση του χιούμορ, αν τυχόν δεν το κατάλαβες-εξέλαβες κατ αυτόν τον τρόπο ή αλλιώς ότι είσαι πολύ προκατειλημμένος εις βάρος μου εντελώς αναίτια επιμένω!!! Δηλαδή ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΕΚΑΔΑ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ που κατέβασε ο άλλος για να βγει πρωταθλητής ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΚΟΤΕΡΜΑ ΤΟΝ ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ (για να μείνει κάτι κι απ το team του σημερινού προπονητή του Π.Α.Ο.Κ., τον οποίο στηρίζουμε, όπως ακριβώς γράφω),
εσύ το θεωρείς "άρπαγμα";;; Αν ναι, λυπάμαι πολύ φίλε, πραγματικά λυπάμαι και ίσως επιβεβαιώνομαι σε όσα γράφω παραπάνω!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 12 Μαρ 2016, 00:06, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ειρήνη ημίν
Δεν έχω μαλώσει μέ τον Goran ακόμα.
Πείτε αν είναι να το κάνω να γίνουμε κυβέρνηση οι μαλωμένοι. ;)

Η ζωή έξω είναι γεμάτη προβλήματα, Για το καλό όλων μας, ας περνάμε τουλάχιστον καλά εδώ μέσα... Δεν πάει καλά κι η ομάδα να βοηθήσει την κατάσταση

SM-G920F
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

pilotos,
εχω μια δουλειτσα και θα βγω....δεν ξερω για ποσο.

Για το βραδυ ομως,παρε κάμποσο..............ποπ κορν. ;)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ε οχι ρε παιδια σημερα που θα βγω εγω θα γινει το τζερτζελο????
Άβαταρ μέλους
goran 64

ace79grpaok έγραψε:σε 5 που εισαι μελος μας εχεις κανει το φορουμ ροντεο γκοραν,εγω το καλοκαιρι εφαγα ενα σωρο μπαν μεχρι και μονιμο επειδη ημουν απλα γκρινιαρης ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ,εσυ εχεις μαλωσει με το μισο φορουμ ,υπονοεις οτι οποιος δεν συμφωνει μαζι σου πρεπει να φερει πιστοποιητικο ΠΑΟΚτση επειδη εσυ ησουν στους 500 επι βουλινου.Παρολα αυτα εχεις μια περιεργη ασυλια απο τους μοντ,χωρις να υπονοω κατι για τα παιδια,μαλλον επειδη σεβονται τον χρονο που περνας εδω .Εσυ συνεχιζεις να γραφεις τους μοντ και τα υπολοιπα παιδια εδω μεσα .Σορυ ρε οντι αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της.Δεν γινεται να αμφισβητουνται μελη που εχουν δωσει διαπιστευτηρια εδω μεσα και εχουμε περασει χαρες και λυπες εδω μεσα και ατελειωτα βραδυα ξαχνοντας τον χ ψ παικτη απο εναν νεοκοπο μελος που δεν σεβεται τιποτα και κανεναν
Πόσες φορές έχω δεχθεί τέτοιου είδους προσβολές απ τον συγκεκριμένο συμφορουμίτη, ξέρετε;;; Τα έχετε δει ή όχι;;; Πιστεύει ότι εδώ μέσα είναι στρατός και μάλιστα με τα ισχύοντα επί χούντας κι ότι "ο παλιός είναι αλλιώς" κι ο "νεόκοπος" πρέπει να "καψονάρεται" μέχρι να στρώσει μου φαίνεται!!! Μάλιστα όλες μα όλες οι αναφορές του στο άτομο μου αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του και συμπεράσματα από λόγια που δεν έχω γράψει, τουλάχιστον με το νόημα που τους δίνει!!!

ΝΑΙ, το παραδέχομαι ότι αναφέρθηκα αόριστα σε κάποιους ότι ίσως είναι αλλοτριωμένοι, αρδοστημένοι, ίσως και αλλόθρησκοι και εξήγησα σε επόμενο μου post γιατί το έκανα, αλλά, ω του θαύματος, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ συγκεκριμένο POST ΜΟΥ, το οποίο θα έπρεπε ίσως να αποτελεί μπούσουλα για νεαρά ιδίως Π.Α.Ο.Κ.τσάκια που ενημερώνονται διαβάζοντας μας εδώ μέσα στο τι να προσέχουν, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΛΕΩ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ, οπότε η επεξήγηση δεν φάνηκε πουθενά, αφήνοντας χαώδη κενά στις εντυπώσεις κάποιων, ειδικά αν αυτοί είναι κακοπροαίρετοι με το άτομο μου όπως φάνηκε!!!

Αν αυτά δεν αποτελούν εμμονή ή ακόμα και εμπάθεια τότε ποιο ακριβώς νόημα έχει η ύπαρξη των παραπάνω λέξεων;;;

Παρακαλώ τους διαχειριστές να προστατεύσουν την αξιοπρέπεια του ατόμου μου επιτέλους απέναντι στον συγκεκριμένο συμφορουμίτη συνετίζοντας τον άμεσα, μιας κι όπως έχω ξαναγράψει δεν μου αρέσει να "πατάω κουμπάκια", ειδικότερα σε βάρος συνοπαδών!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 11 Μαρ 2016, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Θερμη παρακληση και απο μενα ρε παιδια σταματηστε τις συνεχεις αντεγκλησεις.
Goran ,αδερφε συνοπαδε,σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις γιατι και γω στο ξεκινημα μου καπως ετσι "λειτουργουσα",τελικα εφτασα στο σημειο να μαλωνω μεχρι και με την κορουλα μου,μετεφερα δηλαδη την ενταση που ειχα απο την ομαδα και το φορουμ,σε οτι πολυτιμοτερο εχω στην ζωη μου.
Απο κεινη την ημερα ξεκοψα και προσπαθω να μην μπαινω καθολου σε αντιπαραθεση και απλως να παραθετω την αποψη μου.
Οποιος θελει ακουει οποιος θελει ας μην ακουει.
Ας προσπαθησουμε γενικα ολοι μας να μην κανουμε π@υτανα τα τοπικ με τις συνεχεις προσωπικες αντιπαραθεσεις μας ,γιατι ναρκοθετουμε ουσιαστικα ενα μεσω διαφυγης της ασχημης καθημερινοτητας που βιωνουμε.
Παιδια λιγο χιουμορ και λιγος χαβαλες δεν βλαπτει.
Παρτε παραδειγμα και λιγο τον Μανιακο,κατι ξερει αυτος, ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

prist64 έγραψε:pilotos,
εχω μια δουλειτσα και θα βγω....δεν ξερω για ποσο.

Για το βραδυ ομως,παρε κάμποσο..............ποπ κορν. ;)
Ελήφθη.
;)

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ευχαριστώ για τις προτροπές σου PAOKovios1974..."Θέλω να αγιάσω και δεν μ αφήνει το λιβάνι" ρε φίλε όμως, δεν μπορώ να αφήνω να αιωρούνται συνέχεια "θεωρίες" εις βάρος μου, ειδικά όταν δεν στηρίζονται πουθενά με κάποια σοβαρή κριτική-αντιμετώπιση!!!

Υ.Γ. Τεσπά το κλείνω εδώ μιας κι έχω και δουλειές!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Mashallah

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει άλλος λόγος να συνεχιστεί η μεταξύ σας αντιπαράθεση. Δεν συμφωνείτε, λογικό και παναθρώπινο. calma.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”