Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από paokovios1974 »

goran 64 έγραψε:Ευχαριστώ για τις προτροπές σου PAOKovios1974..."Θέλω να αγιάσω και δεν μ αφήνει το λιβάνι" ρε φίλε όμως, δεν μπορώ να αφήνω να αιωρούνται συνέχεια "θεωρίες" εις βάρος μου, ειδικά όταν δεν στηρίζονται πουθενά με κάποια σοβαρή κριτική-αντιμετώπιση!!!

Υ.Γ. Τεσπά το κλείνω εδώ μιας κι έχω και δουλειές!!!
Ας τους να λενε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γκοραν απλα σηκωσε το ποδι απ το γκαζι και βαλε μια ταχυτητα κατω.Πας με χιλια.
Εκτος κι αν απολαμβανεις τον ιλιγγο οποτε keep running.

Ace τωρα καταλαβαινεις πως νοιωθαμε οταν διαβαζαμε ανα 15 λεπτα τα "Φυγε αμπαλε".
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

kataramenos5 έγραψε:Γκοραν απλα σηκωσε το ποδι απ το γκαζι και βαλε μια ταχυτητα κατω.Πας με χιλια.
Εκτος κι αν απολαμβανεις τον ιλιγγο οποτε keep running.

Ace τωρα καταλαβαινεις πως νοιωθαμε οταν διαβαζαμε ανα 15 λεπτα τα "Φυγε αμπαλε".

Τα εκοψα ομως ,άλλοι συνεχιζουν απτοητοι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εντελώς πληροφοριακά και για να λυθούν κάποια προβληματάκια (σίγουρα όμως χωρίς να θέλω να γίνω καθόλου "σασταλεγάκιας") που έχουν να κάνουν με τις απόψεις μου περί του πρώην προπονητή του Π.Α.Ο.Κ., έψαξα και βρήκα τα posts μου με την κριτική μου στον Ίγκορ Τούντορ για παράδειγμα στον αγώνα στην Τρίπολη στις 1-11-2015, αλλά και πριν και μετά τον αγώνα με την Κρασνοντάρ στην μακρινή Ρωσία στις 5-11-2015 !!! :?

Σημειώνω-επισημαίνω λοιπόν για κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο, ότι αυτή η κριτική βρίσκεται στις σελίδες 138-141 και 143 και 147-148 και 152 του 1ου topic "Igor Tudor" και...όσοι πιστοί προσέλθετε!!! :shock:

Εκεί γύρω φυσικά (σελίδες από 133 έως 153 του ίδιου topic) μπορείτε να ανακαλύψετε-διαβάσετε και ενδιαφέρουσες κριτικές άλλων συμφορουμιτών μας την ίδια εποχή για τον Ίγκορ Τούντορ... :o

Τελικά είναι πολλές φορές πάρα πολύ καλό και χρήσιμο το ότι τα γραπτά μένουν... ;)

Καληνύχτα σας και ες αύριον με υγεία όλοι μας... 8-)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Εσυ και ο λεβέντης τα λέγατε .Ασε μας ρε μαστορα πρωι πρωι
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Και που κολλαει τι ελεγες απο τοτε για τον Τουντορ,στο συγκεκριμενο τοπικ??
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

goran 64 έγραψε:Το λοιπόν του δηλαδή...αφού!!! Το πρόβλημα του forum έχει ως εξής:

Αν κάποιο παλικαράκι εδώ μέσα, απ το Άμστερνταμ της ηπείρου μας, ξέρει κατά που πέφτει η Θ4, εγώ αγοράζω αύριο μία μεγάλη λίμνη που το όνομα της αρχίζει από φωνήεν, βρίσκω μέσα σε 24 ώρες άθιχτο το πτώμα μιας πνιγμένης εκεί πριν 200 χρόνια "κυράς", (από κάποιον Αλί, όχι τον Μωχάμεντ φυσικά) και την διαμορφώνω σε μια βδομάδα σε "Allou Fan Park", εξειδικευμένο μάλιστα για να παίζουν και να χαίρονται εκεί μέσα όλοι μαζί, πέστροφες, κυπρίνοι και μαρμαρωμένοι βασιλιάδες!!!

Ααααα...κι αν τυχόν σκοντάφτουν και πέφτουν θα κερδίζουν κι από ένα πέναλτι-"παπά" για bonus όλοι τους!!!

Έχω δείξει πολλή υπομονή αλλά κάποια πράγματα δεν αντέχονται!!! Σεβαστείτε την υγεία μας σας παρακαλώ!!!

Υ.Γ. Προσωπικά "Roufous" με κουμπάκια και παπα-ράκια δεν γίνομαι...
Εγώ τον goran64 τον "γνώρισα" μέσα από αυτό το ποστ. Αρχικά το προσπέρασα, χθες όμως κάθισα και το ξαναδιάβασα. Εντυπωσιάστηκα! Δείτε πόσα πράγματα χώρεσαν μέσα σε 5 γραμμές: Χώρεσαν το Άμστερνταμ, η Ήπειρος, η Θ4, οι επενδύσεις που ακούγαμε αλλά δεν βλέπαμε, εξιχνιάσεις δολοφονιών προ 200ετίας, 2 αλή-δες, μικροατυχήματα, πέναλτι, ιερωμένοι, μπόλικη (μα όχι ανεξάντλητη) υπομονή, παρακλήσεις και προς το τέλος κάτι κουμπάκια που δεν κατάλαβα ακριβώς τί παίζει.

Το ποστ αυτό, για το οποίο εγώ υπήρξα η έμπνευση, το θαυμάζω όπως θα θαύμαζα ένα μουσικό κομμάτι τo οποίο θα είχαν συνθέσει οι Pink Floyd μαζί με τους Hawkwind συνεπικουρούμενοι από τον Αλέκο Κιτσάκη (Αηδόνι της Ηπείρου) και τον Πετρολούκα Χαλκιά! Είναι αυτό που η νεολαία αποκαλεί "δεν υπάρχει". Εμένα τέτοια πράγματα μου αρέσει να διαβάζω κι οχι βαρετές ποδοσφαιρικές αναλύσεις!
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

ο goran ειναι τυχερος που ειμαστε σε γενικοτερο (αγωνιστικο,διοικητικο,προπονητικο,κοινωνικο,φορουμικο) τελμα.
σε αλλες εποχες ,παρομοιου υφους και ποσοτητας σχολιων χρηστες θα ειχαν παρει ποδι απο οποιοδηποτε φορουμ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sporos123 έγραψε:Και που κολλαει τι ελεγες απο τοτε για τον Τουντορ,στο συγκεκριμενο τοπικ??
Κάποιοι μέσα στο φόρουμ ...αφού, είχαν μεγάλο πρόβλημα γιατί (λέει) ήμουν Τουντορόσκυλο κι όχι Π.Α.Ο.Κ.όλυκος, έβαζα (λέει) τον Τούντορ πάνω απ τον Π.Α.Ο.Κ. και κάτι τέτοια ("ψιλο")ψεματάκια :oops: ...Ε λοιπόν, είπα να βρω και να τους δώσω και την λύση (Igor Tudor Ι, σελ. 138-152), μήπως πειράζει;;; :o

"Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ" δεν λέει στην επικεφαλίδα βρε φίλε μου; Βλέπεις να είμαι off topic; :roll:

Υ.Γ. Τώρα με αποκαλούν και...Λεβέντη!!! Τι να πω άλλο δηλαδή;;; Λύση και σ αυτό δεν έχω όντως!!! :)

Υ.Γ. 2...Άλλοι με "αναβαθμίζουν" σχεδόν σε 13ο Ολύμπιο Θεό της "σύνθεσης", οπότε τους...ευχαριστώ πολύ... ;)

Υ.Γ. 3...Άλλοι πάλι οικτίρουν τις σχεδόν συνολικά "τελματώδεις" εποχές που βιώνουμε στις μέρες μας, με "καταστροφικό" αποτέλεσμα να έχει κοπεί τώρα πια η...λογοκρισία, αλλά τι να κάνουμε;;; Μόνο :oops: & :cry: ...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Το να έχεις αντίλογο και να μπαίνουν τα λεγομενα σου σε αμφισβήτηση δεν ειναι λογοκρισια αυτο δεν καταλαβαίνεις και κανεις ροντέο το φόρουμ συνέχεια μαλωνοντας με τους παντες και έχοντας μια εκνευρίστηκη ανοχη απο τους μοντ.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ace79grpaok έγραψε:Το να έχεις αντίλογο και να μπαίνουν τα λεγομενα σου σε αμφισβήτηση δεν ειναι λογοκρισια αυτο δεν καταλαβαίνεις και κανεις ροντέο το φόρουμ συνέχεια μαλωνοντας με τους παντες και έχοντας μια εκνευρίστηκη ανοχη απο τους μοντ.
Αυτοκριτική; :lol:

Η «λογοκρισία» αναφέρεται σε αυτό:
giannina4 έγραψε: σε αλλες εποχες, παρομοιου υφους και ποσοτητας σχολιων χρηστες θα ειχαν παρει ποδι απο οποιοδηποτε φορουμ.
ΥΓ: Τσάμπα το πήρα το ποπκορν, νίκησε ο ΠΑΟΚ και ηρέμησε το σύμπαν.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ε καλα,μην ορκιζεσαι κι ολας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο κgeo που επηεν;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »