Πόσες φορές έχω δεχθεί τέτοιου είδους προσβολές απ τον συγκεκριμένο συμφορουμίτη, ξέρετε;;; Τα έχετε δει ή όχι;;; Πιστεύει ότι εδώ μέσα είναι στρατός και μάλιστα με τα ισχύοντα επί χούντας κι ότι "ο παλιός είναι αλλιώς" κι ο "νεόκοπος" πρέπει να "καψονάρεται" μέχρι να στρώσει μου φαίνεται!!! Μάλιστα όλες μα όλες οι αναφορές του στο άτομο μου αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του και συμπεράσματα από λόγια που δεν έχω γράψει, τουλάχιστον με το νόημα που τους δίνει!!!ace79grpaok έγραψε:σε 5 που εισαι μελος μας εχεις κανει το φορουμ ροντεο γκοραν,εγω το καλοκαιρι εφαγα ενα σωρο μπαν μεχρι και μονιμο επειδη ημουν απλα γκρινιαρης ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ,εσυ εχεις μαλωσει με το μισο φορουμ ,υπονοεις οτι οποιος δεν συμφωνει μαζι σου πρεπει να φερει πιστοποιητικο ΠΑΟΚτση επειδη εσυ ησουν στους 500 επι βουλινου.Παρολα αυτα εχεις μια περιεργη ασυλια απο τους μοντ,χωρις να υπονοω κατι για τα παιδια,μαλλον επειδη σεβονται τον χρονο που περνας εδω .Εσυ συνεχιζεις να γραφεις τους μοντ και τα υπολοιπα παιδια εδω μεσα .Σορυ ρε οντι αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της.Δεν γινεται να αμφισβητουνται μελη που εχουν δωσει διαπιστευτηρια εδω μεσα και εχουμε περασει χαρες και λυπες εδω μεσα και ατελειωτα βραδυα ξαχνοντας τον χ ψ παικτη απο εναν νεοκοπο μελος που δεν σεβεται τιποτα και κανεναν
ΝΑΙ, το παραδέχομαι ότι αναφέρθηκα αόριστα σε κάποιους ότι ίσως είναι αλλοτριωμένοι, αρδοστημένοι, ίσως και αλλόθρησκοι και εξήγησα σε επόμενο μου post γιατί το έκανα, αλλά, ω του θαύματος, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ συγκεκριμένο POST ΜΟΥ, το οποίο θα έπρεπε ίσως να αποτελεί μπούσουλα για νεαρά ιδίως Π.Α.Ο.Κ.τσάκια που ενημερώνονται διαβάζοντας μας εδώ μέσα στο τι να προσέχουν, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΛΕΩ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ, οπότε η επεξήγηση δεν φάνηκε πουθενά, αφήνοντας χαώδη κενά στις εντυπώσεις κάποιων, ειδικά αν αυτοί είναι κακοπροαίρετοι με το άτομο μου όπως φάνηκε!!!
Αν αυτά δεν αποτελούν εμμονή ή ακόμα και εμπάθεια τότε ποιο ακριβώς νόημα έχει η ύπαρξη των παραπάνω λέξεων;;;
Παρακαλώ τους διαχειριστές να προστατεύσουν την αξιοπρέπεια του ατόμου μου επιτέλους απέναντι στον συγκεκριμένο συμφορουμίτη συνετίζοντας τον άμεσα, μιας κι όπως έχω ξαναγράψει δεν μου αρέσει να "πατάω κουμπάκια", ειδικότερα σε βάρος συνοπαδών!!!