Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Re: Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Orwell έγραψε: Οταν η ομάδα θα φτάσει επιθετικά, το επίπεδο λειτουργίας που έχει και αμυντικά-το οποίο προχθές ειδικά στο α'-ήταν για σεμινάριο,τότε θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για άλμα και όχι για βηματάκια...το οποίο βέβαια εξαρτάται και απ' τον μάστορα αλλά και απ' τα υλικά που θα του δοθούν.
Γι' αυτό και προσυπογράφω μέχρι τελείας το σχόλιο του Gash από πάνω ειδικά σε ότι αφορά την επιθετική λειτουργία,καθώς προχθές δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε ένα "βαριά άρρωστο" αντίπαλο και ότι δεν έπαθε αυτό που ακριβώς θα έπρεπε να πάθει.....γι' αυτό χαμηλά η μπάλα και συνεχίζουμε.
Μάλιστα!!!
Ειλικρινά περίμενα λιγότερο εγωισμο!!!
Ωστε αυτός ο ΠΑΟΚ είχε μόνο άριστη αμυντική λειτουργία!!!
Ωστε αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είχε άριστη κυκλοφορία μπάλας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου!!!
Ωστε αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είχε αυτοματισμούς!!!
Ωστε θα έπρεπε να βάζαμε 3-4 γκολ για να είμαστε ευχαριστημένοι!!!
Ωστε πρέπει να στήσουμε καρτέρι για την πρώτη στραβή!!!
Ωστε δεν πρέπει επιτέλους να το βουλώσουμε και να έχουμε υπομονή για τα καλύτερα!!!
Ωστε δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει η γκρίνια!!! (δεν είναι πλέον καλόβουλη)

Αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό είναι υπομονή, εμπιστοσύνη και στήριξη στον προπονητή και τη διοίκηση για να δούμε καλύτερες μέρες.
Φυσικά και περιμένουμε περισσότερα... πάντα θα περιμένουμε... δεν υπάρχει οροφή. Με υπομονή όμως, πίστη και στήριξη.
Οχι, η προχθεσινή νίκη δεν είναι δικαίωσηγια κανέναν. Είναι όμως ανακούφιση από κάτι που μας στοίχειωνε.
Η δικαίωση θα έρθει με τους τίτλους.
Αλλά και τότε θα έχετε κάτι να μας πείτε. Τι? Οτι π.χ. πήραμε ένα πρωτάθλημα σε χρονιά που όλοι οι άλλοι ήταν "βαριά άρρωστοι"!
Δικαίωμα έχει ο καθένας να λέει ότι θέλει...
αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι δεν αγαπάμε όλοι την ομάδα με τον ίδιο τρόπο.
Δεν ονειρευόμαστε όλοι τα ίδια πράγματα.
Λυπάμαι που το λέω... αλλά δυστυχώς έτσι είναι!!!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Και γω λυπάμαι που το λέω αλλά όλα αυτά τα "ώστε" που συμπεραίνεις απ' το post μου τα κατέβασες απ' το κεφάλι σου...
και ειλικρινά λυπάμαι γι' αυτό.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Αν τα κατέβασα απ το κεφάλι μου θα το δείξει το μέλλον κι η πρώτη στραβή...
Να απομνημονεύσεις τη σελίδα...
Γιατί τότε θα έχει χοντρό "χώσιμο"...
Σας βαρεθήκαμε πια...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλησπέρα αδέρφια !!

Επιτέλους άνοιξε το φόρουμ και μπορώ με χαρά και περηφάνια να διαβάσω τις απόψεις ανθρώπων που εκτιμώ πάρα πολύ αφού μοιραζόμαστε καιρό τώρα ένα σημαντικό επίπεδο συζήτησης για την καψούρα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δικαίωση που μας προσφέρει ο μεγάλος και αντάξιος του ΠΑΟΚ προπονητής Φερνάντο Σάντος. Στο παρόν τόπικ έχουμε διαφωνήσει έντονα με κάποια αδέρφια για την αξία ή όχι αυτού του ανθρώπου και ευτυχώς τα γραπτά μένουν.

Καλώς κακώς την ποιότητα της δουλειάς που κάνει κάποιοι την είδαμε νωρίτερα και κάποιοι μόλις έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Το ίδιο κορυφαίο Ά ημίχρονο έκανε η ομάδα με την ΑΕΚ αλλά ο Μουσλι σχεδόν δεν σούταρε από ακόμα καλύτερη θέση. Η ομάδα ακόμα και σήμερα δεν έχει τις δυνατότητες να γυρίσει παιχνίδι στο κορυφαίο επίπεδο. Αν προηγηθεί όμως αλλάζουν τα κόζια. Καλώς κακώς είναι και θέμα παιχτών ...

Τέλος πάντων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φερνάντο για το χαμόγελο που έχω στα μούτρα μου από την Κυριακή. Μεγάλη περηφάνια. Και πάνω από όλα την στιγμή που γύρισε και ο Τέο και που ανοίγει η ΑΜΚ.

Με πίστη όλων μας στην ομάδα και με βούτηγμα της γλώσας στο μυαλό πριν μιλήσουμε όλα είναι στα χέρια τους επόμενους μήνες ή χρόνια.

Μπαρτσελόνα δεν έχουμε γίνει ... Ακόμα !!!!!! :opaokara:

Τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν και πρέπει σιγά σιγά να ξεφορτωνόμαστε κάποια από αυτά. Καιρός λοιπόν να γυρίσουμε το κεφάλι μας και την προσοχή μας προς αυτά και να αφήσουμε τον Φερνάντο ΑΡΜΑΝΙ Σάντος να δουλέψει μαζί με τους παιχταράδες μας με την ησυχία του.

Εγώ το σύνθημα της νέας εποχής το πήρα στο παιχνίδι με τον Αστέρα εδώ μέσα. Με τον γαύρο πλάκα έκανα !!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

η γνωμη μου ειναι οτι υπερβολες δε χρειαζονται ουτε στις επιτυχιες,οπως γινοταν στην αρχη της χρονιας.καποτε,οσο κ αν δεν το πιστευε μερος του κοσμου,θα συνεβαινε κ το προχθεσινο.το πρωταθλημα ομως δεν τελειωσε προχθες.τον προπονητη τον εχω ΨΗΛΑ,οχι τοσο για τις επιτυχιες κ τα ρεκορ που καταρριπτει με τη ΔΟΥΛΕΙΑ του,οσο για τη μετριοπαθεια που βγαζει ανεξαρτητως αντιπαλου και αποτελεσματος!δειχνει να μην κλονιζεται απο τιποτα.κ ευτυχως!χαιρομαι που καταρριφθηκε κ ο μυθος της ηττοπαθειας στα ντερμπυ,οχι τοσο λογω νικης κ γοητρου,οσο επειδη κερδιζει ο παοκ χρονο απερισπαστης συνεχειας της συνετης δουλειας που γινεται κ χρημα,μιας κι ο ενθουσιασμος του κοσμου θα δωσει ωθηση στην κινηση των μετοχων!

ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΩΣ λοπον και με περισση ΠΙΣΤΗ κ ΥΠΟΜΟΝΗ συνεχιζουμε. :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :pano: :nairepaok:

υγ ως σαντοσκυλο παντως κ "υπερασπιστης των διοικητικων επιλογων,στηριζοντας τυφλα και δογματικα τον προπονητη,πιθανως οχι γιατι πιστευω στο εργο του,μιας και δε γινεται να παραβλεπω οτι η ομαδα παραπεει,αλλα επειδη τυγχανει της στηριξης ζαγορακη-βρυζα" (μεμφθηκα γι'αυτο) ,τονιζω οτι δε συντρεχει λογος αποθεωσης του σαντος επειδη νικησε το γκει,ουτε κατακεραυνωσης του επειδη αποκλειστηκε απο τις καρδουλες.αξιζει σεβασμου ομως κ αναγνωρισης επειδη εργαζεται επιμονα κ η δουλεια του εχει αντικρυσμα.αυτο του πιστωνεται.για πανηγυρισμους ας περιμενουμε το μαιο!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

keep_paokizein έγραψε:Αν τα κατέβασα απ το κεφάλι μου θα το δείξει το μέλλον κι η πρώτη στραβή...
Να απομνημονεύσεις τη σελίδα...
Γιατί τότε θα έχει χοντρό "χώσιμο"...
Σας βαρεθήκαμε πια...
Μαζέψου και χαλάρωσε.....
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Εγώ πολύ χαλαρός ειμαι ...
Αλλος δεν μπορει να χωνέψει αυτο που γινεται στην ομάδα...
κι είναι ανήσυχος...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ντάξει? Τελειώσαμε?

Χαλαρά παίδες, αμφότεροι. Πρωτάθλημα δεν πήραμε, για τον φούτσο δεν πάμε. Αντιθέτως πάμε πολύ καλά, με πάρα πολύ καλή ψυχολογία, και τρέφουμε ελπίδες... Μη τα χαλάσουμε τώρα!
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Επιτέλους ... Τέλος !!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Όλοι μας αγαπάμε το ίδιο τον ΠΑΟΚ μας, Απλά ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων. Δεν είναι κακό αυτό. όλοι μας όμως καταλήγουμε στον ίδιο προορισμό: Ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

Οπότε ειρήνη ημίν....

Σάντος ομόρφυνες απο προχτές!!! Σ' αγαπάμε κι ας σε έχουμε πικράνει....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εμένα με ενδιαφέρει να ανανεώσει ο καλύτερος προπονητής που είχε ο ΠΑΟΚ την τελευταία 20ετεία.Μόνο αυτό...όλα τα άλλα τα φτιάχνει αυτός...!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano:
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Ωραία ακούγεται αυτό που λες Dimisk...
αλλά παίζει μεγάλο ρόλο το "πώς" αγαπάμε... τον σημαντικότερο ... γιατί δεν κρίνονται όλα εκ του αποτελέσματος.
Στα πρωταθλήματα ειναι σίγουρο οτι όλοι έχουμε αγάπη!!!
Ετσι είναι πάντα στις χαρές!!!
Εχει και λύπες όμως και η ζωή και ο ΠΑΟΚ !!!
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Photis έγραψε:Εμένα με ενδιαφέρει να ανανεώσει ο καλύτερος προπονητής που είχε ο ΠΑΟΚ την τελευταία 20ετεία.Μόνο αυτό...όλα τα άλλα τα φτιάχνει αυτός...!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano:
Μια λευκή κόλα χαρτί στον Σαντος να γράψει μόνος το συμβόλαιό του.
Οταν θα κρίνει ότι δεν έχει πια να προσφέρει, θα φύγει μόνος του... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μεγάλε φερδινάνδε δεν πας πουθενά....το έργο τώρα το άρχισες και θέλει πολλά ακόμη για να το τελειώσεις.
σαν γνήσιο σαντόσκυλο τα σέβη μου....
όποιος έχει πρόβλημα με την μέση του...πόνους και τέτοια..... βολταρέν.....πρωί βράδυ
και στραβές θα έρθουν και ίσιες...πρέπει να αρχίσουν κάποιοι να βλέπουν μπροστά.....
άλλος απο τον νοέμβριο έλεγε οτι τον μάιο θα είμαστε καλά κακαρίζαμε σάν τα κοκόρια
το πρεσάρισμα το πήρατε χαμπάρι...και όποιος νομίζει οτι αυτό το στύλ παιχνιδιού είναι τόσο ευκολο όσο εύκολο ειναι να το λέμε και να το γράφουμε είναι ...στα ίσια.....άμπαλος
το νούσας τον δόν και τα μάτια μας
:pano: ΣΕ ΛΕΩ
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Mπράβο φίλε navigator11... Απο τις πιο σοβαρές απόψεις που έχω διαβάσει σε αυτό το topic... Thnx... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”