Μάλιστα!!!Orwell έγραψε: Οταν η ομάδα θα φτάσει επιθετικά, το επίπεδο λειτουργίας που έχει και αμυντικά-το οποίο προχθές ειδικά στο α'-ήταν για σεμινάριο,τότε θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για άλμα και όχι για βηματάκια...το οποίο βέβαια εξαρτάται και απ' τον μάστορα αλλά και απ' τα υλικά που θα του δοθούν.
Γι' αυτό και προσυπογράφω μέχρι τελείας το σχόλιο του Gash από πάνω ειδικά σε ότι αφορά την επιθετική λειτουργία,καθώς προχθές δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε ένα "βαριά άρρωστο" αντίπαλο και ότι δεν έπαθε αυτό που ακριβώς θα έπρεπε να πάθει.....γι' αυτό χαμηλά η μπάλα και συνεχίζουμε.
Ειλικρινά περίμενα λιγότερο εγωισμο!!!
Ωστε αυτός ο ΠΑΟΚ είχε μόνο άριστη αμυντική λειτουργία!!!
Ωστε αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είχε άριστη κυκλοφορία μπάλας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου!!!
Ωστε αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είχε αυτοματισμούς!!!
Ωστε θα έπρεπε να βάζαμε 3-4 γκολ για να είμαστε ευχαριστημένοι!!!
Ωστε πρέπει να στήσουμε καρτέρι για την πρώτη στραβή!!!
Ωστε δεν πρέπει επιτέλους να το βουλώσουμε και να έχουμε υπομονή για τα καλύτερα!!!
Ωστε δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει η γκρίνια!!! (δεν είναι πλέον καλόβουλη)
Αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό είναι υπομονή, εμπιστοσύνη και στήριξη στον προπονητή και τη διοίκηση για να δούμε καλύτερες μέρες.
Φυσικά και περιμένουμε περισσότερα... πάντα θα περιμένουμε... δεν υπάρχει οροφή. Με υπομονή όμως, πίστη και στήριξη.
Οχι, η προχθεσινή νίκη δεν είναι δικαίωσηγια κανέναν. Είναι όμως ανακούφιση από κάτι που μας στοίχειωνε.
Η δικαίωση θα έρθει με τους τίτλους.
Αλλά και τότε θα έχετε κάτι να μας πείτε. Τι? Οτι π.χ. πήραμε ένα πρωτάθλημα σε χρονιά που όλοι οι άλλοι ήταν "βαριά άρρωστοι"!
Δικαίωμα έχει ο καθένας να λέει ότι θέλει...
αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι δεν αγαπάμε όλοι την ομάδα με τον ίδιο τρόπο.
Δεν ονειρευόμαστε όλοι τα ίδια πράγματα.
Λυπάμαι που το λέω... αλλά δυστυχώς έτσι είναι!!!