Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Ο αρχηγός δεν χρειάζεται να βάζει μόνο γκολ. Ο αρχηγός πρέπει να είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ πάνω από όλα
SM-G935F
SM-G935F
Asimos έγραψε:Δε πα να λεμε οτι θεμε... Το καράβι δε γυρίζει πίσω.
Αμήν κ τρισαμήν.
Είμαι ενθουσιασμένος με τις αποχωρήσεις μέχρι τώρα, περιμένω πως κ πως τις επόμενες. Χρόνια λέμε να αλλάξουμε επιτέλους σελίδα.
Εκείνο το gifάκι με τους πύργους ποιος το έχει θα το χρειαστώ τις επόμενες μέρες
-
Asimos
Το ειπε μετα τον ΑΑ ο Ιβαν.. Θα τα αλλάξει όλα..
Μονο ο γλυκος θα μεινει γμτ.. μουσειο ο πο@στης..
Μονο ο γλυκος θα μεινει γμτ.. μουσειο ο πο@στης..
Μανιακε ο κανιας με φαινεται παιχτης ιδανικος για καλο κλιμα στα αποδητηρια. Ειδικα αν δεις το βιντεακι της παρακαμερας της ΠΑΕ πως πανηγυριζει στο γκολ του Περειρα το καταλαβαινεις!
Σεν ξερω αν εχει και την προσωπικοτητα για να ηγηθει....
Pilote δεν διαφωνω μαζι σου, στο γκολ αναφερθηκα θελοντας να υπερβαλω για να δειξω τι εννοω!
Ο αρχηγος θελει να εχει προσωπικοτητα και κοχονες οπως λεει και ο Γκαρσια!
Βεβαια το χω παραπονο και ψιλοαπωθημενο να βρουμε ηγετη Ελληνα και παιχταρα, αλλα συμβιβαζομαι και με ξενο παιχταρα![FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σεν ξερω αν εχει και την προσωπικοτητα για να ηγηθει....
Pilote δεν διαφωνω μαζι σου, στο γκολ αναφερθηκα θελοντας να υπερβαλω για να δειξω τι εννοω!
Ο αρχηγος θελει να εχει προσωπικοτητα και κοχονες οπως λεει και ο Γκαρσια!
Βεβαια το χω παραπονο και ψιλοαπωθημενο να βρουμε ηγετη Ελληνα και παιχταρα, αλλα συμβιβαζομαι και με ξενο παιχταρα![FACE WITH TEARS OF JOY]
-
Asimos
Ο Τζαβελλας δεν ειχε παρει σε καποιους αγωνες το περιβραχιονιο του αρχηγού;
- Δημητρης17
Πληρης απογοητευση... Μας γ@μησες το Σ\Κ αδερφε...paoktzis έγραψε:ο μποκανι ειναι ειδη στην τουρκια οπου αυριο θα υπογραψει στην μπεσικτας με την τουρκικη ομαδα να δινει στην διναμο 6.000.000Ettien έγραψε:Επιθετικό ? Φερτε έναν ... Μποκανί.
Περυσι τον είχε δώσει η Ντιναμό δανεικο...του χρονου λήγει το συμβολαιο του, αν λογικά δεν τον υπολογιζουν τότε ίσως και να είναι εφικτός (με μια σχετική υπερβαση βεβαια). Δεν χρειάζεται να πουμε τιποτε περισσότερο ο παικτης κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που λέμε διαφορά.
http://www.transfermarkt.com/dieumerci- ... eler/44624
Και επειδή φαγωθηκατε για αμυντικό χαφ, πάρτε έναν ελευθερο, διεθνή με την Βοσνία. Εξάρι με έφεση στο σκοραρισμα και στο ψηλό παιχνίδι και καλός δημιουργός με μπαλιες από πίσω (σύμφωνα με τα βιντεάκια), Anel Hadzic το όνομά του.
http://www.transfermarkt.com/anel-hadzi ... eler/51311
θα ακουστω ασχετος αλλα... ποιος ειναι ο Αρι????
Απλα θα ναι κ για του χρονου καλος που θα γυρίσει ο Άρης στη φυσική του θεςη
θενξ Gomaros!
Δεν εχω εικονα για κανεναν απο τους επιθετικους που ακουγονται εδω μεσα, αλλα βλεποντας τις μεχρι τωρα μεταγραφες εχω εμπιστοσυνη σε Ιβιτς Μιχελ και ειμαι σιγουρος οτι οποιος κι αν ερθει θα ειναι κανονικος ποδοσφαιριστης τουλαχιστον!
Δεν εχω εικονα για κανεναν απο τους επιθετικους που ακουγονται εδω μεσα, αλλα βλεποντας τις μεχρι τωρα μεταγραφες εχω εμπιστοσυνη σε Ιβιτς Μιχελ και ειμαι σιγουρος οτι οποιος κι αν ερθει θα ειναι κανονικος ποδοσφαιριστης τουλαχιστον!
Σιωπη παντως παντου και σημερα για οποιαδηποτε κινηση.Βλανταν φτιαξε μας το επομενο 10ημερο σημερα μετα το φιλικο γιατι δεν μας βλεπω καλα.
φεύγει το ένα βαρίδιο...
άντε σιγά σιγά να πέρνουνε σειρά
άντε σιγά σιγά να πέρνουνε σειρά