καλα ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει. κριτικη χωρις καμμια βαση λογικης.απλα να πουμε... οπως εναν τυπο που ειχα την κυριακη πισω μου... βγαλε εξω τον χαλκια, βγαλε τον σναουτσερ, βγαλε εττο, βγαλε σαλπιγγιδη, παλτο ο παπαζογλου βγαλτον, ο βιειρινια σερνετε βγαλτον, αριας!!!! μια πασα δεν μπορει να αλλαξει..βγαλτον!!!!! τσιριλοοοοοοοοοοοο...γαμωτο τι τον εβαλες!!!!!!!, σπαντασιο!!!!! τι να σου κανει τωρα και αυτος!!!! γιαννου???? τι ο μικρος μπορει να αλλαξει το θεμα????
...και γυρναει ο διπλανος του και του λεει..ρε φιλε , μπες και παιξε εσυ ρε... πλακα μας κανεις???
ειχαμε ολοι τον νταλγκα μας ...και ο αλλος ...γ@μησετα..να μην χαρακτηρισω....
αυτο κανετε καποιοι και εδω μεσα...
Θεωρω οτι τελικα δεν καταφεραμε να μαθουμε ποια ειναι η διαφορα της μπαλλας με το ποδοσφαιρο, και της ομαδας με το χωριο... α ρε Σαντος...
δηλαδη περιμενουμε να παιξει ο κοντος οταν ολοι οσοι θα τον βοηθησουν να παιξει ..σερνοντε... ελεος...
δεν μου φταιει κανενας κοντος... (οχι πως και αυτος δεν εχει μεριδιο ευθυνης.., αλλα ως εκει..)
εδω και λιγο καιρο νομιζω οτι εχει προβλημα αυτο που λεγετε ομαδα. ολοι ακουμε διαφορα για τα εντος της ομαδας γιατι η Σαλονικα ειναι μικρη και κουτσομπολιστικη... τι αληθευει δεν ξερω..
αλλα ξεκοληστε λιγο με το συμπαθειο...
... ποσα παιρνει ο κοντος???? 1,2 με φαπα??? καλα...ΟΤΑΝ τα παρει..το συζηταμε. εναντι και αν...
και για οσους εχουν παιξει λιγο ποδοσφαιρο, σε οποιδηποτε κατηγορια... θυματε κανεις αν απο την ενταση του ματς σκεφτεσαι ποσα εχεις να παιρνεις? δεν νομιζω. αν ομως με σκιζουν οι δικοι μου απο την κερκιδα, αν σε καθε στραβη με κυνηγανε ΜΟΝΟ εμμενα..τοτε υπαρχει θεμα ψυχολογιας.
..συνεχιστε..καλο κανετε στην ομαδα με την γκρινια... ειδικα τωρα.