9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από darklord »

mpafos4 έγραψε:Για πες μου,λοιπον,εσυ darklord,πως χαρακτηριζεις αυτους που εβριζαν και ειρωνευοταν τον Σαλπιγγιδη-και οχι μονο-χθες?
Σημαιοφορους της ΙΔΕΑΣ του ΠΑΟΚ. Αυτης της ιδεας που τον καθιστουν ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Φυσικα η κριτικη πρεπει να γινεται για λογικους λογους. Δλδ το να βριζεις κατα δικαιων και αδικων φυσικα δεν με βρισκει συμφωνο.
mpafos4 έγραψε:Αυτους που πετουσαν μπουκαλια στην 3?
Για τα μπουκαλια την ωρα που χορευαν του βαζελου κ σε καναν ρομπα δεν νομιζω να διαφωνεις... για τα υπολοιπα σε κορνερ κ γενικα τα αντικειμενα κλπ ειναι μια νοσος ελληνικη που δυστυχως μεσα σε 30000 κοσμο θα βρεθει καποιος να την εκφρασει. Εκει μιλαμε για ΑΤΟΜΙΚΗ βλακεια και δεν χαρακτηριζεις ορμομενος απο αυτον τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Δεν προβατοποιεις, δεν ισοπεδωνεις ετσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος darklord την Δευ 31 Οκτ 2011, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

darklord έγραψε:Τι εννοεις σε ποιον αναφερομαι; Δεν παρακολουθεις το ποστ;

Πολλα μελη χαρακτηριζουν σαν κομπλεξικο τον λαο του ΠΑΟΚ, ο Μανιακος νομιζω ηταν πρωτος και αλλα τον υποτιμουν αναφεροντας τον "υπεροχο" οπως ο mpafos4.

Δεν υπαρχει τιμωρια για αυτους που αναφερονται ετσι απαξιωτικα στον μοναδικο λαο σε ολο τον κοσμο, τον αιμοδοτη και τον μονο επενδυτη της ομαδας;

αυτοκριτικη δεν πρεπει να γινεται? ....δλδ χτες μονο χαλκιας καια σλπι φταιγανε......αυτοι φταινε για ολα.....

και δε μιλησα για ολους αλλα για ικανο κομματι με βαση αυτα που ειδα....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες χαλαρωστε,ηρεμηστε και πηγαινετε στο καταλληλο τοπικ να σχολιασετε...

Οτι κατεβαινε του καθενος το γραφει εδω...

Ειπαμε...Ο καθενας γραφει το μακρυ του και το κοντο του εδω...

Οι τελευταιες 10 σελιδες αναπαραγουνε τα ιδια με αλλα λογια...

Δεν ηταν μονο ο σαλπι κακος χθες...Οι περισσοτεροι ητανε χαλια...

Τα ειπαμε τα ξαναειπαμε...

Φτανει...

dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

καλα ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει. κριτικη χωρις καμμια βαση λογικης.απλα να πουμε... οπως εναν τυπο που ειχα την κυριακη πισω μου... βγαλε εξω τον χαλκια, βγαλε τον σναουτσερ, βγαλε εττο, βγαλε σαλπιγγιδη, παλτο ο παπαζογλου βγαλτον, ο βιειρινια σερνετε βγαλτον, αριας!!!! μια πασα δεν μπορει να αλλαξει..βγαλτον!!!!! τσιριλοοοοοοοοοοοο...γαμωτο τι τον εβαλες!!!!!!!, σπαντασιο!!!!! τι να σου κανει τωρα και αυτος!!!! γιαννου???? τι ο μικρος μπορει να αλλαξει το θεμα????
...και γυρναει ο διπλανος του και του λεει..ρε φιλε , μπες και παιξε εσυ ρε... πλακα μας κανεις???
ειχαμε ολοι τον νταλγκα μας ...και ο αλλος ...γ@μησετα..να μην χαρακτηρισω....
αυτο κανετε καποιοι και εδω μεσα...
Θεωρω οτι τελικα δεν καταφεραμε να μαθουμε ποια ειναι η διαφορα της μπαλλας με το ποδοσφαιρο, και της ομαδας με το χωριο... α ρε Σαντος...
δηλαδη περιμενουμε να παιξει ο κοντος οταν ολοι οσοι θα τον βοηθησουν να παιξει ..σερνοντε... ελεος...
δεν μου φταιει κανενας κοντος... (οχι πως και αυτος δεν εχει μεριδιο ευθυνης.., αλλα ως εκει..)
εδω και λιγο καιρο νομιζω οτι εχει προβλημα αυτο που λεγετε ομαδα. ολοι ακουμε διαφορα για τα εντος της ομαδας γιατι η Σαλονικα ειναι μικρη και κουτσομπολιστικη... τι αληθευει δεν ξερω..
αλλα ξεκοληστε λιγο με το συμπαθειο...

... ποσα παιρνει ο κοντος???? 1,2 με φαπα??? καλα...ΟΤΑΝ τα παρει..το συζηταμε. εναντι και αν...
και για οσους εχουν παιξει λιγο ποδοσφαιρο, σε οποιδηποτε κατηγορια... θυματε κανεις αν απο την ενταση του ματς σκεφτεσαι ποσα εχεις να παιρνεις? δεν νομιζω. αν ομως με σκιζουν οι δικοι μου απο την κερκιδα, αν σε καθε στραβη με κυνηγανε ΜΟΝΟ εμμενα..τοτε υπαρχει θεμα ψυχολογιας.

..συνεχιστε..καλο κανετε στην ομαδα με την γκρινια... ειδικα τωρα.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παλικάρια νομίζω ότι κάπου πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σ' αυτές τις αντιπαραθέσεις μας. Εγώ πιστεύω ότι κανέναν παίκτη του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να λοιδωρούμε ή να γιουχάρουμε γιατί έτσι κάνουμε κακό στην ομάδα μας. Το ξέρω ότι μας πονάει όταν κάποιος δεν παίζει καλά ενώ μπορεί, αλλά με το να υιοθετούμε εχθρική συμπεριφορά εναντίον του δεν κάνουμε καλό στον ίδιο, πολύ περισσότερο στον ΠΑΟΚ.
Αυτή είναι προσωπική μου άποψη και δεν πρόκειται να την επιβάλω σε κανέναν.
Παρακαλώ όμως να τελειώνουμε εδώ.
Άβαταρ μέλους
anger4a

Δημοσίευση από anger4a »

Η κατάσταση με τον εν λόγο ποδοσφαιριστή έχει αρχίσει να ξεφεύγει και δεν βλέπω να κάθεται και μετά τα Χριστούγεννα.Το ίδιο βέβαια βλέπω και για μερικούς ακόμα ποδοσφαιριστές αλλά δεν είμαι στο σωστό τοπικ για να πω ποιοι και ποιος κλπ.

Χθες ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ΤΟΥΜΠΑΣ τον αποδοκίμασε καθαρά για την κατάσταση που παρουσιάζει στους αγώνες της ομάδας μας.Ένα πιο μικρό κομμάτι του κόσμου αλλά σαφώς περισσότερο μαχητικό τον αποδοκίμασε όπως κάθε Κυριακή για τους γνωστούς λόγους.
Έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός προπαγάνδας γύρω από το όνομα του,με σκοπό να δικαιολογήσει την επιστροφή του καθώς και το υπέρογκο ποσό χρημάτων που έχει να παίρνει από τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,από τα δικά μας λεφτά με λίγα λόγια.Με συνεχείς αναφορές στο όνομα του παίκτη,με στημένα αφιερώματα με γκολ από την πρώην ομάδα που αγωνιζόταν,με θέση ως blogger σε δημοσιογραφικό site του ΠΑΟΚ το οποίο τελικά δεν πέτυχε αφού έγραφε άρθρα μονάχα όταν σκοραρε,με στημένες και καθοδηγούμενες συνεντεύξεις σε σαιτ,ραδιόφωνα και εφημερίδες.
Με στημένα γκαλοπ σε ''ΠΑΟΚτσήδικα'' και μη σαιτ.
Μετά από όλα αυτά φτάνουμε στην χθεσινή ημέρα όπου η διοίκηση του ΠΑΟΚ επιστρατεύει φορτηγό και σεκιουριτάδες ώστε να τον φυγαδέψει απο το γήπεδο,αφού προηγουμένως η μισή και παραπάνω ΤΟΥΜΠΑ τον γιουχάιζε και τον ειρωνευόταν.

Το κακό του ΠΑΟΚ σαφώς και δεν είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής αλλά το κακό είναι ο συγκεκριμένος φέρνει μια πολή κακή ατμόσφαιρα στην ΤΟΥΜΠΑ με την αγωνιστική του ανυπαρξία,καθώς και προκαλεί τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ φορώντας την φανέλα.

Το σίγουρο είναι πως μονάχα με την φυγή του από την ομάδα μας τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα σε πολλούς τομείς και θα βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ και τα ταμεία του.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

darklord έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Αυτους που πετουσαν μπουκαλια στην 3?
Για τα μπουκαλια την ωρα που χορευαν του βαζελου κ σε καναν ρομπα δεν νομιζω να διαφωνεις...
Διαφωνω με οτιδηποτε βλαπτει την ομαδα μας.Ακομα και η μουρμουρα σε μια λαθος πασα,ΒΛΑΠΤΕΙ την ομαδα μας!Οσο παιζει η ομαδα,εγω φωναζω μονο ΠΑΟΚ!Και πολλες φορες και μονος μου.Τοσο μονος που εαν ερθεις προς την 3,θα καταλαβεις αμεσως ποιος ειμαι!ΤΟ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!Θελετε να το καταλαβετε?.....εχει καλως......... .διαφορετικα τσαμπα συζηταμε!
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

darklord έγραψε:Τι εννοεις σε ποιον αναφερομαι; Δεν παρακολουθεις το ποστ;

Πολλα μελη χαρακτηριζουν σαν κομπλεξικο τον λαο του ΠΑΟΚ, ο Μανιακος νομιζω ηταν πρωτος και αλλα τον υποτιμουν αναφεροντας τον "υπεροχο" οπως ο mpafos4.

Δεν υπαρχει τιμωρια για αυτους που αναφερονται ετσι απαξιωτικα στον μοναδικο λαο σε ολο τον κοσμο, τον αιμοδοτη και τον μονο επενδυτη της ομαδας;
Σαν τι τιμωρια δηλαδη ρε darklord? ...Μπαν? ...συγνωμη αλλα γελαει ο κοσμος!

Κι εγω χθες ειπα οτι το μεγαλυτερο οπλο του ΠΑΟΚ ειναι ο ΛΑΟΣ του, αλλα με ενα οπλο μπορεις και ευκολα να αυτοκτονησεις!
Εμεις ωρες ωρες εχουμε τασεις αυτοκτονιας...

..αυτα περι αυτοκριτικης!

Κατι τετοιο φανταζομαι οτι θα εννοουσαν και τα μελη που αναφερεις!
Παντως το να ζητας την τιμωρια καποιου δεν το θεωρω καθολου σωστο... ουτε ΠΑΟΚ το θεωρω!

Αυτα για τα οφ-τοπικ!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

anger4a έγραψε:Η κατάσταση με τον εν λόγο ποδοσφαιριστή έχει αρχίσει να ξεφεύγει και δεν βλέπω να κάθεται και μετά τα Χριστούγεννα.Το ίδιο βέβαια βλέπω και για μερικούς ακόμα ποδοσφαιριστές αλλά δεν είμαι στο σωστό τοπικ για να πω ποιοι και ποιος κλπ.

Χθες ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ΤΟΥΜΠΑΣ τον αποδοκίμασε καθαρά για την κατάσταση που παρουσιάζει στους αγώνες της ομάδας μας.Ένα πιο μικρό κομμάτι του κόσμου αλλά σαφώς περισσότερο μαχητικό τον αποδοκίμασε όπως κάθε Κυριακή για τους γνωστούς λόγους.

Το κακό του ΠΑΟΚ σαφώς και δεν είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής αλλά το κακό είναι ο συγκεκριμένος φέρνει μια πολή κακή ατμόσφαιρα στην ΤΟΥΜΠΑ με την αγωνιστική του ανυπαρξία,καθώς και προκαλεί τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ φορώντας την φανέλα.
Καταρχην καλο θα ηταν να αλλαξεις τον τροπο υπολογισμου για το καθε κομματι γιατι διαφορετικα θα πιστεψω πως ημουν σε αλλο γηπεδο.

Οσον αφορα την ατμοσφαιρα.......αυτη καθοριζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο την κερκιδα!Τουλαχιστον,παλαιοτερα ετσι γινοταν.....η κερκιδα φωναζε περισσοτερο οταν η ομαδα δεν επαιζε καλα!Ενω,τωρα............
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Το κλειδώνω με δικιά μου πρωτοβουλία....δε θα σβησω τις αηδίες μερικών για να δω και τις κωλοτούμπες μετά.

Θα αποφασίσει η ομάδα των μοντ και αντμινς για τη συνέχεια.

Αηδία και αίσχος.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Άντε ρε σάλπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ακουω κωλοτούμπες για περάστε αγαπητοί ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ για περάστε!!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Στην γωνία περίμενες εσύ ε? :lol: :lol: :lol:

Βλέπω "νέκρα" εδώ μέσα απόψε...
Δεν έχει και τίποτα να πούμε,.....εξάλλου.. :D
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Είμαι υποστηρικτής των φιλότιμων παικτών και οχι των προσώπων .
Και θα περιμένω πάντα στη γωνία τους ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ που δεν κάνουν σχόλια αρνητικά απλά αλλά βγάζουν χολή.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

νταξει σιγουρα δεν ειναι η χειροτερη ομαδα του πλανητη... αλλα μην μετα απο κανενα 0-5 νομιζουμε οτι ημαστε μπαρσελονα...

δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα απο τετοιο ματς...
απλα παρουσιαζομαστε πιο σοβαροι απο το πρωτο ματς....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”