Αυτό ακριβώς. Συμφωνώ και επαυξάνω.stathis73 έγραψε:Oxi άβυσσος, αλλα αμπαλιαση, οπως λέμε ηλίαση, ενα τέτοιο πράγμα.kataramenos5 έγραψε:Χθες τον σηκώσαμε στα χέρια.Πέρσι τέτοια εποχή τον κυνηγούσαμε να τον δείρουμε.Άβυσσος..
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- DarkBishop
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εσυ αγορι μου!
Εσυ τους εσκισες τον πατο!
Εσυ τους εκανες να νιωσουν την κρυφη χαρα του κίναιδου!
Το δικο σου το ριπαπα θα θυμουνται και θα κλαινε!
Και εις ανώτερα.
Εσυ τους εσκισες τον πατο!
Εσυ τους εκανες να νιωσουν την κρυφη χαρα του κίναιδου!
Το δικο σου το ριπαπα θα θυμουνται και θα κλαινε!
Και εις ανώτερα.
- desperando
- Επικοινωνία:
μια ερωτηση εχω να κανω μονο.
τωρα το ξυπνητηρι στον λαιμο δεν πειραζει?
- sourmenetes
- Moderator
Ηγετιζει.....το γκολ μεγαλης κλασης όπως και στον πρωτο αγωνα...τεραστια απωλεια @ μανταλε
ηγετης παει και τελειωσε, τουλαχιστον σ αυτην την φαση τελικο μπορει να μην παιξει αλλα στα πλει οφφς θα ειναι δυνατο χαρτι
Κάπου πάει το μυαλό μου... :ugeek:desperando έγραψε:Ιβαν Σαββιδης ΄΄Πέρυσι μου πρότειναν να πουλήσουμε τον Αθανασιάδη.΄΄
θα θελα να ξερα ποια μπαλαδοφατσα ειχε αυτη τη φαεινη ιδεα
μηπως αυτη που προτεινε να φερει τον Μπουτιμιρ?Ale έγραψε:Κάπου πάει το μυαλό μου... :ugeek:desperando έγραψε:Ιβαν Σαββιδης ΄΄Πέρυσι μου πρότειναν να πουλήσουμε τον Αθανασιάδη.΄΄
- john4serres
τεραστια απωλεια ο Κλάους για τον τελικο , θα εκανε τα παντα για να σκοραρει , να φερει το κυπελλο στον Πύργο τον Λεύκο !!!
αυτο που θελω απο σενα παικταρα μου ειναι να συνεχισεις και να παστελωσεις αλλα 5-10 γκολ στα play-off !
μην μασας !!!
αυτο που θελω απο σενα παικταρα μου ειναι να συνεχισεις και να παστελωσεις αλλα 5-10 γκολ στα play-off !
μην μασας !!!
Αμ τον Σάμι-Ντρογκμπά-των-φτωχών-Μπανγκουρά πού τον πας;Athens έγραψε:μηπως αυτη που προτεινε να φερει τον Μπουτιμιρ?Ale έγραψε:Κάπου πάει το μυαλό μου... :ugeek:desperando έγραψε:Ιβαν Σαββιδης ΄΄Πέρυσι μου πρότειναν να πουλήσουμε τον Αθανασιάδη.΄΄
Τε-σπα, έχουμε Κλάους τώρα και δεν φοβάμαι τίποτα! Αλάνι βγαλμένο από τα τσιμέντα της Τούμπας και τα όνειρα των ΠΑΟΚτσήδων.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, πρόκειται για προσωπικότητα η οποία θεμελιώθηκε μέσα στην ομάδα του Πάμπλο, του Σέρτζιο, του Ζλάταν και του Αντελίνο. Πρέπει να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ, καθώς είναι η ζωντανή συνέχεια εκείνης της φουρνιάς και φροντίζει να μεταδώσει εκείνη την φλόγα και στους νεώτερους.
Με λίγα λόγια, είναι πλέον ο φύσει και θέσει ο ΑΡΧΗΓΟΣ του ΠΑΟΚ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ!
ΚΛΑΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΤΡΕΛΟ!
[youtube]LrD9dAtE95w[/youtube]
ΚΛΑΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΤΡΕΛΟ!
[youtube]LrD9dAtE95w[/youtube]
despe, δεν ήταν μόνο ότι είχε γεμίσει τατουάζ εκείνη την περίοδοdesperando έγραψε:μια ερωτηση εχω να κανω μονο.
ήταν και άλλες μακακίες που έκανε και ο κόσμος είχε στραβώσει με την πάρτη του, ήταν και ότι αγωνηστικά έδειχνε να είναι στα @@ του
γι αυτό είπα ότι φαίνεται να έχει αλλάξει η νοοτροπία του
ίσως αυτά που άκουσε να τον ταρακούνησαν - ωρίμασαν και αγωνηστικά και εξωαγωνηστικά
τα τατου κλπ δεν απασχολουν τους πολλους...αγωνιστικα δεν ηταν αυτό που επρεπε και δειχνει τωρα...